Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

946

PUTA

OD 14.01.2018.

DONOSITELJI NOVOG SVITANJA

DONOSITELJI NOVOG SVITANJA
Mi smo Plejadanci, jedan energetski kolektiv i dolazimo iz vaše budućnosti. Iza nas je duga povijest. Naši preci su došli iz jednog svemira koji je već iskusio završetak. Vi sada radite na jednoj planeti koja upravo stoji pred završetkom jednog ciklusa, a mi smo tu da vam pri tome pomognemo. Ova transformacija se najavljuje već eonima. Ovo što se sada dogadja na zemlji odrazit će se na cijeli svemir. Završetak ciklusa znači da vi shvatite tko ste vi, da bi mogli nastaviti ovaj experiment.

 

Donositelji novog svitanja
 Poglavlje I - Izaslanici iz jednog drugog vremena


 

Mi smo Plejadanci, jedan energetski kolektiv i dolazimo iz vaše budućnosti. Iza nas je duga povijest. Naši preci su došli iz jednog svemira koji je već iskusio završetak. Vi sada radite na jednoj planeti koja upravo stoji pred završetkom jednog ciklusa, a mi smo tu da vam pri tome pomognemo. Ova transformacija se najavljuje već eonima. Ovo što se sada dogadja na zemlji odrazit će se na cijeli svemir. Završetak ciklusa znači da vi shvatite tko ste vi, da bi mogli nastaviti ovaj experiment.

Naši preci su došli iz jednog svemira koji je iskusio završetak. Oni su spoznali da je Pra- Stvaratelj uzrok svega, odnosno da je uzrok svega iskustvo Pra-Stvaratelja kroz vrijeme.
Oni su spoznali svoju pravu iskonsku prirodu, a to je MOĆ STVARANJA. Kad su to spoznali, shvatili su da smo MI svi STVARATELJ. Kao i uvijek, kad jedna kreacija dodje do kraja svog puta, naši preci su imali IZBOR da se vrate ka Pra-Stvaratelju – na jedan viši nivo ili da se jednostavno kreću dalje. Oni su se odlučili da dodju u ovaj SVEMIR, jer su spoznali da ćete i vi jednog dana biti spremni za završetak ciklusa.

Naši preci su bili jedni od originalnih stvaratelja planete Zemlje, stvaratelja koji su sa puno umijeća i ljubavi “sijali” svijetove i civilizacije. Zbog njihovih kvalifikacija, voljeli su kreirati svijetove, baš onako kako dirigenti vole dirigirati orkestrom. Naši preci su takodjer i VAŠI preci, i mi vas rado zovemo našom “starom obitelji”, što vi zapravo i jeste. Naši preci su dali dijelove svoje DNA originalnim stvarateljima Zemlje i ta DNA je postala dio čovječje genetike.

U jednoj verziji našeg “sada” postoji jedno mjesto tiranije i nemira. Mi smo vidjeli vjerojatne verzije zemljine budućnosti u kojima vlada ista takva tiranija i kaos. U trodimenzionalnoj stvarnosti vrijeme je jako krivo razumijeno. Vi vjerujete da se vrijeme mjeri u sekundama. Vrijeme je puno kompleksnije nego što vi možete zamisliti. Vrijeme zapravo kodira informacije i igra se s njima. Zbog toga se vi možete istovremeno kretati u različitim realitetima – ako vrijeme rastegenete, savijete, okrenete, uvinete. Vi možete takoreći, skočiti na jednu eliptičnu liniju i doživjeti bezbrojne realitete, jednostavno krećući se na toj elipsi i otkrivajući da vrijeme nije ništa “čvrsto”, kao niti stvarnost.

Kao što stvarnost nije čvrsta niti determinirana, tako nije niti budućnost determinirana – mi upravo zato vidimo sada tu mogućnost, da promjenimo “mogućnosti za budućnost” za jednu puno pozitivniju budućnost za Zemlju.

