Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član ShadowOfSoul

Upisao:

ShadowOfSoul

OBJAVLJENO:

PROČITANO

21028

PUTA

OD 14.01.2018.

Vrste vanzemaljaca: Orionci, Drakosi, Reptili, Sivi…

 Vrste vanzemaljaca: Orionci, Drakosi, Reptili, Sivi…

Internet je krcat tekstovima koji se bave teorijama o postanku svemira, naše planete pa onda i ljudi, a koje su pristigle tzv. kanaliziranjem, preko pojedinaca koji tvrde da su im bića/entiteti s viših razina svijesti proslijedili poruke i obično tražili od njih da proslijede te «istine» dalje. Prirodno, sasvim je logično da takvim porukama pristupamo sa skepsom jer već taj koncept kanalizacije nije uobičajen, a objektivno, mogućnosti zloupotrebe su ogromne.Ipak, sve više tih kanaliziranih poruka iznimno su sadržajne, inteligentne i često su to i stotine stranica teksta koji je nemoguće ignorirati. Bile to zaista poruke sa viših razina postojanja ili tek propaganda određenih ljudskih interesnih skupina ili pojedinaca, ne može im se osporiti trud. Činjenica je da su najčešće to tekstovi koje ne može napisati neka budala jer tko god bili autori njihovo su znanje i kreativnost impresivni, najblaže rečeno. Za skeptike, te su teze i priče o postanku svemira i našega svijeta fenomenalno SF štivo, a pobornici ovih alter tema mogu u njima pronaći jedne te iste obrasce koji se ponavljaju, bilo da je riječ o klasičnom kanaliziranju «Kasiopejci» tipa, o «Ra materijalu» ili «Pledijskom materijalu», odnosno «Porukama od Utemeljitelja» Sal Rachele i štiva «Zemljine promjene i 2012. godina. Ta kategorija kanaliziranoga znanja danas je neizostavno štivo za svakoga tko se bavi temama «skriveno» tipa i istražuje alternativu jer ono što poručuju već je u određenoj mjeri postalo gotovo pa općeprihvaćeno u ovim krugovima.

Naravno, ne samo zbog te priče o kanaliziranju nego zato što ima i uporišta u prihvaćenim «ljudskim» izvorima informacija. Općenito, zanimljiv je čitav taj koncept «drevnih vanzemaljaca» prema kojem su vanzemaljci prisutni oduvijek na ovome planetu jer su oni i posijali život u ovakvom obliku. Ono što je posebno «ludo» u svim tim pričama, što upravo fascinira, je činjenica da takve teorije bolje piju vodu od svega što nam znanost, religije i društvo nude kao nesporne istine. Nedvojbeno, u tim pričama ima puno manje rupa nego u općeprihvaćenom, modernom poimanju svemira, planete Zemlje i ljudskoga roda i tko god se usudi kritički postaviti prema masovno prihvaćenom svjetonazoru, uskoro nalazi vrlo logičan i zapravo, vrlo prihvatljiv pogled na život i naš realitet uopće.

I dok smo o Kasiopejcima te Pledijskim i RA materijalima već pisali, a sve je to vrlo opširno, pregledno i sjajno pripremljeno dostupno na stranicama web portala Val-znanje.com, predlažemo «Poruke od Utemeljitelja» Sal Rachel, materijal dostupan u PDF formatu na web stranicama još jednog sjajnog web portala Znakovi-vremena.net . Iako nigdje nema nikakve informacije o autoru niti je na bilo koji način ukazano na izvor kanaliziranih informacija, na web stranici Zemlja2012.blogspot.com ( ) nalazi se zanimljiva kompilacija nekoliko dijelova upravo Poruka od Utemeljitelja, odakle izdvajamo profile nekoliko najpoznatijih vanzemaljskih vrsta.

Uvodno, tamo piše da je «ovaj svemir u kojem se nalazimo počeo prije otprilike 20 milijardi godina kao svjetlosna točka unutar Božjeg Uma. Postoji aspekt Božje Glave koji je uvijek postojao i koji se skuplja i proširuje neograničeno mnogo puta. Sav život se stalno širi i skuplja, slično kao slike u napravi u kojoj gledamo kroz obojeno staklo – kaleidoskop. Prije otprilike 20 milijardi zemaljskih godina, počela je faza ekspanzije, i svjetlosna točka je izronila van u prazninu u procesu koji znanstvenici zovu „Veliki prasak“. Za vrijeme jedne manje faze ekspanzije, koja je slijedila iza Velikog praska, prije približno 4,5 milijardi godina…»

VRSTE IZVANZEMALJACA:

1. BIĆA VIŠE GUSTOĆE U NE-FIZIČKOM OBLIKU, BIĆA SVJETLOSTI

Galaktička Konfederacija (ili Galaktička Federacija)

Ova grupa duša čini najveće tijelo Zemljinih pomagača sa više gustoće. Postoji preko 1000 zvjezdanih sistema u ovom dijelu vaše galaksije, koje su uključene u Galaktičku Konfederaciju (GC). Glavna baza Konfederacije je u Alcyone zvjezdanom sistemu, gdje se sazivaju visoka vijeća GC.

Zapamtite da oni sami sebe ne zovu Galaktička Konfederacija (ili bilo koje drugo ime često u vašem svijetu). Ta imena postoje samo zbog vaše prikladnosti. Oni sebe znaju samo kao ambasadore Svjetla, u Službi Onom Koji Sjaji, Jedan i Istinski Stvoritelj Svega Što Postoji. Visoka vijeća Alcyona sastoje se od bića devete gustoće koja nadgledaju različite grupe GC i određuju njihove misije i dužnosti. (Opet ponavljamo, GC nije hijerarhijska organizacija, ali oni imaju visoko evoluirane duše koje pomažu onima na nižem stupnju razumijevanja.) Postoje mnoge grupe unutar GC i dati ćemo vam njihova najčešća Zemaljska imena, tako da ih stavite u odgovarajuću perspektivu. Imate Veliko Bijelo Bratstvo, koje zapravo nije ni bijelo, niti sastavljeno od isključivo muških duša. Oni su podružnica GC sa osme gustoće. Imate Ashtar Komandu, relativno malu grupu duša, koja radi zajedno sa Zemljom i nekim drugim planetima. Oni su uglavnom sedma gustoća. Imate grupu koja se prije zvala Solarni Križ, koja se originalno sastojala od članova iz Velikog Bijelog Bratstva i Ashtar Komande. Imate Andromedanska Vijeća, koja su udružena sa GC i imaju neke zajedničke odgovornosti. Oni su u rasponu od sedme do devete gustoće. Imate Visoka Vijeća Drakosa, uglavnom sa sedme gustoće. Oni su se nedavno priključili GC, nakon što su jednom obuhvatili dovoljno svjetlosti da bi bili u ravnoteži sa GC  principima ljubavi i služenja. Imate i Visoka Vijeća Plejade. Imate ambasadore sa Antaresa.   Imate članove Alpha Centauri-a i Tau Cetian-e.

