Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

PROČITANO

355

PUTA

OD 14.01.2018.

ONLINE knjižara HARŠA donira magicus

ONLINE knjižara HARŠA donira magicus
ALTERNATIVNA ONLINE KNJIŽARA - HARŠA donira www.magicus.info sa 19 knjiga!

ALTERNATIVNA ONLINE KNJIŽARA - HARŠA donira www.magicus.info sa 19 knjiga! 

HVALA U IME SVIH 'MAGICUSA'!

 3 X

TEORIJA I TEHNIKA ANALITIČKE TERAPIJE TIJELA

Stephan v.Stepski-Doliwa

 

Knjiga je nastala kao rezultat autorove terapeutske djelatnosti. Analitička terapija tijela ujedinjuje više oblika terapeutskog rada. Uz psihoanalizu i bioenergetsku analizu, autor koristi i strukturalnu integraciju (koju je razvila Ida Rolf), metodu u kojoj se pomoću duboke masaže pokušava razriješiti napetost, pri čemu dolazi do oslobađanja starih emocija. Istražujući filozofski temelj svoga rada autor otkriva indijsku filozofiju u kojoj je od davnina prisutna povezanost između tijela, duše i svemira. Na kraju prihvaća učenja Sri Aurobinda i Sri Sathya Sai Babe.

IZDAVAŠTVO HERMES

3 X

EMOCIONALNO LIJEČENJE HOMEOPATIJOM - priručnik za samo-pomoć

Peter Chappell

Ovo je prvi suštinski vodič za korištenje homeopatije u iscjeljivanju dubinskih traumi.

Cjelovit pristup medicini priznaje da je glavni uzrok bolesti često energija koja je zaustavljena na tjelesnoj, mentalnoj ili emocionalnoj razini. Uzrok toj blokiranoj energiji može biti trauma izazvana emocionalnim uzbuđenjima, kao što su obiteljski problemi, tuga ili gubitak.

Homeopatski lijek može pogoditi ravno u srž traume, pa oslobodivši blokiranu energiju, dovesti do učinkovitog iscjeljenja.

IZDAVAŠTVO HERMES

 

2X

ISPOVIJED PALOG ANĐELA

Pentha Gramm

III.izdanje autora pisanog pod pseudonimom Pentha Gramm.Beogradska Metaphysica je tokom 2009. godine objavila srpsku verziju svjetskog bestselera prodanog u više od 1.000.000 primeraka. Kao autor, naveden je Pentha Gramm, dok je sama knjiga, usuđujem se odmah na početku ove recenzije da kažem -jedno od najubjedljivijih i najintrigantnijih teoloških djela današnjice. Ispovijed Palog Anđela je upravo to - pisana u prvom licu, i to ne baš bilo čijem, nego njegovom, Luciferovom.

Originalan i veličanstven pristup tematici nastanka Čovječanstva, njegovog razvoja kroz stoljeća, osvrta na biblijske teme, nastanak i razvoj kršćanstva, pa sve do dana današnjeg, zaista ostavlja bez daha, i ne može vas ne natjerati da se zapitate nad svakom sledećom rečenicom. Suočeni pred više nego evidentnim dokazima postojanja natprirodnih sila, sila dobra i zla, kroz stoljeća smo, kao ljudska rasa, na ovaj ili onaj način primoravani da se svrstamo u redove jednih ili drugih. Koliko iskušenja nas prati prilikom te odluke, i da li smo zaista "svoji" prilikom tog odlučivanja - na ta pitanja ova knjiga daje odgovore. Ironično, kroz napisane redove, i analizu svakog bitnijeg segmenta današnjeg društva (televizija, nasilje, prehrana, muzika, moda, ekologija, alkohol, droga...) postavlja se pitanje - šta mi u stvari uopće možemo da učinimo sa svojim životima, i kako ostati na ispravnom putu pored toliko mnogo načina da se zastrani i padne u tom pokušaju?

Ova knjiga nas, ako bismo površinski zaključivali, navodi na zaključak da je svaki naš pokušaj da ostanemo čisti, bezgrešni, unapred osuđen na propast, jer smo suočeni sa daleko nadmoćnijim Neprijateljem. Sa druge strane, zagrebemo li dublje ispod površine, ona je moćna kritika svega onoga što je u Čovječanstvu loše - ili bolje rečeno, svega onoga što Čovječanstvo JE.