Mi želimo ponovo donijeti svjetlost na Zemlju i dovesti Zemlju do njene prvobitne SVRHE, a to je da postane veličanstveno intergalaktičko sjedište za razmjenu informacija. Tako smo došli natrag u vremenu, da posadimo “sjeme” koje će izazvati promjenu na bolje. Ova promjena neće utjecati samo na Zemlju, nego na vašu budućnost, našu sadašnjost i čitav svemir.

To su fantastične novosti. Vi ste inkarnirani na Zemlji u mjestu i vremenu u kojem slijedi značajna evolucija. Jedan veliki skok u razvoju će se desiti uskoro i vi ste došli da sudjelujete u njemu. Vi niste sami i prepušteni sami sebi, jer puno drugih “energija” dolazi sada, da sudjeluju takodjer u tom velikom projektu.

Oko Zemlje se sada skupljaju “matičini brodovi” koji služe kao transformatori energije.
Na Zemlju sada dolaze svjetlosna zračenja od starih i prastarih zvjezdanih sistema, koji s vama rade već eonima. Ova zračenja svjetlosti odnosno zračenja informacija su usmjereni direktno na Zemlju. Kada se ove informacije šalju prema Zemlji, vaše tijelo mora biti u mogućnosti primiti to zračenje, mora ih moći transformirati i proslijediti dalje svima drugima oko vas u vašoj okolini. Mnogi od vas će uspostaviti direktnu telepatsku vezu sa tim «matičnim brodovima» i vi ćete moći primati raznorazne informacje – po želji.

Ovo što sada slijedi na Zemlji je jedna evolucija super-svjesnosti, VAŠA evolucija u najveći mogući aspekt vašeg bića. Ne brinite se kako ćete vi postati to super-svjesno biće, VI to već jeste, VI se samo morate toga sjetiti.

Od vremena Harmonične Konvergencije (1987) gusti zastori oko Zemlje sa kojima je Zemlja bila do tada okružena razrijedjuju se i rastvaraju. Od tada ste vi konstantno bombardirani sa tom energijom iz svemira i nivo te energije se konstantno povećava, u onolikom stupnju u kojem ste vi to u stanju podnijeti.
Vi se sada jako ubrzano razvijate i svaka godina sada će vam se učiniti kao 10 godina koje ste proživjeli u prošlom stoljeću. Osjetite koliko ste već do sada postigli u svom osobnom razvoju i osjetite tko ćete biti ako i dalje nastavite tim tempom. Bit će kao da ste živjeli sto godina u jednom desteljeću.

VI ćete biti preplavljeni sjećanjima kao i mnogim drugim stvarima. Mnogi od vas će poduzeti putovanja svemirskim brodovima u razne dijelove sunčevog sistema. Dok vi sada ulazite u “Doba Svjetla”, otvorit će vam se mnogi novi svijetovi o kojima niste ni sanjali da bi mogli postojati.
Vi ste se kretali kroz mnoga druga doba: brončano, željezno, industrijsko, informatičko. Kroz sva ova doba učili ste lekcije o sadjenju, kultiviranju, uzgajanju - jednostavno o mogućnostima manifestacije života u trećoj dimenziji.

SADA se bliži jedan veliki PRIJELAZ, jedan dimenzionalni pomak, kroz koji se gustoća treće dimenzije smanjuje, tako da se možete kretati u višlje dimenzije u kojima tijelo nema takvu gustoću materije.
VI ste došli ovamo, jer ste željeli ovladati svojim evolucionarnim procesom i jer ste željeli živjeti s njim. To će biti jako uzbudljivo, jer to znači da ćete istovremeno funkcionirati u različitim stvarnostima.

SVI mogući odgovori na vaša pitanja su zakopani duboko u vama. Pitanja koja vam sada naviru u vašu svijest, dolaze u vašu svijest da bi VI našli odgovore na njih u VAMA SAMIMA. DA bi VI dobili te odgovore, vi morate kao prvo vjerovati da su sve informacije pohranjene u VAMA.

