Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

TRAŽI SAMO NAJBOLJE U SVAKOJ SITUACIJI

TRAŽI SAMO NAJBOLJE U SVAKOJ SITUACIJI
Što misliš, što činiš i kako se ponašaš može strašno djelovati na stanje u svijetu. Stoga odmah počni gledati svjetlu stranu života, tražeći samo najbolje u svakoj situaciji.
Objavite i Vi sadržaj na Magicusu Upute za unos sadržaja Editiranje postojećih članaka

Poruka za 20. ožujka


         Što misliš, što činiš i kako se ponašaš može strašno djelovati na stanje u svijetu. Stoga odmah počni gledati svjetlu stranu života, tražeći samo najbolje u svakoj situaciji. Ako pogledaš dovoljno duboko, naći ćeš to, tamo je, ali je ponekad tako skriveno da se čini izgubljenim. Stvari će izaći na dobro za one duše koje Me istinski vole i stavljaju Me na prvo mjesto u svemu. Tvoja vjera mora biti jaka i nepokolebljiva. Moraš htjeti ustrajati, bez obzira kako se tamnom ili sjajnom čini situacija. Možda će čak biti potrebno vidjeti kako ona postaje lošijom prije nego postane boljom. Jednostavno znaj da će biti savršena u pravo vrijeme i da je sve u Mojim rukama. Shvati da sam Ja svugdje i u svemu i da nema mjesta bez Mene i da je krajnji cilj savršenstvo.


SADRŽAJ UPISAO

Član bglavacMerlin4 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana bglavac dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

🔝

KOMENTARI

 • 20.03.2017. 11:16h

  Član emilioMerlin2

  Logično se može zaključiti...

  Ako bi bilo točno da "samovažnost" ubija onda bi o tome morala poučavati i povijest kao učiteljica života a ako pak mudro prešučuje onda bi to moralo biti i pod geslom da "šutnja je zlato"?

  Ako bi bilo točno da nam svijet i neče "to" pružiti onda bi taj svijet morao biti kao nekakav zatvoren sustav ili mjehur percepcije a gdje svako buntovištvo eksponencijalno povečava unutrašnji pritisak koji se onda i povratno u odrazu obrušava na dotičnog buntovnika kao božja kazna ili "zraka smrti"?

   

  ...da je i Isus bio "državni neprijatelj" a odbacivši i "svjetovnu krunu" postao i "broj jedan" za nacionalnu sigurnost koja ga je onda i "ubila" po toj osnovi ili i nije imala druge?

  Vrag bi se pak i logično morao bojati jedino naše zdrave poveznice s Duhom.... ali ni to ne otključava ništa!?

   

  P.S:Kada su nam potrebni vanjski smrtni neprijatelji to može značiti i da na unutrašnjem planu želimo uvesti smrtnu kaznu za neistomišljenike???

  Kada izvedemo savršeno ubojstvo tada imamo i savršeni alibi ili pak se "jedni drugima dokazujemo"??

  Kada kažemo "orač koji zaore brazdu" to u svijetovnim okvirima može značiti i da če onaj koji ne istjera do kraja pasti u šake svojih neprijatelja?

  Kada kažu da "religije imaju ogromnu energiju" to onda može značiti da če nam i neki mali pobožnik zadati ogromne glavobolje.

   

  (recimo da i u tragediji postoji happy end u smislu da je ono što je poražavajuče za sadržaj prosperitetno za formu/žanr! itd=svi smo mi ovisnici pa neki vise,neki izvise a ima i obješenih... a o "krupnom planu" ako ne možemo iz svemira onda moramo po intuiciji i svojoj malenkosti posvetiti maksimalnu pažnju a što prema vani znači "biti pažljiv" iznutra?)

 • 20.03.2017. 12:55h

  Član emilioMerlin2

  Ili-I'......

  Šta reči o onome koji govori "o prostornom uređenju" a koji neznajuči i nema Blage Veze O Prostoru!?

   

  ...možemo li kao Pismo-Čitatelji opaziti nepravilnosti u Sintaksi!

  https://www.youtube.com/watch?v=WFxc_s4s3GY

   

  A "baždariti podsvijest" je "amarcord".... ili vražja "filmografija"!?

  Oli je to na 1/2 metra.... Feud'dalac u dobitnoj kombinaciji?

  Al jednoga dana bit če nam dano bjelodano.... o noči!

  Oj Svemire zašto si sam... il ja u samoči.

   

  P.S:Besmrtni Grof novodno jednom reče = *"Kretali smo se kroz prostor brzinom koja ne može da se poredi ni sa čim do samom brzinom. U deliću sekunde ravnice ispod nas nestale su iz vidokruga i Zemlja je postala jedva vidljiva maglina."*

   

  Ostati u Fragmentima je kao reči da su naši Fraktali samo "mala kola u velikom Medvjedu"???

  Nevjerovatna zaokupljenost na nivou prebacivanja iz šupljeg u prazno??

  Odgovornost je samo na nivou neupitnih pitanja?

  A "turizam" za prežderavanje........... koje če se iz'ja'loviti u moru plavetnom.

  (pa tako svaki put upadnemo u začarani krug iz kojega tek rijetki izađu za života.... a po takmičarskom duhu če i riba više vrijediti što je bude manje bilo... pa čak i zlata vrediti kad bude mrtva za ispunjenje želja... i superračunalno a neizvjesno!?)

 • 21.03.2017. 07:49h

  Član bglavacMerlin4

  Hvala.lp

IZDVOJENO

Tehnike

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
BUDI OTVORENA KNJIGA PROLJEĆE JE. NOVO DOBA JE TU