Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član HARSA

Upisao:

HARSA

OBJAVLJENO:

PROČITANO

2675

PUTA

HARŠA poklanja Magicusu 10 knjiga

HARŠA poklanja Magicusu 10 knjiga
Hvala na suradnji i srdačan pozdrav,

MAGIJA UZAŠAŠĆA - RITUALI, MITOVI I ISCJELJIVANJE ZA NOVO DOBA

Autor: Christopher Penczak
Izdavač: HARŠA VL. ALEN ŠILOBOD
   
ISBN: 978-953-7907-29-7
Preveo: Tatjana Sučec
Format: 19x23
Uvez: tvrdi
Broj stranica: 630
Godina izdanja:    

2015

PREUZMITE PDF https://harsa.hr/images/uploads/Magija_Uzasasca-split_1.pdf


 

Redovna cijena:   299,00 kn
Internet cijena:   269,10 kn
   
Uštedite:   29,90 kn (10%)

MAGIJA UZAŠAŠĆA - Rituali, mitovi i iscjeljivanje za Novo doba

Ovaj praktični vodič s uputama donosi novu razinu jasnoće i sinteze u često neshvaćenom putu uzašašća, duhovnoj praksi integracije više svijesti u svakodnevni život. Ovaj sveobuhvatni referentni rad istražuje teologiju uzašašća i tehnike iz magijske perspektive, pruža čvrste temelje za početnike te produbljuje i objašnjava mnoge stvari onima koji su već na putu uzašašća. Moćne meditacije, rituali i magijska praksa za osobno i planetarno iscjeljivanje uključeni su zajedno sa fascinantnim informacijama: Uzašli učitelji – Anđeli, vile i zvjezdana bića – Meditacija merkabe Nauka o sedam zraka – Karma i dharma – Kanaliziranje Atlantida i Lemurija – Sedam ravni – Mreže svijesti – Svjetlosno tijelo Trinaest dimenzija svjetlosti – Inicijacije – Sveta geometrija Vrijedna poštovanja i sveobuhvatna, Magija uzašašća služi kao most između mudrosti i iscjeliteljskih tradicija New Age svjetlosnih radnika i modernih magijskih ljudi, uključujući pagane i vještice. Christopher Penczak (New Hampshire) nagrađivani je autor, učitelj i iscjelitelj. On je ministerijalni svećenik, travar, savjetnik za cvjetne esencije i certificirani Reiki Učitelj te redovni član North Eastern Institute of Whole Health. Penczak je autor mnogih knjiga, uključujući The Mystic Foundation i Magick of Reiki.

DREVNA TAJNA: CVIJET ŽIVOTA KNJIGA I.

Poklanjamo 2 knjige

Autor: Drunvalo Melchizedek
Izdavač: HARŠA VL. ALEN ŠILOBOD
   
ISBN: 978-953-7907-10-5
Preveo: Igor Lah
Format: 21,5x25,5
Uvez: meki
Broj stranica: 230
Godina izdanja:     2013

 

Preuzmite PDF https://harsa.hr/images/uploads/Drevna_tajna-Drunvalo_web.pdf


 

Redovna cijena:   198,00 kn
Internet cijena:   178,20 kn
   
Uštedite:  

19,80 kn (10%)

DREVNA TAJNA: CVIJET ŽIVOTA Knjiga I.

