Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član DeVeT

Upisao:

DeVeT

OBJAVLJENO:

PROČITANO

447

PUTA

OD 14.01.2018.

Plavuša u kuhinji...

Plavuša u kuhinji...

Photobucket

...u kuharici piše... .

..jedan sat dinstati na laganoj vatri...

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 28.05.2012. 13:59h

  Član emilioMerlin2

  Ne treba smetnuti s Uma da je Plavuša prevazišla i Silovanje pa bi mogla i Vrijeme?

  A Vrijeme je u vašem Umu ..... kaže Toll.

   

  Perica je rekao povodom nastavne problematike oko toga da su se Indijanci čudili jer kako neko može posijedovati "zemlju"!?

  Perica zadždžežela plavušanski (slijep na desno oko koje ima poveznicu sa lijevom stranom Tijela?):Može Učiteljiceee!!  akoo zna kuhati!!

 • 29.05.2012. 13:52h

  Član pticaMerlin5

  :-))))

 • 21.01.2019. 10:49h

  Član emilio-iiMerlin0

  Laugh or Cry.....

  .......a "prijetvorni gadovi" bi bili oni koji plaču od radosti dok bi "prolupali idealisti" umirali od smijeha i što nije u suprotnosti sa onim da je sreča isuviše poremečena da bi bila od neke koristi  te da i neznamo koliko smo bili srečni dok nas ne zadesi nesreča iliti da i mnogi ovdje nazočni neče okusiti smrti dok ne vide kraljevstva!?

  Kada bi netko bio protiv "hadezea" on bi bio za "srbe" a pošto je "hadeze" protiv "srba" i za "europsku uniju" tada ni taj ne može biti "europejac" a da nije i "hadezejac" ali da bude i gore jer ako je "crkva uz "državu" a "hadeze" je "državotvoran tada tom nesretniku ni Bog nebi mogao pomoči?

  Kada govorimo da "svi putevi vode u rim" tada mi možda i polusvijesno želimo reči da "sve je obilježeno i definisano i nitko i ništa ne može pobiječi"?

  Kada bi pak Victoria putem svojeih Angjelica izlučivala "Secret's" tada i nebi bila "tajna" u onome što vidimo nego bi se to "neopazivi" skrivao u Structuri?

  Kada bi svi ili i sve "države" izvodile svoju Predstavu a onda i putem sebi svojstvenog Razmnožavanja htijele i SamoVažiti tada bi se i u Globalu radilo o "strukturalnim identičnostima i sadržajnim razlikama"?

  Kada bismo druge učili da Misle o svemu a za uzvrat im oduzimali Energiju oni u konačnici nebi mogli Odlučivati ni o čemu ali bi se osiječali važnima u sklopu nekog pametnog popuštanja?

  Kada bismo i ubili zbog "van Gogha" tada nam zapravo i nije stalo do Originala nego želimo imati "status kupca" ili manipulativnu moč?

  Kada se je plavuša našla u "reštu" tada je ona likovala a crnka se je kuhala u kutu misleči da če biti silovana pošto je i razmišljala o "pokretu otpora"?!

  Kada kažemo da može sve ali i ništa kontra "tita i partije" tada bismo i putem "komunizma" mogli zaključiti da ni ostali vjernici ne mogu protiv "svete stolice"???

  Kada pomislimo na žabu koja se kuha na laganoj vatrici tada možemo samo naslučivati kamo vodi globalno zagrijavanje i svu zločudnost "kompleksnog plana".... tojest iz svoje kržljavosti?

  Kada kaže *unutrašnja tišina i kvalitet tišine neophodan za nešto tako strašno kao što je “zaustavljanje sveta” može doći jedino u direktnom dodiru sa velikom istinom našeg postojanja: da smo svi mi na putu da umremo* tada dobijamo i poticaj iz dna duše/beskraja/ktrakova jer * Suština smrti je zaprepašćujuća, ona obnavlja istinske vrednosti života*!!!o'o!!?

  Znaš li da i jedan tren može biti večnost? akoistopiš "vrijeme!

   

 • 21.01.2019. 13:31h

  Član emilio-iiMerlin0

  I'-li i kakva bi to bila......

