Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

515

PUTA

Znanstvenici – istraživači i “Frontline doctors pozivaju” CDC da zaustavi sva Covid cjepiva

Znanstvenici – istraživači i “Frontline doctors pozivaju” CDC da zaustavi sva Covid cjepiva
U javnom komentaru CDC-u, molekularni biolog i toksikolog dr. Janci Chunn Lindsay, dr. sc., pozvala je da odmah zaustavi proizvodnju i distribuciju cjepiva za Covid. Pozivajući se na plodnost, zabrinutost za zgrušavanje krvi (koagulopatija) i imunološki bijeg, dr. Lindsay je objasnila odboru znanstvene dokaze koji pokazuju da cjepiva protiv koronavirusa nisu sigurna.

Mr. sc. Arna Šebalj9/05/2021125komentara

U javnom komentaru CDC-u, molekularni biolog i toksikolog dr. Janci Chunn Lindsay, dr. sc., pozvala je da odmah zaustavi proizvodnju i distribuciju cjepiva za Covid. Pozivajući se na plodnost, zabrinutost za zgrušavanje krvi (koagulopatija) i imunološki bijeg, dr. Lindsay je objasnila odboru znanstvene dokaze koji pokazuju da cjepiva protiv koronavirusa nisu sigurna.

23. travnja 2021. Savjetodavni odbor CDC-a za imunizacijske prakse održao je sastanak u Atlanti u državi Georgia. Fokus ovog ACIP sastanka bili su poremećaji zgrušavanja krvi nakon Covid cjepiva. Doktor Janci Chunn Lindsay razgovarala je s CDC-om tijekom vremena određenog za javnu raspravu. Cenzura na društvenim medijima posebno i interneta u cjelini je nemilosrdna. Evo blago uređenog, s komentarom, transkripta koji je otporan na cenzuru, trominutnog komentara dr. Janci Chunn Lindsay.

Njezino svjedočenje na YouTubeu možete slušati ovdje.  (za sad, YouTube će ju vjerojatno cenzurirati).

Dr. Janci Chunn Lindsay – CDC ACIP public comment – April 23, 2021

MOLEKULARNI BIOLOG I TOKSIKOLOG POZIVA NA ZAUSTAVLJANJE COVID CJEPIVA

Dr. sc. Janci Chunn Lindsay  je doktor znanosti iz toksikologije i molekularne biologije za usluge podrške toksikologiji, LLC . Doktorirala je iz biokemije i molekularne biologije na Fakultetu za biomedicinske znanosti Sveučilišta u Teksasu, dr. Anderson Cancer Center-Houston. Doktor Lindsay ima veliko iskustvo u analizi molekularnog profila farmakoloških odgovora. Njezina ekspertiza usredotočena je na procjenu složene dinamike toksičnosti, poput farmakologije toksikanata, puta izloženosti, metabolizma domaćina i naknadnih staničnih učinaka koji se odnose na doprinos specifičnih tvari oštećenju, zdravlju i riziku od plodnosti te ljudskim bolestima.

Kaže tako dr. Lindsay:

„Sredinom devedesetih pomogala sam razvoju privremenog cjepiva za ljudsku kontracepciju koje je na kraju prouzročilo nenamjerno autoimuno uništavanje jajnika i sterilnost u modelima za ispitivanje na životinjama. Unatoč naporima protiv toga i analizama sekvenci koje to nisu predvidjele. Čvrsto smatram da se sva cjepiva za gensku terapiju moraju odmah zaustaviti zbog sigurnosnih razloga na nekoliko frontova.“

COVID CJEPIVA MOGU INDUCIRATI UNAKRSNA REAKTIVNA ANTITIJELA NA SINCITIN, TE UMANJITI PLODNOST KAO I ISHOD TRUDNOĆE

Prvo, postoji vjerodostojan razlog za vjerovanje da će Covid cjepiva međusobno reagirati sa sincitinom i reproduktivnim proteinima u spermi, jajnim ćelijama i posteljici, što će dovesti do oštećenja plodnosti i oštećenja reproduktivnih i gestacijskih ishoda. 