Jednom je sav život u svemiru poznavao Cvijet Života kao uzorak kreacije – geometrijski crtež koji nas vodi unutar i van fizičkog postojanja. Onda smo nakon vrlo visokog stanja svijesti, pali u tamu i zaboravili tko smo. Tajna je tisućama godina bila čuvana na drevnim predmetima i crtežima širom svijeta i kodirana u stanicama svega živog. Sada se budimo iz tog sna, otresajući stara, ustajala uvjerenja naših umova i naslućujemo zlatno svjetlo nove zore koja stiže kroz prozore percepcije. Ova knjiga je jedan od tih prozora. U njoj Drunvalo Melchizedek, kroz tekstove i crteže, predstavlja prvu polovicu radionice Cvijet Života, osvjetljavajući misterije njegova nastanka, zašto je svijet stvoren na takav način i suptilne energije koje dozvoljavaju našoj svijesti da procvjeta u istinsku ljepotu. Sveta Geometrija je forma u srži našeg bića i ukazuje na božanski red u našoj realnosti. Taj red možemo slijediti sve od nevidljivog atoma do beskonačnih zvijezda, a sebe pronalazimo na svakom koraku. Ova informacija je jedna staza, ali među recima i crtežima leži ženski dragulj intuitivnog razumijevanja. Tu iskru možete naslutiti u nekim od ovih provokativnih ideja: PRISJEĆANJE NA NAŠU DREVNU PROŠLOST Kako je pad Atlantide promijenio našu Realnost OTKRIVANJE CVIJETA Sveta geometrija, Sjeme Života, Zvjezdani Tetraedar, Valni Svemir, Promjena zemljinih polova KAD SE EVOLUCIJA SLOMILA i KRISTOVA MREŽA PODIGLA Kako su Lemurianci razvili ljudsku svijest Sudbinska odluka Marsovaca, Planetarna mreža EGIPATSKA ULOGA U EVOLUCIJI SVIJESTI Umiranje, Uskrsnuće i Uzašašće, Briljantnost Akhenatena, Priča o Genezi ZNAČENJE OBLIKA i STRUKTURE Torus, Labirint, Jaje Života, Platonska Tijela, Živi kristali GEOMETRIJE LJUDSKOG TIJELA Leondardo da Vinci i njegov Kanon, Misterija Masonskog crteža Zlatnog reza, Spirale, Fibonaccijev Niz i Božanski omjer phi Istražite čudo našeg postojanja vrludajući čudesnom zemljom geometrije, nauke, drevne povijesti i novih otkrića promatranim očima proširene Drunvalove vizije i Cvijeta Života. U Drugom dijelu detaljnije se bavi istraživanjem Mer-Ka-Be, energetskog polja ljudskog svjetlosnog tijela promjera 15 metara. To znanje vodi prema uzašašću i svijetu naredne dimenzije.

DREVNA TAJNA: CVIJET ŽIVOTA KNJIGA II.

Poklanjamo 2 knjige

Autor: Drunvalo Melchizedek
Izdavač: HARŠA VL. ALEN ŠILOBOD
   
ISBN: 978-953-7907-31-0
Preveo: Igor Lah
Format: 21,5x25,5
Uvez: meki
Broj stranica: 250
Godina izdanja:     2016

 

PREUZMITE PDF  https://harsa.hr/images/uploads/flower_of_life_II_-knjiga_prewiew.pdf


 

Redovna cijena:   198,00 kn
Internet cijena:   178,20 kn
   
Uštedite:  

19,80 kn (10%)

DREVNA TAJNA: CVIJET ŽIVOTA knjiga II.

