Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

104

PUTA

OD 14.01.2018.

Veliki popust od 50%, svake 3 subote u mjesecu, na sva savjetovanja, do kraja 2017.g.

Veliki popust od 50%, svake 3 subote u mjesecu, na sva savjetovanja, do kraja 2017.g.
Izdvojeno
NAGRADNI NATJEČAJ Tema mjeseca rujna - SUZE

U čast redizajna magicusa koji je još uvijek u tijeku darujem veliki popust na živa savjetovanja od čak 50% svake treće subote u mjesecu...

IRIDA (Magdalena): Temeljit uvid u vašu sudbinu!

Individualna savjetovanja....Ljubav, posao, zdravlje, obitelj. Kristal, Tarot (poseban izračun karmičkih karata) , Ji Jing, Snovi, Arhetipski (karmički) kotač, Praktične intuicija, Kromoterapija, Biblioterapija (terapija čitanjem i pisanjem), Numerologija, Radiestezija; Individualna savjetovanja i terapijski programi te RADIONICE I SEMINARI . Temeljit uvid u vašu sudbinu!

 

Temeljit uvid u vašu sudbinu!

Individualna savjetovanja i terapijski programi

 

- Kristali

- Tarot (poseban izračun karmičkih karata i karata rođenja)

- Ji Jing

- Tumačenje snova

- Arhetipski (karmički) kotač

- Praktična intuicija

- Kromoterapija

- Biblioterapija (terapija čitanjem i pisanjem)

- Numerologija

- Radiestezija

- i još mnogo toga;

- radiestezijska detekcija zdravlja, štetnih zračenja, mjesta spavanja, ispravnosti hrane, te radiestezijska zaštita 

Ukoliko želite telefonsko savjetovanje, nazovite M A G I F O N...!!!

 

 

MOŽETE NARUČITI: 

1. IZRAČUN KARMIČKIH KARATA ZA CIJELI VAŠ ŽIVOT (ime, prezime i datum rođenja)

2. NUMEROLOŠKU ANALIZU (ime, prezime i datum rođenja)

 

 

Ako ste od onih rijetkih sretnika koji nemaju nekih većih problema i težih pitanja, možda poželite pitati nešto iz radoznalosti. Zanimljivo je uvjek,a mogli bi ste se i iznenaditi.

Uvjek može biti b o lj e !

 

 

Kratko o instrumentima i tehnikama za dešifriranje tajanstvenih puteva vaše sudbine:

 

KRISTAL; direktan priključak na vaše energetsko polje. Kristal je živ, a svojom rešetkastom strukturom gradi oko sebe i u sebi energetsko polje koje možemo puniti (programirati) željenim informacijama. Zbog svoje kristalne građe ima vrlo čistu energiju pa je dragocjen i u dijagnostici i u iscjeljivanju. Ta čista energija je savršeno zrcalo kroz koje se zrcali stanje naših osobnih energija, koje daje nepogrešivu sliku našeg tjelesnog i duševnog stanja u datom trenutku.

 

TAROT; slika vašeg života u sveopćoj kozmičkoj slici svijeta. Karmičke "crne"točke. Karmički dugovi. Što se ne može mijenjati, a najvažnije je saznati na šta možete utjecati i šta možete mijenjati da bi živjeli bolje i sretnije. Mudrac je rekao:«Ono što će se dogoditi, ne možemo izbjeći. Ono što se neće dogoditi ne možemo prisilno izazvati. Sve se događa, jer se mora dogoditi». Eto, upravo te zakonitosti iščitavamo iz Tarota.

 

JI JING; kineska knjiga promjena, biser kineske tradicije i filozofije, poziva na usklađivanje vašeg djelovanja sa prirodnim i božanskim zakonima, zorno ilustrirajući kad i što treba činiti a kada se treba primiriti i čekati povoljniji trenutak za djelovanje.