Savjeti za spas, čoveka kao pojedinca, na svakoj su strani, ali zaključak je uvek takav da mi sami sebi ne želimo dobro, jer i pored saznanja sa kojima smo ovde suočeni, nećemo napraviti apsolutno ništa da se stvari promjene.

Knjiga će vas u istom mahu i baciti na razmišljanje, i zabaviti, ali pre svega - upozoriti. Ravnodušni nećete ostati, što je, verujem, i poanta cijele priče, a ostatak je na pojedincu - nasmijati se na sve ovo i produžiti dalje, ili promisliti malo o svemu. Da se vratim na ono površno promatranje ovog knjižnog djela - lako biste se dali prevariti da redovi ove knjige nisu ispunjeni ničim drugim nego nekakvim sotonističkim blebetanjem i antikršćanskom propagandom. Naprotiv, to joj nije svrha.

Odgovori na svako pitanje su tu, spas je također tu, a gde ćemo završiti, ipak ostaje na nama samima. "Možeš li ti sljediti primjer onih koje nisam uspeo da zavedem? Mogao bi ako bi htio. Ali nećeš. To mi govore pobjede koje još uvek odnosim na raznim područjima tvog života. I to je ono što mi predstavlja posebno zadovoljstvo. To što znaš, a ne možeš pobjeći."

NAKLADA HARŠA

2x

KAKO MIJENJATI SUDBINU NABOLJE

Mirna Amon

 

Rođeni ste 11. listopada 1991. godine, imate šesnaest godina i već sada znate kako želite postati liječnica. Već tjednima nagovarate roditelje da vas upišu na tai-chi. Sanjate o putovanjima u egzotične zemlje, volite se ekstravagandno odjevati, mnogo čitate i sasvim ste sigurni da hoćete više od života nego vaša majka koja ne izlazi iz kuhinje i po cijeli dan smišlja kako ugoditi mužu i djeci.

Koliko ljudi, zapravo, u toj ili nekoj drugoj dobi, ima točnu predstavu o tome što bi željela postati, raditi, čime se u slobodno vrijeme baviti.

Ova knjiga vam može pomoći u nedoumicama na poslu, ljubavi, slobodnim aktivnostima. Ona vas može uputiti na temelju datuma rođenja i rukopisa, kako živjeti u siglasju sa svojom unutarnjom prirodom i što vam je činiti kako biste, na najprikladniji način, uvečali ono što je dobro i umanjili ono što je loše u vama odnosno mijenjali svoju sudbinu nabolje.

NAKLADNIK - Centar za Učenje Vatre KAMO IMINUO- Umag

 

2x

VAŠ RUKOPIS, OGLEDALO VAŠE SUDBINE

 Raul Amon

Opis

Paragrafološki priručnik za tumačenje Vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti - Praktična paralingvistika.

Knjiga predstavlja praktični priručnik grafologije.

Prva celina u njoj predstavlja svojevrstan teorijski osvrt na grafologiju, gde se nudi potpuno novo gledanje na ovu oblast. U tom kontekstu pisac istražuje grafologiju kao znanje koje se nalazi "iza ogledala".

Naredna celina se bavi konkretnom analizom slova. Otkrivanjem da slova na specifičan način nose u sebi skrivene poruke.

Šta su to slova i kakav je njihov međusobni odnos - to je pitanje na koje se u velikoj meri daje odgovor u ovoj knjizi i to na dva plana: praktičnom i teorijskom.

Posljednja celina se bavi pitanjima majstorske grafologije.

Čitaocu se pruža prilika da nauči kako se dijagnosticiraju bolesti, karakterne osobine, odlučujući događaji u životu i tome slično. U knjizi su detaljno opisane vežbe za grafologa majstora.

IZDAVAČ - BIBLIOTEKA LJUBAV

 

1X

SAI BABA GOVORI O PSIHOTERAPIJI

Stephan v.Stepski-Doliwa

 

U ovoj knjizi Sai Baba prikazuje koje su odlike dobrog terapeuta, na što bi isti trebao obraćati pozornost - i po čemu se prepoznaje uistinu dobra terapija. On daje svoje mišljenje o različitim oblicima terapija i ukazuje na novu, vrlo uspješnu metodu.

Ovom knjigom Sai Baba brojnim terapeutima, onima koji su u potrazi za terapijom kao i zainteresiranim laicima daje u ruke veliku orijentacijsku pomoć, jer pokazuje koji su kriteriji odlučujući za uspjeh odnosno neuspjeh terapije.