Ugledni virolog  dr. sc. Bill Gallaher, iznio je izvrsne argumente zašto biste očekivali unakrsnu reakciju. Zbog sličnosti konformacije beta lista između proteina klasova i sincitina-1 i sincitina-2. Tako laže dr. Gallaher:

„Još nisam vidio niti jednu imunološku studiju koja to opovrgava. Unatoč činjenici da bi proizvođačima doslovno trebao jedan dan da provedu ove studije sincitina kako bi to utvrdili [nakon što su dobili serum od cijepljenih osoba]. Prošlo je više od godinu dana otkako su prvi put izrečene tvrdnje da se to [tijelo koje napada vlastite proteine ​​sincitina zbog sličnosti u strukturi proteina klasova] može dogoditi. „

GUBITAK TRUDNOĆE PRIJAVLJEN VAERS-U DOVODI DO POTRAŽNJE ZA ZAUSTAVLJANJEM COVID CJEPIVA

Zabilježili smo 100 gubitka trudnoće prijavljene u VAERS-u od 9. travnja. A bilo je (također) izvješća o oštećenjima spermatogeneze i nalazima posteljice od prirodne infekcije, cijepljenih i nokaut životinja na sincitin modelima koji imaju sličnu patologiju posteljice, što implicira ulogu posredovanu sincitinom u tim ishodima. Uz to, čuli smo za višestruka izvješća o nepravilnostima menstruacije kod cijepljenih. To se mora istražiti.

Jednostavno ne možemo staviti ova (cjepiva) svojoj djeci koja imaju 0,002% rizika za smrtnost od Covida, ako su zaraženi, ili bilo kojoj drugoj populaciji u rodnoj dobi, bez temeljitog istraživanja ove stvari.

(Ako to učinimo), potencijalno bismo mogli sterilizirati cijelu generaciju. Špekulacije da se to neće dogoditi i nekoliko anegdotalnih izvještaja o trudnoći unutar ispitivanja nisu dovoljan dokaz da to ne utječe na populacijsku razinu.

CJEPIVO COVID UZROKUJE POREMEĆAJE KRVI

Drugo, sve genske terapije (Covid cjepiva) uzrokuju koagulopatiju. (Koagulopatija – kada je oštećen sustav zgrušavanja krvi u tijelu.) To nije izolirano od jednog proizvođača. I ovo nije izolirano za jednu dobnu skupinu. Kao što vidimo smrt od koagulopatije kod zdravih mladih odraslih osoba bez sekundarnih popratnih bolesti. Od 9. travnja 2021. u sustavu izvještavanja VAERS zabilježeno je 795 izvještaja povezanih s poremećajima zgrušavanja krvi, od čega 338 zbog trombocitopenije.

Postoje naprijed i unatrag mehanicistički principi zašto se to događa. Poznato je da prirodna infekcija uzrokuje koagulopatiju zbog proteina klasja. Sva cjepiva za gensku terapiju usmjeravaju tijelo na stvaranje bjelančevina.  Zhang i suradnici u (znanstvenom radu objavljenom u Journal of Hematology & Oncology) u rujnu 2020. godine pokazali su da ako ukapate protein klasova miševima koji su humanizirali ACE-2 receptore na trombocitima, dobit ćete i diseminiranu  trombozu.

Protein šiljak inkubiran s ljudskom krvlju in vitro također je uzrokovao razvoj krvnih ugrušaka koji je bio otporan na fibrinolizu. (Fibrinoliza je tjelesni proces razgradnje krvnih ugrušaka). Protein spike uzrokuje trombocitne događaje, koji se ne mogu riješiti prirodnim putem. I sva cjepiva moraju biti zaustavljena u nadi da se mogu preoblikovati kako bi se zaštitila od ovog štetnog učinka. 

POSTOJE SNAŽNI DOKAZI ZA IMUNOLOŠKI BIJEG

U ovom trenutku usmenog svjedočenja dr. Janci Chunn Lindsay prekinuo je muški glas: “Hvala na komentaru, vaše vrijeme je isteklo.” Posegnuo sam doktorici Janci Chunn Lindsay kako bih saznao što je još željela podijeliti s ACIP-om, uz njezinu zabrinutost zbog poremećaja plodnosti i zgrušavanja krvi. Poslala mi je natrag svoju treću točku, koju je predala kao pismeno svjedočenje.

