Član sara

Upisao:

sara

OBJAVLJENO:

PROČITANO

152

PUTA

OD 14.01.2018.

Mješavina biljaka iz 17. stoljeća osvjedočeno liječi baš svaku bolest na svijetu!

Mješavina biljaka iz 17. stoljeća osvjedočeno liječi baš svaku bolest na svijetu!
Istina da ovo nije moj tekst ali vrijedi ga pročitati.

Mješavina biljaka iz 17. stoljeća osvjedočeno liječi baš svaku bolest na svijetu!

 

 

Prijateljica mi je danas proslijedila mail a kako se ja sa ovom tinkturom „družim“ dugi niz godina nije loše da još netko pročita ovaj tekst. Uistinu je čudesna i čarobna mješavina.

Prije tri dana padne mi litarna boca puna ove tinkture na pod u kuhinji, naravno razbije se, pa onda nisam znala bi li skupljala tekućinu ili staklo.

Sreća da sam imala još tinkture u drugoj boci, jer me uhvatila prehlada i uzimajući od sinoć tinkturu smanjila sam bolest do danas za 50%.

 

 

Tko svaki dan ujutro i navečer uzima taj eliksir, ne treba nikakve druge lijekove jer on krijepi tijelo, jača živce i krv, sprečava drhtanje ruku i nogu. Ukratko, djeluje protiv svih bolesti. Tijelo ostaje čvrsto, lice mladoliko i lijepo.

 

Eliksir (Foto: Dnevno.hr) 

Švedska grenčica je mješavina bilja napravljena prema originalnoj recepturi, još iz 17. stoljeća, čuvenog švedskog liječnika, rektora medicine dr. Samsta koji je i sam pomoću te mješavine doživio čak 104 godine. Sastavljena je iz dvadesetak ljekovitih biljaka, uključujući i venecijanski terijak, koje se nalaze u većini propisa starije europske farmaceutske literature, a poznate su po svojoj aromatičnosti te djeluju na poboljšanje apetita i normalizaciju probave, ali i kod mnogih drugih bolesti koje nas tijekom života pogađaju. Tako "Stari rukopisi" dr. Samsta u 46 točaka razjašnjavaju kako ovaj eliksir liječi svaku bolest. Švedsku je grenčicu iz zaborava izvukla austrijska travarka Maria Treben koja je knjigom "Zdravlje iz Božje ljekarne" švedsku grenčicu učinila svjetski poznatom. Snaga ovog pripravka leži u tisućama svjedočanstava ljudi koji su je koristili i kojima je dokazano pomogla.

Švedska grenčica ili gorke švedske kapi je alkoholna (tinktura) određene kombinacije biljaka. Ovaj pripravak ili eliksir sigurno spada u najvažnije kućne lijekove. Švedska grenčica je pripravak koji  liječi ili pomaže u svakoj bolesti. Treba poznavati svojstva ovog eliksira jer na taj način možete jednostavno i djelotvorno riješiti mnoge bolesti i tegobe.

Vrlo zanimljivo je pročitati popis situacija i bolesti u kojima možemo primijeniti ovaj eliksir. Taj popis obično se naziva "Stari rukopis" i nezaobilazno ga je pročitati ako želite bilo što znati o ovom pripravku. Cijeli popis je iz starijeg doba, ali je sve to primjenjivo i danas. Umjesto da držite razne vrste kućnih lijekova, bilo bi se dobro osigurati da imate ovaj jedan. Poslužit će vam i kao lijek i preventiva. Švedska grenčica može se kupiti u boljim biljnim ljekarnama.

