Kalendar događanja

Član indigodaniel

Upisao:

indigodaniel

OBJAVLJENO:

PROČITANO

375

PUTA

OD 14.01.2018.

Indigo Svijet nagrađuje čitatelje magicusa...

Indigo Svijet nagrađuje čitatelje magicusa...
Tri sretnika ili sretnice na magicusudobivaju ovaj jedinstveni CD...Anemona Weight Reduction & Relaxation Brainwave Music CD...Nagradna igra traje do 16.10.2012. Svi koji se na vrijeme uključe u komentarima pod ovim člankom imaju šansu naći svoje ime među dobitnicima.

Tri sretnika ili sretnice na magicusudobivaju ovaj jedinstveni CD...Anemona Weight Reduction & Relaxation Brainwave Music CD...ostali će ga morati kupiti, ali sretna vijest je da je u tijeku akcija sniženja koja će trajati do isteka zaliha...

 

 

Usput, cijelu trudnoću sam s bebama slušala Vaš anemona-baby cd. Super stvar! D.B.

Dragi Daniel,Danas sam nazvala vaš ured budući da sam imala nekoliko pitanja vezano na Chakra music set i imala veliko zadovoljstvo razgovarati sa vašom sestrom Dianom.Diana me zamolila da dio našeg razgovora napišem vama u mailu što mi je veliko zadovoljstvo jer mogu izraziti svoju zahvalnost za ovaj predivni set i sa vama podijeliti svoje dojmove.Naime ja sam yoga učitelj i u svojoj dugogodišnjoj praksi isprobala sam razne tehnike meditacije, rada na chakrama, spiritualnom i fizičkom nivou itd. Ali niti jedna tehnika nije me ovako oduševila kao ova terapija zvukom koju vi stvarate, snažno, duboko, cjelovito, brzog djelovanja. Za mene postoji samo jedna riječ - ČUDESNO! Već nakon nekoliko slušanja učinci su senzacionalni. Velika mi je želja i namjera svoje kolege i učenike upoznati sa ovom praksom jer bi doista bila velika šteta ne podijeliti ova dragocjena iskustva sa ostatkom svijeta. Duboko vjerujući u misiju yoga učitelja kako se stečena znanja, ljubav, pozitivna energija i na kraju istinska briga za pojedinca trebaju širiti i od srca davati, sa velikom ću radošću podijeliti ovo predivno iskustvo sa svima koji imaju otvoreno srce i um i spremni su isprobati ove tehnike. Vidjela sam na vašem webu da objavljujete i iskustva korisnika, pa ukoliko nešto iz mojeg pisma želite objaviti nemam ništa protiv, dapače biti će mi drago.

Ljiljana Valkec Horvat

Imam 4 Vaša cd.Baby, Alpha, Brain massage, Positive Mind.

U radu s djecom najviše koristim Alphu i Baby jer djeca najbolje reagiraju.

Radila sam u jaslicama i slušali smo Baby cd još u vrijeme ručka jer su nam djeca tada bila najnemirnija jer smo imali period adaptacije. U vrijeme slušanja glazbe mogli smo smireni sve obaviti i djecu nahraniti jer su i oni bili opušteniiji, smireniji i bez suza.

Za vrijeme spavanja bili su mirni i prave male bebe koje su brzo utonule u san i opušteno spavali bez trzaja i povremenih buđenja.

Alphu koristim kod nešto starije djece i lijepo se odmaraju čak i predškolci koji su se uvijek žalili da neće spavati a sada sami traže da im se pusti glazba za spavanje jer se "bolje odmaraju s njom".

Zahvaljujem se još jednom na cd-eima

Srdačan pozdrav.

