Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Larisa

Upisao:

Larisa

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1259

PUTA

OD 14.01.2018.

Slijedite upute u nastavku kako biste uklonili negativne privitke

Slijedite upute u nastavku kako biste uklonili negativne privitke
Ukoliko mislite da imate negativnih entiteta ili probleme sa povezanim duhom, ili netko drugi iz vaše okoline, pokušajte učiniti korake koji su u nastavku. Morat ćete to činiti svakodnevno jer će potrajati neko vrijeme dok se vaša vibracija ne poveća, i dok ne uspijete odstraniti spojenu energiju.

  Slijedite upute u nastavku kako biste uklonili negativne privitke

Ukoliko mislite da imate negativnih entiteta ili probleme sa povezanim duhom, ili netko drugi iz vaše okoline, pokušajte učiniti korake koji su u nastavku. Morat ćete to činiti svakodnevno jer će potrajati neko vrijeme dok se vaša vibracija ne poveća, i dok ne uspijete odstraniti spojenu energiju.

* Preporuka korištenja specijalnog sapuna


* Pijte puno vode, voda će vam pomoći detoksificirati tijelo i pomaže povećati vašu vibraciju. Osim toga može se dodati biljni lijek bršljen koji je zaštićujući za ljudsko tijelo i lako je nabavljiv.

*Insensi će takodjer pomoći odvojiti prilijepljene duhove/entitete, jer sadrže snažne esencije bilja.

*Sjednite u meditaciju i pitajte svoje duhove vodiče za pomoć, ukoliko o tome niste nikada razmišljali, tada se pridružite lokalnoj grupi ili meditacijskom krugu, koje možete naći ukoliko pogledate u lokalne novine ili trgovinama kristalima, što će vam sigurno pomoći.

*Koristite redovito afirmacije, postoje mnoge koje vam mogu biti od pomoći, stavio sam neke u popis u nastavku.

*Vizualizirajte i prizovite zaštitne simbole i slike na dnevnoj bazi, bit će prikazane u nastavku.

*Ukoliko sudjelujete u rekreativnom konzumiranju droga ili alkohola, to je negativna ovisnost i poticat će negativne energije

.

*Kupite neku prirodnu morsku sol, posipajte ih oko svih ulaznih vrata oko vašeg posjeda i oko vašeg kreveta, ne zaboravljajući prednja i stražnja vrata, ovo zaustavlja sve negativne energije u ulasku u vaš dom. Finu morsku sol,  jer možete vidjeti dokaze na tepihu. Ne zaboravite ju mijenjati nakon čišćenja kuće, na tjednoj bazi.

*Napunite kadu sa vodom i dodajte jednu srednju šaku morske soli u vodu. Koristite normalnu kadu, budite sigurni da ste potopili glavu barem jedan put. To će vam pomoći otkloniti entitetska zagadjenja iz vaše aure i drugih energetskih polja.

*Kristali su takodjer vrlo korisni, crni onix i crni turmalin su poznati zaštitni kristali protiv negativnih energija. Možete ih nositi u džepu, ili u torbici ili ih koristiti kao amajliju i nositi oko vrata. Opet, vaša namjera je najvažnija stvar, ukoliko uzimate kristale kako bi vam pružili zaštitu, tada i hoće.

*Nošenje zaštitne amajlije se koristi još od srednjeg vijeka kao metoda duhovne zaštite i u mnogim trgovinama new agea se prodaju razne amajlije, pentagram je čest izbor. Potencijalne amajlije su dragulji, posebice dragulji sa ugraviranim simbolima za zaštitu.

*Snažne esencije vam pomažu očistiti auru i pojačati energiju. Pomandur je jako dobar za korištenje svakog dana i za zaštitu i za energiziranje, kapnuti 3 kapi na dlan i utrljati u dlanove i zatim rukama četkati svoje tijelo što će pomoći vašim eteričnim i duhovnim tijelima.

*Koristeći kristale možete stvoriti mrežu oko svog kreveta kao što je prikazano na slici. To će podići vibracije i stvoriti siguran prostor unutar kojega možete spavati bez ometanja od negativnih energija.

1.Kupite 4 rosenkvarca ili kristala ametista.

2.Istuširajte ih hladnom vodom i ostavite ih vani na suncu ili kiši 3 dana i to će ih očistiti i napuniti.

3.Uzmite ih i držite zajedno u desnoj ruci izričući na glas: „Pozivam moje vodiče koristeći svoju slobodnu volju da napune ove kristale s ljubavlju i svijetlošću božanske suštine da zaštite ovaj prostor. Hvala ti.“

4. Sada smijestite po jedan u svaki kut ispod kreveta s točkama okrenutim prema unutra na sredinu kreveta, to će fokusirati energiju.

* Isprintajte ili nacrtajte pentagram i cvijet života na komad papira i postavite ga izmedju madraca i okvira vašeg kreveta. To pomaže osigurati osnovnu zaštitu, dok spavate. Spavanje je posebno ranjivo, sa duhovne perspektive zaštite.

*Molitva Gospodarima

.

