Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

139

PUTA

MEDICINSKA SLOBODA U NAJRAZVIJENIJOJ ZEMLJI SVIJETA: U Japanu nema obaveznog cijepljenja i nema zdravije djece u svijetu

MEDICINSKA SLOBODA U NAJRAZVIJENIJOJ ZEMLJI SVIJETA: U Japanu nema obaveznog cijepljenja i nema zdravije djece u svijetu
Dok političari u SAD-u daju sve od sebe kako bi uklonili slobodu izbora Amerikanaca kada su u pitanju cjepiva, Japan ima medicinsku slobodu

U Japanu nema mandata za obavezno cijepljenje i njihova djeca rastu i zdravija su od američke djece.

Dužnosnici u Kaliforniji očajnički pokušavaju oduzeti prava svojim stanovnicima nastojeći nadjačati medicinsko mišljenje o tome je li osoba sposobna za cijepljenje, dok političari u New Yorku traže obvavezno cijepljenje protiv ospica, zaušnjaka i rubeole (MMR) kod 12-mjesečne djeca, iako sigurnost i djelotvornost cjepiva “nisu ustanovljena.”

Želite li namjerno omogućiti bebi starosti 3 do 4 mjeseca gastrointestinalne bolesti i poremećaje gornjeg dišnog sustava? Ukoliko želite povećati šanse vašem djetetu da se muči sa ozbiljnim zdravstvenim problemima nakon što si mu medicinska sestra ili liječnik ubrizgali takozvano “sigurno i učinkovito” MMR cjepivo?

Prema podacima američke FDA, pokus i ispitivanja cjepiva se zapravo vrše na američkoj djeci. Šokantno visok postotak djece koja su cijepljenja, pretrpjela su ekstremne bolesti samo nekoliko dana i tjedana nakon primitka istog cjepiva kojeg guverner New Yorka (Bill “Adolf” de Blasio) želi iskoristiti kako bi prisilio na cijepljenje sve ortodoksne Židove.

Podmukli američki Centar za kontrolu bolesti (CDC) potpuno je razotkriven samo zahvaljujući zahtjevu za slobodnom pristupu informacijama (ZOSPI), i sada se MMR cjepivo može smatrati trećim najopasnijim cjepivom u povijesti cijelog čovječanstv, rame uz rame sa smrtonosnim HPV cjepivom i cjepivom protiv gripe.

Umjesto da upotriejbi silu za obavezno cijepljenje, možda bi znanstvenici i liječnici trebali pogledati što se događa u Japanu.

Sa 127 milijuna stanovnika, Japan ima najzdraviju djecu i najveći “životni vijek” u svijetu. Zemlja se također može pohvaliti najmanjim brojem cijepljene djece od svih razvijenih zemalja.

Usporedimo te zemlje. SAD ima najvišu stopu smrtnosti dojenčadi u svim industrijaliziranim zemljama. Više američke djece umire pri rođenju i u prvoj godini života od bilo koje druge razvijene zemlje. Oh da, i više od polovice djece koja prežive, razvijaju barem jednu kroničnu bolest u svoje životu.

Američka vlada je u krevetu s Farmaceutskim kompanijama i žrtvuje našu djecu radi profita. Ono što nećete čuti od zagovornika cjepiva ili mainstream medija, je da je Merck trenutno na sudu zbog prijevare povezane sa MMR cjepivom.

Zviždači tvrde da je farmaceutski gigant lažirao svoje podatke o učinkovitosti za komponentu u cjepivu protiv zaušnjaka da bi osigurao njezin kontinuirani tržišni monopol.

Dokazi su doveli do dva odvojena sudska postupka. Osim toga, CDC-vi zviždači navode da MMR cjepivo povećava rizik od pojave autizma kod neke djece. Drugi su izvijestili da postoji potencijalni rizik od trajne ozljede od MMR cjepiva.

Sve te rizike povezane sa cjepivom prikrivaju vladine agencije (FDA i CDC), a političare jednostavno nije briga za to. Industrija cjepiva leži na profitu i dok sigurnost i spašavanje života nisu važniji od novca, vlada i Farmacija će nastaviti žrtvovati našu djecu kako bi napunili svoje džepove.