Treće, postoje snažni dokazi za imunološki bijeg i da inokulacija pod pandemijskim pritiskom ovim procurivim cjepivima potiče stvaranje više smrtonosnih mutanata koji ujedno novo zaraze demografsku populaciju mlađe dobi i uzrokuju više smrtnih slučajeva povezanih s Covidom nego što bi to učinili su se dogodile bez intervencije. Odnosno, postoje dokazi da cjepiva pogoršavaju pandemiju.

Jasno je da vidimo privremenu imunološku depresiju odmah nakon cijepljenja (vidi World Meter Global Covid brojanje smrtnih slučajeva nakon datuma cijepljenja), a postoje imunosupresivna područja na bjelančevinama klasova, kao i Syn-2, koja bi to mogla vjerojatno uzrokovati, putem mehanizma posredovanog T-stanicama. Ako ne zaustavimo ovu kampanju cjepiva dok se ti problemi ne istraže, mogli bismo vidjeti fenomen kakav vidimo kod pilića s Marekovom bolešću.

Sad imamo dovoljno dokaza da vidimo jasnu korelaciju s povećanim brojem smrtnosti od Covida i kampanjama cjepiva.  To nije slučajno. To je nesretan neželjeni učinak cjepiva. Jednostavno ne smijemo zatvarati oči i pretvarati se da se to ne događa. Moramo odmah zaustaviti cijelu primjenu cjepiva Covid, prije nego što stvorimo istinsku pandemiju u kojoj nećemo moći vladati.

Znanstvenica s MIT-a također je zabrinuta zbog zgrušavanja krvi i problema s plodnošću.

Stephanie Seneff, doktorica znanosti, stručnjakinja za sintezu proteina, vjeruje da je hipoteza dr. Lindsay točna. “Apsolutno dijelim ove zabrinutosti”, napisala mi je dr. Seneff, viši znanstveni istraživač s MIT-a, u e-pošti.

„Potencijal poremećaja zgrušavanja krvi i potencijal sterilizacije samo su dio priče. Postoje i drugi potencijalni dugoročni učinci ovih cjepiva, poput autoimune bolesti i imunološkog bijega, pri čemu cjepiva primijenjena na imunološki ugrožene ljude ubrzavaju stopu mutacije virusa tako da dovode do prirodno stečenih i cjepiva induciranih antitijela više nije na snazi.”

Poput dr. Lindsay, i dr. Seneff vjeruje da moramo odmah zaustaviti kampanje za Covid cjepiva. “Ovo masovno kliničko ispitivanje na općoj populaciji moglo bi imati razorne i nepovratne učinke na ogroman broj ljudi”, objašnjava Seneff.

Unatoč ovim problemima s plodnošću i poremećajima krvi, CDC-ov odbor prošli je petak izglasao nastavak primjene cjepiva Johnson i Johnson . Ipak su predložili da se doda oznaka upozorenja FDA-e. Njihov argument protiv zaustavljanja cijepljenja protiv Covida?

CDC vjeruje da su koristi veće od rizika! Luđe ne može biti! Na FB dr Slađane Velkov zanimljiva je objava oko izvješća Pfizer cjepiva i njegovih dugoročnih posljedica.

https://www.facebook.com/1301708254/posts/10225888277135865/

FAJZEROVA CJEPIVA POTVRĐENO IZAZIVAJU NEURODEGENERATIVNE BOLESTI

“U novom šokantnom izvještaju o cjepivima protiv COVID-19 otkriveno je da cjepivo protiv koronavirusa Pfizer može imati dugoročne zdravstvene posljedice, koje nisu prethodno otkrivene, uključujući ALS, Alzheimerovu bolest i druge neurološke degenerativne bolesti”.

“Aktuelna SARSCoV-2 cjepiva, zasnovane na RNA, odobrene su u SAD-u po hitnom postupku bez opsežnih dugoročnih sigurnosnih ispitivanja”, navodi se u izveštaju. “U ovom radu cjepivo Pfizer COVID-19, je evaluirana na potencijalnu mogućnost indukcije bolesti zasnovane na prionima kod primalaca cjepiva. “Prema CDC-u, bolesti na bazi priona oblik su neurodegenerativnih bolesti, što znači da Pfizer vakcina može potencijalno izazvati dugotrajnu štetu i negativne efekte na moždano  tkivo.