Katarina Šeravić

Dobio sam na poklon Vaše brainwave CD-e i oduševljen sam. Najviše slušam Positive mind, za meditaciju, kad si radim reiki ili masažu, ali često i kao potpora dok slikam jer me uvede u neki trans, pa kao da potonem u prostor gdje se um smiri, a potezi kistom dolaze lako i spontano iz unutrašnjeg Bića. Još često slušam i Meditative & Healing Music i Theta Meditation. Kroz dva mjeseca sam prema uputama odslušao i sve CD-ove za čakre. To je bilo zanimljivo iskustvo jer sam primjećivao kako mi se aktiviraju organi povezani s pojedinom čakrom na kojoj sam radio. Primjerice, bilo mi je čudno kod prvog CD-a što bih jedva izdržao vremenski jer mi se mjehur napunio (a njega sam nekako povezivao s drugom čakrom). I onda pročitam u uputama da je prva čakra vezana uz bubrege, adrenalnu žlijezdu i strahove oko preživljavanja i postalo mi je sve jasno. Očito je da je ta glazba čistila moje blokade što se odrazilo s aktivacijom bubrega i punim mjehurom. Zanimljivih senzacija je bilo i na ostalim čakrama. Planiram ponavljati ovakav ciklus iscjeljivanja jednom do dvaput godišnje jer sam se uvjerio da pomaže. Vidim da imate nove Solfeggio Frequency i Grounding & Healing Music, pa se nadam da ću si uskoro i to uvrstiti u kolekciju...

Boris Pecigoš

Brainwave je u mojoj obitelji prisutan par godina, od kada smo kupili Vaš Meditative&Healing Music i od tada smo vjerni obožavatelji. Naime, moja je kćer imala velikih problema sa nesanicom, a ako bi i zaspala, imala je teške noćne more. Da nisam bila prisutna, možda ne bih vjerovala, ali kćer je zaspala prije završetka cd-a a njene noćne more su prošlost. Sada cijela obitelj čeka svoj red za slušanje. Čak je i baka koja niti ne može izgovoriti BRAINWAVE neumorna u slušanju Positive mind jer se osjeća puno bolje, veselije i kaže da nije u "banani".

Draga Dijana!

Prvo Vam PUNO, PUNO HVALA na poklonima!!! Vaši su proizvodi prekrasni! Svaki dan nosim narukvicu i osjećam da mi pomaže. Moram li je skidati? Naočale sam također redovito koristila, privikla se na njih i očekujem rezultate! CD-i su izvrsni! Za sad ih slušamo ja i mačak, naravno, svaki svoj. Piramida je bila namijenjena prijateljici koja se čula s Vama. Hvala Vam puno na svemu!

Srdačan pozdrav!

Bojana

Sve pohvale šaljem autoru Indigo svijeta. Bavim se alternativnim tehnikama poboljšanja i kvalitete življenja pa mi ova stranica znači puno u upijanju novih znanja i informacija. O CD-ima sve najbolje mogu izreći i preporučiti ih svima koji žele olakšati i eliminirati stresna stanja i postići mir u sebi.

LJ. A.

Onog trenutka kad sam ugledala ponudu za Vašu glazbu, znala sam da je moram imati. Nisam imala mira ni ja ni drugi oko mene dok nije došla u moj dom. Prvo sam poslušala Alpha cd, jer sam gledala emisiju o alpha frekvenciji mozga, pa me je upravo taj cd zaintrigirao. Počela sam ga slušati umorna, a na kraju slušanja ustala sam se preporođena. Moja prijateljica i ja postale smo ovisne o tom cd-u. Drugi cd kojeg sam kupila bio je E-chakra, uz kojeg sam se stopila sa zemljom. Moje tijelo je nestalo, nisam ga mogla pokrenuti. Osjećaj je bio predivan. Sada uz slušanje osiećam veliki teret na dlanovima,pretpostavljam da mi se bude čakre. Mir i opuštenost su nedovoljno jake riječi kojima bih opisala djelovanje Vaše muzike na mene.

Hvala Vam. E. T. K.

Od kada sam ga prvi put poslušala, cd Anemona je postao moj neizostavni pratitelj u svim meditacijama, ali i tijekom dana pri svakodnevnim poslovima. Iskustava u meditacijama je bilo mnoštvo i predugo bi trajalo njihovo opisivanje,no zanimljivo je bilo iskustvo prilikom prvog slušanja sa slušalicama pa ću ga podijeliti s vama. Poprilično je teško taj osjećaj opisati riječima,no najbliži bi bio osjećaj spajanja lijeve i desne polutke unutar tijela popraćen izrazitim unutarnjim pucketanjem,kao da su razdvojeni zubci konačno sjeli u pripadajuće utore,točnije na svoja mjesta i postali jedno,a onda se iz srca počela širiti radost u tijelo,auru,prostor oko mene,grad...cijeli Univerzum. Slična, ali i neka posve individualna iskustva imali su i prijatelji kojima sam dala da poslušaju CD. Osim brzog postizanja dubokog meditativnog stanja,lakog i nenapornog,uočila sam zanimljivost u brzom postizanju koncentracije prilikom učenja i kod sebe i kod svoje kćerke. Jednom prilikom kćerka je trebala naučiti popriličnu količinu nagomilanog gradiva za ispit.U običnim okolnostima trebali bi joj sati učenja. Uz Anemona CD je izvrsno savladala gradivo za 40 minuta i na ispitu dobila peticu. Daniele,hvala ti za ovaj prekrasan CD. Život mi je uz njega jednostavniji, a svakodnevnica rasterećenija,kreativnija i razigranija.