Ovisno o vašem izboru i vjerskim uvjerenjima. Pronadjite molitvu Gospodaru ili svoju verziju istog prije spavanja, i odmah nakon ustajanja. Ova se molitva već stoljećima koristi i nosi veliku pozitivnu energiju koja će izazvati nelagodu prilepljenim negativnim energijama.

 Oče naš, koji jesi na nebesima,

Sveti se ime Tvoje;

Budi volja Tvoja;

Na Zemlji kao što je i na Nebu.

Daj nam danas naš kruh svagdašnji,

I otpusti nam duge naše,

Kao što i mi opraštamo dužnicima svojim.

Ne uvedi nas u napast;

Nego nas izbavi iz zla.

(Jer Tvoje je Kraljevstvo,

Moć i slava

Za sve vijeke vijekova.)

Amen.

Uklanjanje negativnih energija može uzrokovati probleme za sve prisutne, ukoliko se ne čini ispravno i onaj koji je činio psihički rad može se naći na meti ponovljenih napada ukoliko nisu sigurni u način uklanjanja.

Duhovni Priljepci – stvari koje možete pokušati na svom posijedu

Ukoliko mislite da imate duha ili entiteta u vašem domu, pokušajte tehnike u nastavku.

*Zaštita kuće:

 


 kupite prirodnu morsku sol, pospite oko svih vrata na svom posijedu i oko kreveta ne zaboravljajući prednja i stražnja vrata, ovo zaustavlja entitete od prelaska u vaš dom.

Pospite prirodnu morsku sol oko svih kreveta u svojoj kući sa otvorenom namjerom i molbom za psihičku zaštitu, što opet pruža zaštitu dok spavate.

*Kupite kadulju (vjerojatno se misli na suhi zavežljaj bilja za kadjenje prostora), inače poznato kao smotak, zapalite ga, držeći u maloj zdjelici ispred sebe i hodajte oko kuće, što će vam omogućiti očistiti kroz dimljenje i sve  džepove negativnih energija, koristeći pero možete usmijeriti dim u sve kutke.

*Možete napraviti raspršivač koristeći morsku sol, vodu, tamjan, smirnu i kadulju pomiješano u boci i sa tim posprejati svoju sobu, učinit će znatno zračno čišćenje.

*Napunite zdjelice morskom solju i ostavite u sredini svoga doma na nekoliko dana, to će apsorbirati svu negativnu energiju, nakon nekoliko dana je izlijte u odvod, i to činite na redovitoj osnovi.

*Kupite neke zvončiće i hodajte oko svog doma zveckajući ih zajedno, vibracija i zvuk će vam pomoći očistiti negativnu energiju.

*Kristali su takodjer vrlo korisni u kući u podizanju vibracija i pomoći će pružiti zaštitu. U pravilu crni onix je dobar za zaštitu i selenit ima vrlo visoku vibraciju i koristi se kako bi očistio sve druge kristale i komad selenita je vrlo dobar dodatak u vašoj kući. Crni turmalin, jet i obsidian su dobar izbor.

Afirmacije:

 • Ja sam zaštićen u svemu što činim ovaj i svaki drugi dan.
 • Ja potvrdjujem da se sada prekida veza sa bilo kojom negativnom energijom.
 • Koristim svoju slobodnu volju kako bih zatražio uklanjanje energije ili energija koje ne rade za moje najveće dobro i da se to učini sada.

Vizualizacije:

 • Vizualizirajte sebe kako stojite u ljubičastoj vatri, i vidite sva tamna područja negativne energije kako bivaju spaljeni toliko dugo dok se ne vidite kako stojite u svijetlom ljubičastom plamenu, znajući da ste zaštićeni i sigurni.
 • Vizualizirajte sebe okruženim ljubičastim svijetlom, te kako se uspinjete u zaštitnu loptu svijtla bijele svijetlosti.(Činite to svakog jutra i večeri prije spavanja, to će osigurati stupanj zaštite).

*****************************

 Ovaj članak je dobar putokaz u kojem pravcu treba ići, ukoliko imate osijećaj da ste u prisustvu negativnih energija ili bića. I ukolko ne vladate snažnijim vještinama samo-pomoći, svaka stavka vam može pomoći, odaberite onu koja vam se čini najprikladnija, pokušajte – i vidite rezultate.

G.Porter je očito Wiccan što bi se moglo primijetiti iz sadržaja i pristupa. To je u redu, Bitno je da 'stvari' funkcioniraju, ne nanoseći nikome štetu.

Napomena jest, jer se ne slažem sa nekim stvarima:

-         Sol, čista morska sol, je izvanredno sredstvo za čišćenje aure i daje izvrsne rezultate, i kupanje u kadi s vodom je zamijena za kupanje na moru, što je nemjerljivo, očistit će vašu auru do blistavosti i regenerirati je, uz dodatak sunčanja, do zavidne razine. Morska sol će otopiti mnoga zaprljanja i pomoći u svakom slučaju.