Stari rukopis dr. Samsta
1. Ako ju češće mirišemo ili udišemo, vlažimo tjeme, stavljamo na glavu navlaženu krpu, otklanja bol i vrtoglavicu, jača pamćenje i mozak.
2. Pomaže kod mutnih očiju, otklanja crvenilo i sve bolove. čak i kad su oči upaljene, mutne i nejasne. Nestaju i pjege i siva mrena ako pravovremeno navlažimo kutove očiju ili stavimo vlažnu krpu preko zatvorenih očiju.
3. Kozice i osipe svih vrsta, kao i kraste u nosu ili na bilo kojem drugom mjestu tijela možemo izliječiti ako ih često i dobro navlažimo kapljicama.
4. Kod zubobolje uzmemo jednu punu žlicu eliksira s malo vode te tu tekućinu držimo neko vrijeme u ustima ili bolni zub navlažimo krpom. Bol prestaje i gnjiljenje slabi.
5. Prištiće na jeziku ili ostale povrede upornim vlaženjem s eliksirom ćemo u kratkom roku izliječiti.
6. Ako nam je grlo upaljeno ili bolesno, tako da hranu i piće možemo teško gutati, uzimamo kapljice ujutro, u podne i navečer, polako ih pijemo i one izvlače temperaturu i liječe ždrijelo.
7. Ako imamo grčeve u želucu, uzmemo kod napada jednu punu žlicu eliksira.
8. Kod grčeva uzmemo tri pune velike žlice eliksira polagano jednu za drugom i uskoro ćemo osjetiti olakšanje.
9. Kapljice rastjeruju vjetrove u tijelu i hlade jetru, otklanjaju sve želučane tegobe i one u trbuhu, te pomažu kod zatvora stolice.
10. Odlično su sredstvo za želudac, kad on slabo probavlja i ne zadržava hranu.
11. Također pomažu kod bolova žuči. Ako svakodnevno ujutro i navečer uzimamo po punu žlicu kapljica, a preko noći stavljamo obloge s njima svi će bolovi nestati.
12. Kod vodene bolesti šest tjedana uzastopce uzimamo ujutro i navečer po jednu punu žlicu eliksira u bijelom vinu.
13. Kod bolova i šuma u ušima s eliksirom navlažimo komadić vate i stavimo ga u uho. Jako dobro pomaže i čak vraća izgubljeni sluh.
14. Ako žena ima bolove u maternici, tri dana uzastopce dajemo joj ujutro punu žlicu eliksira u crvenom vinu, nakon pola sata treba prošetati, zatim može doručkovati. ali ne mlijeko. Eliksir ne uzimamo s mlijekom!
15. Ako posljednjih 14 dana trudnoće uzmete ujutro i navečer po jednu žlicu eliksira, pospješit ćete porođaj. Kako bi se što lakše riješila posteljice rodilji dajemo svaka dva sata punu kavenu žličicu gorčice tako dugo dok posteljica ne izađe bez porođajnih bolova.
16. Ako se poslije poroda kod dojenja pojave upale, stavljanjem obloga s "gorčicom" brzo će nestati.
17. Djeci pospješuje izbijanje vodenih kozica. Djeci dajemo eliksir ovisno o dobi, razrijeđen s vodom. Kada se kozice počnu sušiti, češće ih vlažimo s eliksirom pa ožiljci neće ostati.
18. Djeci i odraslima koristi protiv glista, čak i trakavice, djeci ju moramo davati ovisno o dobi. Na pupak zavežem navlaženu krpu i pazimo da bude uvijek vlažna.
19. Kod žutice će sve tegobe brzo nestali, ako tri puta dnevno uzimamo po jednu veliku žlicu eliksira, a na otečenu jetru stavljamo obloge.
20. Otvara sve hemoroide, liječi bubrege, pomaže da tekućina izađe iz tijela bez dodatnih kura, otklanja depresiju i melankoliju i regulira tek i probavu.
21. Također liječi unutarnje hemoroide, ako ih u početku češće kvasimo, te ih uzimanjem švedske gorčice omekšamo, naročito je djelotvorna ako to činimo prije spavanja. S vanjske strane valja staviti natopljen komad vate. Pomaže da oteče suvišna krv i smanjuje pečenje.
22. Ako je netko u nesvijesti, ustreba li, otvorimo mu usta, ulijemo mu veliku žlicu eliksira i bolesnik će doći k sebi.
23. To sredstvo otklanja i bolove kod grčeva ako ga uzimamo, tako da oni s vremenom prestanu.
24. Kod plućne tuberkuloze uzimano eliksir ujutro natašte a kura mora trajati šest tjedana.