To su povezane grupe koje je vrijedno spomenuti. Imate Arkturiance, koji variraju od pete do devete gustoće, koji su se dobrovoljno prijavili za pomoć GC u postizanju njezinih  ciljeva. Imate anđeoske redove Elohima i Metatrona, koji su sedma i osma gustoća. Imate Redove Enocha  i Melchizedeka koji variraju od sedme do devete gustoće. Imate anđele i arhanđele, na sedmoj i osmoj gustoći. Imate Red Isisa, koji je udružen sa Visokim Vijećima Siriusa A i Siriusa B. To su duše osme gustoće, koje predstavljaju najbolje i najbistrije Siriance. Imate Red Thotha, kojeg čine Plejadanci sedme gustoće.

Lord Sananda,  biće Svjetlosti sa osme gustoće, koji je  nadduša onog kojeg vi znate kao Isusa Krista, nadzire Zemaljske jedinice Galaktičke Konfederacije. Imate duševni kompleks Bude, također poznatog kao Maitreya, koji su uzdignuti majstori sa osme gustoće, da ih ne bi slučajno zamijenili sa različitim varalicama koji koriste to ime. Imate sedam dobro poznatih arhanđela, koji su bića svjetlosti sa osme gustoće. Imate velike jogy majstore, uključujući Babaji-a, koji je  svjetlosno biće sa devete gustoće. Iznad Galaktičke Konfederacije (u smislu proširivanja svjesnosti), imate komplekse duša Centralnog Sunca u galaksiji sa 10.gustoće, komplekse duša Velikog Centralnog Sunca ovog svemira sa 11.gustoće, i komplekse duša koje mogu putovati u alternativne svemire sa 12.gustoće. Oni su poznati pod nazivom Bogovi Kreatori, a mi smo, kao jedan aspekt njihove svjesnosti koja dolazi kroz ovaj kanal, dio te energije i frekvencije 12.gustoće.

Naći ćete vrlo malo informacija u ovoj knjizi vezano za Božje razine (gustoće od 10 do 12). Vaš jezik je potpuno nedostatan da opiše Božanska carstva i čak ako bi to napravili, to bi imalo ograničenu vrijednost. Bez obzira na to, vi imate sebstva koja počivaju na tim dimenzijama, i jednog dana ćete postati svjesni tih sebstva kako evoluirate.

Naša svrha ovog pregleda nad Galaktičkom Konfederacijom, je da vam pomognemo razumjeti kroz što prolazite vi i vaš planet, i kako bi vam pomogli u procesu buđenja. Imena entiteta su ograničene vrijednosti, ali su zato „energetski potpisi“, kako ih ovaj kanal zove, od puno veće važnosti.  Svako biće u svemiru ima unikatnu vibraciju i na vašu je korist da naučite prepoznati individualce i grupe navedene gore. Oni su ovdje da vam pomognu. Oni vas vole. Oni vas čuvaju. Mi  vas volimo i čuvamo. Iako mi imamo beskrajnu svjesnost, mi nismo uvijek najbolji da vam pomognemo sa različitim situacijama u vašem životu. Svako biće i grupa ima specifičnu funkciju. Na vama je da pronađete pravu grupu za odgovarajući zadatak. ET-i i galaktičke grupe gore navedene, će biti ponovno spomenute u poglavlju 10 kada ćemo istražiti uloge koje oni igraju u nadolazećim Zemljinim promjenama. Sljedeća 2 poglavlja će istraživati evoluciju i uzdizanje duše.

Bića tame – (vragovi, đavli)

Ovdje ćemo reći par riječi o „mračnima“. Mračan ET je onaj čija je primarna funkcija „služenje sebi“, bez obaziranja na dobrobit drugih. Tim dušama je dan nadimak „vladari tame“ , „mračni ET-i“, „tamne duše“, ili koji god izraz hoćete upotrijebiti. Kada se koristi termin „mračni ET-i“ to se odnosi  na one rase koje su pale u vibraciji i bile su nesposobne uskladiti se sa njihovim unutarnjim Božjim Izvorom. Pretpostavit ćemo da vam je jasna terminologija koju smo do sada koristili? Dobro.

Neki od tamnih Drakosa i tamnih Orionaca su na astralnoj razini i utječu na duše sa tih razina tako da se zakače na ljude. Drugim riječima, to su dijelovi duše koji su zapeli u nižim gustoćama astrala, ili su pronašli put do astralne razine na različite načine, i jednostavno obuzmu (zaposjednu, opsjedaju) ljudska bića koja tada imaju ulogu domaćina.  Oni su poput parazita koji okupiraju tijelo domaćina.

2. BIĆA NIŽE GUSTOĆE U FIZIČKOM OBLIKU

Vezano za prethodne negativne entitete i tamne duše, također imamo tamne u fizičkom obliku. Oni upravljaju svemirskim brodovima koji su ili u 3.ili 4. gustoći. Neki od njih imaju tehnološke maskirne mehanizme kako bi se učinili nevidljivima. Došli su ovdje kako bi pokušali ukrasti vašu energiju, zarobiti vas kao rasu, iskoristiti vaše minerale, ili pokušali  preuzeti vaš planet. Trebalo bi biti očito do sada da oni neće biti uspješni u tome.

Za  vrijeme sadašnjeg Odreda, koji je počeo u vašim 1940-tim i 1950-tim godinama, te ET duše imale su ograničen utjecaj na čovječanstvo i pozorno ih se prati i regulira kako ne bi postali preveliki faktor u vašem društvu.

Morate razumjeti da zbog potrebe da se poštuje slobodna volja i zakon privlačnosti, ako postoje ljudi koji vibriraju na vrlo niskoj gustoći, i puni su straha – koji su zli i zlonamjerni – oni postaju mete za ET-je sličnih karakteristika.

