Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

217

PUTA

BUDI ONO ŠTO JESI

BUDI ONO ŠTO JESI
        Ugodi se, nađi svoju notu i neka ona zvuči glasno i jasno jer ti si dio ogromnog orkestra života.Moraš igrati svoju određenu ulogu i ne pokušavaj igrati ulogu nekog drugog. Traži i nađi svoju ulogu i prioni uz nju.Kad to naučiš, sve će biti vrlo, vrlo dobro.

Vodič za 3. srpnja

        Ugodi se, nađi svoju notu i neka ona zvuči glasno i jasno jer ti si dio ogromnog orkestra života.Moraš igrati svoju određenu ulogu i ne pokušavaj igrati ulogu nekog drugog. Traži i nađi svoju ulogu i prioni uz nju.Kad to naučiš, sve će biti vrlo, vrlo dobro. One duše koje pokušavaju igrati tuđu ulogu naći će se izvan sklada s cjelinom. Nikad ne pokušavaj biti poput nekog drugoga ili činiti ono što netko drugi čini. Ne želim da svi budete isti kao zrna graška u mahuni. Potrebni ste mi različiti sa višim individualnim talentima i osobinama. Orkestar sastavljen od istih instrumenata bio je jako dosadan. Što se više instrumenata spoji u savršenom skladu u orkestru, zvuk koji se stvara bogatiji je i ljepši.

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 03.07.2019. 22:28h

  Član emilio-iiMerlin0

  Mali tić veli krič.....

  Ovaj svijet je kao dvojna zvijezda,kao bolek i lolek,kao mirko i slavko ili kao hitler i staljin koji žive od identifikovanja i razdvajanja i to u četverostrukom fašiu/savezu tojest koliko spolja toliko i iznutra?

  Ovaj svijet bi trebao biti kao Jing Jang ili Romeo i Julija i to bi bio pravi dualizam?

  Ovaj svijet je kao Stolni Tenis ali kada bismo i samo na Trenutak zaustavili Lopticu uvidjeli bismo da to uopče nije nikakva Igra nego da je stvar hebeno ozbiljnija jer svi smo mi na putu da umremo?

  Naravno da bi Zvijezde Tenisa bile vrhunski plačene a što bi im onda davalo i stanovitu besmrtnost u odnosu na ostale smrtnike ali tako mora biti jer da igra stane svijet bi se raspao kao i tursko carstvo ili i jugoslavija?

  Sreča je isuviše poremečena i onda i uvijek neki nesretnici ugrabe priliku jer oni su kompaktniji ili i hrabriji pošto i nemaju šta izgubiti dok ovi drugi su slabi jer su se zakačili?

  Tada se ti novi osloboditelji okruže poltronima i potrkušcima i sve počinje iznova samo u novom krznu?

  Ali i oni če zaboraviti da su putnici i završiti če u zarobljeništvu vlastite tvorevine?

  U stvari ovaj svijet i postoji i ne postoji jer on je samo konstrukcija našeg uma ili i zbijenih glava koje na kraju krajeva svojim životima brane nešto čega nema?

  Bit če da je ipak tamo napolju i gadno čim smo se ovako začahurili u tom beskraju..... ili kao tice u krtelki!?

  ......ili voli More a drž se Kopna i klepeči jer bi inače More moglo da te smori baš kao što je i Brdo došlo Muhamedu (da se vidi)!

  A ovako bi to bilo među Orlovima gledano iz kokodakarnika??? - https://www.youtube.com/watch?v=f_KPmxBcb1c

  Tojest ako lavovi bježe od ljudi onda je među ljudima još i gore jer ne radi se samo o tome da što je veči ego to je veči strah nego i o *Kako je osećanje individualnog ja jačalo, čovek je
  gubio svoju prirodnu vezu sa nemim znanjem. Savremeni
  čovek, pošto je baštinik tog razvoja, postaje bespomoćan
  jer je uklonjen od izvora svega, tako da je sve
  što može da izrazi, njegovo očajanje, i to nasilnim i ciničnim
  delima samorazaranja. Don Huan je naglasio da
  je razlog za čovekov cinizam i očajanje ono malo nemog
  znanja što je u njemu ostalo, koje radi dve stvari: prvo,
  pruža čoveku mogućnost da nazre svoju vezu sa izvorom
  svega; i drugo, čini da čovek oseti da bez te veze nema
  nade da se smiri, da se zadovolji, da postigne.*??