Sveti uzorak Cvijeta Života, originalni geometrijski generator cjelokupnog fizičkog oblika, istražuje se još dublje u ovom, drugom dijelu poznate radionice Cvijeta života. Proporcije ljudskog tijela, nijanse ljudske svijesti, veličine i udaljenosti zvijezda, planeta i mjeseca, čak i stvaranje čovječanstva, prikazani su kao odraz ove prekrasne, božanske slike. Kroz komplicirani i detaljni geometrijski prikaz, Drunvalo Melchizedek nam pokazuje kako naizgled jednostavan izgled Cvijeta života sadrži u sebi podrijetlo našeg čitavog, trodimenzionalnog postojanja. Od piramida i misterija Egipta do nove rase Indigo djece, Drunvalo nam prikazuje svete geometrije naše Realnosti i suptilne energije koje oblikuju naš svijet. On nas vodi kroz božanski inspiriran labirint znanosti i priča, logike i slučajnosti, na put prisjećanja odakle dolazimo i svijet čuda i magije u kojem živimo. Po prvi puta, Drunvalo daje instrukcije za Mer-Ka-Ba meditaciju; korak-po-korak metode za ponovno stvaranje energetskog polja evoluiranog ljudskog bića, koje je ključ za uzašašće i za ulazak u svijet više dimenzije. Ako se on učini sa ljubavlju, ovaj drevni proces udisanja prane otvara nas za svijet nebrojenih mogućnosti u ovoj dimenziji, od psihičke i duhovne zaštite do vlastitog iscjeljenja, iscjeljenja drugih ili iscjeljenja planeta. Možda ćete otkriti neku uspomenu ili odraz sebe u sljedećim temama: Treći informativni sustav u Plodu Života Krugovi i kvadrati ljudske svijesti Leonardo da Vinci i njegovo, ispravno shvaćanje Cvijeta života Istraživanje prostorija u Velikoj piramidi Šapat našeg drevnog podrijetla Egipatske inicijacije Misteriji uskrsnuća Međudimenzionalno začeće Drevne škole misterija Egipatska tantra, seksualna energija i orgazam Otkrivanje Mer-Ka-Ba meditacije Čakre i ljudski energetski sustav Energetska polja oko tijela Sedamnaest dahova Mer-Ka-Ba meditacije Sveta geometrija ljudskog svjetlosnog tijela Korištenje vaše Mer-Ka-Be Sidhiji ili psihičke moći Programiranje vaše Mer-Ka-Be Iscjeljivanje iz kugle prane Slučajnost, misao i manifestacija Stvaranje surogat Mer-Ka-Be Spajanje sa razinama sebstva Majka Zemlja i vaše unutarnje dijete Život sa vašim višim sebstvom Kako komunicirati sa svime što postoji Lekcije sedam anđela Dva kozmička eksperimenta Luciferov eksperiment i stvaranje dualnosti Sirijanski eksperiment i obnavljanje mreže Kristove svijesti Što možemo očekivati od nadolazeće dimenzionalne promjene Kako se pripremiti Preživljavanje u četvrtoj dimenziji Nova djeca Prihvatite proširenu viziju i razumijevanje koje Drunvalo nudi svijetu. Slučajnosti, čuda i fantastične priče razotkrivanja misterija proizlaze iz istraživanja drevne tajne Cvijeta života.

SNAGA ZELENIH SOKOVA-120 RECEPATA CIJEĐENIH I KAŠASTIH ZELENIH SOKOVA (3.DOPUNJENO IZDANJE)

Autor: Miroslav Juraj
Izdavač: HARŠA VL. ALEN ŠILOBOD
   
ISBN: 978-953-7907-35-8
Format: 14x20
Uvez: tvrdi
Broj stranica: 134
Godina izdanja:     2016

 

PREUZMITE PDF  https://harsa.hr/images/uploads/sokovi_za_web-SKRACENO.PDF


 

Redovna cijena:   89,00 kn
Internet cijena:   80,10 kn
   
Uštedite:   8,90 kn (10%)

SNAGA ZELENIH SOKOVA-120 recepata cijeđenih i kašastih zelenih sokova (3.dopunjeno izdanje)

SNAGA ZELENIH SOKOVA-120 recepata cijeđenih i kašastih zelenih sokova Knjiga sadrži 120 recepata za cijeđene i kašaste zelene sokove, koji su bogati sastojcima iz našeg podneblja te su zaista moćni u osobnoj transformaciji zdravlja. Nastala je kao odgovor na brojna pitanja ljudi koji su relativno novi u ovome području. Većina knjiga o sokovima za svoje potrebe koristi skupocjene sastojke i zahtijeva mnogo vremena. Ovo nije jedna od takvih knjiga. Živimo ubrzanim načinom života, a naše vrijeme, kao i financije, su ograničeni. Međutim, i to malo vremena nam je dovoljno kako bi stvorili kvalitetan i zdrav iskorak prema zdravlju, baš svaki dan. Naravno, svakome odgovara neko voće i povrće više, nekome manje. Stoga je u knjizi napravljen i objašnjen pregled po krvnim grupama, uz pripadajuće voće i povrće. Uz recepte, u knjizi ćete naći i mnoštvo uputstava, savjeta, objašnjenja iz dugogodišnje prakse. Uz Miroslava, knjizi se pridružuje Mihaela Devescovi, vlasnica i urednica portala http://www.sirovahrana.hr Miha.ela nam približava prehranu sirovom hranom, njezine mnogobrojne dobrobiti, odgovara na mnoga važna i učestala pitanja te završava priču sa svojih najdražih 5 salata za sva godišnja doba. Mnoge su "nuspojave" pijenja zelenih sokova, od kojih se ističu pretjerano smijanje, vitalnost, hiperaktivnost, te izrazito pozitivan stav prema životu.