To je posebno zabrinjavajuće jer je Pfizer mRNA cjepivo, neprovjerena vrsta cjepiva koja stvara nove proteine ​​i koja se zapravo može integrirati u ljudski genom, navodi se u izveštaju Nacionalne medicinske biblioteke. Drugim riječima, degenerativna stanja mozga mogu se pojaviti u bilo kom trenutku vašeg života nakon primanja vakcine.

O tome smo pisali a Faktografić nas napao da širimo dezinformacije.

Jesu li prioni tajna genocidna komponenta cjepiva protiv Covida-19?

Evo nas, sve ide kroz službene izvještaje CDC-a. “RNA sekvenca vakcine, kao i ciljana interakcija spike proteina, analizirani su na potencijal pretvaranja unutarćelijskih RNA vezujućih  proteina, TAR DNA vezujućih proteina (TDP-43) i stopljeni u sarkomu (FUS) u njihove patološke prionske konformacije”, objašnjava se u izvještaju.

TDP-43 je protein za koji je poznato da izaziva demenciju, ALS, pa čak i Alzheimerovu bolest, navodi Alzpedia. Slično tome, poznato je da protein FUS izaziva ALS i nasljedna esencijalna podrhtavanja, prema bazi podataka o humanom genomu.

Eksperiment izveden za potrebe izvještaja je bio da se utvrdi da li se ova dva štetna proteina ugrađuju u našu DNK, kao što se očekuje od mRNA cjepiva. Izveštaj je utvrdio da “RNA cjepiva imaju specifične sekvence koje mogu navesti TDP-43 i FUS da se preklope u svoje patološke potvrde o prionima”, što znači da se oba proteina mogu ugraditi u našu DNK i uzrokovati štetne neurološke bolesti.

Rezime izvještaja zaključuje da “Priloženi nalaz, kao i dodatni potencijalni rizici, navode autora da vjeruje da je regulatorno odobrenje cjepiva zasnovanih na RNA za SARS-CoV-2 preuranjeno i da cjepivo može nanijeti mnogo više štete nego koristi. “Sam izvještaj završava sa ovim upozorenjem:  “Cjepiva bi mogla biti bio oružje i čak opasnije od izvorne infekcije.”

I o tome smo već pisali:

Liječnica sa znanjem o biooružju naziva cjepiva COV-19 “oružje s oružjem”

National File je zapravo kontaktirao CDC kako bi se raspitao zašto se Pfizer cjepiva  i dalje distribuiraju usprkos ovim vjerodostojnim navodima. Prije objavljivanja nije primljen odgovor.”

https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf
https://nationalfile.com/report-pfizer-vaccine-confirmed-to-cause-neurodegenerative-diseases/

I America’s Frontline Doctors su se prošli tjedan oglasili o cjepivu.

Tako kažu da „oni koji su cijepljeni uzrokuju novu COVID pandemiju.“ Niste li se pitali, kako je moguće da COVID 19 virus nema sezonu, nije ovisan o geografskoj širini i ima famozne valove (prvi, drugi, treći itd…)

Odgovor na vaše pitanje mogao bi biti u najnovijem istraživanju Američkih Frontline doktora, koji su upozorili da cijepljene osobe mogu biti izvor širenja zaraze, te na taj način poticati i podržavati COVID pandemiju.

U svom najnovijem izdanju, američki Frontline doktori (AFLDS) upozorili su kako spike proteini koji nastaju u stanicama primatelja COVID-19 eksperimentalnih cjepiva, imaju sposobnost:

 1. Prolaziti kroz „krvno -moždanu barijeru ” i na taj način uzrokovati neurološka oštećenja
 2. Sa cijepljene osobe mogu se ”širiti” na druge osobe u njihovoj blizini, uzrokujući na taj način bolest kod necijepljene djece i odraslih.

Dokument objavljen prošlog tjedna pod naslovom  ”Identificiranje komplikacija nakon cijepljenja i njihovi uzroci: analiza podataka o pacijentima Covid-19 “ (“Identification of complications after vaccination and their causes: analysis of Covid-19 patient data”), pruža dodatne informacije zabrinutim građanima, zdravstvenim stručnjacima i donositeljima političkih odluka o neželjenim događajima i drugim pitanjima koja se pojavljuju kod cijepljenih osoba.

