Kalendar događanja

Član ShadowOfSoul

Upisao:

ShadowOfSoul

OBJAVLJENO:

PROČITANO

462

PUTA

OD 14.01.2018.

MAGICUS

MAGICUS

the rock

 

castle

 

she

 

castle

 

castle

 

 

castle

 

 

 

moon & castle

 

castle

 

 

 

 

she

 

 

 

 

Image and video hosting by TinyPic

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 18.08.2014. 22:38h

  Član ljubicastaMerlin1

  nas lijepi plavi dvorac :))

 • 19.08.2014. 00:19h

  Član fandaMerlin2

 • 19.08.2014. 08:57h

  Član ljubicicaMerlin4

  brrr....shadow koji nick....jeza me hvata:(

 • 19.08.2014. 11:16h

  Član vanessaMerlin9

  ♥ ♥ ♥

  ....u neku tamu si pala....govore tvoje slike.:((a sve je kako treba biti...100x si tekstovima govorila.Evo i u kavi to piše....pozdrav vanessa.

 • 19.08.2014. 11:52h

  Član shadowofsoulMerlin9

  joj, cure, nema nikakve tame, malo sam se poigrala sa avatarom i sličicama koje sam dobila na Fejsu :)

  :) kako je lagano ljude etiketirati i površno ocijeniti :) idem vratiti svoj avatar :)

 • 19.08.2014. 12:04h

  Član wendy.tanjaMerlin7

  kako je lako potpasti pod utjecaj drugih, iako nas nitko ne može shvatiti bolje nego mi sami sebe..da, Jadranka, odmah mijenjaj avatar, da bi curke bile zadovoljne..

  Rekla sam ti..Malo jest tamniji, ali to je samo tvoja trenutna faza u hodu..Da li itko ima pravo da te pokrene ako ti tako ne osjećaš?? Ma daj..To me podsjetilo na Jezide i njihovog Boga, koji drugima liči na šejtana, a zapravo je nešto sasvim deseto..Miriše nekom na tamu, pa ajmo odmah po kratkom postupku..

 • 19.08.2014. 12:07h

  Član shadowofsoulMerlin9

  a ja sam se samo poigrala sa avatarom :) sjećam se, prije par mjeseci sam u jednom danu izmijenjala bar njih 10 ovdje i vratila se opet na ovaj moj :)

 • 19.08.2014. 12:25h

  Član shadowofsoulMerlin9

  evo ga, sad je već drugi :)

  malo ću ih mijenjati ovih dana, uhvatila me želja za promjenama :)

 • 19.08.2014. 13:00h

  Član roladaodkokosaMerlin1

  wendy, ne muti kašu nepotrebno! zar ti nije bilo dovoljno ovih dana? ponašaš se ko ljubomorna baba. možda i jesi...

  a kad smo već kod "tuđeg utjecaja" kojeg spominješ, razmisli o svom vlastitom kojeg imaš nad dotičnom članicom koju spominješ.. ne vidiš si prsta pred nosom o same sebe.. astrolozi bi trebali biti dalekovidniji po tom pitanju, sposobni nadići ovakva sitničarenja i zajedljivosti kojima se, čini se, najradije u životu baviš..

 • 19.08.2014. 13:20h

  Član wendy.tanjaMerlin7

  A na čega to ljubomorna? Prvo, slijepa si na samu sebe, ne bidiš dlje od svog ega.. Ljubomora?? Bože sačuvaj..a astrologiju ne miješaj u ove zemljske stvari, jer je previše sveta, da ju  koristiš u ovom području.A kao drugo, žao mi te je, jer se prviš d se u sve razumiješ, a pola stvari ne znaš. U astrologiji bi trebala biti malo veći ekspert, da bi išta rekla..A sitničarenja i zajedljivosti? Pogledaj se u zrcalo, pa onda pričaj. Žalosno je što to svi vide osim tebe, i par persona koje ti povlađuju, jer ti tako paše. Jadranka je samostalna i odlučuje sama o svojim postupcima. Ja samo želim da takva i ostane.. 

  Oliti si ti zapravo ljubomorna? ne da mi se raspravljati sa osobama koje neprestano trkeljaju po svome i ne daju  svemiru da ih pomkne sa mjesta..

  I ovo je previše što sam rekla. Ti sad rigaj i bljuj što god želiš, moja vrata su zatvorena.

  Ja se nikom ne uvlačim slatkorječivošću..sorry..Tu me nećeš dobiti ni zadobiti..