Novi-Svjetski-Poredak.com

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 27.04.2019. 08:58h

  Član emilio-iiMerlin0

  *"Pokušaj da zamisliš sebe kao gigantsko skladište uspomena," predložila je." U tom skladištu, još neko je pored tebe ostavio svoja osećanja, ideje, mentalne dijaloge i obrasce ponašanja. Pošto je to tvoje skladište, dozvoljeno ti je da ulaziš u njega i preturaš po njemu kad god to poželis kao i da se služiš bilo čime što tu pronađeš. Problem je u tome što apsolutno nemaš uvida u inventar zato što je on ustanovljen pre nego što si ti postala vlasnik skladišta. Na ovaj način, tvoja mogućnost izbora je drastično ograničena."
  Dodala je još kako naši životi liče na jednu neprekidnu vremen-sku liniju zato što se inventar našeg skladišta nikada ne menja. Napomenula je da sve dok se skladište ne isprazni, za nas ne postoji način da budemo ono što zaista jesmo.

  "Sve ima svoju formu," počela je da govori," ali pored spoljašnjeg oblika, postoji i unutrašnja svest koja gospodari stvarima. Nema svest je duh. To je sveobuhvatna sila koja se različito ispoljava od slučaja do slučaja. Ova energija komunicira sa nama."


  "Sad kad su ti uši pročišćene, možda ćeš biti u stanju da čuješ glas duha," reče Klara." Ali nemoj da očekuješ da ćeš čuti urlik iz krošnji drveća. To što nazivamo glasom duha je više neki osećaj. To može
  da bude i neka ideja koja ti iznenada sine. Ponekad je to neka vrsta čežnje da se ode na neko skoro nepoznato mesto ili da se radi nešto što nam je takode jedva poznato."

  "Ali duh nije ničiji čuvar," nastavila je. "On je apstraktna sila koju mi uopšte ne zanimamo, ali koja ipak reaguje na našu moćVNe na naše molitve, već na našu moć. Upamti to kada skdeći put budeš imala potrebu da se moliš za oproštaj!"


  "Žvakanje i gutanje dovodi izvesnu energiju koja se nalazi u glavi do stomaka i time smanjuje opterećenje u mozgu," reče uz prigušeni smeh.

  "Ne-delanje je termin koji na dolazi iz tradicije čarobnjaštva," objašnjavala je Klara, očigledno svesna moje potrebe za objašnje-njima. "Odnosi se na sve što nije uključeno u inventar koji nam je nametnut. Kada upotrebljavamo bilo koji deo našeg prinudnog in-ventara, mi delamo; sve što nije deo tog inventara je ne-delanje."

  "Kako se sada osećaš, rekapitulirajući sve te uspomene"
  "Imam potrebu da ih sve izudaram, uključujući i majku. Nikako ne mogu da joj oprostim."*

  Znači sve dok ne ispraznimo "skladište" (postanemo kao djeca) energija svemira neče moči slobodno strujati kroz nas?

  I sada bi trebali poči u potragu za vlasnikom naših skladišta ili i "gospodarom prstenova" ako želimo raskinuti taj "prvi prsten moči"?

  Naravno da bi i oni koji liječe posljedice mogli biti stvarni nadriliječnici jer buduči da dobro žive od plodova bolesti moguče su barem i kolaboranti sa uzročnicima?

  Kada bi se zapitali o smislu života ali i u smislu da djelimo sudbinu naših domačih životinja onda bi to bilo kao "sudbina kokoši je da hrani jastrebove"?

  Priroda svijeta zavisi od prirode naših misli koje i nisu naše pa zato kažu za "slonove" ili "slonićima":*monstruoznim činom redukovanja beskonačna dubina onoga što ste u vašem umu je "pogrešno" zamijenjena zvukom kojeg proizvode glasne žice vašeg gospodara*?

  Pravo kaže Kastaneda da smo mi u prvim godinama života brutalno osakačeni ili i su nam potkresane alternative a onda i postajemo podložni komandantima ili i kao po špagi?