Frontlines doktori  istaknuli su tisuće štetnih događaja povezanih s eksperimentalnim  COVID-19  „cjepivima“ koja su zabilježena od strane Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) i u Sustavu izvještavanja o neželjenim događajima cjepiva (VAERS).

Promatrajući bliže ove podatke, Frontline doktori iznose  “neke ključne činjenice koje zabrinjavaju javnost, a nisu do sada obrađene od strane glavnih administracija za lijekove.”

Prvo, postoje značajni strahovi u vezi sa širokom distribucijom ovih novih tzv. cjepiva, koja koriste novu tehnologiju i ostaju još uvijek samo eksperimentalna bez punog odobrenja FDA. Umjesto da koriste oslabljeni antigenski odgovor – kao što se to događa kod konvencionalnih cjepiva – ovi eksperimentalni agensi unose nešto što se naziva ” spike protein ” u nečiji sustav.

„Nitko definitivno ne zna dugoročne zdravstvene posljedice na tijelo i mozak, posebice među mladima, povezane s ovim spike proteinom. Uz to, ako se dokažu problemi, nikada neće biti načina da se preokrenu štetni učinci kod onih koji su već cijepljeni. “

Drugo, za razliku od konvencionalnih cjepiva, ovi spike proteini, zajedno  s “lipidnim nanočesticama” koje su sastavni dio stabilizacije cjepiva, imaju sposobnost prolaska kroz ”krvno-moždanu barijeru ” koja služi upravo tome da zaštiti osjetljiva područja mozga od otrovnih supstanci.

“Jednostavno nije bilo dovoljno vremena da se sazna koji su to moždani problemi i koliko često bi oni mogli nastati nakon cjepiva “, upozorava dokument. Rizici od takvog prodora spike proteina u živce i mozak uključuju „kroničnu upalu i trombozu (zgrušavanje) u neurološkom sustavu, pridonoseći premoru, kroničnoj letargiji, moždanom udaru, Bellovoj paralizi i simptomima tipa ALS. Nanočestice lipida iz cjepiva mogu se potencijalno stopiti s moždanim stanicama, što rezultira odgođenom neurodegenerativnom bolešću.

M-RNA inducirani spike protein u cjepivima može se vezati za moždano tkivo 10 do 20 puta jače, od prirodnog spike proteina koji je nađen u samom virusu COVID-19.“ Budući da ova eksperimentalna tzv. cjepiva proizvode trilijune spike proteina u svojim primateljima, cijepljene osobe stoga  “mogu izbaciti neke od tih čestica (spike proteina) prilikom bliskog kontakta s drugim osobama”, uzrokujući bolest i onima koji nisu cijepljeni.

A kako ludilo ide dalje evo i najnovijeg, naši stožeraši svojim odlukama i ucjenama krenuli su i na djecu, bez imalo ustezanja, bez bilo kakvih provjera, no na ovaj način pobit će nam svu mladost. Sve ove zločince koji ovo provode treba popisati, doći će uskoro vrijeme kad će i odgovarati.

Pitanje je jedino: kako će roditelji konačno zaustaviti ovaj zločin nad svojom djecom i što rade ti prosvjetni radnici? Dokle će provoditi zločin za koji neće moći reći: samo sam radio/la svoj posao. Bože, prosvjetli ih sve, krajnji je trenutak.

https://www.logicno.com/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U LISTOPADU...

LISTOPAD...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  ❤️ ☕ ☕♥♪♫♫♪♥

  26.09.2022. 17:07h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, sretnu i radosnu nedjelju vam želim. Lp

  25.09.2022. 09:17h
 • Član bglavacbglavac

  Hvala.lp

  31.08.2022. 20:29h
 • Član vanessavanessa

  Dobru zabavu uz Božji blagoslov ..pozdrav iz Zg-a

  31.08.2022. 14:50h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi šaljem vam lijep pozdrav iz prelijepe Korčule. Zagrljaj

  31.08.2022. 11:36h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi radostan dan vam želim. Lp

  07.08.2022. 08:40h
 • Član bglavacbglavac

  djedovi i bake sretan vam današnji dan!

  25.07.2022. 07:13h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info