 • 19.08.2014. 14:11h

  Član roladaodkokosaMerlin1

  pa da, i mislila sam kako me nećeš shvatiti na što sam mislila kad sam rekla da si ljubomorna. mogla sam slobodno upotrijebiti i riječ "posesivnosti" ali bilo bi isto...

  pa čuj onda... ne tako davno, ovdje si se jadala, na očigled cijele magicus javnosti, kako ti ljudi koje si najviše u životu voljela, cijeloga života zabadaju noževe u leđa, ostavljaju te, izdaju, a tebi nije jasno zbog čega. imaš toliko godina u dupetu, baviš se dubinskim i plitkim zaronima po tuđim dušama i psihama, ali tebi ni sada nije jasno zašto te ljudi ne vole. zašto se odbijaju od tebe, nakon što ih ti fino ugostiš, primiš, zavoliš, izradiš im natalne karte, naštancaš im serijale od pjesama i proza... a onda, hop!, nož kroz kičmu pa sve do moždane! sunce li im poljubim brezobrazno!!

  pričam o tvojoj potrebi da na tuđim vratovima ostavljaš tragove svojih ljepljivih prstiju, da gušiš ljude u svim svojim vezama i odnosima. da ignorantski prekoračuješ prag intimnosti koje bi ona druga strana u vezi trebala zadržati. to što ti radiš ne odaziva se na ime ljubav, već... biti ću blaga, nazovimo to posesivnošću. to sada radiš sa sjenom, no, ona toga na žalost nije svjesna, jer je ona takav tip žene da joj neka vrsta davitelja u životu uvijek treba. sve samo da nije sama.

  to ti se dogodilo sa svim onima u koje sada upireš svoje nevine i pune ljubavi, prste.

  oprosti na grubosti, ne znam kako se ovo moglo reći u finjaka...

 • 19.08.2014. 15:15h

  Član wendy.tanjaMerlin7

  Lupaš u prazno..žao mi te je, ponavljam, jer sve od toga što nabrajaš, odnosi se na tebem a ne na mene..Da sam ja takva kao što pričaš, bila bih sama, neudana, i možda i rastavljena, kao  ti? ADo nedavno ste razapinjali  Jadranku, pikali je i bockali, posebno ti, bila je glavni negativac na Magicusu, niste znali koje epitete više da joj date, i posebno kad je imala onu nesretnu i tužnu aferu sa Safiris, da bi se ustanovilo da ona u tome nema prste, nego osoba, sa kojomsi ti veliki prijatelj,i koja na žalost, tobom manipulira  a da o tome pojma nemaš..  Misliš da je Jadranka toliko naivna da to sve ne vidi.  I ona i ja smo bile na ratnoj nozi, pa sam joj oprostila neke stvari i ona meni. Dala sam sebi i njoj šansu, i nisam se pokajala. Na žalost, mislim da za tebe nema nade..Moji prijatelji i moja obitelj daju mi snagu da koračam podignute glave, i to mi je dovoljno. Tvoji pokušaji da mi nadrobiš tonu stvari koje samnom nemaju veze, samo su odraz tvog nivoa, i tvojih kompleksa da budeš najpametnija i svuda na prvom mjestu..Ja nemam taj kompleks.. Imam sve što mi trebam i možda je to u očima drugih malo, ali ja zadovoljna..

  Na žalostm mislim da ti nikad to nećeš postići, uvijek ćeš tražiti nešto i nekog da  pokažeš dvoju (ne)moć..

  Koliko puta si odlazila sa Magicusa, virtualno se ubijala, mijenjala nickove?? Ja svoj još imam i ne mijenjam. I bila sam na Magicusu, cijelo vrijeme, ne odlazeći i ne povlečeći se. Ne dokazuje li to sve samo tvoj ranjiv i nestabilan  karakter? Saberi se i pogledaj se malo iznutra.

  Nisam ni ja niti idealna niti savršena..A moje osobne stvari i srce, koje sam nekom otvorila, odjednom zna pola magicusa, pa i ti..I sad očekuješ da budem opet happy i ful radosna??

  Ne petljaj se i ne budi advokat osobi, koja nema muda samnom osobno  razriješiti stvari, nego koristi tebe da pljuje po meni..

  Oprosti, to je jadno. I tko je sad tu manipuliran??

 • 19.08.2014. 16:40h

  Član ljubicicaMerlin4

  Kad covjek dode do one tocke kad vise ne zna sto bi drugo napisao onda upotrebljava ona sredstva koje ja nazivam niskim udarcima nemoci protiv ostroumnih argumenata ..u ovom slucaju roladeodkokosa koja se drzi cinjenica svima dobro poznatim na portalu..