 

SNOVI; Snovi su govor duše, na koji rijetko obraćamo potrebnu pozornost, a upravo kroz šifrirani jezik snova mnoga upozorenja, odgovori i poruke se pokušavaju probiti do naše svijesti. Dakle, snovi mogu biti banalni kao odraz naših dnevnih pritisaka i proživljavanja, a mogu biti i upozoravajući, pa čak i proročki. Dijagnostički snovi su duhovno-tjelesne poruke (obavijesti) o zbivanjima u našem biću kojih još nismo svjesni. Ljudi koji obraćaju pažnju na svoje snove izbjegnu mnoge nevolje jer na vrijeme budu upozoreni i prepoznaju to upozorenje.

 

ARHETIPSKI (karmički) KOTAČ; ovo je tehnika kroz koju progovara vaša podsvijest i sigurno je najbolji način da saznate zašto vam se neželjene stvari i situacije ponavljaju i kako tomu stati na kraj. Rad sa arhetipovima je terapijski rad i spada u transpersonalne tehnike. To je metoda kroz koju dopiremo do uzroka naših problema, rastvaramo ih, zacjeljujemo rane i ožiljke te poslije toga ozdravljeni i osnaženi doista postajemo sretniji i uspješniji ljudi. Metoda je naročito dobra za ljude koji imaju problema u vezama, braku ili u bilo kakvoj međuljudskoj interakciji, na poslu, u susjedstvu, među prijateljima. Kako je jedna od velikih istina da nam se ništa ne događa bez razloga najvažnije je osvijetliti te razloge da bi ih mogli ukloniti.

 

RADIESTEZIJA; VISAK u pravim rukama visak je čudesan instrument, sa visokom osjetljivošću i velikim mogućnostima. Sva oruđa i alati u čovjekovoj ruci su njegov produžetak, produžetak njegove moždane aktivnosti. Visak je produžetak moje intuicije koja tako na vidljiv način ispisuje kartografiju osobe preda mnom.

Dakle; ako ste u svom životu zapeli,sve vam ide naopako, tapkate u mjestu, vrtite se u krug, učinite nešto za sebe,otvorite i stvorite mogućnost promjene. Kad utvrdimo što možete mijenjati i popravljati i na koji način, život vam se može dijametralno promijeniti.

 

IRIDINE RADIONICE, SEMINARI,
Individualna savjetovanja
i terapijski programi

 

 

IRIDINE RADIONICE I SEMINARI

 

- Individualna savjetovanja i terapijski programi

- Karmički (arhetipski ) kotač

- Astropsihologija

- Škola Tarota (izračunavanje karmičkih karata)

- Radionice praktične intuicije

- Seminar taktilne komunikacije

- Mala škola simbola: Seminar o preciznoj primjeni simbola

- Snovi: Seminar o temeljitom i cjelovitom tumačenju snova

- Kromoterapija,boje u iscjeljivanju

- Biblioterapija (terapija čitanjem i pisanjem)

- Tečaj radiestezije

 

 

Svi polaznici dobiju certifikat i skripte

Organiziram i dopisne seminare za ljude koji žive daleko od Zagreba, a posjeduju računalo.

 

Škola Tarota: Učenje najraširenije tehnike divinacije i proricanja na svijetu.Ako želite postati vrsni majstori Tarota ili samo razumjeti što vam to tumači tarota govore prođite jedan ovakav seminar i naučite zakonitosti simboličkog i asocijativnog povezivanja u smislene i korisne poruke.Moći odškrinuti zavjesu neizvjesnosti, preduhitriti događaje, predvidjeti budućnost, znači prištedjeti sebi mnoge uzaludne korake u životu.

 

Radionice praktične intuicije: Učenje osluškivanja i prepoznavanja naših unutarnjih znanja, koje će vam drastično promijeniti život na bolje.Da, istina je, znamo puno više nego li osvijestimo i iskoristimo.