Čovječanstvo uči sada jednu veličanstvenu lekciju. Ta lekcija je – da vi spoznate vašu BOŽANSTVENOST, vašu povezanost sa Pra-Stvarateljem i sa svime što postoji. Lekcija je da je SVE POVEZANO i da ste VI DIO SVEGA.

Postoji nebrojeno mnogo kultura i društava u širinama svemira i ove kulture i društva su od samog početka dolazili i odlazili na vas planet. Ne samo mi - Plejadanci – smo došli da vam pomognemo, mi smo samo jedna grupacija. Tu su mnogi i svi su oni tu iz različitih razloga. Većina ih je tu zbog podizanja razine vaše svijesti, ali mnogi su tu i iz drugih razloga.

U vašoj povijesti, vi ste se kretali kroz mnoga važna razdoblja. Mnogi od vas su prije eona dobili mogućnost, kroz rad sa višim nivoima upoznati Zemlju i raditi na Zemlji.
Upoznati ste sa teškoćama kroz koje je Zemlja prolazila, kao naprimjer, koliko puta su se Zemljina kora i kontinenti pomicali i koliko puta je došla pomoć s neba.

Informacija je tada bila iskrivljena, kada se one koji su došli s neba i koji su vam pomogli u vašem razvoju pretvorilo u BOGOVE. Kao djeca koja idoliziraju odrasle, jer mogu nešto što oni ne mogu, vaše društvo je pretvorilo u Bogove one koji su bili tehnološki razvijeniji i koji su mogli raditi stvari koje vi niste mogli.

VI ste tu da promjenite upravo TAJ koncept, način na koji nastaju TAKVA vjerovanja.
Trodimenzionalni svijet je svijet velikih izazova, koji dozvoljava fantastična ograničenja. Kroz ta ograničenja se formiraju strukture i kroz taj proces – ograničavanja i obez-graničavanja, vi učite da ste vi zapravo dio PraStvaratejla i da je PraStavratelj taj koji želi osjetiti to ISKUSTVO.

VI ste veličanstveni, članovi Obitelji Svjetla i vi ste došli ovaj put na Zemlju sa zadatkom da kreirate PROMJENU, POMAK, da pomognete pri prijelazu. Ljubav je pri tome ključni element.
SVEMIR se sastoji od ljubavi. Sadašnja tehnologija na Zemlji će se moći razviti samo do jednog odredjenog stupnja, jer čovječanstvo još uvijek ne razumije – da je ljubav neophodno potrebna.

Energija može poprimiti sve moguće forme kreativnosti, ali kad je pri tome osnovni motiv pohlepa ili mržnja, ili bilo koja druga emocija koja ne teži prema svjetlu, može se napredovati samo do odredjenog stupnja razvoja.
Za ovaj stupanj vibracija (vodjeni npr. mržnjom ili pohlepom) stoji na raspolaganju samo jedna ograničena mjera informacija.
Ako je netko u stanju da osjeća ljubav, ljubav prema svemu postojećem, njemu su sve mogućnosti otvorene.

VAŠ plan je donijeti natrag na zemlju koncept SVJETLA, koji je koncept INFORMACIJE i koncept LJUBAVI – koja je kreativnost. Za ovakav plan su potrebni upravo odmetnici kao “Obitelj Svjetla”, da dodju u sistem koji je eonima bio pretežno mračan i da izazovu promjenu.

Mi smo takodjer odmetnici, kao i VI. Naš vlastiti sistem takodjer treba transformaciju. MI djelujemo kao inicijator kroz “Obitelj Svjetla” u raznim sistemima – da bi tako promjenili naš vlastiti sistem.
Ako VI sa ljubavlju i odgovornosti podižete svoj nivo svjesnosti, to nas hrani, jača nas i širi našu svijest, tako da se mi možemo dalje razvijati. Tako da - kako smo mi prijatelji i pomagači VAMA, vi pomažete nama na isti način.

