Kalendar događanja

Član Shadow

Upisao:

Shadow

OBJAVLJENO:

PROČITANO

329

PUTA

OD 14.01.2018.

EU, tj. Dinajo, f..you! that's enough! dosta mi je tvog bockanja!!!!

EU, tj. Dinajo, f..you! that's enough! dosta mi je tvog bockanja!!!!
Svjetlosni zagrljaj unutarnjeg sunca i šapat u tvornici snova.

http://sretan-trenutak.blogspot.com/2010/12/svjetlosni-zagrljaj-unutarnjeg-sunca-i.html

Svjetlosni zagrljaj unutarnjeg sunca i šapat u tvornici snova.


Zašto ponavljam već objavljene tekstove? Branim se od napada kojima se već mjesecima pokušava zatrovati moje postojanje u blogosferi. Na portalu Magicus sam pročitala izljeve bijesa o meni i mojim tekstovima, pročitala cijelu studiju o mojim plagijatima, jasno ispisanu pristranošću i neobjektivnošću sudionika tog procesa napadanja, osuđivanja i presuđivanja. Nickovi SAFIRIS, MLABOS, BORIS PECIGOS, LJUBICA, BIBY, SATURN su raspravljali o mojoj osobnosti, osuđivali, napadali, presuđivali. Već sam davno napisala da sve što napišem proizlazi iz grada sanjajućih knjiga, iz biblioteke Proustiane koju pohranih u univerzumu uma. Plagijat je tekst koji izrasta iz divljenja djelu koju smo pročitali, ali ostaje loša kopija epigona ako ne navedemo izvor s kojeg smo ispijali kaljice mudrosti i prevodili ih na svoj unutarnji jezik. U svim mojim tekstovima postoje citati drevnih mudraca, postoje imena autora koji su mi bili zvjezde vodilje da napišem novu priču, pjesmu, esej, studiju. Čitajući poetične znanstvene tekstove, knjige u kojima velikani neurofiziologije, neurobiologije i biofizike u univerzumu moga uma su se iskrile zvijezde koje pretvarah u misaone slike i izričaj. U biblioteci maglovitog Avalona sam ostavila trag ispisan zvjezdanim slovima moga unutarnjeg neba, u virtualnoj knjižnici Webstilusa, blog.hr, blogspot.com  još uvijek zrcale moje misli i moji osjećaji. Bila bih jako počašćena novonastajućim tekstovima koje objavljuje Safiris da nije, svojom netrpeljivosti premam mom izričaju, zatrovala moje postojanje na portalu Magicus. Tamo sam postala persona non grata. Na početku je bolilo, ali danas se osmjehujem njihovim još uvijek ružnim riječima kojima obasipaju moju osobnost. Nijedan od porotnika me nije osobno upoznao, nije čuo moj glas, nije osjetio stisak moje ruke, nije me pogledao u oči. Čitam njihove izljeve bjesa i mržnje. GEMINI1 je banirana sa portala Magicus jer se sukobila sa Safiris, a nick Kaja je iz istog razloga proglašena fašisoidnom. U zadnje vrijeme čitam i izljeve bijesa prema jednoj jedinoj osobi koja me je upoznala i postala moja prijateljica. SHADOWOFSOUL je banirana sa portala Magicus jer se usudila Safiris postaviti pitanje i tako taknuti neku dobro skrivanu tajnu. Proglašena alkoholičarkom koja bazdi na daljinu Shadow kažnjena a Safiris? LJUBICIN izljev bjesa je isto tako baćen pod virtualni tepih. Nedavno sam bila optuživana da sam se kao "duplić"  ubacila na Magicus. Shadow je pokušavala dokazati da ARTEMIDAS 11 nije Dinaja, zaprijetili su joj baniranjem. Prosuli su bezbroj optužbi, a sada kada je nick DOLORA priznala da je jedno vrijeme bila DINAJA više nitko ne obraća pažnju na napisane uvrede. Ovo je samo kratka ispovjest moje prognane duše, osuđene za nešto što nije učinila.
Doljnji tekst je isjećak iz mojih razmišljanja o MANU PROPRIA TERAPIJI, metodi kojom pokušavam u pacijentima probuditi osjećanje osjećaja, uvesti ih u njihovu "tvornicu snova", naućiti ih da slušaju svjetlosnu muziku svoga uma, da čuju simfonije boja i mirisa u svome tijelu, da spoznaju svoju tjelesnost. SAFIRIS danas piše priče sa sličnim temama, pa prema tome zaključujem da je čitala moje tekstove i da su joj se svidjeli i da je iz njih nešto naučila. Moja misaoteka Proustiana je pretvorena u nebesku knjižnicu, Artemida, Ametista i Damjana su dobile druga imena, moj dječak očiju boje sna je postao Adi, onaj čudesni otok, Ada koju svatko od nas nosi u sebi. Safiris je svojevremeno tvrdila da joj se ne sviđa moj način terapije, da su joj moje metode odbojne, da žali moje pacijente, proglasila me šizoidnom neurotičarkom i predlagala mi psihoterapiju. Mea culpa je da sam ju nazvala kradljivicom snova. Ispričavam se za tu erupciju emocijonalnog izričaja. Ne, ona ne krade tuđe snove, to je nemoguće, ona samo iz njih crpi ideje, a to je dozvoljeno. Sve što stavimo u eter darujemo drugima i sretni smo kada naše misli naša osjećanja pronađu odjeka u drugim dušama. Oprost je svojstvo kraljeva, opraštam sve uvrede, sve ružne riječi napisane u izljevu bijesa, Magicusu i njegovim članovima želim sreću, mir i ljubav u ovom vremenu došašća, SAFIRIS želim  da uspije, da izda knjigu sa tim pričicama, ali je molim da obuzda svoje izljeve bjesa, da pripitomi osjećanja svojih prijatelja i da prestanu spominjati DINAJU koje više nema u blogosferi.