  Koliko god zelim biti u ovakvoj vrsti komunikacije neutralna i bez komentara ..sve moje simpatije su na roladinoj strani jer njezin bracni status je njezina PRIVATNA STVAR i u ovom sporu apsulutno irelevantna...

  Koliko podlo..gnjusno 

   

  I budu onda s nekim na portalu prijatelj u reali..onda kod konflikta mozes samo ovako nesto dozivjeti...

  Fuuuuuuuj....

 • 19.08.2014. 17:06h

  Član ljubicaMerlin3

   

  Pošto sam još uvijek član magicusa

  Samo želim objaviti!

  lajk za ljubicicino neutralno viđenje

  sve podrške roladi

  posebni pozdravi biby

 • 19.08.2014. 18:36h

  Član wendy.tanjaMerlin7

  Ljubičice..

  Sve ovo je počelo sa niskim udarcima, sa Rolkine strane..Niti sam tražila da išta govori, niti da rezonuje moj karakter. Odakle joj pravo uopće na to? A zamisli ona kao ni ti, nikad me nije niti vidjela niti čula?

  Zapravo, što ti znaš o meni? Nismo nikada komunicirali, niti jedan mail izmjenili, niti se vidjeli.. Na temelju ovoga svega, ne  da znaš dio istine, nego uopće ne znaš o čemu se radi.. Braniti nekoga i nešto, bez da drugu stranu ne poznaš, smiješno je..

  Gnjusno i fuj je uopće  započinjanje ove žalosne sapunice, i ja je ovdje prekidam..

  Mjesecima je  vaša metoda ista: diskreditirati one koji misle drugačije, makar to drugačije, za neke bilo i negativno.. žao mi je, kod mene to ne pali.. Tko me istinski pozna, na sve ovo će se nasmijati, odmahnuti rukom, i krenuti dalje..

  Glođemo se oko sitnih stvari, umjesto da se pokušamo ujediniti i oprostiti jedni drugima. Po toj liniji i svijet oko nas kreće tim putem..Netko zavađa, posvađa ljudem a onda njima vlada..

   

 • 19.08.2014. 18:59h

  Član bibMerlin2

  udaranje niskim udarcima vlastitog šovinizma na nečiju privatnost o kojoj se zapravo pojma nema....

  fuj fuj i fuj..... (slažem se s ljubicicom)

  da, rolada je samo napisala ono što većina vidi....

  Ljubice.....  :)) i ja sam još član portala pa se ne želim praviti ravnodušna.

  ali.... jbga..... tako je kako je :))
 • 19.08.2014. 19:06h

  Član wendy.tanjaMerlin7

  A evo, akterice bibice..ja sam spustila rolete..nadam se da će pasti kiša i oprati vaša sitna pljuvanja. Ne da mi se prljati ruke i čistiti za vama..Samo vi fujkajte..Vaše sveto pravo..Dobro je kad postoji toliko advokata na jednu osobu...To je samo znak, da je ta osoba sposobna manipulirati..

 • 19.08.2014. 19:14h

  Član shadowofsoulMerlin9

  ''Vjerujem u ljude, i ostajem pri tome, kao što vjerujem u prirodu, i pri tome ostajem, kad vidim kako u pustinji...cvate jedan malen cvijet.'' rekao je P.Bosmans

  Tanja, ti znaš da sam uz tebe zato ,jer smo nas dvije odavno raščistile sve nesuglasice i nesporazume i sukobe, koje smo imale pa idemo dalje onako kako to rade prave prijateljice - iskreno i otvoreno razgovaramo o svakoj stvari koju ne razumijemo, da ne bi opet nastao pokvareni telefon..

  a cijela ova daviteljska diskusija je bez veze, besposlen pop i koze krsti, čerupati se zbog nečeg što je bilo davno, predbacivati nekome što je napravio prije dvije, tri četiri, pet godina - nastojati mijenjati čovjeka i to navaliti čoporativno - nije li to stvarno krštenje koza kad je pop besposlen???

  a ja stavila samo jednog avatara sinoć, isprobavala sam sličice, ova mi se činila cool pa sam je ostavila samo 24 sata i jebemumiša, koliku je pomutnju moja ninja izazvala!!!! a, pisati da je netko pao u tamu jer je stavio jednog avatara - ajoj... ne bih o tome, svatko od nas ima svoje tame i svoja svjetla, samo treba pogledati u sebe

  ne želim ulaziti u sukobe sa bilo kim od članica i članova magicusa, jer sam davno bila nasjela na slatkorječive prijateljske riječi i uvjeravanja, a poslužila sam kao topovsko meso...

  nitko nije kriv, sama sam si kriva, ali žene drage!!! dajte se malo pročitajte što ste pisale, idemo se sve malo vratiti pa pročitati sad što smo pisale i sada, a i prije!