Kud će vas odvesti ova promjena? Mi želimo da vi postanete kvalificirani da stvarate i oblikujete SVEJSNO druge svjetove. Vi se sada pripremate da date vašu “žetvu” dalje, da pripremite sjeme i da budete vrsta koja će biti posijana u mnoge nove svjetove koji se upravo formiraju. Zato jer su u vašem sjećanju pohranjene informacije o tome što se sve dešavalo na Zemlji, vi ćete biti sposobni da UČITE druge i da svjesno držite pravac u kojem će se ti novi svjetovi razvijati.

Vi upravo sudjelujete u jednom grandioznom planu. SVI ste VI željeli doći upravo u ovo vrijeme na OVO mjesto. Bili ste sigurni da ćete u tom planu uspjeti.

Osim toga, prije nego što ste došli ovamo, bilo vam je rečeno da ćete dobiti svu moguću pomoć koju budete trebali, na raznim točkama vašeg razvitka, razni entiteti će doći u vas život i aktivirati vas i podsjetiti vas, ali ne i da ce odraditi vas posao za vas.
MI smo jedan od tih AKTIVATORA , mi smo katalizator. Kad vi čujete “Plejadanci”, vi osjećate povezanost, jer vam mi pružamo potporu da otkrijete vaše vlastite informacije, vaše vlastito znanje.

Dok radimo s vama, naša namjera je da se vi sjetite tko ste VI, tako da vi SAMI otkrijete najveći izvor vaše vlastite inspiracije. Mi želimo da vi budete sami sebi najveća INSPIRACIJA. Ako postanete sposobni da tako živite, postat ćete inspiracija za sve druge u vašoj okolini, za sve druge sa kojima se srećete i tada ćete uistinu živjeti vaše vlastito SVETLO i to je nešto iznimno i posebno.

Sjetite se, mi smo tu iz naših razloga, vi ste tu iz vaših razloga i mi svi smo tu da bi evoluirali ZAJEDNO i stvorili novu vibracijsku frekvenciju. Mi želimo raskinuti stare OBRASCE VJEROVANJA koji na sve gledaju kao na razdvojene individue. MI želimo kreirati jednu igru zajedništva i suradnje, dajući vam informacije koje prodiru do srži vašeg bića i dodiruju vas, bez obzira na to što ste do sada vjerovali.

MI, grupa koja razgovara s vama, imamo namjeru da popunimo našu vlastitu biografiju sa nekim interesantnim iskustvima. Kad smo vam se prvi put počeli obraćati u 1988, naš kolektiv se sastojao izmedju 50 do 75 bića, neki od njih fizički, neki ne-fizički, sve Plejadanci. Naš broj je konstantno rastao i naš kolektiv se sada sastoji od oko 100 bića iz različitih sistema. Nas se sada može zvati Plejadanci Plus. Ima i onih u našoj stvarnosti koji ne vjeruju da mi možemo postići to što namjeravamo postići s vama. Oni smatraju da riskiramo previše, pa ipak sjede napeto na ivicama njihovih stolica i promatraju što će se dogoditi.

Neki ljudi u vašem sistemu vjeruju da smo mi ovdje da širimo strah, ali mi to ne vidimo tako.
Mi ne želimo strašiti nikog od vas: MI vas jednostavno želimo informirati. Ako sjedite u tamnoj sobi i čujete čudne zvukove, to može biti zastrašujuće. Ako upalite svjetlo, da vidite što stvara te čudne zvukove, onda to više nije tako strašno. Mi želimo da budete informirani – da spoznate sve sa čime imate posla. Svjetlo je informacija, ingnoriranje je tama. Mi želimo da vi radite sa svjetlosti, a ne u mraku.