 

Seminar taktilne komunikacije je jednostavan terapijski postupak, koristan za sve ljude, a posebno za one koji imaju problema u vezama i sa vezama. Ako jedna slika vrijedi 1000 riječi, onda jedan dodir vrijedi 10 000 riječi.Dakle, ako se osjećate nevoljeno, prezreno i odbačeno, ako vam je nisko samopoštovanje, ako imate lošu komunikaciju sa svojom bližom i daljom okolinom, ako se često i bezrazložno svađate, ako ne možete uspostaviti emocionalnu vezu, ako ne možete održati postojeći odnos, ako idete iz veze u vezu, onda je ova metoda za vas.Možete doći i s partnerom, čak i ako ste posvađani, nitko vas neće pitati tko je kriv, nitko vas ništa neće pitati. Naročito je korisna za djecu s poteškoćama u razvoju. Nakon samo jedne radionice osjetit ćete blagotvorne učinke na svim razinama. Nakon nekoliko radionica vaša duševna, mentalna i psihička snaga će porasti toliko da ćete djelovanjem iznenaditi ne samo svoju okolinu, nego i sami sebe.

 

Mala škola simbola: Seminar o preciznoj primjeni simbola - Simboli su duhovno-psihološka abeceda. Oni su ključevi naše podsvijesti, a time i naše sudbine.Koriste ih majstori tarota, tumači snova, runa ili bilo koje druge tehnike divinacije. Znanjem o simbolima postižemo vrhunsko umijeće i savršenu preciznost u tumačenju i savjetovanju.

 

Snovi

Seminar o temeljitom icjelovitom tumačenju snova

 

Prospavamo i prosanjamo trećinu svog života. Dok naše tijelo (mozak) spava, naša duša vodi dijalog sa našim nesvjesnim, sa kolektivnim nesvjesnim i sa duhovnim svjetovima. Dok mi spavamo naša duša živi neke alternativne živote utiskujući sjećanje o tome u tkivo sna, pa se i bukvalno može reći da su snovi «vijesti iz nesvijesti». Možemo naučiti razumijevanje tih snovitih poruka koje su često vrlo bitne za naše funkcioniranje u svakodnevnoj stvarnosti.

     Evolucija nam je promijenila mentalni sklop i fizički izgled, ali proces sanjanja nije ni dotaknula. Sanjamo na isti način kao i prvi, najprimitivniji pračovjek. Sanjamo svi, pa stoga ne možemo nevjerovati u snove, trebamo ih samo pravilno dešifrirati i protumačiti.

 

 

TEČAJ IZ NUMEROLOGIJE

SIMBOLIKA BROJEVA na osobnoj razini korz ime i prezime, te datum rođenja objašnjava mnogo toga u čovjekovom životu na osobnoj razini pojedinca kao i mjesto i ulogu tog pojedinca na široj društvenoj razini .

Brojevi su vidljive ovojnice bića, ideja, kvalitete. Broj je mamac za skriveno. Broj je izraz božanske proporcije. Broj je sinteza slike i zvuka, znak u znaku. Brojevi su izraz svete geometrije koja čini savršenstvo djela i svijeta.

 

Seminar: Karmički (arhetipski)kotač Temeljno je da se sjetimo u svakom trenutku svog života da smo slobodna bića, jer nam je Stvoritelj dao slobodnu volju, dakle možemo biti sukreatori svoje sudbine. Izbor je naš. Ako smo u jednom trenutku svog života napravili loš izbor, nemojmo očajavati, uvjek možemo napraviti novi izbor. Naša arhetipska šema je glazba po kojoj plešemo čak i kada ne možemo prepoznati melodiju.Pošto arhetipovi izviru iz nesvjesnog, često nam se događa da radimo nešto što ni sami ne razumijemo, jednostavno nas nešto tjera na to. Zato je rad sa arhetipovima posebna škola misterija, a ARHETIPSKI KOTAČ jedinstvena metoda za neosobnu analizu osobnog života svakog čovjeka koji želi promijeniti svoju sudbinu u sudbinu sretnog čovjeka. Krug je simbol naše duše, a kotač slika našeg života. Arhetipovi su faktori uređivanja našeg psihodinamičkog života, a time i kontrolori i direktori naše sudbine. Kad god ne shvaćamo zašto nam se što događa i zašto ne uspijevamo promijeniti neželjena događanja u našem životu, korisno je napraviti arhetipsku analizu i otkriti iz kojeg arhetipa djelujemo i na koji način zamijeniti pogrešne obrasce djelovanja da bi nam život bio sretniji i uspješniji. To je prije svega duhovna metoda iako se oslanja na dosadašnja saznanja i dosege psihologije. Pošto živimo u vremenu u kojem sudjelujemo u jednom od najvećih skokova ljudskog duha prema znanju ne samo u vanjskoj prirodi, nego također i prema našoj vlastitoj unutarnjoj misteriji, vrijeme je da dublje zaronimo u nepoznati i nespoznati dio svoje duše, u područje nesvjesnog, u zonu u kojoj gospodare arhetipovi i odatle upravljaju našom sudbinom.