Ali nažalost ovo je vječno zrcaljenje nicka SAFIRIS, nepromjenjiv, uvijek isti kao i u drevnom vremenu MAGICUSA, ista metoda izigravanja vječne žrtve s porukom, ili ona ili ja.
DEJA VU efekt koji me prisjeća na vrijeme virtualanih oluja u maglovitiom avalonskom Magicusa.
Zavoli dan u kojem se budiš, zavoli misli i sjećanja, dozvoli srcu da diše draga SAFIRIS onda ćeš čuti šaputavu svjetlost svih duša koje ti poručuju, BUDI SRETNA, to je imperativ koji pobija sve druge imperative u svjetlosnoj dimenziji našeg postojanja u bezvremenu Božjeg sna. 

http://www.1earth1spirit.net/index.php?option=com_content&view=article&id=534:do-vidjenja&catid=34&Itemid=57

link je jutros deaktiviran, tekst je izbrisan.
U mojoj "tvornici hedonizma" vas, umjesto hladne čekaonice, pozdravlja scenografija svakodnevice, na zidu pored vrata nasmiješeno Kairosovo lice, koji će vas pozvati da dotaknete njegov pramen kose i spoznate svoj sretni trenutak. Poslije odlaganja kaputa ćemo ući u dnevnu sobu i sjesti u ugodne fotelje. Na zidovima su slike, ulja i akvareli umjetnika koji su svoje osjećaje rukom prenosili na platna. Murtić, Kuliš, Lovrenčić, Švaljek će vas svojim umijećem pozvati u svijet vaših snova. U jednom uglu će na vas čekati skulptura Petra Barišića "Ljubavna njihaljka božice Tanit". Spoj pokreta i osjećaja koji je umjetnik utisnuo u hladnu bronzu i poklonio joj život. Ovisno o problemu koji vas je doveo k meni i želji koju donesete sa sobom mi ćemo lutati galerijom slika na zidovima i pokušati stvarati vaše misaone slike. Odabirati muziku koja odgovara trentku i stanju u kojem se nalazite, ali je najvažnije da vi naučite slušati tonove svojih pokreta u sebi, da oni postanu melodija puna vašeg ritma, da vi spoznate svoje tijelo kao izvor tih suptilnih tonova koji se spajaju s univerzumom. Mirisi koje ćemo odabirati zajedno će vas uvijek pozdravljati pri ulazu u prostor i spajati se sa vašim osjetom za njuh u najstarijim dijelu mozga, s onim djelićem vašeg tijela iz kojeg izranja vaša emocionalna inteligencija. Jedan od problema koji vas muči je vjerovatno bolna napetost i bolovi u mišićima. Opuštanje ne znači pasivno ležanje, još manje meditiranje. Mi živimo na zapadu, filozofija koju bi mi trebali živjeti počiva na kontemplaciji, misaonoj gimnastici, a ne na meditaciji koja umrtvljuje osjetila. Vaše aktivno sudjelovanje u procesu opuštanja mišića je to što vas želim naučiti. Zbog toga ću sjedeći s vama vas pokušati naučiti kako se i sjedeći u fotelji, dok pijemo kavu ili neki sok može opusti. Pokazat ću vam pokrete ruku, šaka i zdjelice pri tom činu. Naučiti vas da pri sjedenju rastete promatrajući slike na zidovima, slušajući tonove melodije vaših misli i da osjetite zajedničku igru vaših vanjskih osjetila. Okus kave i doživljaj platna koje vas najviše impresionira će se izmješati s tonovima muzike i mirisom lavande. Iz vaših vanjskih osjetila će nahrupiti energija iz koje će izvirati užitak i prelaziti u ugodu budeći vaša uspavana unutarnja osjetila. To su oni sićušni senzori koji vam, budeći osjećaj duboke osjetilnosti, nagovještaju položaj vašeg tijela i njegovih dijelova u prostoru. Misaona slika koja će se stvoriti u vašoj glavi je ono što morate pamtiti, morate je naučiti pospremiti u sjećanje.