Mi radimo s vama, jer želimo proširiti našu vlastitu svjesnost u pravcu više slobodne volje i izražaja. Isto kao što je vaš posao da promjenite sistem u kojem se vi nalazite, tako je i naš posao da promjenimo sistem u kojem se mi nalazimo. MI tu takodjer imamo svrhu i smisao. Kao što smo rekli, mi dolazimoiz vaše budućnosti i imamo u izvjesnom smislu – ruke pune posla. MI trebamo vas, kao što vi trebate nas. Vi, kao članovi “Obitelji Svjetla” možete implementirati fantastične nove mogućnosti u lanac mogućih realiteta, koji će implodirati u vašu stvarnost u slijedećih 20 godina od sada, samo zato jer VI FIZIČKI živite na ovom planetu. Vi ste ti kroz koje će se desiti transformacija. Sve što vi radite ima utjecaja na nas. Sve što se sada dešava sa Zemljom, ima utjecaja na nas.

MI smo tu da vam pomognemo, da vas učimo i da se mi i sami razvijamo, dok idemo zajedno kroz ovaj proces.MI vam dajemo našu verziju pogleda na stvari, samo da bi se vi podigli na jedan viši nivo svijesti.
MI ne želimo reći da je ova naša verzija – kompletna istina. Naša učenja imaju cilj, a naše priče su tako koncipirane, da vas podignu na jedan viši nivo svijesti. To je naša namjera.

Riječi koje mi izabiremo i koncepti o kojima mi pričamo su okidači za kodove koji su pohranjeni duboko u vašim tijelima. Vaša tijela čekaju, da pitanja budu postavljena, tako da vi možete ući u rezonanciju sa odgovorima koji su u vama, tako da se vaša stanična memorjia može početi sjećati onoga što već zna. Za vrijeme dok mi vama ovo govorimo, vi ćete se početi sjećati.

Dok vam se mi obraćamo, mi želimo da proširimo vašu predstavu o stvarnosti, ali nemojte sve što mi kažemo shvaćati bukvalno. Uvijek slijedite jednu širu spiralu, koja vam dozvoljava da vidite kompletniju sliku. Ne stanite nikada kod naše definicije jedne ideje, jer mi smo tu da da proširimo vaš pogled na svijet i da prodrmamo vaše kaveze, da bi se polako aktiviralo vaše stvarno znanje, iskonsko znanje koje je pohranjeno u vama. To je mjesto gdje su informacije i mi smo došli da probudimo to mjesto u vama.

MI želimo da vam podastremo ideje o kojima ćete vi dalje moći razmišljati. Mi vas želimo ohrabriti – da ne ostanete “zaljepljeni” na jedoj ideji kao i da se upustite u ono od čega zazirete ili čega se bojite. Shvatite, da kada se suočite sa takozvanim tamnim dijelovima vaše ličnosti, vi stvarate mogućnost oslobodjenja za svih.

Ovo nas vodi natrag do prvog i poosljednjeg NAČELA: MISAO STVARA! Bez obzira u kojoj se situaciji vi našli, moć vaših misli vas je dovela tamo.

Takodjer, vaše duboko uvjerenje, da misli kreiraju, će transformirati vaše iskustvo i cjelokupno postojanje na planeti.

Mi preproručujemo da preispitate svakog tko vam sve jako točno definira i tvrdi da su njegove izjave absolutno točne. VAŽNO je da čujete čim više različitih mišljenja i čim više različitih priča. Slušajte ono što vam neko priča i osjetite kakv je osjećaj u vezi s tom pričom. Da li vam korisiti za vaše vlastitio dobro? Da li vas uzdiže?
MI vas želimo naučiti, da vi sami odlučite što ćete učiniti. MI vam dajemo informacije, ali vi odlučujete što ćete si time napraviti, VI ste odgovorni za VAŠ život, ne mi!

Mi smo ponosni na našu ulogu, odnosno na to da vam pričamo priče. U načinu na koji mi vama prezentiramo informacije je i senzacionalizam i vjerodostojnost. Bilo kako bilo, priča koju vam mi pričamo, sigurno nije jedina moguća priča, ona nema kraja i nikad nije absolutno istinita. Ona je samo jedan fragment, samo jedan mali djelić veće slike.