Ozrenka

Prvi Anemona cd izuzetno je praktičan i spontan materijal za brzi ulazak u meditativno stanje, posebice 2. i 3. stvar. Predstavlja idealnu metodu induciranja prirodnog opuštanja netom prije spavanja, čime se postiže mnogo kvalitetniji i dublji san. Naravno da mi je izazvao znatiželju pa naručujem i novi cd. Puno uspjeha u daljnjem radu !

Pozdrav,Tomislav

Evo da konačno odgovorim,svakako možete objaviti sve i pod punim imenom:) Cd smo slušali uglavnom bez slušalica jer imamo bebu od 14 mjeseci,a sa slušalicama je ne čujemo kad se budi. Imamo dvadesetak relaksacija i opuštajućih cd-a,ali ovo što ste napravili zaista djeluje odmah!!! Najbolji primjer da isključimo autosugestiju je naš sin koji,kad je vrijeme za spavanje,ako slušamo cd umiri se i brzo zaspe, manje se vrti, dublje spava i ne smeta mu buka sa strane i razgovor. Jedan put kad sam koristila slušalice imala sam osjećaj da mi muzika "putuje" sa jedne strane glave na drugu, ali izvana, nesopisivo, kao da je vjetar, ili da te netko doslovno gladi po mozgu:)) Ja zbog zdravstvenih problema često osjećam pritisak u glavi, ali uz ovaj cd odmah nestaje,pa me zanima kad mislite napraviti još koji?! Mi nestrpljivo čekamo!!

pozdrav:)) vlatka&goran

Poštovani gospodine Postružin, CD slušam kada imam potrebu da se isključim, ne razmišljam i napunim ili bolje ispunim. Na žalost slušalice nisam još koristila iz jednog jedinog razloga a to je što ih nemam. Planiram ih ovaj ili idući tjedan nabaviti i svakako Vam javiti dojmove. Ukratko. Potreba da ga puštam, "raširuje" područje gornjeg djela glave, upitna moja prisutnost. Nema mene, nema misli. Priznajem teško mi je oblikovati u riječi određena stanja ili osjećaj koji se javljaju. Pokušat ću to napraviti kod slušanja na slušalice pa se javim.

J. T.

Dragi Danijel, Moram priznati da je ovo u svakom slučaju jedno jedinstveno iskustvo. U više sam navrata imala priliku slušati različite vrste tzv. meditativne muzike koju bi ja više nazvala relaksirajuća muzika ali ovo je prvi put da sam doživjela ovako nešto. Naime šta se dešava, uključim CD, legnem i misli mi lete. Potom se sve više koncentriram na zvukove odnosno muziku da bi se nakon toga našla u svojevrsnom bestjelesnom stanju, još ne spavam i imam određenu svijest ali sam potpuno opuštena i smirena. Bila sam strahovito radoznala kakvi će mi osjećaje probuditi Touch of Tibet ali još ga u cijelosti nisam odslušala jer uvijek neposredno prije zaspem. Sa velikim nestrpljenjem očekujem tvoj slijedeći projekt!

Miriam

Poštovani Danijele Postružinu, Vaš mi se CD jako sviđa iako baš nemam ni znanja ni iskustva što se tiče ovakve "glazbe". Uz CD se mogu puno lakše opustiti, pa i na kraju zaspati ( naročito me "opije" treća skladba ). Budući da imam dijete od nepunih 9 mjeseci, često mu ukljucim CD prije spavanja i tada ono uglavnom zaspi.