 • 04.07.2019. 00:27h

  Član emilio-iiMerlin0

  Čovjek je društveno biće

  I on je usamljen kad nije u društvu

  Ali čim se nađe u društvu odmah počinje i da se osamljuje

  Želi postati svijetski prvak

  A onda kao prvak zahtijeva i ljubav

  Nakon što je i sve učinio da ju izgubi!?

  *Prebogati svijet je u još večoj mjeri identifikovan sa oblikom,izgubljen u sadržaju i zarobljen u egu*

  Baš kao i kada "na vrhu je odraz dna" ili kao i kad "jedna batina" ima "dva kraja" a "oboje su miserable" je kao i kad svi bolujemo od iste bolesti a neki i ozbiljnije od drugih?!

  Ali zašto bi čovjeku trebala ta "tuđa vlakna" kao izvor bezgraničnog kapaciteta samopouzdanja ako *. Objasnio im je da se za čarobnjaka oblast naguala nalazi tačno ispod
  stola. Pošto je bilo nemogućno zamisliti da se
  može baviti ogromnim prostranstvom koje nagual obuhvata,
  prostranstvom sličnim toj pustoj visoravni, čarobnjaci
  su za svoju oblast aktivnosti uzimali prostor
  tačno pod ostrvom tonala, što je slikovito prikazano
  onim što se nalazilo ispod stola. To je ona oblast koju
  je on nazivao drugom pažnjom, pažnjom naguala, ili
  pažnjom ispod stola. Tu pažnju ratnik može da dosegne
  tek kad sve zbriše sa stola. Kad se stigne do te
  pažnje, rekao je da se te dve pažnje spoje u jednu
  jedinu jedinicu, i da je ta jedinica u stvari sveukupnost
  svakog pojedinca.

  Kazao im je da je tonal onaj red koji zapažamo u
  svom svakodnevnom životu, a isto tako i onaj naš
  lični red koji kroz život nosimo na svojim plećima,
  isto kao što su nosili taj sto i zavežljaj. Nagual je, s
  druge strane, onaj neobjašnjivi izvor koji drži taj sto
  na mjestu i liči na prostranstvo te puste visoravni.*!

  Ili šta ako i Toll govori o istoj "stvari" i to veoma slikovito - https://www.youtube.com/watch?v=hZeoyYOYgg4

  I zašto bismo trebali zazirati ili se čak i bojati "društvenog koncenzusa" ako "ego je samosvijest" i "trenutno stanje čovječanstva"?

  *5.OPAŽAJNO USKLAĐIVANJE


  Tog popodneva, Karlos nam je govorio o izvesnim osobenostima opažanja. Rekao je da su ljudska bića preuzela od dinosaurusa osobinu viđenja neba u plavoj boji. Sa druge strane, izjavio je da naši rođaci, primati, vide nebo u žutoj boji.

  Odgovarajući na nečije pitanje, opisao je svet u kome živimo kao “konglomerat jedinica tumačenja.”

  Shvatajući da je ta definicija jedna od nejasnih za njegove slušaoce, objasnio je:
  - 77 -

  “Čovek pripada grupi primata. Njegova velika sreća je da može postići jedinstve izražaje svesnosti zahvaljujući svojoj sposobnosti za pažnju i analizu. Međutim, čista percepcija je uvek pod uticajem načina na koji tumačimo. Radi toga, naša stvarnost oblikuje sebe u skladu sa našim opisima.”

  “Cilj čarobnjaka je da opažaju sve što je ljudima moguće. Pošto ne možemo da izbegnemo našu biološku uslovljenost, dajte da onda bar budemo plemeniti majmuni!”

  “Da bi smo usavršili svoje razumevanje”, dodao je, “put pažnje je sve što imamo.”