Bez obzira na to kakvu vam priču pričamo danas, garantiramo vam, da ćemo vam za godinu dana pričati jednu drugu priču, jer za godinu dana bit će te u stanju pojmiti stvari na jedan globalniji način. Tako da će se priča konstantno razvijati. VAŠ zadatak je da nadjete VAS identitet u toj priči, da prepoznate ono ŠTO VEĆ ZNATE, a ne ono u što želite vjerovati, ili što vam je netko rekao. Vi morate vjerovati onom što već ZNATE u sebi, jer to znanje je vaša veza sa Pra-Stvarateljem.

Kad se polako počnete sjećati vaše uloge u svemu tome, svatko od vas će jednostavno morati SAM znati o čemu se u njegovom životu radi.

VI SAMI ste izabrali da budete ovdje. VAŠ zadatak je da se sjetite i da postavite ponovo vrijednost čovječjeg postojanja u prvi plan. VI ste traženi. VI ste za ovaj život kroz mnoge druge živote bili podučavani i vi niste došli nepripremljeni. SVE što trebate znati je već u VAMA i na vama je sada da se sjetite vaših priprema. Ovo nije život u kojem ćete učiti neko novo znanje. Kao što smo već rekli, ovo je život u kojem ćete se sjećati onoga sto već ZNATE, a mi smo tu samo da vas na to podsjetimo. To je dio našeg zadatka.

 

Barbara Marciniak

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 13.05.2015. 20:20h

  Član kajaMerlin5

  Dragi Plejadanci,

  molim, prstiće svoje dalje od moje Zemlje. Zemlja je Dom Obitelji Stvoritelja Majke Oca Koji je Svojim Duhom Čiste Ljubavi stvorio duše čovjeka na Svoju Sliku i Priliku. Mi smo Bića koja pripadamo Jednom Bogu. Zemlja je planet koji pripada Jednom Bogu.

  Vladavina Zemlje nalazi se u rukama Krista – Sina Koji je Jedno sa Ocem i Presvetim Duhom.

  ***

  ***

  ***

   ODABIR !!!

  Svojom slobodnom voljom sjedinjenom sa Božanskom Voljom odabirem za našu Zemljicu: Stvoriteljev Mir, Ljubav, Istinu, Pravednost i Nenasilje.

  Odabirem da se ukine svaki oblik patnje živih bića i Majke Zemlje.

  Odabirem STOP svakom nasilju, zlostavljanju, ... ocu laži …

  Odabirem zaustavljanje krvoprolića, ratova, ubijanje i mrcvarenje Ljubavi Života …

  Dajući svoj Život u zalog predajem Zemlju mojem Ocu ! Odabirem i ponizno Molim preljubljenog Oca da On Svojom Moćnom Rukom izvede čovječanstvo i voljenu Zemlju iz ovog pakla mraka na Svoje Svjetlo, u Svoju Ljubav... Vrati svoju voljenu djecu u Svoje Srce ... da bi Zemlja - Kraljevstvo Krista ponovno bio naš originalni - Iskonski Dom.

   AMEN.

   ***

   

   

  LjUBAVI MOJA  BOŽE OČE MOJ

   

  … … …

   

  Ljubavi, oprosti mi na sebičnosti …

  Želim Te cijelog …

  Želim Te osloboditi …

  Želim da se pokidaju svi okovi ...

  Želim Te slobodnog u Tvojoj izdvojenosti …

   

   … … …

   

   

  Gle što imam u ruci ….

         Tebe – Zemlju

  To sam Ja  -

             TVOJA DRUGA POLOVICA

   

   

  Evo  Ljubavi,  dajem ju Tebi

   

   

  Predajem je Tvojoj

           MILOSRDNOJ LJUBAVI

  OCU-MAJCI-STVORITELJU

   

   Moja Ljubavi, Molim Te u Ime Tvoje Ljubavi !!!

 • 27.12.2015. 11:22h

  Član edin.kecanovicMerlin3 Zanimljivi su ti Plejadanci:
  Pa, po ovom tekstu ispada da smo mi iz budućnosti (Plejađani) vratili se u prošlost, na Zemlju:

  Naši preci su bili jedni od originalnih stvaratelja planete Zemlje, stvaratelja koji su sa puno umijeća i ljubavi “sijali” svijetove i civilizacije. Zbog njihovih kvalifikacija, voljeli su kreirati svijetove, baš onako kako dirigenti vole dirigirati orkestrom.