25. Ako žena izgubi mjesečnicu ili ako je ona pak prejaka, neka uzima eliksir tri dana i to neka ponovi dvadeset puta. Ako je mjesečnica bila preobilna, smirit će se, ako je izostajala uspostavi se.
26. To sredstvo pomaže i kod bijeloga pranja.
27. Ako nekoga muči padavica (epilepsija) valja mu eliksir odmah dati. Bolesnik mora tada uzimati isključivo to sredstvo, jer ono jača napadnuti živčani sustav kao i tijelo i čuva nas od svih bolesti.
28. Liječi oduzetost, otklanja vrtoglavicu i mučninu.
29. Liječi također vodene kozice i crveni vjetar.
30. Ako netko ima groznicu, vrućicu i potpuno je slab. dajemo mu jednu veliku žlicu eliksira i bolesnik će, ako ne koristi druga sredstva, ubrzo doći k sebi, puls će se smirivati, pa iako je vrućica jako visoka, bolesnik će se uskoro osjećati bolje.
31. Eliksir liječi i rak, stare vodene kozica i bradavice, te raspucane ruke. Ako je rana stara i gnojna ili ako je izraslo na njoj divlje meso valja sva dobro isprati bijelim vinom, a zatim staviti na to krpu nakvašenu s eliksirom. Kapljice otklanjaju otekline i bolove kao i divlje meso i rana počinje zarastati.
32. Bez opasnosti liječi sve rane, bilo posjekotine ili ogrebotine, ako ih češće kvasimo s eliksirom. Uzmemo krpu, namočimo je u eliksir i s njome prekrijemo rane. Kroz kratko vrijeme bol nestane, sprečava nastanak infekcije i gnojenja, liječi također stare prostrijele rane. Ako su u tkivu rupe. ubrizgamo eliksir u ranu, koju prije toga ne moramo obavezno očistiti. Redovnim stavljanjem obloga natopljenih kapima doći će ubrzo do ozdravljenja.
33. Otklanja sve ožiljke, i kad su jako zastarjeli, brazgotine i posjekotine, ako ih natopimo kapima 40 puta. Iza svih rana izliječenih s tim kapljicama ne ostaju ožiljci.
34. Iz temelja liječi i sve fistule, i kad se čini da su neizlječive: povreda može biti neograničeno stara.
35. Liječi sve povrede uslijed opekotina bile one uzrokovane vatrom, vrelom vodom ili mašću, ako ih ustrajno kvasimo s eliksirom. Sprečava nastajanje mjehurića, izvlači vrućicu, liječi čak u potpunosti i gnojne mjehure.
36. Djeluje protiv oteklina i masnica bez obzira na to od koje vrste udarca potječu.
37. Ako netko nema apetita, eliksir će mu ga vratiti.
38. Kod jake slabokrvnosti eliksir vraća izgubljenu boju. Ako ga jedno vrijeme uzimamo svako jutro. Čisti krv i stvara novu te pospješuje cirkulaciju.
39. Reumatski bolovi u zglobovima nestaju ako eliksir uzimamo ujutro i navečer i ako na bolna mjesta stavljamo krpu natopljenu s eliksirom.
40. Liječi ozebline na rukama i stopalima, čak i ako su nastale otvorene rane. Ako je to moguće što češće, posebno tijekom noći na ta mjesta stavljamo nakvašenu krpu.
41. Na kurje oči stavljamo s eliksirom natopljen komadić vate i vodimo brigu o tome da vata na bolnom mjestu uvijek bude vlažna Nakon tri dana kurje oči otpadnu ili ih bez bolova možemo odstraniti.
42. Liječi i ugrize bijesnih pasa i ostalih životinja, ako kapljice popijemo liječe i uništavaju sve otrove. Na rane stavljamo vlažnu krpu.
43. Kod kuge i drugih zaraznih bolesti je dobro da ih uzimamo više puta na dan, jer* liječe kužne čireve i otekline čak i ako su već zahvatile i vrat.
44. Tko po noći ne može dobro spavati neka uzme eliksir prije spavanja. Kod nesanice izazvane nervozom stavimo na srce krpu natopljenu s razrijeđenim eliksirom.
45. Pijanoga čovjeka s dvije žlice tog eliksira možemo u hipu otrijezniti.
46. Tko svaki dan ujutro i navečer uzima taj eliksir ne treba nikakve druge lijekove jer on krijepi tijelo, jača živce i krv, sprečava drhtanje ruku i nogu. Ukratko, djeluje protiv svih bolesti. Tijelo ostaje čvrsto, lice mladoliko i lijepo.