ISCJELJIVANJE URINOM - teorija i praksa

( Ingeborg Allmann, Ulrike Kohrs-Gerlach )

150,00 kn 
75,00 kn 
Ušteda: 50.00%

 

Bubrezi su baterije naše životne energije. Dnevno bubrezi filtriraju i koncentriraju više od 2000 litara krvi, stoga je izlučeni urin koncentract krvnog seruma.

Danas nam je poznato više od 2000 supstanci koje su sadržane u urinu. To su dragocjeni izgradbeni elementi našeg tijela, koji nastaju kod razgradnje i metabolizma (prate metaboličke procese) naših tjelesnih stanica. Ovaj ogroman potencijal konvencionalna medicina koristi u najboljem slučaju u dijagnostičke svrhe.

No, za metode prirodnog iscjeljivanja mokraća od davnina predstavlja hologram našeg organizma, koji sve naše tjelesne funkcije reprezentira u grubotvarnom (materija) i finotvarnom (informacije) smislu u njihovom izmjenjujućem suodnošenju.

Danas se urinoterapija, u smislu metode primjene i postavljanja indikacija, primjenjuje obuhvatnije nego ikada: pijenje urina, post s urinom, injekcije urina, ispiranje, grgljanje, inhalacije, utrljavanje cijelog tijela ili kupke, homeopatske odnosno nozodenske terapije urinom, te planska umreženja sa singerskim postupcima u smislu cjelovitog terapijskog koncepta. Mr. ph. Ingeborg Allmann i dr. med.

Ulrike Kohrs-Gerlach, sistematski nadograđujući na temeljima regulacijske patologije, pružaju nam informacije o mogućnostima pročišćavanja, detoksikacije i harmonizacije organizma čak i kod kroničnih i teških bolesti. Urinoterapija - komplementarna metoda prirodnog iscjeljivanja.

Pošaljite nam upit o ovom proizvodu

Parametri kategorije: Knjige

 

Uvez:

tvrdi

Format:

17 x 22

Broj stranica:

244

God izdanja:

2000

Izdavač:

Chrarisma

Preveo:

Dušan Zorič

ISBN:

953-98210-0-2

Autor

Osho: Zdrav emocionalni život

Što je to što je trajno u vama? Emocije ne mogu biti trajne. Zato se i zovu „emocije“ – riječ koja potječe od riječi „motio“, pokret. One se kreću; stoga se nazivaju „emocije“. Između jedne i druge, vi se stalno mijenjate.


Osho: Život, ljubav, smijeh

Knjiga Život, ljubav, smijeh istražuje tri stvari koje nas čine ljudima - našu želju da spoznamo svrhu života, sposobnost da volimo i sposobnost da se smijemo. U ovoj zbirci misli, Oshove inspirativne i divne priče prelaze razinu one uobičajene potrage. Knjiga Život, ljubav, smijeh uspostavlja novi žanr reflektivnog i inspirativnog teksta koji je oslobođen prozaičnosti i klišea, teksta koji je u potpunosti u skladu s pravom prirodom dvadeset i prvog stoljeća.