  Iste večeri mi se ukazala prilika da razgovaram sa njim pa sam ga zamolio da za mene razloži svoje izjave na manje delove. Rekao je da zbog naše biološke uslovljenosti, svi mi funkcionišemo kao opažajna jedinica. Zato nam je moguće da učinimo “čudo pažnje: Opažajno usklađivanje.”

  “Šta znači ‘opažajna jedinica’?” upitao sam.

  “To znači da, pošto smo autonomna bića, naše opažanje može takođe biti autonomno. Ali, nije tako, zato što kada se složimo sa našim bližnjima, svi opažamo istu stvar. Izvanredna sposobnost, koja počinje kao dobrovoljni pristanak usmeren ka opstanku, završava kao vezivanje za naše sopstvene opise.”

  Tvrdio je da je tok Orlovih ispoljavanja stalno nov i zbunjujući, ali ga mi ne vidimo jer živimo za tri koraka pomereni od stvarnog sveta: Naše urođene osećajnosti, našeg biološke interpretacije i naših socijalnih saglasnosti.

  Ovi koraci se ne događaju u isto vreme, ali njihova brzina je nadmoćna prema bilo čemu što možemo svesno odrediti; radi toga, mi uzimamo kao činjenicu svet koji opažamo.

  Zamolio sam ga da pruži neki primer.

  Odgovorio je:

  “Zamisli da u ovom trenutku posmatraš grupu Orlovih ispoljavanja. Automatski, ti ih pretvaraš u nešto senzorno, sa osobinama poput sjaja, zvuka, kretanja itd. Posle toga se umeša pamćenje koje ima obavezu da svemu da značenje i prepozna ih, na primer kao drugu osobu. Konačno, tvoj socijalni inventar ih klasifikuje upoređujući tu osobu sa onima koje poznaješ; ta klasifikacija ti omogućava da je prepoznaš. Tada si se već prilično udaljio od stvarnih činjenica, koje su neopisive, zato što su jedinstvene.”

  “Ista stvar se događa sa svime što posmatramo. Naše shvatanje je rezultat dugačkog procesa prečišćavanja ili ‘skidanja kajmaka’, kako ga je don Huan nazivao. Mi skidamo kajmak sa svega i na taj način prepravljamo svet koji nas okružuje u nešto toliko uopšteno tako da ostaje malo mesta za stvarnost. Iako nam te senzacije pomažu da živimo u boljim uslovima, to takođe koči našu kreativnost i čini nas predvidljivima.”

  - 78 -
  “Kada uskladimo naše skupne tačke, jedina stvar koju dopuštamo u vezi opažanja su one stvari koje se ne suprostavljaju našim unapred određenim predstavama o svetu. Mi smo poput konja koji, pošto su naučili put, više ne uživaju u svojoj slobodi; sve što čine je ponavljanje šeme. To usklađivanje je užasno, to je previše. Razmislite o ovome: Nešto tu nedostaje!”

  Tvrdio je da nas svaka unapred smišljena predstava, čak i nešto tako jednostavno kao što su nazivi koji dajemo stvarima, drži vezanim za razum, jer nas to prisiljava da stvorimo mašineriju suđenja.

  “Na primer, kada kažete: ‘Ja verujem u Boga’, u stvari vi kažete: ‘Oni su mi rekli izvesne ideje i ja sam odabrao da ih usvojim; a sada sam spreman i da ubijem zbog njih’. Tako da vi niste oni koji odlučuju! To rade drugi, to je usađeno rasuđivanje.”

  “Bilo bi savršeno kada bi ste ustanovili svoj život na temelju svog ličnog iskustva. Ako vaša verovanja zahtevaju nešto što je izvan vas, čuvajte se! Sve što vas ne čini slobodnim, zarobljava vas.”

  “Biti usredsređen na pojedinačni aspekt ljudskog popisa ima dva efekta: To stvara od nas stručnjake na tom polju, ali, u isto vreme, to će zamrznuti energetske kanale, kojima je jedini način da reaguju preko izvesnih nadražaja, zatrpavajući našu ličnost idejama i sudovima.”

  “Ratnik ne može sebi priuštiti luksuz da se bavi ljudskim učenjima, čak ni kao njihov protivnik, zato što njegova sloboda znači istraživanje sasvim drugačijih mogućnosti.”