-         Što se tiče morske soli oko svih otvora vrata, kuće, kreveta itd. To je dobar uzbor, medjutim izostavljena je napomena da krug soli mora biti neprekinut, što pdrazumijeva znanje ulaska i izlaska iz kruga na propisan način. Ne trpi se aljkavost, to su ozbiljne stvari. Svaki Wiccan početnik uči pravilno postavljati zaštitni krug i razloge svakog poteza. Koji nisu primjereni za iznošenje na ovom mjestu, barem ja neću. Kroz nepravilno 'ucrtan' krug entiteti se mogu šetati bez zadrške i možete ih samo naljutiti, ukoliko im ne bude smiješno, a smisao za humor imaju. Vi trpite poslijedice i nije sigurno da će vam se dopasti.

-         Korištenje pentagrama jednako tako nije za neupućene, to je sveti simbol i objašnjenje možete naći na netu. Treba mu pristupiti razumno. U istu svrhu uvijek možete koristiti križ ili drugu vjersku relikviju, imate će svoj učinak.

-         Korištenje kristala može biti vrlo učinkovito, s tim da ovaj ovdje raspored ima nepokrivena područja (to ne znači da nije učinkovit, samo deficitaran), pa bih možda predložila raspored Davidove Zvijezde, koji sam po sebi nosu duboku simboliku i zaštitan je sam po sebi, kristali će dopuniti i učiniti svoje. S tom da taj oblik možete koristiti i za cijelu kuću/stan, smješten na sredini posjeda.

-         Dodatno, što se tiče kristala, ametist se nikada ne stavlja na sunce, onix isto tako. Neophodno je prvenstveno posjedovati potpuno nove, nekorištene kristale, namijeniti ih za odredjenu svrhu( generalno, bez obzira što to bilo), očistiti ih, zatim napuniti i tek tada koristiti. Dobro ih je inicirati sa odedjenom svrhom, ali da biste inicirali kristal, vi morate biti inicirani, pa ukoliko niste bilo bi bolje taj 'posao' prepustiti stručnoj osobi. I zatim redovito čistiti. Ametist ne smije ići u sol, on se čisti u zemlji, mjesec dana, zatim 'sunča' na mjesečini i tek tada koristi. Ne čiste se svi kristali solju, niti svi mogu biti potopljeni ili tuširani u vodi. Proučite materiju, prije no što djelujete. Ali metoda zaštite kristalima daje pozitivne rezultate. Ukoliko postupate ispravno.

-         Imate u mojem predhodnom tekstu „Antahkarana- iscijeljujući simbol“ sliku Ultimne Antahkarane, stavite je (sliku) na plitki bijeli tanjur, na krajeve zvijezde postavite kvarcne kristale, špicastim krajevima okrenutim prema središtu (zgodne su krhotine jer su manjih dimanzija ili još bolje oni koji su zašiljeni sa oba kraja, proširit će krug dosega više no što vam je potrebno), postavite u središnju prostoriju na vitrinu, stol, kako vam je zgodno i pratite što se dešava. Kristali su živa bića, nemojte to nikada smetnuti sa uma. Koristite ih mudro i sa ljubavlju. I oni će vam tu ljubav uzvratiti.

-         I na kraju, što se ovog članka tiče, kaditi prostor možete i sa tamjanom, možete ga kupiti u trgovini na Kaptolu, nemjerljivo dobro, zatim lavandom, napravite 'buket' sa stapkama, osušite i kada bude suh zapalite i prodjite sve prostorije, ne zaboravljajte, što god radili, kuteve, jer se tamo često nakuplja različita nečistoća (a ne mislim na prašinu), ostavite da se miris uvuče u zidove i namještaj, zatim izluftajte.

-         Nadam se da ovaj tekst neće iskoristiti veliki 'znalci' prodajući po sajmovima i novinama fragmente materije koju ne razmiju u potpunosti,  namijenjen je onima kojima je potreban, s ljubavlju i podrškom, jer moramo znati da ono što ne želimo da drugi rade nama ne bismo niti mi smijeli/trebali raditi drugima. Mislim da sam bila jasna. Naravno, uvijek ga možete proslijediti dalje bez uključene materijalne koristi, ili pomoći tamo gdje se vaša pomoć bude tražila.

Nekoliko načina kako se samo-zaštiti od astralnih parazita

…nastavit će se

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

TRAVANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  i nisam ja zaslužna, naša Božica je uskočila...

  20.04.2021. 10:10h
 • Član iridairida

  nisi zaboravila, samo nisi bila tu kad smo prelazili na novo

  20.04.2021. 10:09h
 • Član vanessavanessa

  Hvala Irida,sve saam zaboravila.♥

  18.04.2021. 23:41h
 • Član bglavacbglavac

  Dobar dan Edin. Lijep pozdrav.

  18.04.2021. 16:11h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobar dan Irida, dobar dan Magicusi.

  18.04.2021. 13:25h
 • Član iridairida

  Edine, dobar dan i tebi...♥

  17.04.2021. 15:39h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobar dan, dragi Magicusi.

  17.04.2021. 13:57h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Zašto baš ja? Kako se zaštiti ? Trajno, ukoliko je to moguće?