 

Tečaj radiestezije - naučite se svrsishodno koristiti svojim vikom

Radiestezija je tehnika pomoću koje se otkrivaju pozitivna i negativna zračenja. Svaki predmet ili osoba vibrira određenom vibracijom koja mogu na osobe djelovati pozitivno ili negativnom ovisno o frekvenciji osobe.U skladu s svakodnevnim okruženjem čovjek upija različita energetska zračenja koja djeluju na njegovo zdravlje a samim tim i na cjelokupni život.Kako ona djeluju? Svaki čovjek nesvjesno ili u rjeđem slučaju svjesno osjeća vibracije i u skladu s njima reagira visak, rašlje ili biotenzor koji drži u ruci.
Svatko ima  potencijala za bavljenje radiesteziom, netko ima više dara ali  uz vježbu svatko se može njome baviti.

 

Radionica grljenja je jednostavan terapijski postupak, koristan za sve ljude, a posebno za one koji imaju problema u vezama i sa vezama.Ako se osjećate nevoljeno, prezreno i odbačeno, ako vam je nisko samopoštovanje, ako imate lošu komunikaciju sa svojom bližom i daljom okolinom, ako se često i bezrazložno svađate, ako ne možete uspostaviti emocionalnu vezu, ako ne možete održati postojeći odnos, ako idete iz veze u vezu, onda je ova metoda za vas.Možete doći i s partnerom, čak i ako ste posvađani, nitko vas neće pitati tko je kriv, nitko vas ništa neće pitati.

Naročito je korisna za djecu s poteškoćama u razvoju.

Nakon samo jedne radionice osjetit ćete blagotvorne učinke na svim razinama. Nakon nekoliko radionica vaša duševna, mentalna i psihička snaga će porasti toliko da ćete djelovanjem iznenaditi ne samo svoju okolinu, nego i sami sebe.

 

Svi polaznici seminara dobiju certifikat i scripte iz građe u kojoj su educirani.

 

Informacije i predbilježbe na tel.

Informacije, predbilježbe i kontakti (samo za savjetovanja uživo, dakle za dogovor oko vašeg dolaska na savjetovanje):

Tel. 01/3635-153

Mob.091/7947-904

E-mail: iridaorama@gmail.com

www.magicus.info

 

Po dogovoru mogu doći i u vaš dom, uvjet: skupite pet osoba za savjetovanje, organizator/ica takvog savjetovanja dobiva osjetan popust...

Ako me zovete u drugi grad, potrebno je okupiti barem 10 osoba za savjetovanje, organizator/ica takvog savjetovanja dobiva osjetan popust...

 

tel: 01/ 3635 - 153,
mob. 091/794 7904 ili mi pošaljite e-mail:iridaorama@gmail.com i rezervirajte svoje vrijeme.

 

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

ENERGETSKE TEHNIKE

JESEN

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Lijepu i sretnu nedjelju vam želim. Lp

  23.09.2018. 09:49h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima !

  19.09.2018. 10:17h
 • Član iridairida

  hvala DeVeT!

  16.09.2018. 14:56h
 • Član bglavacbglavac

  Hvala na dobrodošlici. Pusa

  16.09.2018. 14:40h
 • Član DeVeTDeVeT

  stream ti radi...???

  16.09.2018. 14:17h
 • Član iridairida

  Božice, zar vrijeme ne leti, dobro nam došla natrag!

  16.09.2018. 13:14h
 • Član magicusmagicus

  dobro nam se vratila Božice!

  16.09.2018. 12:37h
Cijeli Chat

TEHNIKE

METODE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganice

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebDirektni putSajmovi hrane i zdravog življenjaInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info