  Upitao sam ga na koje mogućnosti je mislio, ali on me je potapšao po ramenu i rekao mi da je prerano za to.

  “Nastavićemo drugi put.”

  Grabljivci Svesnosti
  Nismo se vratili na ovu temu dok nije prošlo nekoliko godina. Tom prilikom – na jednom od njegovih nezvaničnih predavanja – Karlos nam je predstavio jednu potpuno novu i zastrašujuću ideju, koja je pokrenula najžešće rasprave.

  “Čovek,” rekao je, “je čarobno biće, on ima istu sposobnost da leti univerzumom kao i svako od miliona svesnih bića koja u njemu postoje. Ali, u jednom trenutku svoje prošlosti, on je izgubio svoju slobodu. Danas njegov um više nije u njegovom vlasništvu, on je usađen.”

  Izjavio je da su ljudska bića zarobljenici grupe kosmičkih entiteta koji su posvećeni otimanju a koje čarobnjaci nazivaju “letači”.

  Rekao je kako je ovo bila najveća tajna među drevnim čarobnjacima, ali zahvaljujući znaku koji mu se ukazao, shvatio je kako je došlo vreme da se ova stvar obelodani. Znak je bila fotografija koju je načinio njegov prijatelj Toni, hrišćanski budista. Na njoj se pojavila jasna i amorfna figura tamnog i zloslutnog stvora kako lebdi iznad mnoštva vernika sakupljenih među piramidama Teotihuakana (Teotihuacan).

  “Moja družina i ja smo odlučili da je došlo vreme da vam otkrijemo stvarnu
  - 79 -
  situaciju kao društvenih bića, čak po cenu da izazovemo sve sumnje koje bi ova informacija izazvala u javnosti.”

  Čim sam došao do prilike, zamolio sam ga da mi kaže više o letačima, i tada mi je rekao jedno od najstrašnijih stanovišta don Huanovog sveta: Da smo mi zarobljenici bića koja su došla sa granica univerzuma, i da nas ona upotrebljavaju spontano kao što mi koristimo kokoške.

  Objasnio je:

  “Deo univerzuma koji nam je dostupan je polje delovanja dve radikalno suprotne vrste svesnosti. Jedna od njih, u koju spadaju biljke i životinje a takođe i ljudska bića je iskričava svesnost; ona je mlada, izvor energije. Druga vrsta je beskrajno starija i više parazitska svesnost, vlasnik beskrajne količine znanja.”

  “U pozadini čoveka i ostalih bića koja naseljavaju ovu zemlju, postoji univerzum nemerljive veličine naseljen neorganskim bićima. Ona su prisutna među nama a ponekad su i vidljiva. Nazivamo ih duhovima ili prikazama; jedna od tih vrsta, koju vidovnjaci opisuju kao ogromne crne, leteće oblike, pristigla je nekada iz dubina kosmosa, i pronašla oazu svesnosti u našem svetu. Oni su se usavršili u tome da nas ‘sisaju’.”

  “To je neverovatno!” uzviknuo sam.

  “Znam, ali to je čista i zastrašujuća istina. Zar se nikad nisi zapitao o ljudskim energetskim i emocionalnim usponima i padovima? To je grabljivac, koji se povremeno ispoljava dok uzima svoj deo svesnosti. Oni nam ostavljaju samo onoliko koliko nam je potrebno da preživimo, a ponekad čak ni toliko.”

  “Kako to misliš?”

  “Povremeno uzmu previše, i osoba postaje smrtno bolesna i može čak umreti.”

  Nisam mogao poverovati u ono što čujem.

  “Zar misliš da smo živi pojedeni?” upitao sam.

  On se nasmejao:

  “Pa, oni nas ne jedu doslovno, ono što čine je vibracioni prenos. Svesnost je energija i oni mogu da se priljube uz nas. Po svojoj prirodi oni su uvek gladni, a mi s druge strane izlučujemo svetlost i posledica tog prilepljivanja može biti opisana kao energetska otimačina.”

  “Ali zbog čega oni to čine?”