Za vrijeme naše rasprave o psihologiji Zemljinih promjena, istražit ćemo neophodne metode kako da se oslobodite od negativnih ET utjecaja.

Orionski faktor

Najdominantnija rasa koja je u interakciji sa Zemljom je Vijeće Betelgeusa i Vijeće Rigela sa Orionskog zvjezdanog sistema. Vijeća Betelgeusa i Rigela odnose se na predstavnike vodstva planeta u zvjezdanim sistemima Betelgeusa i Rigela. Betelgeus je zvijezda locirana, sa vaše južne hemisfere, u donjem desnom uglu konstelacije Oriona. Sa sjeverne hemisfere locirana je u gornjem lijevom uglu. Vijeća Betelgeusa potekla su sa te zvijezde. Direktno suprotno od Betelgeusa u gornjem lijevom uglu Orionske konstelacije na južnoj hemisferi ili donjem desnom uglu sa sjeverne hemisfere je zvijezda poznata kao Rigel. Vijeća Rigela potekla su sa te zvijezde.

Orionske ljudske forme, koje su evoluirale na tim sistemima izgledale su vrlo slično ljudskim oblicima koje nastanjujete danas. Postoje neki specifični tipovi tijela na Zemlji koji su Više Orionski po prirodi od drugih. Orionski muškarac je tipično težak, zdepast, sa širokim ramenima, ima velike kosti i crvenkastu  boju kože, i često ga se etiketira kao macho, ratnički tip, agresivan, i ostali termini kojim se opisuje visoko natjecateljskog muškarca koji naginje borbi sa drugim muškarcima kako bi postigao dominaciju ili superiornost. Oni žele biti vrhunski vladari jata, ili vođe grupe. To je vrlo često sa Orionskom DNA konfiguracijom. To ne znači da su svi Orionci zapeli u negativnosti ili natjecateljskom ponašanju, ali to je osobina koju većina njih mora nadvladati na određenom stupnju njihove evolucije. Kada se ta agresivna muška energija koristi u svrhu manipulacije drugim ljudima, to očito postaje problem na vašem planetu. Bića sa Betelgeusa kasnije su postal poznati kao Vladari svjetla. Duše sa Rigela postale su poznate kao Vladari tame, ili Tamna sila, zato što su bili puno agresivniji i dominantniji od duša na Betelgeusu. Potomci originalnih članova Vijeća, postali su obični ljudi Oriona. Proširili su se na mnoge planete u ovom sektoru Galaksije.

Prije stotine tisuća godina, oni su ušli u konflikt jedni sa drugima, i uglavnom su uništili njihov dom sa ratom. Shvativši da im je potreban novi dom u galaksiji, kako bi nastavili svoj život u ljudskom obliku, odlučili su se za planet Zemlju. Veliki broj Orionaca je došao na vaš planet prije između milijun i 500 000  godina, u njihovoj prirodnom obliku. Mogli su to napraviti jer se vaš svijet najviše podudara njihovom svijetu u atmosferi, gravitaciji i elektromagnetskim karakteristikama i podoban je za njihovu tjelesnu formu. Rigelci i Betelgeusanci su otkrili da je Zemlja efikasniji i ogovarajući okoliš od mnogo drugih svjetova, u ovoj regiji galaksije, pa su stigli na Zemlju i smjestili se ovdje.

Kao većina humanoida sa drugih svjetova, križali su se sa vrstama koje su već postojale ovdje u to vrijeme, a to su uglavnom bili Plejadanci, originalna rasa čovječanstva, i u nekim slučajevim hibridi Plejadanaca koji su preživjeli uništenje Pangee. Zbog različitih drugih rasa koje su posjetile Zemlju (kao što je navedeno u poglavlju 2), postaje vrlo komplicirano kad pokušavate otkriti svoje korijene. Premda dominantna vrsta vašeg planeta od Luciferove pobune do današnjeg dana je bila Orionska konfiguracija, a ne Plejadanska.

3. BIĆA S POSTOTKOM U LJUDSKOM DNK

Plejadanska konfiguracija vaše DNA je približno 20% u trenutnoj ljudskoj DNA matrici. Orionska konfiguracija je ugrubo 75%. Ostalih 5% je mješavina Sirijanske, Drakonske, Andromedanske, Arkturianske, Venusianske, današnje Liransko/Veganske, Alpha Centurijske i drugih DNA. Sirijanci čine treću najveću grupu. Ima ih približno 4%, a sve ostale kombinacije rasa sadrže otprilike 1% vašeg DNA. Alpha Drakonci ili Drakosi čine manje od 1%.

Sirijanci

Za vrijeme našeg osvrta na povijest Zemlje, otkrili smo Sirijanski utjecaj u starom Egiptu. Sirijanci su danas treća najveća grupa inkarnirana na Zemlji. Došli su ovdje u različitim periodima, za vrijeme cvata vaše civilizacije, i kao i Orionci, mogli su hodati Zemljom u svojoj prirodnoj formi. Zato su se mnogo više razmnožili nego druge rase. Sirijanci su bili malo viši od Orionaca, sa svjetlijom kožom i svjetlijim crtama lica.

Poput Drakosa i Orionaca, Sirijanci su pali u vibraciji i identificirali su se sa 3D realnosti. Originalno su došli sa svemirskim brodovima i kročili su direktno na tlo Zemlje, vrlo dobro su se uklopili sa humanoidnima sa Plejade, te su imali dovoljno slične crte lica, da ne prouzrokuju sumnju. Premda, kako su pali u vibraciji, postali su opsjednuti idejom da imaju moć i kontrolu nad običnim ljudima koji nisu posjedovali svemirske brodove sa naprednom tehnologijom. Iskoristili su svoju tehnološku prednost da se predstave kao bogovi sa čudesnim moćima. Postali su ovisni o toj moći i uživali su u ideji da imaju sljedbenike koji ih obožavaju. Igrali su “ igru gurua” tisućama godina, osnivali kultove, tajna društva, svećenstva i mistične škole, uz već postojeće,  iskonske mistične škole  duhovno orijentiranih Plejadanaca. Današnji Iluminati, koji su nastali kao nastavne metode svećenstva iskonskog duhovnog razvoja, brzo su postali iskvareni Sirijanskim egom.