  Tanja! idemo dalje, my friend! 

  mene može netko samo jednom zajebati i ukakati mi se u cipelu, dva puta ne može!!

  dosta mi je sranja na magicusu, dosta mi je da nemrem doći ovdje, a da me se ne bocka i stalno mi se spominje prošlost: te ovakva si te onakva si te ovo si napravila te ono si napravila!

  sve vi, koje prozivate već godinama Sjenu - stop! gledajte malo u svojim očima cijele balvane, a moje trešće ostavit meni!

  toliko! točka ! Ende! 

 • 19.08.2014. 20:34h

  Član ljubicicaMerlin4

  Ako sam po icemu poznata onda po tome da samnom nitko ne moze manipulirati. Ne trebam te vidjeti da bih te bolje upoznala. Sasvim je dovoljno ono sto sam procitala.

 • 19.08.2014. 21:07h

  Član wendy.tanjaMerlin7

  ljubičice

  To samo govori o tvojoj površnosti..Vjeruješ sve što pročitaš, virtuala je istinitija od života?? Bože sačuvaj, po kakvim kriterijima se vrednujemo..Ne trebamo se ni vidjeti, niti pogledati u oči, dovoljno je što pročitamo.. Hologram funkcionira savršeno..Dolazimo u vrijeme kad nam nisu potrebni fizički kontakti..Kao..podigli vibracije, pa sve  osjetimo.. Malo smo promašili.. Kad se promijeni sve u nama, promijeni se i dimenzija svijeta oko nas.. Dokle god osuđujemo, a nismo sve aspekte sagledali, sve je samo privid.. Tko voli privide, neka i dalje u njima živi..Ja bar znam da je sve to privid, drugi čak ni to.. Ljudi se ponašaju kao uzašli majstori..sve znaju, ne trebaju im nikakvi dublji uvidi..

  Ja sam samo učenik..I dozvoljavam si pogreške..Idem dalje. Ali ne dozvoljavam da me itko drugi  vrednuje po vlastitim pogreškama..To ni Bog ne radi..Pušta nas da sami naučimo što trebamo, bez prevelikih upliva..

 • 20.08.2014. 09:06h

  Član roladaodkokosaMerlin1

  ovako wendy, da ti bude jasno, ako me bude volja i ako sjenku bude volja, nas ćemo dvije komunicirati i dalje. usprkos tvojim težnjama da bude drugačije. jer ovako ispada; što bi ona sa mnom pričala, kad ti već ne pričaš i držiš se u našim odnosima kao da sjediš na drški od metle! to je još samo jedan od primijera te tvoje posesivnosti o kojoj smo jučer razgovarali. dakle, pričat ćemo pa makar to bile i zvizdarije oko kojih ćemo se slagati ili sporiti. jučer je to bila sličici na avataru. nevjerojatno, ali baš zbog nje je sve krenulo. zbog tvojeg najobičnijeg ljubomornog viđenja te situacije. vidim da si se potužila čak i oko toga da ja nikoga ne pitam za dozvolu da ti se obratim i izrazim mišljenje. znači li to da ti najprije trčiš kod Maje, visiš joj po mailovima i na telefon, i onda kad ti ona da zeleno svjetlo, ti mi odgovaraš? jesi li tako mislila? tako trebam i ja?

  što se tiče mojih advokata... zar su meni ovakvoj oni potrebni? ha? meni? ha? zar stvarno misliš, ili ti je nešto pomutilo pamet, da ja ne znam ispružiti jezičinu i opaliti te njome posred te tvoje bezobrazne gubice? i da te ispravim, oni se ne zove advokati, već podrška, moj backstage! nije da ja bez njih ne bih umjela funkcionirati na magicusu, ali opet, čuj, lijep je osjeća znati da se baš nisam našla u poziciji "Paleta samoga na svijetu", da još uvijek ima ljudi koji me podržavaju...

   

 • 20.08.2014. 09:17h

  Član wendy.tanjaMerlin7

  Bože sačuvaj..sad se petlja i Maja u ove stvari, sa kojima uopće veze nema. Bilo bi ljubazno od nje, da potvrdi da se nikakvi meilovi i telefoni ne vrte.. Ti si totalno opsjednuta stvarima koje vidiš samo u svojoj glavi..I komunikacija sa Shadow?? Nikad i ništa ja njoj nisam rekla, niti je ona dijete, da joj krojim stvari..Daj, ohladi tu tvoju uzavrelu glavu i uhvati se drugih stvari, a ne guranja u nešto, gdje nisi ni pozvana ni kompetentna..Uostalom, Jadranka se već izjasnila jučer u komentaru, ne znam čemu navlačenje, da se sapunica produži?? Sa ovim ništa ne postižeš, samo dokazuješ koliko silno želiš biti uvijek u pravu, a nisi..Bućni se malo u more, i stišaj vatru..Dobro je to ponekad napraviti..