  “Zato što je na kosmičkom planu energija najmoćnija valuta, i svi je žele, a mi ljudska bića smo veoma živahna rasa, veoma hranljiva. Svako živo biće se hrani drugim bićima, a ono najmoćnije uvek izlazi kao pobednik. Ko kaže da je čovek na vrhu lanca ishrane? Takva predstava je mogla doći jedino od ljudskog bića. Za neorganska bića, mi smo plen.”

  - 80 -
  Prokomentario sam kako mi je neshvatljivo da ta bića koja su čak svesnija od nas mogu biti grabljiva do te granice.

  Odvratio je:

  “Ali, šta misliš da radiš dok jedeš salatu ili biftek? Ti jedeš život! Tvoja osećajnost je licemerna. Kosmički grabljivci nisu više ili manje okrutni nego što smo mi sami. Kada se jača rasa hrani drugom, slabijom, ona joj pomaže da se razvije.”

  “Već sam ti rekao da u univerzumu postoji samo rat. Sukobi među ljudima su odraz onoga što se tamo dešava. Za jednu vrstu, pokušaj konzumacije drugih je normalan; ratnik se ne sekira zbog toga i trudi se da preživi.”

  “Na koji način se oni nama hrane?”

  “Preko naših osećanja, koja su uglavnom vođena pomoću unutrašnjeg dijaloga. Oni su oblikovali naše društvene okolnosti na takav način da mi stalno eksplodiramo na talasima osećanja, koja bivaju smesta usisana. Najbolje od svega, ti talasi su poput napada na ego; za njih je to izvrstan zalogaj. Takva osećanja su ista bilo gde u univerzumu koji im je poznat i oni su naučili kako da ih svare.”

  “Neki od njih se nama hrane zbog naše pohlepe, besa ili straha; drugi više vole prefinjenija osećanja kao što su ljubav ili bliskost. Ali, na kraju krajeva, oni su svi isti. Uglavnom nas napadaju u području glave, srca ili stomaka gde smo uskladištili najsjajniji deo naše energije.”

  “Da li oni takođe napadaju i životinje?”

  “Ta stvorenja koriste sve što im je dostupno, ali najviše vole organizovanu svesnost. Oni sisaju životinje i biljke u onom delu njihove pažnje koji nije suviše čvrst. Oni čak napadaju druga neorganska bića, ali ona mogu da ih vide i izbegnu ih, kao što se mi sklanjamo od komaraca. Jedini koji su potpuno u njihovoj zamci su ljudska bića.”

  “Kako je moguće da se sve to dešava a da mi to ne shvatamo?”

  “Zato što mi nasleđujemo razmenu sa tim bićima skoro kao genetsku okolnost, i to osećamo kao nešto prirodno. Kada se neko rodi, majka ga nudi kao hranu, ne shvatajući šta čini, jer je njen um takođe pod kontrolom. Krstiti dete je poput potpisivanja ugovora. Počeviši od toga, ona sebe posvećuje instaliranju prihvatljivih obrazaca ponašanja; ona pripitomljuje dete savlađujući njegovu ratobornu stranu i pretvara ga u krotku ovcu.”

  “Kada dečak ima dovoljno energije da odbaci te obmane, ali nedovoljno da stupi na put ratnika, on postaje buntovnik ili socijalno neprilagođen.”

  “Prednost letača proizilazi iz razlike među našim nivoima svesti. Oni su veoma moćna i velika bića; ideja da ih možemo nadvladati je jednaka ideji da jedan mrav može savladati nas.”

  “Međutim, njihovo prisustvo je mučno i možeš ga izmeriti na razne načine. Na primer, kada nas podstiču na napad racionalnosti ili sumnjičavosti, ili kada smo u iskušenju da prekršimo sopstvene odluke. Ludaci mogu da ih
  - 81 -
  primete vrlo lako – previše lako, rekao bih – jer fizički osećaju kako ta bića sede na njihovim ramenima, stvarajući paranoju. Samoubistvo je zaštitni znak letača, zato što um letača ima ubilačke potencijale.”

  “Rekao si da je u pitanju razmena, ali šta mi dobijamo iz takve otimačine?”