Najznačajnije posjete Sirijanaca, javile su se nakon uništenja Atlantide, i posebno u period od 7500 godina pr. Krista do Kristovog vremena, kao što je navedeno u poglavlju 3. Sirijanci su bili bogovi  Egipta, u vrijeme Faraona (od 4 500 do 2 000 g.pr. Krista)i staroj Grčkoj od 4 000 do 1 500 g.pr.Krista.  Postoji još nekoliko mjesta na Zemlji, gdje su postali dominantna sila, za vrijeme tog perioda.  Brojčano su se isticali i na srednjem Istoku, prije i za vrijeme Krista.

Sirianci su došli u njihovoj 4, 5 i 6 gustoći i u nekim slučajevima 7.gustoći. Imali su ono što bi vi nazvali supermoćima, ili sposobnosti koje su bile superiornije od onih koje su imali Orionci ili Plejadanci.

Većina, ako ne i svi bogovi grčke i egipatske mitologije su bili sa Sirius A i B zvjezdanih sistema. Kao što smo naveli u poglavlju 3, bog znan kao Jehova, je bio Sirijanac sa 7.gustoće, koji je došao na Zemlju u svom originalnom obliku, i bio je obožavan od Plejadansko/Orionske ljudske  populacije.  Taj određeni Sirijanski bog, je pao u vibraciji zbog prihvaćanja idoliziranja, divljenja i obožavanja masa i time je postao iskvaren (identificiran sa egom).

Jehova je bio glavni primjer kako bića padnu u vibraciji čim više vremena provedu u gustim svjetovima poput Zemlje. Možete pročitati priče u Starom Zavjetu vaše kršćanske Biblije, koje opisuju genocid, mučenja, rat, kontrolu i manipulaciju koja se pojavila kao rezultat Jehovinih učenja.

Sirijanci su se miješali sa Plejadancima, Orioncima i Drakosima, i stvoreni su hibridi spomenuti u poglavlju 3. Faraoni su primarno bili Sirijansko/Plejadski hibridi (pleme lavova). Egipatska sfinga je simbolična posveta plemenu lava. Postoje fragmenti lavljeg i ptičjeg plemena utjelovljenih danas na vašem svijetu. Mnogi od vas koji imate sjećanja na inkarnacije za vrijeme starog Egipta, će se identificirati sa jednim ili više tih plemena i osjetit će dio njihove Esenci u svojoj duši. U realnosti, većina vas je mješavina nekoliko rasa. Sve dok jedna matrica nije puno dominantnija od druge, nije prigodno zvati se Plejadancem, ili Orioncem itd.

Orionsko i Sirijansko razrjeđivanje Plejadanske DNA Morate razumjeti da način na koji se fizičko tijelo širi je takav da svaka sljedeća generacija razrjeđuje DNA od prethodne generacije. Imate na primjer sljedeće: Prije 10 generacija imali ste čistog Sirianca koji se združio sa čistim Plejadancem.

Nakon par generacija rađanja između Plejadanaca (mi ovo sad jako pojednostavljujemo), rezultat će biti duša sa većinom Plejadanske, ali i ponešto Sirijanske DNA. Kada dođete do 10. generacije, potomak će imati približno jednu desetinu Sirijanske DNA i 9/10 Plejadanske DNA. Iako, to nije toliko jednostavno. Gotovo nikad neće postojati slučaj gdje se čisti Sirianac križa sa čistim Plejadancem, i onda sljedećih 9 generacija se križa sa čistim Plejadancima. To je mnogo kompleksnije od toga. Ali ako bi se to dogodilo, ti postotci bi približno bili onakvi kakve očekujete u desetoj generaciji – 1/10 Sirijanci i 9/10 Plejadanci.

Drakosi

Za razliku od Lira/Vega humanoida, Drakosi su počeli svoju evoluciju u drugom galaktičkom sistemu i migrirali su na Mliječnu Stazu, nastanivši se primarno u Alpha Drakonis zvjezdanom sistemu. Kao i svim osjećajnim životnim oblicima u ovom lokalnom svemiru, i njima je dana slobodna volja. Kao i većina entiteta slobodne volje koji su istraživali vanjske svjetove, i oni su pali u vibraciji i počeli su se identificirati sa nižim gustoćama.

Kako su različite Drakonske grupe pale u vibraciji, i izgubili se u materijalnom, izbili su ratovi između njih. Mnogi su se borili samo za fizičko preživljavanje. Ratovi su se vodili oko oskudnih resursa, barem je tako izgledalo, ali na osnovnoj razini svijesti, ratovi su se vodili oko kontrole nad pojedinim svijetom ili grupi svjetova. Nezasitna želja ega za moći i prestižem je bio veliki faktor u propadanju Drakosa. Samo neki članovi njihove rase uspjeli su sačuvati sjećanje na njihovu dušu netaknutom, a još manje njih je moglo ostvariti mirnu egzistenciju između zaraćenih strana. Velika većina Drakosa, koji su došli na Zemlju su bili izopćeni od svojih vlastitih ljudi. Oni su često bili kriminalci koji su izbačeni iz svog vlastitog svijeta, i bili su prisiljeni naći novi život negdje drugdje u svemiru. Nazvani “ lijenim” dušama od nekih Zemaljskih učitelja, ta gušterolika bića pronašla su svoj put do vaše galaksije i pokušali su prvo direktno sletjeti na Zemlju u njihovom gušterolikom obliku, ali kada su vidjeli da im se atmosfera i gravitacija ne sviđa, povukli su se na inkarniranje u ljudska tijela.

Njihova izvorna tijela dobila su ime “zmaj” što je prijevod riječi Draco. To je bila zmijolika forma, koja je imala ljuske i bljuvala vatru, u određenom smislu, iako je to iskrivljeno.  Možete reći, zbog jednostavnosti da su sličili zmajevima iz vaših legendi i mitova, kada su bili u svojoj izvornoj formi. Na vrhu Zemaljske Drakonske populacije, njihov broj nije bio veći od 3 000.

Inkarnirani Drakosi križali su se sa postojećim Plejadansko/Orionskim hibridima, a rezultirajući potomci manifestirali su se u različitim oblicima i konfiguracijama, uključujući lavlja, ptičja i zmijska plemena.