  Svaki puta kada počnu vikati "nikad više" i "ne ponovilo se" možemo biti sigurni da je i opet na snazi neka tiranija i opsesivno manipulisanje poznatim sa novokomponovanim na vrhu?

  Kada bi se pitali zašto nam je Sloboda nedostižna ili i ju ne uspijevamo ostvariti bez razmišljanja onda bismo se mogli opravdati i sa time da mi i nebismo bili tako glupi da to nije i tooooliko pametno oli *objasnio je da “ne-rad” ne može biti racionalizovan. Svaki napor ka njegovom razumevanju je u stvari interpretacija učenja – i automatski spada u oblast “rada”*?

  Nemo znanje je nešto što svi imamo«, nastavio je.
  »To je nešto što svime vlada, što ima potpuno znanje
  o svemu. Ali to ne može da razmišlja, pa tako ne može
  ni da govori o tome što zna.
  Vračevi veruju da kada čovek postane svestan da
  zna, i kada želi da svesno zna to što zna, on gubi iz
  vida to što zna. To nemo znanje, koje ti ne možeš da
  opišeš, jeste naravno namera — duh, apstraktno. Covekova
  zabluda je u tome što je želeo da to zna neposredno,
  onako kako zna svakodnevni život. Što više
  to želi, to utoliko više prolazi.«
  »Ali šta to znači rečeno običnim rečima, don Huane?
  «, upitao sam.
  »To znači da se čovek odrekao nemog znanja u korist
  sveta razuma«, odgovorio je. »Što se on više drži
  sveta razuma, to više namera postaje efemerna.«


  _________________________

  Opasno je kad ne znaš šta ti se dešava. Kada
  to znaš, više nema prave opasnosti.«
  Zatim je govorio o čoveku iz davnina. Rekao je da
  je čovek iz davnina znao, i to najneposrednije, šta da
  radi i kako to najbolje da radi. Ali, pošto mu je išlo tako
  dobro, počeo je da razvija osećanje sebičnosti, koje
  mu je pružalo osećaj da može da predvidi i planira
  postupke koje je hteo da izvede. I tako se pojavila ideja
  individualnog »ja«; jednog individualnog ja koje je počelo
  da vlada čovekovom prirodom i obimom njegovih
  dela.
  Kako je osećanje individualnog ja jačalo, čovek je
  gubio svoju prirodnu vezu sa nemim znanjem. Savremeni
  čovek, pošto je baštinik tog razvoja, postaje bespomoćan
  jer je uklonjen od izvora svega, tako da je sve
  što može da izrazi, njegovo očajanje, i to nasilnim i ciničnim
  delima samorazaranja.*   !o'o!

  Orrrr bi to briga za druge proizilazila iz brige za sebe...... a pod plaštom dušebrižništva toest krinkom širokog osmieha i blistavih zubaaaa ?!

  Odijelo je tu da zavara tijelo i napuni ždrijelo onim za jelo...........

 • 27.04.2019. 09:14h

  Član emilio-iiMerlin0

  "Jin - jang"......

  ......bi mogao imati i "međunarodno" objašnjenje tojest i u smislu "zavadi globalno a vladaj lokalno ili po Einsteinu:*Rat se sastoji u tome da se ljudi, mada jedni druge ne poznaju, međusobno ubijaju na zapovijed ljudi koji se vrlo dobro poznaju, a uzajamno se ne ubijaju.*

  I zato je rečeno da "za Ljubav treba dvoje" u smislu "ljubite jedni druge kao sebe same" i onda nam se otvara Jedan Bog ili Ja Jesam!?