 • 20.08.2014. 09:21h

  Član wendy.tanjaMerlin7

  Baš zbog sindroma Paleta, držiš društvo oko sebe.. To je jasno i očito..Sama ne bi mogla funkcionirati, a to ne želiš priznati. Lako se junačiti se sa pozadinom oko sebe..To za mene i nisu baš neki borci..Ali, ne podnosim ratove, koliko god se činilo drugačije. I ovaj želim prekinuti, sada i odmah..A ti dalje ratuj sa sobom..Mene više nema..

  I ponavljam: ne uvlači ljude koji sa ovim veze nemaju (konkretno Maju) u ove gluposti..Nije to zaslužila..

 • 20.08.2014. 09:47h

  Član bibMerlin2

  @ljubicica.... nisam primijetila da si površna.... naprotiv, iz tvojih priča i komentara da se zaključiti da si osoba sa dubokim ljudskim, duhovnim i intelektualnim shvaćanjima....

  @Shadow.... odličan komentar koji ne vrijeđa nikoga već donosi samo tvoje osobno viđenje situacije.... super! 

  @rolada.... tako je to kad nešto navedeš kao primjer samo iz namjere da se bolje ilustrira neka situacija, nikad ne znaš da li će biti ispravno shvaćeno ili možda zloupotrijebljeno.... 

  mislim da nitko nikoga ne treba ušutkavati i da svatko ima pravo izreći svoje i zašutjeti kad sam odluči.... 

  mislim da konflikti i rasprave nisu nikakvo zlo i da otvaraju prilike da se ljudi izraze, razjasne i otvore jedni drugima i samima sebi mogućnost pomirenja i opraštanja.... 

   

 • 20.08.2014. 09:49h

  Član roladaodkokosaMerlin1

  s obzirom da je sve jasno i očito... onda začepi! zatvori tu špinu od usta. očito je da tvoja treba biti zadnja. neka bude, who cares? opet si došla iz noćne smjene i umjesto da spavaš, s tim svojim umornim mozgom laprdaš i dalje. nisi stala od sinoć. jebote, koja napornikuša si ti... ala svim onima s kojima si uživo okružena... evo mog malog doprinosa za kraj ove komunikacije s tobom...

 • 20.08.2014. 14:31h

  Član wendy.tanjaMerlin7

  A vidim ja da je mene Rolka poslušala..Ohladila glavu (doduše ne u moru), i usput se rasteretila od negative..Yes..Tako valja...Sad definitivno svježi, čisti i odmorni, možemo svojim putevima..

 • 20.08.2014. 15:35h

  Član roladaodkokosaMerlin1

  wendy...

  dvije stvari volim kod tebe, to je kad me zoveš Rolka i kada se smiješ od uha do uha. znam da obožavaš kad rigam u ovu školjku, zato sam je i stavila. na sreću ili žalost, nema tu idemo svaka svojim putem, ipak je ovo magicus. mjesto stvoreno za svih a ne pojedince. koliko je meni poznato u niti jednom krilu dvorca, šefice ne drže tajne odaje za namušene i posvađane persone. znači, ili smo svi za jednoga i magicus za sve, ili ništa... 

  ja ljuta nisam. nadam se istom emotikonu i s tvoje strane...

SADRŽAJ UPISAO

Član ShadowOfSoulMerlin9 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana shadowofsoul dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

VELJAČA...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Svjetlosni zagrljaj

  16.02.2020. 12:18h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobar dan svma !

  16.02.2020. 12:17h
 • Član bglavacbglavac

  Nedjelja, predivan dan, neka vam je radostan. LP

  16.02.2020. 08:31h
 • Član vanessavanessa

  ♥ ☕️Lp ♥ ☕️♥ ☕️♥ ☕️♥ ☕️

  15.02.2020. 15:39h
 • Član bglavacbglavac

  Drago nam je da si tu. Lp

  12.02.2020. 09:02h
 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  ☕️♥♫♥ ☕️♥

  12.02.2020. 08:34h
 • Član iridairida

  Mirjana*♥*

  04.02.2020. 13:10h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

snovi... sanjarenje.... poezija... fantasy.... odlazak DOBRO PROTIV ZLOG