Kao što smo naveli u poglavlju o Egiptu, pogrešno se misli da je Plejadanac znan kao Thoth, bio član ptičjeg plemena. To je netočan opis na pećinskim zidovima kasnijeg Egipta. Umjetnici koji su napravili te opise, inkarnirali su se u Egiptu približno 4 do 7 000 godina nakon vladavine Thotha i dane informacije su pogrešno prenesene iz jedne generacije u drugu. Thoth je bio Plejadanac koji se nije križao sa Drakosima. Ali, mnogo onih koji su se križali sa Drakosima imali su glave slične ibisu, ptici koja postoji u vašem današnjem svijetu. To je uključivalo noge i zavinut nos i istureno čelo od ostatka lica.

Reptili

Pitali ste nas da razradimo temu o gušterolikim humanoidima. Postoji grupa Drakosa, koji se zovu Reptili, i neki od njih imaju zelenkastu ljuskastu kožu. Postoje hibridi Reptila koji su dovoljno ljudski da podnesu Zemaljsku atmosferu. Oni su povremeno došli na Zemlju u njihovoj izvornoj formi, koja je slična zelenom ljuskastom gušteru. To nije veliki fenomen na vašem svijetu. To su izolirani incidenti kada su se zeleni ljuskavi Reptili mogli održati u svojoj izvornoj hibridnoj formi na Zemlji , i to privremeno. Većina ih je zlonamjerna, ali postoje i neki prosvijetljeni članovi u njihovim redovima.

Jedan od vaših popularnih autora je pretpostavio da ET rase dolaze na Zemlju i prerušavaju se u ljude.  Izvješteno je da oni mijenjaju oblik od gušterolikih ET-a do ljudi. Razjasnit ćemo to.

Postoje mnoga bića na višim frekvencijama koja vam se mogu ukazati u različitim oblicima. Ako su dovoljno visoke gustoće,  tada imaju sposobnost da mijenjaju oblik u forme koje su vama ugodne kako bi mogli komunicirati s vama, bez toga da vas uplaše. Ovisno o razini gustoće i inteligenciji određenih entiteta, oni mogu ili ne mogu mijenjati oblik.

Date su pogrešne informacije od nekih vaših učitelja  o tome da se vaši svjetski vođe mogu promijeniti u Reptilsku formu. Mi bi rekli da vaši lideri jedva ujedinjuju ljudske kvalitete, a kamoli da imaju sposobnost da se pretvore u drugu rasu. Ispravna analiza toga je da na svjetske lidere utječu Reptilski entiteti sa astralnih razina.  Kada vidovita osoba gleda jednu od tih duša, ona može vidjeti Reptilski entitet ovijen oko fizičkog tijela čovjeka, i time može zaključiti da se čovjek nekako mijenja u Reptilsku formu. Ovo je jednostavno iskrivljena percepcija onoga što se zapravo događa.

Postoje članovi Reptilskih grupa iz Drakonskog saveza koji aktivno otimaju ljude iz zlobnih razloga. Neki Reptili su se prikačili u astralnoj formi za vaše svjetske lidere u pokušaju da preuzmu planet. Oni neće u tome uspjeti, jer ne mogu evoluirati na razinu dovoljno visoku da prati Zemljine promjene. Kako se Zemlja uzdigne u vibraciji, Reptilima će biti puno teže ostati na astralnim razinama oko planeta. Oni samo mogu zaposjesti one duše koje su na vrlo gustoj razini vibracije. Mnogo vaših svjetskih lidera sada evoluira iznad te guste razine. Unatoč tome, Reptili još utječu na 60% lidera vašeg svijeta.

Rješenje problema sa Reptilima, je jednostavno podizanje vaše vibracije iznad njihove razine i tada više nećete morati biti zabrinuti zbog njihovih aktivnosti. Ipak, oni su predstavljali vrlo realan i ozbiljan problem na Zemlji, iako oni čine manje od 1% vašeg izmiješanog ljudskog DNA (dajemo vam prosjek DNA konfiguracije između svih duša na vašem planetu). Reptili imaju disproporcionalno veliki  utjecaj zbog činjenice da duše

koji oni posjeduju imaju disproporcionalno velik utjecaj na vašem svijetu. Ne namjeravamo odati pojedinačna imena ljudskih duša koje su pod utjecajem Reptilskog saveza. Iako možete naći te informacije na različitim mjestima u vašoj literature, i u vašim kompjuterskim mrežama. Ako želite znati nešto više o Reptilskom utjecaju na Zemlji, podržavamo vas da konzultirate te izvore, koje će vam ovaj kanal rado dati na vaš zahtjev.

Važno je da upamtite, da su Reptili, kao i sve druge životne forme u svemiru, dio Božje kreacije i zaslužuju ljubav i suosjećanje, bez obzira na njihovo nepodnošljivo ponašanje.

Andromedanci

Andromedanci su vrsta koja je potekla iz vaše susjedne galaksije, Andromede. Oni su usavršili međugalaktičku tehnologiju, do točke kada su mogli posjećivati susjedne galaksije, uključujući vašu Mliječnu Stazu.

Oni su došli na vašu Mliječnu Stazu i širili se u mnogo različitih sektora i regija vaše galaksije zbog razloga koji su predugi da bi se sad objašnjavali.

Došli su na vašu Zemlju u različitim periodima, Atlantide, Lemurije i Egipta između ostalog. Oni su bili relativno mala i nevažna snaga. Najkasnija grupa stigla je na Zemlju 1940-tih i 1950-tih, kako bi pomogla u intervenciji u vašim programima nuklearnog oružja. Dana im je dozvola od nas i Božje Glave, da se umiješaju u vašu slobodnu volju, jer ste vi razvili, testirali i koristili ta oružja, koja su mogla ugroziti slobodnu volju velikog broja duša na vašem planetu. Drugim riječima, Andromedanci su bili dio Božjeg Odreda. Andromedanci su bili članovi veće grupe ET-a koji su došli na vaš svijet u to vrijeme kako bi prekinuli i neutralizirali pokretačke kodove vašeg nuklearnog oružja. Možemo reći da su došli „uzeti šibice iz ruke djeteta“ da citiramo odgovarajuću analogiju. Interakcija različitih Andromedanskih grupa na Zemlji postoji već dugo vremena, ali većina grupa su bile samo promatrači sve do 1940-tih. Andromedanci se nisu miješali u poslove čovječanstva, iako je jedna grupa, znana kao “Vijeća Andromede” bila autor serija ezoteričnih dokumenata, od kojih su neki došli do Zemaljskog “mainstream” društva. Najpopularnije od tih je “Urantia Book”, spomenuta u prethodnom poglavlju.