N. N.

Jučer sam poslušala cijelu Stream of life i UŽIVALA!!!!!!! :)) imala sam osjećaj da su dupini negdje u sredini (zadnjem dijelu) mog mozga i kako je CD išao dalje, imala sam osjećaj kao da mi zvuci "masiraju" mozak. zvučat će ludo, ali mi se čini da je vibrirao. ne znam kad- tu sam negdje zaspala i probudila sam se negdje na polovici Touch of Tibet. uopće se ne bi iznenadila da otkrijem da sam nekad prije živjela u Tibetu. bilo je tako ugodno, lijepo, poznato (?!) -ma da skratim, cijeli CD je savršen :)

M. V.

Pred spavanje sam odslušala prvi CD (Meditative and healing music).

Imala sam dojam da je u mojoj glavi amazonska prašuma u kojoj muzika levitira sa lijevog na desno, gore-dolje! Fenomenalan osjećaj, muzika je doslovce bila iznutra, a ne nešto što se sluša izvana!

Pozdrav & hvala, K.

FACEBOOK KOMENTARI

Imam taj! Zadivljena sam :D

D.V. komentira "Delta meditation" CD

Toplo preporučujem :) Moj cd je nestao negdje,ali mogu posvjedočiti sjajne rezultate u svim poljima života nakon vrlo kratkog perioda korištenja, ponekad čak i trenutne.

O.K. komentira "Positive mind " 2-CD set

just purchased!!! Thank You!! :)

Laureen Tarantino komentira "Brainwave music for cats and dogs" CD

odlično! samo kak bum nagovorila svoju Belu da nosi slušalice!:)))))

D.P. komentira "Brainwave music for cats and dogs" CD

LOVE your stuff!!!! :)

Laureen Tarantino

Great work! I recently found your work via CDbaby and love it. I use brainwave tech with clients during breathwork and for myself when meditating. It's nice to see some fresh work coming in. keep it up!)

Kelly Nezat

YOUTUBE KOMENTARI

beautiful and so helping , healing

analovri

AWESOME!!!

nabsta05

GOOD SHOT, as long as it is helpfull. That is what counts.. I think it is good..

MsBolz

whattttt this is amazing good job....

budddhas

theknowthing has made a comment on Anemona brainwave: Meditative & healing music:

Nice work ! :)

lowrider692 has made a comment on ANEMONA BRAINWAVE: Solfeggio frequency 639 Hz

thank you for this beauty sounds...

lowrider692 has made a comment on Anemona brainwave : Alpha

ohh nice sound..thx

ChakraSyncDotCom has made a comment on Anemona brainwave: E-chakra:

Very mystical sound. I kind of like it. Take care!

lowrider692 has made a comment on ANEMONA BRAINWAVE : Theta meditation:

thank you..bro...

wonkerman4 has made a comment on ANEMONA BRAINWAVE: Solfeggio frequency 396 Hz:

Damn thats cool!!!

PRINCESSicecubeDEMON has made a comment on Anemona_Brainwave music for Cats and Dogs.:

My cat started to purr, play around and meow to me for a neck scratch then pushing her head to my hand and moving her tail in happiness!! This thing is AMAZING, thnx for uploading this!

TeutaTheQueen has made a comment on ANEMONA BRAINWAVE : Positive mind:

this music reminds me on something I knew before I was born on Earth =)

Daemondeserteagle has made a comment on Anemona brainwave_Grounding & healing music:

Thank you so much! It soothed my headache.

Rubberduckylover202 has made a comment on Anemona brainwave_Grounding & healing music:

Native american indians!! Love it!!!! x

blackvelveteenn has made a comment on Anemona brainwave_Grounding & healing music:

Nicely done, Keep posting things like these plese!!

analovri has made a comment on Anemona brainwave_Astral projection & lucid dream:

i love it the feeling is heavenly

DeepMeditationAudio has made a comment on Anemona brainwave_Brain massage:

Thanks for this :-)

DeepMeditationAudio has made a comment on Anemona brainwave_Baby:

Nice video. Keep them coming.

DeepMeditationAudio has made a comment on Anemona brainwave_Alpha:

Thank you.