 • Autor: Zrinka K.
 • Photo: Screenshoot YouTube

http://www.dnevno.hr/zdravlje/132513-cudotvorno-mjesavina-biljaka-iz-17-stoljeca-osvjedoceno-lijeci-bas-svaku-bolest-na-svijetu.html

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 15.09.2014. 21:46h

  Član emilioMerlin2

  Ke sara......

  Recimo da naiđemo/naletimo na Originalno DJELO i onda po Logici idemo na neka Apstrahiranja?

  Naprosto izvlačimo Zaključke i idemo na Selektivni plasman i to pod našim Potpisom a u očekivanju Sljedbenika?

  Za Našu stvar!?

  Recimo da Čovječanstvo i postoji i onda neko radi neka Apstrahiranja ili izvlači ono najbolje iz nas a nama onda kaže da smo Griješni i mi ga slijedimo u očekivanju Oprosta grijeha?

  Naravno nakon Smrti!?

   

  Ovo nema veze sa Biljkama nego sa Monsantom i ostalim monopolima a tu je obavezno i "bog" kao zatvoren koncept?

  Kad o Konceptima onda razmišljajuči o boksu u komparaciji sa "život je borba" dolazimo do aperkata u bradu i zatvaranju mogučnosti da se odašilja i S.O.S?

  Naime treba uništiti središnji Koncept i onda se žrtva sama Urušava vlastitom energijom a pod dojmom našeg Udarca?

   

  Ili o Ćiri kao Mudracu a što mu priznaju i Kinezi ali sa rezervom jer njima se ipak žuri da stignu na vrijema pa idu ....zaobilaznim putem?

  Ćiro bi kao Društveni Arhetip a i "mudri kinez" rekao nama:Sine!! postoji samo jedna Homosexualnost ali ona ima dvije Grane!

  Jedna je Aktivna a druga je Pasivna!

  Aktivna je Gay a pasivnaje Peder!

  Ali ni to nije Sve jer ŽIVOT je kao Jin-Jang!

   

  Pa onda smo u nedoumici oko Kolinde Kitarović!

  Šta ako ona objedinjuje oba Pola!

  Ecce Homo - Ni Če !?

   

  A jeli bezrazložno biti Paranoičan u Freudovom svijetu!

   

  Vidimo li šta se dešava sa našom Originalnošču ili kad dignemo Prst?

  Ili ako ga umočimo u "More"?

  Problemi!

  Tinktura bi bila u Eteričnom smislu ono što Lazarev naziva kao "Univerzalni Algoritam"?

  Ili sveobuhvatno a opet i selektivno (sa dozom žalosti):Narodne poslovice su poslovične po tome da imaju težinu ali nemaju autora?

  A vođe naroda bi bile po onoj mudrosti:ako želiš biti sretan jedan dan onda se napij,ako želiš biti sretan osam dana onda se oženi a ako želiš biti sretan Cijeli život onda uzgajaj Cviječe?

   

  I onda ti po zakonu Privlačenja uleti.... Ljubica!?

   

  ...https://www.youtube.com/watch?v=hqwIifgs7KU

   

  E a ovako i zaključno za danas:Šta predlažeš za naše usklađivanje!

  Pa svirajte Jazz na zadanu temu:Širenje Svijesti!

  A jeli Franco razumio...........* zavisi od toga koliko smo Originalni??

   

 • 15.09.2014. 22:56h

  Član tanalunaMerlin1

  zaista je jako djelotvoran pripravak...

SADRŽAJ UPISAO

Član saraMerlin9 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana sara dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Snovi

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

ENERGETSKE TEHNIKE

JESEN

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  ????????????

  22.10.2018. 12:04h
 • Član takitaki

  ovo je stvarno poludio kompjutor

  22.10.2018. 10:44h
 • Član takitaki

  ovo je stvarno poludio kompjutor

  22.10.2018. 10:44h
 • Član takitaki

  ovo je stvarno poludio kompjutor

  22.10.2018. 10:44h
 • Član takitaki

  igra proricanja

  22.10.2018. 10:43h
 • Član takitaki

  igra proricanja

  22.10.2018. 10:43h
 • Član takitaki

  igra proricanja

  22.10.2018. 10:43h
Cijeli Chat

TEHNIKE

METODE

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganice

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebDirektni putMagicus.info marketingInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info