Dragi Kreatori, Andromedanci su još jedan slučaj kada je pokušaj pojednostavljenja rezultirao iskrivljenom percepcijom.

Galaksija Andromede je veća od vaše Mliječne Staze i tamo postoje milijuni civilizacija. Oni koji su posjetili Zemlju predstavljaju sitnu manjinu od onoga što postoji u njihovoj galaksiji. Postoji možda 5 različitih DNA konfiguracija za Andromedanci koji su došli na vaš planet, i oni su prihvatili i svjetla i tamna učenja. Isto kao i sa bilo kojom grupom posjetioca, s njima se treba postupati na bazi “slučaj po slučaj”. Čak i unutar specifične grupe, vibracije mogu varirati od jednog pojedinca do drugog. Uvijek koristite vašu moć rasuđivanja, kada proučavate bilo koju ET grupu.

Neki Andromedanci su sklopili savez sa Zetama, dok su drugi djelovali samostalno. Andromedanci sa 4.gustoće vrlo sliče Zetama, ali su viši i oči im nisu tako velike.

Zete

Zete potječu sa Zeta Reticulus zvjezdanog sistema. Došli su na Zemlju u približno isto vrijeme kao i Andromedanci, ali zbog drugačijih razloga. Znani su pod nazivom Zeta Reticulusi, Zete, Sivi, ili Bijeli, zbog činjenice da postoji više od jednog nastanjenog planeta u Zeta Reticulus zvjezdanom sistemu.

Sivi

Postoje specifične grupe i hibridne grupe Zeta, koje su stvorile saveze sa različitim granama vaše vojnih i vladinih operacija iz nekoliko razloga. Jedna od tih grupa došla je na Zemlju zbog toga jer je njihova vrsta bila na rubu izumiranja i vjerovali su da su im potrebni određeni dijelovi ljudske DNA kako bi spasili svoju rasu. Grupa koju ovaj kanal opisuje pod „Zeta tip 2“ humanoidi (sivi) su oni koji su umiješani u ono što vi zovete “vanzemaljska otmica”.

Mnogo godina, između približno 1947 i 1984, Sivi su bili masovno uključeni u otmice članova vaše ljudske vrste, križali su se s njima i izvlačili DNA iz različitih dijelova ljudskog tijela, kako bi mogli uzgojiti na njihovom brodu,( ili u nekim slučajevima u podzemnim bazama na vašem svijetu) ono što vi zovete “hibrid između vanzemaljca i čovjeka”, ili Zeta-ljudski hibrid. Njihova namjera je bila spašavanje njihove vrste. To je razlog vrijedan divljenja, za dolazak na Zemlju. Oni nisu zli. Ipak, njihova vrsta nije dovoljno duhovno evoluirala da bi razumjela slobodnu volju. Neki od njihovih prosvjetljenijih članova mogli su se inkarnirati u ljudsku formu (dolazeći kroz rodnicu ljudskih majki). Većina članova ljudske rase koji su bili oteti su zapravo bili Zete koji su se inkarnirali u ljudsku formu, i imali su duševni ugovor ili dogovor prije utjelovljenja da će biti iskorišteni za tu svrhu jednom kad dosegnu dob kada su sposobni imati djecu. Ali, to ne vrijedi za sve otmice. Oni ljudi koji su odvedeni na Zetine brodove, i koji su sudjelovali u programu križanja, spadaju pod 3 kategorije.

1 Dobrovoljci koji su inkarnirani Zete u ljudskom obličju

2 Nesvjesni (ne dobrovoljni) dobrovoljci koji su inkarnacije Zeta u ljudskom tijelu

3 Uglavnom ne dobrovoljni ljudi koji nisu inkarnacije Zeta

Postoji približno milijun ljudskih bića koji su bili uključeni u Zetin program razmnožavanja, u različitim periodima od početka programa u 1940-tim.

Oko 30% tih ljudi su bili dobrovoljci koji su bili pozvani na Zetine brodove, i tamo su dobili opširno objašnjenje prije sudjelovanja. Bili su podsjećeni da su došli na Zemlju i da su se inkarnirali u ljudsku formu kako bi pomogli spasiti Zetovce od izumiranja. Zete kao i sva osjećajna bića, imaju duše, duše originalnih Zetovaca imali su sve veće probleme sa inkarnacijom u svjetove Zete, djelomično zbog atrofije seksualnih organa stanovnika Zete. Problem je nastao zbog neravnoteže između intelekta i emocija Zetovske rase, što je stvorilo sterilnost i nemogućnog seksualnog funkcioniranja. U osnovi intelekt Zetovaca je bio prenapredan, a emocionalno tijelo premalo razvijeno.

Zbog nasilne prirode većine ljudi na Zemlji, i njihove netolerancije prema drugim rasama, mnogi Zete koji su se inkarnirali na Zemlji su dobili implantate dizajnirane da parcijalno potisnu njihovo sjećanje na Zetu. Posljedično tome, Zeta dobrovoljci, koji su odvedeni na brodove, da sudjeluju u programu razmnožavanja, često su dobili dodatne implantate koji bi potisnuli njihovo sjećanje da su bili na brodovima Zete, prije nego što su vraćeni na Zemlju. Iako su se kasnije, mnogi od njih prisjetili svojih iskustava pod hipnozom ili dubokom meditacijom.

Približno 60% “otetih” su bili Zete inkarnirani u ljudsku formu, ali su oteti bez njihovog svjesnog pristanka. Zete na brodovima koji su vodili program razmnožavanja, pokušali su uspostaviti kontakt sa višim Sebstvom Zeta inkarniranih u ljudsku formu, i u nekim slučajevima, dobili su pristanak za izvođenje eksperimenta. Zbog toga što svjesni um tih subjekata nije bio na razini svjesnosti dovoljnoj da dobrovoljno pristane na eksperiment, oni su odvođeni na Zetine brodove obično za vrijeme sna, tako da se svjesni um ne uplaši. Nakon razmnožavanja oni su vraćeni, sa implantatima koji su potisnuli sjećanje o njihovim susretima. Mnogo tih subjekata kasnije se prisjetilo otmica i njihov svjesni um je često bio užasnut da se takva stvar dogodila. To je najviše obznanjena grupa otetih ljudi i ona koja stvara neprijateljstvo prema Zetama od strane ljudi koji su svjesni tog programa. Dok se ponešto tog neprijateljstva čini opravdano, primarna želja Zeta je bila da spase svoju rasu od izumiranja. Oni nisu imali zle namjere. Oni nisu dovoljno razumjeli ljudske osjećaje, da shvate da su prouzrokovali veliku patnju mnogim subjektima. Slična je analogija znanstvenika koji provode eksperimente na životinjama bez toga da uzmu u obzir osjećaje životinje.