  Treba dakako skrenuti "Pažnju" i na alternativne meridijane jer znamo i kako je odreagovao "šljivančanin" kad su mu dirnuli u "krugove":*“When we first learned about the oriental healing technique of acupuncture, we were filled with enthusiasm and immediately adopted the use of the small needles. Our ancestors used thorns of the maguey plant[15] for this excellent practice. One needs to be careful, though, because there are many practitioners out there who are not healers but use the needles anyway. Sometimes they hit the target, but mostly they fail because they don’t see and thus cannot find the exact spot to insert the needle. To be a true ‘needle healer’, one must first be a seer." He said that acupuncture charts one could purchase merely identified the points by their names and by an approximate description of their location. But those tiny points vary their location from person to person, which is why it is so important to see the flow of energy if you want to use the needles. Acupuncture is certainly one of the most valuable resources healers use to help patients. The strange thing is that modern medicine does recognize acupuncture as a bona fide practice, not because it wants to but because its results cannot be denied. Modern medicine cannot explain how acupuncture works because it refuses to recognise the human being as conglomerate of energy channels invisible and undetectable to its instruments. Glorious will be the day when medical science puts aside their prejudices and benefits from the knowledge of the healers! But that will only be possible through a cultural revolution which alone can make ‘doctorates in energy studies’ acceptable to our universities. Unfortunately, as long as huge economic interests are involved, that revolution will not happen. Large pharmaceutical laboratories that commercialise medicines are the real villains. It is they who sponsor doctors, they who toy with the public health. Not only do they make medicines, they also create diseases for which they subsequently sell us cures. There is no denying that much good has been done by pharmaceutical products: they do help the sick recover. The same results, however, can be achieved much more simply and costeffectively by using natural means which do not have contraindications: plants, salts, massages, cleansing, and energetic balancing. It is simply the matter of choosing the most suitable treatment for each patient. Once people have learned to take care of themselves, everything will be different.
  People will be aware of themselves, and then there’ll be no need for doctors because everyone will know how to cure themselves. In fact, there will be very few diseases because people will know how to prevent them in the first place: how to avoid harmful habits, adopt a balanced diet and appropriate physical activities. That will be a true revolution, like the introduction of latrines, personal hygiene and regular washing of hands were in their time. It would be really great if schools, instead of endlessly teaching useless things, taught students about the functioning and the maintenance of the body as their basic subject. A simple action of this kind could prevent countless diseases. Self-healing is a matter of self-awareness. As our awareness increases, our energy increases with it, and so does our ability to act upon ourselves. That in turn further increases our energy and consequently our self-awareness, thus closing the circle. Healing is a matter of common sense; learning to look after oneself should be the benchmark for normalcy and taking responsibility for one’s own health should be the obvious thing to do. In one of our conversations, doña Silvia said: "People spend their lives putting up with pains here and pains there, but do little to solve the problem. When their suffering becomes unbearable, they begin to worry and look for help. Some do nothing even at that stage and thus become chronically ill. Lack of care towards one’s body results in all manner of misfortunes. People usually excuse their gross carelessness by the high cost of consultations and medicines. To them I say that a variety of highly beneficial alternative medicines exists and some of them are practically free, as are the procedures that apply to anyone. With corrective remedies, the progress of a disease can be halted and even reversed.” “Which corrective remedies?” “That depends on the dysfunction. The reason why our assistants are trained by performing the actual healing practices is to enable them to diagnose accurately any kind of disease, be it in the nervous, vascular, bone or digestive system, or in the functioning of the organs in general.” She told us: “Seeing is hard work. At first, an apprentice is like a good locksmith who knows he needs to get to the point where he can ‘see’ the inside of the mechanism of the lock. A healer starts by imagining and plotting out the patient’s organs, muscles, nerves and bones. He continues by feeling them, and finally ends up seeing them as if he had x-ray vision. Imagination plays a very important role in our work. One starts by imagining, and ends up seeing.” In the human body, there are many channels with their junctions. It is easy to find them: one just needs to feel where the nerves, the blood circulation and other circuits are. Properly identified within the body, those are the points where one seeks to apply intent. Just as the physical body responds to the environment, so does the energy body, although subject to different laws, respond to its own environment. That is why medicinal plants, nature’s true pharmacies, are so useful: they are true blessings for the patient’s physical body, while the vibrations of a friendly plant serve to heal the energy body." I asked, “How does one heal the energy body?” “By cleansing. What do you think we do when we use herbs on the body of the patient? That is the way we use the vibrations of the plants to heal the patient’s aura." It is easy to see that doña Silvia was right in what she said, since it is evident that each plant has its own active elements. It is however not my intention to turn this work into a
  compendium of healing. Those interested in the subject can find a lot of information on the use of medicinal plants and other alternative healing techniques in public libraries.*???