  .....utjeha "kose" ako je i "zagor" te'neš bio samo "zloduh sa sjekirom!?

  https://www.ladylike.hr/vise/infuzija/kultura-i-umjetnost/boem-emigrant-i-beskucnik-antun-gustav-matos-2747

  *Sve baš, sve je mrtvo: oči, dah i ruke,
  Sve što očajanjem htjedoh da oživim
  U slijepoj stravi i u strasti muke,
  U dvorani kobnoj, mislima u sivim.
  Samo kosa tvoja još je bila živa,*

  "Tava u Caithnotu" - https://www.youtube.com/watch?v=Ic-J6hcSKa8

  I' sada neka neko dokaže da i ne stoji ako propadamo:*Energetska šteta, koja se pritom pričinjava našoj svesti je enormna. Spoljašnji sjaj doduše stalno ponovo raste, ali Voladoresi ga ponovno pojedu do određene visine - poput krave koja brsteći održava visinu trave na pašnjaku. Tako i stepen naše svesti stalno ostaje na niskom nivou, koji nam doduše omogućava svladavanje svakodnevice, ali ne i preispitivanje situacije ili čak spoznaju da u određenom smislu delimo sudbinu naših domaćih životinja. Jer, kao što mi držimo kokoške u kokošinjcima i kavezima, kaže Don Huan, isto tako Voladoresi nas drže u ljudskim kokošinjcima, s tom razlikom da mi štale i kaveze u kojima živimo sami gradimo.*!?

  Ali i bez - nema - iz:*Mjehur se otvara da bi dozvolio svjetlosnom biću da uvidi svoju sveukupnost.Prirodno,to što ga nazivamo mjehurom samo je način da se-to kaže, ali, u ovom slučaju, taj način je odgovarajući.*?!

  A kome ne odgovara preostaje da bude..... "neupitan"???

 • 21.01.2019. 14:07h

  Član emilio-iiMerlin0

  A opet......

  ....kada bi se Prosvijetljeni razlikova od neprosvijetljenog kao ili i koliko i čovjek od životinje!

  *Malo po malo, utonuo sam u svoje vlastite misli, sve dok nisam izgubio osećaj gde se nalazim. Prenuo me je njegov glas:

  “Zadatak koji mi je moj učitelj dao, i moja misija kao naguala ere koja nastupa, je da se pomeri skupna tačka (planete) Zemlje.”

  Očekivao sam sve osim toga. Nekoliko sekundi, moj um nije reagovao; jednostavno nisam mogao da povežem šta to Karlos govori. Ali iznenada, čudovišnost njegovog zadatka me je pogodila u centar razuma, našao sam se kako razmišljam o tome da je Karlos sigurno poludeo ili priča o nečemu o čemu ja nisam imao ni bledu predstavu.

  Zbunjujući me još više, izgleda da je pročitao moje misli zato što je ovlaš klimnuo glavom u znak slaganja i promrmljao:

  “To je to. Moraš biti lud da dopustiš sebi mogućnost nečeg takvog i još luđi da bi poverovao kako je tako nešto moguće učiniti.”

  - 119 -
  Upitao sam ga kako je moguće da čovek uopšte i pomisli o takvom podvigu.

  Odgovorio je:

  “Kao što drugi svet ima svoje pokretne jedinice – neorganska bića – Zemlja ih takođe ima, a to smo mi. Mi smo deca zemlje. Pokretanje skupne tačke dovoljnog broja ratnika može da promeni modalitet vremena, i to je ono na čemu ja radim.”

  Objasnio je da se skupna tačka Zemlje pomerila mnogo puta u prošlosti, i tako će biti i u budućnosti. U skorašnjim vremenima, ona se postojano kretala prema oblasti razuma.

  “To je veličanstveno, jer kada se tu jedanput učvrsti, čovečanstvo će imati priliku da se premesti na drugu stranu i mnogi muškarci i žene će postati svesni. Izazov za vidovnjake budućnosti, biće da sačuvaju taj fokus dovoljno dugo vremena sve dok on ne postane tu učvršćen, postajući stalni položaj za planetu, novi centar, koji će nam biti u svako doba dostupan na savršeno prirodan način.”

  “Preusmeravanje Zemljine pažnje je posledica zajedničke akcije mnogih generacija naguala. Novi vidovnjaci su razmišljali o tome kao o mogućnosti i otkrili su da je to deo Pravila. Oni su to uzgajali svojom namerom i utvrdili da je sada vreme da se s time započne. “

  “Koji je efekat tog pomeranja?”

  “Pomeranje fiksacije planete je jedini način da se izađe iz dramatičnog stanja ropstva u kojem smo okovani. Pravac naše civilizacije je bezizlazan zato što smo izolovani na udaljenom mestu kosmosa. Ako ne naučimo kako da putujemo duž avenije svesnosti, doći ćemo do takvog stanja nezadovoljstva i očajanja da će čovečanstvo završiti tako što će uništiti samo sebe. Naše mogućnosti su put ratnika ili izumiranje.”