Oko 10% otetih nisu bili Zete inkarnirane u ljudsku formu, nego ljudi sa većinskom DNA iz drugih zvjezdanih sistema. Mogli bi reći, sa ograničenog gledišta, da je slobodna volja tih duša bila narušena, i da su oni oteti greškom. Stvarna situacija tih duša i zašto su one otete je prekompleksna da to objašnjavamo, ali je suvišno reći da nisu sve Zete uključene u program potpuno razumjele principe slobodne volje. Neki od njih nisu mogli razlikovati ljude sa Zeta DNA i ljude sa DNA sa drugim zvjezdanih sistema. U većini slučajeva, ljudi odvedeni na Zeta brodove protiv njihove volje, vjerojatno su imali ponešto Zeta DNA, ali možda iz davnih prošlih života na Zeta svjetovima, ili miješanjem na Zemlji sa inkarniranim Zetama. Suvišno je reći da tih 10% otetih nisu dali svoj pristanak na eksperimentiranje, i time su Zete nakupile kamičke uvjete kao rezultat tih “pogrešaka”. Upamtite, dragi Kreatori, da karma i greške samo postoje unutar donje 4 dimenzije Kreacije i nisu konačno točne. Bez obzira na to, duše uključene u te “greške” morale su naučiti neke teške lekcije, kako su evoluirali u viša duhovna stanja svjesnosti. Na primjer, neki od nedobrovoljno otetih ljudi, došli su na Zemlju sa prethodnim sjećanjem duše na nasilje i zlostavljanje. Drugi su bili zločinci u prošlim životima i trebali su iskusiti ulogu žrtve kako bi uravnotežili lekciju. Mnoštvo duševnih ugovora, karmičkih dogovora i lekcija između rasa mogu biti prilično složeni. Ovdje više nećemo dublje ulaziti u tu temu.

Približno 90% vanzemaljskih neidentificiranih letećih objekata(NLO) koji su bili vidljivi na vašem nebu između 1947 i 1984 su bili brodovi Zeta koji su predstavljali različite grupe. U nekim slučajevima, bili su u ratu jedni sa drugima, zbog problema koji su nastali između grupa, i to je uključivalo i problem otimanja ljudi koji nisu pristali dobrovoljno na to pomoću duševnog ugovora.

Zete tipa 3

Zete tipa 3 izgledaju vrlo slično Drakosima u njihovom prirodnom stanju, ali su manji i hodaju u uspravnom položaju kao Lira/Vega humanoidi. Njihov DNA je približno 2/3 Zeta i 1/3 Drakonski u generalnom sastavu, iako većina njih ima DNA drugih zvjezdanih rasa, ovisno o tome koliko su njihove duše napredovale od izlaska iz Božje Glave prije milijun godina.

Zete tipa 3 obično su ostajali u brodovima i rijetko su slijetali na površinu Zemlje, zbog poteškoća sa Zemljinom atmosferom i gravitacijom. Ako su radili eksperimente na ljudima, oni su ih obično doveli na brod prije istraživanja, secirali i izvlačili tekućine koje su služile njihovoj sebičnoj svrsi. Njihova namjera je bila da zarobe ljudsku rasu i da koriste robove da iskorištavaju Zemljine minerale, dok oni sve to promatraju na sigurnom iz njihovih brodova ili podzemnih baza (kojih ima nekoliko i vrlo su udaljene).

Utjecaj Zetsko-ljudskog križanja na ljudski DNA

Koji su bili efekti utjecaja otmica na ljudski DNA? Da li se ljudski DNA mijenja kao rezultat eksperimenta i križanja sa Sivima? Da li će ljudi izgubiti svoj originalni DNA ili će on postati unedogled razrijeđen?

Točno je da se ljudski DNA promijenio kao rezultat otmica. Premda nas to previše ne zabrinjava jer su Sivi pokušali spasiti svoju rasu, a većina ljudi još uvijek u sebi  ima dovoljno originalne Plejadanske DNA, da budu relativno neoštećeni. Dosada, ljudi su dali dovoljno specifičnih DNA dijelova neophodnih da se obnove Zeta DNA vlakna, i reaktiviraju organi u tijelu Zeta koji su atrofirali zbog pogrešne uporabe i nedostatka upotrebe u vrtlogu zbivanja koji su doveli do skorog izumiranja rase Zeta.

Projekt ljudsko-Zeta križanja nedavno se smanjio zbog činjenice da Zete sada imaju dovoljno ljudskog DNA da prošire svoju vrstu bez potrebe za dodatnim otmicama. Nekoliko otmica se još uvijek događa od strane nestašnih grupa, čija svrha nije spašavanje vrste, nego čisto rekreacijsko seciranje u njihovim laboratorijima. To zvuči kao vrlo zlokobna fraza, i ona to i je. Mi ne umanjujemo činjenicu da neki ET-i imaju zle osobine kao i veliki broj ljudi. Ali, to će se promijeniti u godinama koje dolaze, što ćemo objasniti u drugom dijelu ove knjige. Nešto više o povijesti Zeta možete naći u knjizi “Lirina prizma” od Lysse Royal.

4. OSTALE VRSTE

Postoje različite druge vrste koje su posjetile Zemlju s vremena na vrijeme, uključujući Venusijance, koji čine mnogo manje od 1% vaše populacije. Venusijanci su bića koja su došla u petu i šestu gustoću atmosfere i površine planete Venere u vašem solarnom sistemu. Venera je samo sposobna ugostiti bića sa 5 gustoće na više. Duše sa treće i četvrte gustoće ne mogu se inkarnirati na Veneri zbog njene vruće i otrovne atmosfere.