Ova je knjiga sretan spoj duhovnosti, filozofije, psihologije i psihoterapije. Za bolje razumijevanje ove knjige dr. Stephan von Stepski-Doliwa preporuča čitanje njegove knjige "Teorija i tehnika analitičke terapije tijela", jer se ova knjiga na nju oslanja i nadovezuje.

NAKLADNIK CHARIZMA ZAGREB

 

1X

SAI BABA - svetac i psihijatar

 Samuel Sandweiss

 

Knjiga američkog psihijatra S. Sandweissa na čarobno iskren način izvještava o autorovoj preobrazbi u čudnovitim susretima s Babom.

IZDAVAČ - Fokus komunikacije

 

1x

PUT U SHAMBHALLU

Anne & Daniel Meurois-Givaudan  

Već tisućljećima, istočna i zapadna predaja spominju kraljevstvo naseljeno ostvarenim bićima i smještaju taj predio negdje u Himalayama u blizini pustinje Gobi. Malo je toga do danas napisano o tom mjestu odakle su, kako se priča, potekli svi važni duhovni pravci, sve promjene planeta.

Zahvaljujući projekciji svijesti - ili astralnom putovanju - A. i D. Meurois-Givaudan su pozvani da uđu u taj "Gralov dvorac" čovječanstva kojeg neki nazivaju Shambhalla ili Kraljevstvo Učitelja mudrosti.

Ova je knjiga plod tog iskustva i ujedno poziv učitelju na neobičan unutrašnji put. U poglavljima kao što su povratak Krista - Maitreye, Ka zemljinoj šupljini, Galaktičke civilizacije, Poslanstva svjetlosti ili Zemlja budućnosti svatko će moći pronaći elemente za stvarno upoznavanje jedne druge dimenzije Bića u potrazi za solarnom logikom.

Napisana u osvit ere promjena, ova knjiga, svojom je suvremenošću istovremeno živo svedočenje i poziv za oslobađanjem Čovjeka u čovjeku. Susret s onim što još nikada nije objavljeno.

NAKLADNIK HERMES

 

1x

KAZIVANJA IZ MESNEVIJE

Jalal al-Din Rumi


Iz recenzije:

"U pomnijem iščitavanju ovog svojevrsnog "Rumija za početnike" vrijedi primjetiti da u pojednostavljivanju i sažimanju priča iz "Mesnevije" one nisu izgubile ništa od svoje očaravajuće mudrosti..." književnik Asmir Kujović

"S obzirom da je Mesnevija nepregledno duhovno i literarno more i da je malo onih koji mogu ploviti njenim pučinama i nositi se s njenim nemirnim valovima, uranjajući u duboke virove bogate svakojakim draguljima i biserima, prevodilac je posegnuo za najljepšim, najpoznatijim i najpoučnijim pričama iz Mesnevije... Prevodilac je ovom knjigom htio ponovno oživjeti duh Mevlane i njegovih priča u našem narodu. Mnoge od ovih priča, koje će čitaoci imati priliku upoznati, predstavljaju brojne, donekle modificirane, pripovijesti naših nana i djedova, kao i priče koje smo nekada davno slušali, ali nam nije poznato od koga, kada i gdje..." dr. Sedad Dizdarević

FONDACIJA "BAŠTINA DUHOVNOSTI" Mostar

 

 1x 

VEDSKA ASTROLOGIJA

Marcus Schmieke

  

U Indiji se znanost o astrologiji označuje kao Jyotish, što znači svijetlo.Ona je svijetlost, kroz koju i one osobe koje po prirodi nisu vidovite mogu baciti po koji pogled u budućnost.

Drevne principe vedske astrologije prihvatili su i zapisali vidovnjaci koji su spoznali iluziju vremena, a budućnost čitali kao knjigu.

Autori klasičnih dijela vedske astrologije su ujedno i spisatelji indijske biblioteke na palminom lišću, koja još i danas suočava tisuće ljudi sa prastarim spisima njihovog života-od rođenja do smrti Astrologija pokazuje čovjeku da bitni životni ciljevi ne leže u privremenom materijalnom stjecanju već u postizanju unutarnjih vrednota i uvida, pošto su okvirni vanjski uvjeti našeg života jako određeni našim prethodnim djelovanjem.To ne znači da se čovjek ne bi trebao truditi oko životnih ciljeva, jer naposljetku njegovo sadašnje djelovanje određuje sreću i tugu, koju će iskusiti u budućnosti.