  “Međutim, ne mogu znati kakve će biti krajnje posledice mog zadatka. Skupna tačka Zemlje je veoma velika; ona ima ogromnu inerciju. Moja misija je da potpalim vatru, ali trebaće vremena da se plamen proširi. U stvari, taj zadatak nije samo moj, već pripada i svim vidovnjacima koji će se obavezno pojaviti.”

  “Znanje o skupnoj tački je besprimeran poklon duha savremenom čoveku, i ono je katalizator za promenu modaliteta ove ere. To nije utopija već stvarna mogućnost koja nas čeka tu, odmah iza ugla.”

  “Ne želim da nagađam o mojim šanasama da budem uspešan u uvom zadatku; ja samo istrajavam zato što je to sve što mi je ostalo da učinim. Lično, nemam sumnji. Po mom gledištu, budućnost je svetlosna, zato što ona pripada svesnosti, što za čarobnjake znači da ona pripada nagualizmu.”*??

  *“Ono što se od tebe očekuje je da kažeš onima koji te okružuju: ‘Vi ste slobodni, vi možete samostalno da letite! Imate sve neophodne informacije, šta čekate? Delujte besprekorno, i vidite kako će energija pronaći način.*???

  Ili barem nemojte zajebavati druge..... kao "kurve Percepcije" jerrrr = *“If you feel that your ambition is greater than your love for others, you’d best abandon the sorcererhealer’s
  path, since any deviation from its purpose could bring about your own destruction.*?!

  A ako ne prije onda poslije je :*But none of that is really bad compared to what is yet to come, as the ancients say: when the moment to disincarnate comes, the corrupt healer enters a vortex from which there is no escape. That is his punishment – his sentence – for trying to use the higher powers for personal gain. *

  & Primari-tetno is:*"’Honour thy father and thy mother.’ Unfortunately there are those who hate and deny their very source – their parents – and then extend their grudge against all that exists, including the very earth that gives them shelter. This original resentment is the cause of many diseases. A warrior is aware of the tremendous price that was paid for his life, and in the most detached manner honours and respects those who gave him existence. Only then can he fly free." We continued with the lessons through a number of sessions in order to learn the true meaning behind every Commandment so as to be able to understand what they really referred to. This made it much easier for me to commit to the work of religious conversion. I remember that doña Silvia gave us the task of hanging the Ten Commandments up on the wall in a visible place in our sleeping quarters, and learning them by heart. I thought I already knew them, but when I tried to write them down I realized I did not know them all that well, so I copied them down on a sheet of paper after checking the source. 1. Love the Lord thy God above all things. 2. Do not take God’s name in vain. 3. Keep the Sabbath holy. 4. Honour thy father and thy mother. 5. Do not kill. 6. Do not commit adultery. 7. Do not steal. 8. Do not bear false witness. 9. Do not suffer impure thoughts and desires. 10. Do not covet the possessions of another.
  Exodus (20,1-17) and Deuteronomy (5,6-21) In addition to the above, we were later given to learn the list of the seven deadly sins against which one must constantly be on guard. They are: Gluttony, Lust, Greed, Arrogance, Pride, Vanity and Envy[20]. *** In one of our meetings, the lecturer spoke at length about the modern man’s situation, saying that the society had lost its way and that evil had taken root in the hearts of people. Dark forces were seeking to stop human evolution, and those enemy forces worked tirelessly to cloud people’s minds and to change the purpose for which humans had been created in such a way that the old commandments based on morality and justice got swapped for those of the man in the street that go something like this: * First me, and next I. * Love thy possessions and cling unto them. * Lie and cheat to achieve thy goals. * Satisfy thy desires by any means. * Obtain profit at any cost. * Always seek pleasure and personal gain. * Take advantage of others. * Crush the weak. * Destroy that which thou canst not get. * If thou canst not accomplish something, do not let others accomplish it either. *** Part of that topic was the study of how the healers saw the world and what their Ten Commandments were. For that lesson, we walked up to some monumental caves the interior of which bore a strong resemblance to the vaults of Gothic churches. There, we were instructed in the commandments of energy or the Ten Commandments of the healers, which are: * Be good. * Be honest. * Be moral. * Be true. * Be impeccable. * Be patient. * Be detached. * Do good. * Cultivate energy. * Cultivate Silence. Here, don Melchor said: “The commandments of the healers are like a map to help us save energy.”*! but "too late" oli "toilet"?

 • 21.01.2019. 15:32h

  Član iridaMerlin30

  Emiliov prijedlog

SADRŽAJ UPISAO

Član DeVeTMerlin5 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana devet dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

RUJAN...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info