Opisat ću vam moju misaonu sliku umijeća pokreta u kojoj su izmješani svi osjeti i svi osjećaji. Usredotočujem misli na pokret i osjećam njegov izvor u dubini moga uma. Moja misao postaje osjećaj ugode koja se širi cijelim tijelom, slična osjećaju kada zrake ljetnog sunca dodiruju moju kožu, a lagani povjetarac je pojačava. Stojim na Zadarskoj rivi i slušam tonove mora. Osjećam lepršavost i ritam maestrala i slika sunčanog Mediterana sjaji pred mojim unutarnjim očima. Miris lavande, blagost dodira tonova mora i maestrala uzburkavaju moju misaonu i emocionalnu energiju. To moj utjelovljeni um trepereći osjeća ugodu i upućuje moje misaono "Ja" na trenutak nastajanja "mog pokreta". Miris mora i lavande se, nedodirujući nosnice, širi mojim umom. Maestral postaje moj pokret i budi stara sjećanja u meni. Nazivam ga "Povjetarac u lavandinom polju" i provlačim se između cvjetnih grmova. Mislima putujem dalje, prelazim veliku planinu, osjećam promjenu ritma. Moj pokret postaje "vjetar s Velebitskih visova". Spuštam se niz hridi u ravnicu. Miris lavande prelazi u miris nepokošenog žita. Moj pokret postaje "Povjetarac u žitu" i provlačim se njime između klasja nedodirujući ga. Gibak i savitljiv "moj pokret" putuje velikom ravnicom. Trag koji ostaje za njim je beskrajna spirala utisnuta u zlatu nepokošenog polja. Bez suvišnog trošenja snage, ne naprežući i ne umarajući se "moj pokret" ucrtava put svog nastajanja u moju svijest o njemu, u kojoj se susreću moj razumski i emocionalni um. Ta misaona slika će ostati pohranjena u mom svjesnom pamćenju. Misao postaje most između "mog pokreta" i mene same, a moja želja za umjećem pokreta prelazi u njegov spoznatljiv oblik, moj osjećaj o pokretu.

"Umijeće svakodnevnog pokreta" Dijana Jelčić, Kapitol, Zagreb, 2006.
poglavlje "Mudrost pokreta" str, 59.

http://umijece-vremena.blogspot.com/
http://umijece-pokreta.blogspot.com/
http://manu-propria-terapija.blogspot.com/
http://moja-kineziterapija.blogspot.com/
https://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=5312

1 Kommentare:

Anonym hat gesagt…

vec je vreme da je neko progovorio

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

VELJAČA...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Svjetlosni zagrljaj

  16.02.2020. 12:18h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobar dan svma !

  16.02.2020. 12:17h
 • Član bglavacbglavac

  Nedjelja, predivan dan, neka vam je radostan. LP

  16.02.2020. 08:31h
 • Član vanessavanessa

  ♥ ☕️Lp ♥ ☕️♥ ☕️♥ ☕️♥ ☕️

  15.02.2020. 15:39h
 • Član bglavacbglavac

  Drago nam je da si tu. Lp

  12.02.2020. 09:02h
 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  ☕️♥♫♥ ☕️♥

  12.02.2020. 08:34h
 • Član iridairida

  Mirjana*♥*

  04.02.2020. 13:10h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

EU, f... you!