  Ti, Plejađani žele nešto od nas i kao svako ko je nečemu potreban i želi nas iskoristiti, a nema drugog načina, onda se poziva na rodbinske veze koje je teško provjeriti:

  Naši preci su takodjer i VAŠI preci, i mi vas rado zovemo našom “starom obitelji”, što vi zapravo i jeste. Naši preci su dali dijelove svoje DNA originalnim stvarateljima Zemlje i ta DNA je postala dio čovječje genetike.

  Ono što je njima potrebno je da promjena naše sadašnjosti, da bi njima bilo bolje, tamo gdje se nalaze...u budućnosti. 
  Plejađani žele neke promjene u našoj sadašnjosti, ali nisu sigurni da će im to pomoći, ali, eto od sve muke, željeli bi bar "mogučnost za budućnost":

  Kao što stvarnost nije čvrsta niti determinirana, tako nije niti budućnost determinirana – mi upravo zato vidimo sada tu mogućnost, da promjenimo “mogućnosti za budućnost” za jednu puno pozitivniju budućnost za Zemlju. 

   

  Činjenica je da "Oni" trebaju nas, a da li Plejađani trebaju nama...pojma nemamo:

   MI trebamo vas, kao što vi trebate nas. 

  Ako poslušamo Plejađane i pustimo im da rade što žele, mi ćemo biti odgovorni, a ne oni. I sami Plejađani kažu:

  VI ste odgovorni za VAŠ život, ne mi!


   

  Mi preproručujemo da preispitate svakog tko vam sve jako točno definira i tvrdi da su njegove izjave absolutno točne. VAŽNO je da čujete čim više različitih mišljenja i čim više različitih priča. Slušajte ono što vam neko priča i osjetite kakv je osjećaj u vezi s tom pričom. Da li vam korisiti za vaše vlastitio dobro? Da li vas uzdiže?
  MI vas želimo naučiti, da vi sami odlučite što ćete učiniti. MI vam dajemo informacije, ali vi odlučujete što ćete si time napraviti, VI ste odgovorni za VAŠ život, ne mi!

  Hm...Kao žele da nam pomognu, a njima treba pomoć. Ako ih poslušamo.... sami ćemo biti krivi. Hej, Plejađani, nemojte nam više pomagati, tako vam Boga.
 • 28.12.2015. 08:03h

  Član bglavacMerlin19

  Ovi tekstovi služe za trening.Lp

 • 28.12.2015. 17:54h

  Član edin.kecanovicMerlin3
  Ovi tekstovi služe za trening.Lp
  Tako je, na ovom tekstu i ja sam trenirao. Trenirao sam tražeći suštinu teksta i čitajući "između redova". Suština je da nam nude pomoć, a u stvari, njima je pomoć potrebna. 

  Nude nam pomoć,, a onda nedvosmisleno kažu:

  VI ste odgovorni za VAŠ život, ne mi!

  U prevodu to znači:

  Mi bismo vama pomogli, ali najbolje da to učinite sami. 

SADRŽAJ UPISAO

Član bglavacMerlin19 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana bglavac dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LISTOPAD...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče, magicusi.

  27.10.2021. 18:27h
 • Član iridairida

  ❤️

  22.10.2021. 11:58h
 • Član iridairida

  ❤️

  22.10.2021. 11:58h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Pozdrav Jednorukom Džeku.

  21.10.2021. 22:52h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Pozdrav Jednorukom Džeku.

  21.10.2021. 22:52h
 • Član iridairida

  ❤️

  20.10.2021. 16:20h
 • Član Luce malaLuce mala

  Draga Irida, želim ti brz i potpun oporavak!

  19.10.2021. 20:44h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

PRA- STVORITELJ NA PUTU