  “U zamenu za našu energiju, letači nam daju naš um, naše sklonosti i naš ego. Za njih, mi nismo njihovi robovi već vrsta plaćenih radnika. Oni su podarili te privilegije primitivnoj rasi i dali nam dar razmišljanja koji nas je unapredio; zaista, oni su nas civilizovali. Da nije njih, mi bi se još uvek skrivali po pećinama ili pravili gnezda u vrhovima drveća.”

  “Letači nas kontrolišu putem naših tradicija i običaja. Oni su gospodari religije, kreatori istorije. Mi slušamo njihov glas na radiju i čitamo njihove ideje u novinama. Oni upravljaju svim našim sredstvima informisanja i našim sistemima verovanja. Njihova strategija je veličanstvena. Na primer, bio jednom jedan pošten čovek koji je govorio o ljubavi i slobodi; oni su to pretvorili u samosažaljenje i poltronstvo. Oni to svima čine, čak i nagualima. Zbog tog razloga, rad čarobnjaka je usamljenički.”

  “Tokom milenijuma, letači su kovali planove da nas kolektivizuju. Bilo je vreme kada su postali toliko bezobrazni da su se čak javno pokazivali i ljudi su načinili njihove prikaze u kamenu. To su bila mračna vremena; oni su bili svugde. Ali sada je njihova strategija postala toliko inteligentna da mi čak ni ne znamo da oni postoje. U prošlosti su nas zgrabili pomoću naše lakovernosti a danas to čine preko našeg materijalizma. Oni su odgovorni za sklonost savremenog čoveka da ne razmišlja o sebi; razmotri samo koliko neko može da istrpi tišinu!”

  “Zašto je došlo do promene u njihovoj strategiji?”

  “Zato što su oni u sadašnje vreme pod velikim rizikom. Čovečanstvo je u vrlo brzom i stalnom kontaktu i informacije su svima dostupne. Zato moraju da nam pune glave, bombardujući nas danju i noću svim vrstama sugestija inače će se pojaviti neko ko će shvatiti šta se događa i upozoriti ostale.”

  “Šta bi se desilo ako bi smo postali sposobni da oteramo ta bića?”

  “Za nedelju dana, povratili bi smo našu vitalnost i ponovo bi smo zablistali. Ali, kao obična ljudska bića, ne možemo razmišljati o toj mogućnosti, zato što bi ona zahtevala da se okrenemo protiv svega što je socijalno prihvatljivo. Na sreću, čarobnjaci imaju jedno oružje: Disciplinu.”

  “Susret sa neorganskim bićima se dešava postepeno. Na početku, mi ih ne primećujemo. Ali učenik počinje da ih viđa u snovima a onda i kada je budan – nešto što ga može izludeti, ako ne nauči kako da postupa kao ratnik. Kada to jednom shvati, onda može da im se suprostavi.”

  “Čarobnjaci manipulišu stranim umom, pretvarajući se u lovce na energiju. Iz tog razloga smo moja družina i ja sastavili vežbe Tenzegriteta za mase. One imaju moć da nas oslobode od uma letača.”

  “U tom smislu, čarobnjaci su pobunjenici. Oni koriste podsticaj koji su dobili i kažu svojim tamničarima: ‘Hvala na svemu, vidimo se kasnije! Sporazum koji ste sačinili, napravili ste s mojim precima a ne sa mnom.’ Kada rekapituliraju
  - 82 -
  svoj život, oni doslovce otimaju hranu iz letačkih usta. To je kao kada odete u prodavnicu i vratite robu prodavcu, zahtevajući nazad svoj novac. Neorganskim bićima se to ne sviđa, ali ne mogu ništa da učine povodom toga.”