 • 27.04.2019. 09:34h

  Član emilio-iiMerlin0

  Neeee - još......

  .....ali kad nam bude - dostaaa!?

  *Da bismo se promenili potrebno je da ispunimo tri uslova," rekla je. "Prvo, moramo da glasno izreknemo svoju odluku da se promenimo tako da namera može da nas čuje. Drugo, moramo da angažujemo svoju svest na duže vreme. Ne smemo da otpočnemo sa nečim da bismo odustali čim se obeshrabrimo. Treće, moramo da sagledavamo rezultat naših postupaka potpuno nepristrasno.To znači da ne smemo da se bavimo idejom uspeha ili promašaja*

  D....... i osta.

 • 27.04.2019. 11:14h

  Član emilio-iiMerlin0

  A kada je i dr Žižek.....

  Kada i nakon svega i Asim Kurjak priznaje da nezna što je "Maternica" to je isto kao i kada Sveti Otac za-pomaže sa "povero io dove e Dio"!?

  Ali bi im istodobno i gotovo identično njihove Žene mogle Izvornije objasniti tu nedo-bog-umicu?

  Osim i ako ih nisu prethodno "glupo-socijalizovali"!

  .....fasciniran "oštricom zen-budizma" po dr Suzukiju onda mu "katana" dođe na isto sa "turskom sabljom" ili i po armencima a nakon kavkaza???

  Kada bi pak ono "u čemu" griješimo bilo pogrešno mi bismo i kao "griješni" mogli biti bezgriješni ako malo bolje raz-mislimo...... poručuje Žižek s time da i nije poručio da što je krači fitilj to je život intenzivniji iliti i pogibeljniji jer i treba uteči iz tunela prije nego "zaiskri"??

 • 27.04.2019. 12:30h

  Član emilio-iiMerlin0

  Nikuda nas "oni" ne Vode.....

  .......ali bi i voljeli U-Teči!?

  ♦Kad bi nam se pokazalo duhovno onostranstvo, i put u njega, niko ni časa više ne bi ostao u ovostranstvu.

  ♦Postoji slavna rijeka, tok vode života. Dođi, o lakoumni, a žedni čovječe! Zahvati vode, kako bi se vrt tvojega duha napojio.  Vrijeme prolazi, i silne vode promiču, odlaze. Pij, da se ne bi u prah rastočio zbog svoje neutažene žeđe!

  Tragaj za duhom; ne poklanjaj srce kostima. ♦Svijet je tamnica, a mi smo zatočenici: iskopaj rupu u tamničkom zidu i iziđi u slobodu!

  ♦Božji je naum za čovjeka da stekne oko koje vidi, i srce koje razumije.

  Pošto su japanke uglavnom crnke a još i najdugovječnije žene na svijetu onda bi ispalo i da su i "plavuše" u smislu "mene niko ne može silovati jer ja se ne opirem" ???

  Logično bi onda bilo i da su japanci veoma nasilni tojest i imaju "bušido"??

  A što je i opet na tragu naše krščanske "misionarske poze" ali je nama i zakazao "šogun"?

SADRŽAJ UPISAO

Član bglavacMerlin11 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana bglavac dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LISTOPAD...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  ♫♥♥♪♫

  16.10.2019. 13:42h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  Irido, help! izgubio mi se članak o promociji

  16.10.2019. 11:26h
 • Član mkrmarmkrmar

  Laku noć svima

  03.10.2019. 21:53h
 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  ♥♥♫♥*♪♫♥♥♪♫

  01.10.2019. 11:53h
 • Član bglavacbglavac

  Hvala vanessa. Lp

  01.10.2019. 06:17h
 • Član vanessavanessa

  ♥*♪♫♥♥♥♫♥*♪♫♥♥♥♫

  30.09.2019. 14:09h
 • Član vanessavanessa

  Pozdrav Magicusu...mojim prvim virtualnim prijateljima***

  30.09.2019. 14:02h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info