LooKlin21 has made a comment on Anemona_Brainwave music for Cats and Dogs.:

Sounds kind of creepy! Nevertheless my cat responded by moving her ears, purring, then falling asleep!

liameppes has made a comment on Anemona_Brainwave music for Cats and Dogs.:

my cat fell asleep

Korisnik Rin Kagamine komentirao je stavku Anemona_Brainwave music for Cats and Dogs.:

My dog snored xD

Korisnik mimitzugyaru komentirao je stavku Anemona_Brainwave music for Cats and Dogs.:

my kitty fell asleep O:

Korisnik lynx234 komentirao je stavku Anemona_Brainwave music for Cats and Dogs.:

Played this for my jack russel

....a few times. She was running around all over, now she's curled up asleep. Um, I'm sleepy too

Korisnik mimitzugyaru komentirao je stavku Anemona_Brainwave music for Cats and Dogs.:

It took a few repetitions :)

Korisnik Alicia Rossi komentirao je stavku Anemona_Brainwave music for Cats and Dogs.:

MY CAT FEEL ASLEEP!! ZZZZZZZZZZ..............

Korisnik RodneysRockingChair komentirao je stavku Anemona_Brainwave music for Cats and Dogs.:

OMG!!! My kitten, Pandora, fell asleep!!! :D

Korisnik Lonelysoulcat komentirao je stavku Anemona brainwave_Astral projection & lucid dream:

Very pretty, but also a little eerie.

Korisnik mulberrytoast komentirao je stavku Anemona_Brainwave music for Cats and Dogs.:

holy crap! My puppy actually paid attention to this and lay down for the first time in 3 days!

Korisnik amnightcore komentirao je stavku Anemona_Brainwave music for Cats and Dogs.:

This is amazing, my kitten just fell asleep

Korisnik Lupo Pumba komentirao je stavku Anemona_Brainwave music for Cats and Dogs.:

This is awesome. My cat just fell asleep.

Korisnik MajesticFlyingLlama komentirao je stavku Anemona_Brainwave music for Cats and Dogs.:

My kitten is FINALLY asleep. THANK YOU, JESUS! Now I can sleep!

Komentar na vaš videozapis: Positive Mind.

This music gets me all shivery every time. Needs more views and likes!!!

TheCarnagekidd6

Komentar na vaš videozapis: Anemona_Brainwave music for Cats and Dogs.

I was playing some reggae while my cat was dosing off..then i played this and he came up close to the laptop and laid next to it. If only this was 15+ mins long.

eyeluv2dance

Korisnik Mark Marko komentirao je stavku Anemona_Brainwave music for Cats and Dogs.:

I just had play time with my kitten, he's now loving this... Sat next to me head soon dropped he now asleep, he's 10 weeks old :) and brought him home 2 days ago.. I am going to experiment with theta and my own music.

ETSY.COM KOMENTARI

Dana (Danaeh) komentirala je Anemona - Astral Projection & Lucid Dream:

ooh this is cool. Thank you so much for the nice gifts as well. You have a wonderful store :)

 http://indigo-svijet.hr/anemona-iskustva-korisnika/

INDIGO SVIJET d.o.o.

 Tel. 00 385 1 38 64 664
 Fax. 00 385 1 38 64 664
 Mob. 00 385 91 25 30 687
 E-mail:
indigo-svijet@indigo-svijet.hr
 Web: www.indigo-svijet.hr
 Facebook: www.facebook.com/IndigoSvijet

 radno vrijeme: 9-16 h

Nagradna igra traje do 16.10.2012.

Svi koji se na vrijeme uključe u komentarima pod ovim člankom imaju šansu naći svoje ime među dobitnicima.

Dobitnici iz Zagreba preuzimaju svoju nagradu u Indigo Svijetu.

Dobitnicima van Zagreba šaljemo pouzećem.

Ovdje su naši telefoni pa se oko primopredaje možemo i dogovoriti.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SIJEČANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav

  24.01.2020. 07:43h
 • Član vanessavanessa

  ☕️♥♫♥ ☕️♥♫♥ ☕️♥♫♥☕️puseeee

  23.01.2020. 16:59h
 • Član vanessavanessa

  *♥**♥**♥**♥**♥**♥*svima; kasno palim,)))))), ali upalim ;)))))))

  23.01.2020. 16:47h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Lijep i sretan dan vam želim. Lp

  22.01.2020. 06:22h
 • Član iridairida

  Mirjana*♥*

  20.01.2020. 20:10h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobra večer svima !

  19.01.2020. 21:05h
 • Član iridairida

  neka ti bude na korist*♥*

  17.01.2020. 15:16h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Akcija -Veliko sniženje: Anemona Weight Reduction & Relaxation Brainwave Music CD INDIGO SVIJET: Nagradni CD osvojile su...