Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

Zvirko72 donira svoje 2 knjige u naš nagradni fond

Zvirko72 donira svoje 2 knjige u naš nagradni fond
Piše nam naša Zvirko72 ovako:

Piše nam naša Zvirko72 ovako:

Dragi Magicus;


Nismo se čuli godinama, nekad sam objavljivala pjesme i priče na Vašem portalu pod pseudonimom zvirko72. Nakon što sam napokon dobila sina, (********), prestala sam objavljivati i potpuno se posvetila svom malom zlatu.  

Javljam Vam se jer sam nedavno izdala knjigu za djecu Vilinske priče, koju sam prvi put u nastavcima objavila na Vašem portalu. Stoga smatram da bi bilo dobro od mene, da Vam poklonim koji primjerak u znak zahvale što ste mi dali prostora za moje misli i za dobro sjećanje na davne trenutke suradnje. Na koju adresu da pošaljem, ovu koja je u impressumu?

Pozdrav i sve najbolje svima!  

Draga naša Zvirko, prvo ti čestitamo na tvom najvećem blagu, a onda i na novoizašloj knjizi, koja je nadamo se samo jedna u nizu koji će uslijediti...!!!
Zahvaljujemo ti na donaciji  

Danas su knjige stigle u našu redakciju, hvala Zvirko72!!!!    

Spisateljica za djecu, Ana Udovičić objavila je novu knjigu za djecu. Riječ je zbirci kratkih bajki pod nazivom Vilinske priče, koje su temeljene na hrvatskoj i slavenskoj mitologiji. Svi likovi koji se pojavljuju inspirirani su starim hrvatskih pričama i legendama i narodnom tradicijom, koja je prilagođena potrebama današnjeg djeteta. Zbirka  sadrži dvadeset kratkih priča raspoređenih u četiri poglavlja čija je namjena da se svake večeri djeci pročita po jedna priča prije spavanja. Ili kako to sama, autorica kaže: "Dogodovštine iz vilinskog kraja sad ispričati valja. Svakog dana pričica jedna za laku noć da djeca mirno snivat mogu poć!"
Svako poglavlje sastoji se od pet priča povezanih istom tematikom. Tako u prvom poglavlju naziva Vilinski ljudi nalazimo priče: Vila i pastir, Nepoželjna nevjesta, Ružna ljepotica, Majušna vila i djedova vreća, te Nesretna Vilenica.
Vilinske priče uspavljuju i potiču na maštanje, upoznaju djecu s hrvatskom i slavenskom mitologijom i pričama njihovih baka i djedova, s nekim davnim minulim vremenima i pokazuju kako su maštali naši stari. Kako to i doliči bajkama, svaka donosi pouku na kraju.

Ana Udovičić, djevojačko Bilić (prezime pod kojim i potpisuje knjige), rođena je 24. kolovoza 1980. u Šibeniku. Osnovnu školu i gimnaziju „Antun Vrančić" pohađala je u Šibeniku. Novinarstvo je diplomirala 2004. godine na Zagrebačkom sveučilištu. Kao novinar radila je na RTL-u, televiziji Šibenik i Otočnom radiju Kornati, gdje je bila i autor emisija „Tragovima predaka" i „Iz bakine škrinjice". Od djetinjstva se bavi pisanjem pjesama i proze. Surađuje s Etnološkim odjelom Muzeja grada Šibenika, za koji je autorica serijala radio emisija „Glasovi Šibenika". „VILINSKE PRIČE" četvrta su Anina bajka. Do sada je objavila tri knjige za djecu i to „Tajna bakina tavana", „ Vitezovi Rata", i „Čuvar blaga". U izdanju Književnog kluba Miroslav Mika Antić iz Inđije u Srbiji objavila je nekoliko pjesama u zbirkama pjesama „Noć boema 1" , „Noć boema 2" i „Garavi sokak". U pripremi je još jedna knjiga za djecu i to „ Obećanje kapetana Strašnog".

 

Hvala!!!

Želimo ti još puno bajkovitih knjiga!!!

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

SNOVI

TERAPIJE

METODE

TEHNIKE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I Ching

BRZI CHAT

Cijeli Chat

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info