Mudrost koju čovjek stječe iz studija vedske astrologije leži u tome da shvati kako je sve što mu se dešava u ovome životu, uzrokovao sam i biva ogledalo njegove vlastite svjesnosti.Ova spoznaja nudi mu priliku za samospoznaju i promjenu-transformaciju vlastite svjesnosti.

IZDAVAČ - Bhaktivedanta Udruga za znanost i religiju

1x

PUTOKAZ ZA SREĆAN, MIRAN, ZDRAV I RADOSTAN ŽIVOT

Nenad Janjetović

Knjigu pišem iz svog životnog iskustva, iskustva čobanina i težaka u selu Svodna kod Prijedora, pa preko školovanja u Pančevu za poljoprivredno-mašinskog tehničara, i za diplomiranog mašinskog vojnog inženjera u Zagrebu.

Nakon školovanja slijede službe u Kninu, Splitu, Puli, Baru, po Bosni i Hercegovini, pa u Novom Sadu, gdje mi prestaje vojna karijera tehničkog oficira.

Od 1995. godine posvečujem se istraživanju i radu na prirodnom iscjeljenju ljudi kroz samoiscjeljenje po Božjem planu i programu. Knjigu posvečujem svim uzrastima, pogledima, shvatanjima i obrazovanjima, kako bi razumjeli sebe, prirodu Božju, drskost demonsku, i Božji plan, čiji smo izvršioci.

Zadatak sviju nas, po mom poimanju života, jeste da se svako, na svoj način, odredi kojim putem treba da ide, a to je put milosti, ljubavi, vjere istinske u prirodu svoga bića, prirodu majke zemlje, i svemirski prostor Boga Tvorca Svesadržitelja.

BIBLIOTEKA - ISTOČNIK

1X

ISCJELJIVANJE URINOM - teorija i praksa

Ingeborg Allmann, Ulrike Kohrs-Gerlach

 

 

Bubrezi su baterije naše životne energije. Dnevno bubrezi filtriraju i koncentriraju više od 2000 litara krvi, stoga je izlučeni urin koncentract krvnog seruma.

Danas nam je poznato više od 2000 supstanci koje su sadržane u urinu. To su dragocjeni izgradbeni elementi našeg tijela, koji nastaju kod razgradnje i metabolizma (prate metaboličke procese) naših tjelesnih stanica. Ovaj ogroman potencijal konvencionalna medicina koristi u najboljem slučaju u dijagnostičke svrhe.

No, za metode prirodnog iscjeljivanja mokraća od davnina predstavlja hologram našeg organizma, koji sve naše tjelesne funkcije reprezentira u grubotvarnom (materija) i finotvarnom (informacije) smislu u njihovom izmjenjujućem suodnošenju.

Danas se urinoterapija, u smislu metode primjene i postavljanja indikacija, primjenjuje obuhvatnije nego ikada: pijenje urina, post s urinom, injekcije urina, ispiranje, grgljanje, inhalacije, utrljavanje cijelog tijela ili kupke, homeopatske odnosno nozodenske terapije urinom, te planska umreženja sa singerskim postupcima u smislu cjelovitog terapijskog koncepta. Mr. ph. Ingeborg Allmann i dr. med.

Ulrike Kohrs-Gerlach, sistematski nadograđujući na temeljima regulacijske patologije, pružaju nam informacije o mogućnostima pročišćavanja, detoksikacije i harmonizacije organizma čak i kod kroničnih i teških bolesti. Urinoterapija - komplementarna metoda prirodnog iscjeljivanja.

DONATOR:

Alen Šilobod
vlasnik Harša knjižare

Ante Starčevića 15
10432 Bregana
Hrvatska
Tel. 01/3376-137
Fax. 01/3376-031
Mob. 095/3376-137
E-Mail harsa@harsa.hr

http://harsa.hr/

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima !

  05.07.2020. 09:44h
 • Član magicusmagicus

  Dobar vam dan dragi magicusi. Lp

  01.07.2020. 18:47h
 • Član tantriktantrik

  Hvala Irida!

  23.06.2020. 07:04h
 • Član iridairida

  Tantrik, dobrodošao na magicus! Nadamo se da ćeš pisati o svome radu...

  18.06.2020. 14:36h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav!

  17.06.2020. 14:00h
 • Član tantriktantrik

  Dobro jutro, dragi magicusi!

  17.06.2020. 07:35h
 • Član bglavacbglavac

  Dobar dan gospodine. Lp

  16.06.2020. 20:19h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info