  “Naša prednost je u tome da nismo neophodni, ima puno hrane unaokolo! Stanje totalne budnosti, koje nije ništa drugo do disciplina, stvara takve uslove u našoj pažnji tako da više nismo ukusni za ta bića. Tada oni odlaze i ostavljaju nas na miru.”*

  Međutim bi ovo govorilo ne samo o tome da pritisak postoji nego da je i malo onih koji mu mogu odoljeti:*Otkrit ću ti jednu od najčudesnijih tajni vraća­nja. Opisat ću ti otkriće za koje je vračevima
  trebalo tisuće godina da ga potvrde i učvrste.« Pogledao me je i zlurado se
  osmjehnuo. »Letačev um nestaje za­uvijek«, reče »ako se vrač uspije dočepati vibracijske sile koja nas dr­ži na okupu kao konglomerat energetskih polja. Uspije li vrač odr­žati taj pritisak dovoljno dugo, letačev će um doživjeti poraz i nesta­ti. A to je upravo ono što ćeš ti učiniti - zadržati energiju koja te drži na okupu.«*?

  Šta je zapravo Isus htio reči Židovima i kao njihov Mesija sa:Moje kraljevstvo nije od ovoga svijeta......... možda da i zaslužuju svijetovnoga kralja ali tek i nakon holokausta?

  Ako bi vjerovali nekim zakonitostima i šta znači biti "izabrani narod":*One may be punished by many calamities, bad luck, illness and even death for breaking the sacred vows of the healers. But none of that is really bad compared to what is yet to come, as the ancients say: when the moment to disincarnate comes, the corrupt healer enters a vortex from which there is no escape. That is his punishment – his sentence – for trying to use the higher powers for personal gain. *?

  Dakle "budi ono što jesi"......... je i veoma diskutabilna tema jer što ako mi i nemamo veze sa Životom sve dok jedni-druge držimo na "životu"???

 • 04.07.2019. 00:54h

  Član emilio-iiMerlin0

  Toll kaže da se neopazivi Dio uma krije u Strukturi..........

  I tu bi onda oni koji traže ljubav dok živoder hvata pse bili dostupni za razočaranja i boli?

  Ali bi oni koji traže moč i nalazili sreču ako imaju i hrabrosti?

  Ostalo bi bilo iznad naših energetskih mogučnosti ali bi se one mogle i povečati ako se neki energetičari počmu baviti sobom ili i "raditi" na sebi?

  Toest:*I radeći tako, uspeo je da svoju skupnu tačku
  učvrsti baš na onom mestu gde ovekovečuje svoju sliku
  O sebi. Otud se može reći da svako kretanje skupne tačke
  od njenog uobičajenog položaja završava pokretanjem
  čoveka od slike o sebi i njene prateće okolnosti: samovažnosti.

  Objasnio je da je taj naročiti sled na koji je onmislio odgovoran što je čovek svestan da je samovažnost sila koja skupnu tačku drži učvršćenu. Kada se samovažnost smanji, energija koja je za nju potrebna vi-še se ne troši. Ta uvećana energija onda služi kao odskočna daska koja ispaljuje skupnu tačku smesta i bezprethodnog razmišljanja, na jedno nepojamno putovanje.Kada se skupna tačka jednom pokrenula, samo to kretanje znači i kretanje od samorefleksije, a to, zauz- vrat, omogućava čist spojni beočug s duhom. Primetio
  149

  je da je, pored svega, na prvom mestu samorefleksija to što je čoveka isključilo od duha*!?

  Amen.... il još ima neki kamen?!

SADRŽAJ UPISAO

Član bglavacMerlin13 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana bglavac dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SVIBANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  *

  20.05.2020. 17:31h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretan dan vam želim. Lp

  19.05.2020. 07:13h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  pa kad stigneš ... :)

  14.05.2020. 11:01h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  https://www.magicus.info/najcesce-prakse/tumacenje-snova/besplatno-tumacenje-snova-shadowofsoul-davorlove-ko-u-prici#comments

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  evo, draga Irido, dopunila sam Davorov san :)

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, evo nije prošlo dugo i evo ostvaruje se nešto iz tvog tumačenja: danas nađem razbijeno zrcalo suvozačkog retrovizora!!!

  13.05.2020. 18:30h
 • Član mkrmarmkrmar

  Svjetlosni zagrljaj

  12.05.2020. 20:01h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

GLEDAJ KAKO SE ČUDA DOGAĐAJU KAD JE TVOJA ČEŽNJA JAKA ODGOVOR UVIJEK DOLAZI