INTEGRACIJA DUŠE

Autor: Sal Rachele
Izdavač: HARŠA VL. ALEN ŠILOBOD
   
ISBN: 978-953-7907-12-9
Preveo: Igor Lah
Format: 15,5x23,5
Uvez: meki
Broj stranica: 298
Godina izdanja:     2013

 

PREUZMITE PDF https://harsa.hr/images/uploads/INTEGRACIJA_DUSE_pregled.pdf


 

Redovna cijena:   153,00 kn
Internet cijena:   137,70 kn
   
Uštedite:   15,30 kn (10%)

INTEGRACIJA DUŠE

Dobrodošli u zoru novog Zlatnog doba! Vjerojatno se pitate “ A gdje je ono?” Živimo u vremenu rađanja prekrasne Nove Zemlje, a oko nas i nadalje vidimo neimaštinu, patnju, siromaštvo, zagađenja, razne vrste bolesti i oboljenja. Iako nam je bio obećan svijet mira i obilja, put do njegove manifestacije nije jednostavan. Mi smo oči, uši, ruke i stopala Boga, koji se manifestira kroz fizička tijela na Zemlji. Pojednostavljeno, Bog pomaže onima koji pomažu sebi. Na nama, kao Božjim su-stvarateljima, je da stvorimo ovaj novi svijet. Ova knjiga počinje tako da nam pokazuje točno zašto je svijet onakav kakav jest, a onda nastavlja objašnjavajući kako ga promijeniti, i ostvariti prekrasno Novo Doba napretka, radosti, ljubavi i prosvjetljenja. Knjiga detaljno opisuje tajne duše, i kako uskladiti sve naše razine postojanja u moćnu, zajedničku i veličanstvenu cjelinu. Tekst u knjizi je praktičan, jednostavan i do kraja izravan, a opet svojim znanjem dosiže do zvijezda, pomažući nam da dotaknemo naš neograničeni potencijal. Uživajte u putovanju! Duša je cjelovit, kompletni entitet sam po sebi, ali u isto vrijeme se sastoji od mnogih dijelova, ili fragmenata, koji egzistiraju na različitim razinama i dimenzijama vremena i prostora. Iz nelinearne točke gledišta, svi ti dijelovi postoje istovremeno, dok iz linearne točke gledišta može izgledati kao da su neki vaši dijelovi blokirani u prošlosti, budućnosti, udaljenim svjetovima ili drugim dimenzijama. Integracija duše je umjetnost okupljanja i usklađivanja svih vaših dijelova kako bi mogli zajedno djelovati kao Jedno Biće. To je poželjno jer kad ste cjeloviti i integrirani, onda posjedujete veliku moć i sposobnost da stvorite svijet kakav uistinu želite. Iako vam je dana slobodna volja, vaša volja nije uistinu slobodna sve dok ne oslobodite dijelove sebe koji su blokirani u dualnosti i na kotaču reinkarnacije. ''''Najkompletnija knjiga o kanaliziranju iz viših svjetova koja razotkriva razine postojanja naše duše. Topla preporuka!'''' KREŠIMIR MIŠAK

Hvala na suradnji i srdačan pozdrav,

Alen Šilobod 
vlasnik Harša knjižare

Ante Starčevića 15
10432 Bregana
Hrvatska
Tel. 01/3376-137
Fax. 01/3376-031
Mob. 095/3376-137
E-Mail 
harsa@harsa.hr
Web www.harsa.hr

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U PROSINCU...

PROSINAC...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Pokušao sam ponovo da sve upišem i dodam teksta i slika, ali ponovo isto - članak ode u objave.

  27.11.2022. 14:34h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Uf...ne znam šta se dešava...članak koji sam pisao, sam se prebaci na objavu.

  27.11.2022. 14:33h
 • Član bglavacbglavac

  DANAS JE DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE DOMOVINSKOG RATA - bilo bi lijepo da svatko izmoli jednu molitvu za za stradale u domovinskom ratu!

  18.11.2022. 09:10h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Otpozdrav...

  17.11.2022. 19:53h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav....

  17.11.2022. 19:36h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  ♥♪♫♫♪♥❤️ ☕ ☕♥

  10.11.2022. 12:10h
 • Član vanessavanessa

  dobro veće netko reće, pa uteće....JA sam,ta bjegunica♥♪♫♫♪♥❤️ ☕ ☕

  05.11.2022. 16:51h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info