ET-i na Zemlji u svojem prirodnom obliku

Neki od ET-a danas prisutnih na Zemlji su izašli sa svojih brodova i hodaju u svom prirodnom obliku među vama, ali je većina njih došla preko inkarnacije. Zapazit ćete da je na vašem svijetu sada prisutno oko 6.8 milijardi ljudskih duša. Ti ljudi okupiraju većinu naseljivog krajolika na Zemlji. (Postoje područja koja su jedva naseljiva koja imaju malo ili nemaju stanovnika, kao Antarktik, ili Australska divljina, Sibir, Rusija, sjeverna Kanada i još neka mjesta). Zbog vašeg relativnog nedostatka privatnosti, i velike prisutnosti vojske na vašem svijetu, vanzemaljci moraju koristiti krajnji oprez kada dolaze i odlaze sa vašeg svijeta u svojoj prirodnoj formi. U sadašnjosti postoji približno 20.000 ET duša u prirodnoj formi na vašem planetu. Taj broj je varirao između 16.000 i 23.000 u posljednjih 50 Zemaljskih godina. Broj je bio veći za vrijeme trajanja Zeta-ljudskog hibridnog programa.

ET-ljudsko križanje danas

Neki od vas su postavili sljedeće pitanje: “Ako postoje grupe ET-a koji hodaju Zemljom u svom prirodnom obliku, da li bi se oni i sada križali sa ljudima?” Vanzemaljci, se po definiciji opisuju kao ljudski i neljudski životni oblici, koji na Zemlju nisu došli kroz rodnicu. Postoji zbunjenost kada kažemo da se ET inkarnira u ljudski oblik i to dijete ima istovremeno ljudski i vanzemaljski DNA, pa se riječ vanzemaljski koristi za različite stvari. Ako je ET izvoran, tada možemo reći da je rezultirajući potomak polu-čovjek, polu-ET.

Drugo pitanje koji mnogi postavljaju je “Gdje su izvorni ET-i, izvanzemaljska bića sa treće razine? Da li ih mi možemo vidjeti?”

Neki od izvornih ET-a došli su na Zemlju u svojim brodovima, neki se nalaze u vašoj atmosferi, ali samo mali postotak humanoid koji hodaju po Zemlji su izvorni ET-i. Postoje ET-i koji obitavaju na razini treće gustoće (druge razine su sve do 12-te gustoće). ET-i treće i četvrte gustoće su vidljivi ljudskom oku.

Mnogi od ET-a treće i četvrte gustoće su imali interakcije s ljudima. Neki “bliski susreti treće vrste” su bili promatrani i izvješteni od avionskih pilota, vojnog osoblja i znanstvenika,  poput onih koji su otkriveni Dr. Stephenu Greeru (www.disclosureproject.org). Dr. Greer je intervjuirao tisuće pojedinaca koji su imali različite kontakte sa ET-ima koje je bilo moguće vidjeti fizičkim očima ljudi sa treće gustoće.

Mnogi od tih vrsta imaju tehnologije koje im dozvoljavaju da  svoje brodove učine nevidljivima ljudskom oku. To ne znači da ti brodovi nisu trodimenzionalni. To samo znači da su oni dosegli umjetnost optičke nevidljivosti, korištenjem onoga što se popularno zove “ uređaj ogrtač”. Drugi ET-i imaju sposobnost da stvore parcijalnu dimenzionalnu promjenu oko njihovih brodova, gdje je frekvencija vibracije tih brodova malo izvan linije sa vašim 3D linearnim vremenom, i u tom slučaju oni se čine nevidljivim.

Rijetko je da se ET rasa sa naprednom tehnologijom otkrije pomoću optičkog živca (da se vidi ljudskim okom). Ako se vide, to se događa obično kada nešto pođe po krivo, ili kada je njihova namjera da ih vidite zbog nekog određenog razloga. To je čak istina za neke od onih koje zovete “negativnim ET-ima”. Mnogi od njih imaju tehnologiju da fazno- promijene njihovo vozilo ili čak i njihova tijela kako bi postali nevidljivi ljudskom oku.

Još jedno popularno pitanje uključuje broj ET rasa koje dolaze na Zemlju i postotak njih koji su humanoidi i nehumanoidi. Isto neki od vas žele znati boju i izgled svakog tipa. Postoji mnogo humanoidnih i ne-humanoidnih vrsta u vašoj galaksiji (i Andromedi) i postoji mnogo ljudskih hibrida koji su se križali sa drugim vrstama, kad je to ponekad bilo dozvoljeno, i ako bi ispred vas poredali sve različite životne forme u vašoj galaksiji, koje imaju 3D formu (duše sa 3D tijelima koje su evoluirale u drugim sistemima, a ne na Zemlji), vi bi vjerojatno našli nekoliko boja, veličina i varijacija vrsta kože itd.

Mi bi rekli da njihova  generalna pojava nije osobito važna. Ono što je važno je svjesnost i svrha svake grupe. Najčešći ET-i na Zemlji imaju specifične karakteristike boje kože, kao što su bijeli, sivi ili plavi. Postoji više od 20 različitih zvjezdanih rasa koji su posjetili vašu Zemlju otkad je čovječanstvo počelo evoluirati ovdje. Čak i više rasa vas je promatralo sa relativne sigurnosti atmosfere i viših razina.

Ljudsko-životinjski hibridi

Neki od vas su pitali „Što se događa kada se čovjek križa sa životinjom? Što se događa sa DNA u tom slučaju?“ . Po sadašnjem Odredu, to nije dozvoljeno. To je bilo dozvoljeno samo u doba Pangeje. Kratko smo spomenuli odred koji je došao na snagu nakon uništenja Pangeje. U tom specifičnom Odredu, mnogo zakona i principa koji su dozvoljavali ljudima da se križaju sa životinjama su se promijenili. Nakon uništenja Pangeje, do kojeg je došlo zbog prirodnih događaja (uključujući i precesijske cikluse)a i djelomično zbog krive upotrebe duhovnih energija od strane stanovnika Špange-e, pa je odlučeno da se križanje ljudi i životinja više neće dozvoljavati. Bilo je preriskantno i u većini slučajeva ljudi bi se spustili na razinu životinja i sve više bi se odvajali od svojeg duhovnog nasljedstva. Zbog toga je taj proces križanja ljudi i životinja smatran preopasnim. Postojalo je nekoliko iznimaka, ako je životinja bila usko povezana sa ljudskim DNA, ali sada nećemo ulaziti u tu priču. Malo ćemo objasniti izumiranje nekih mitoloških bića.

Jednorozi

Jednorozi su bili mutacije organizama sličnih konju, kojima je jedan rog rastao na vrhu glave, slično kao nekim drugim sisavcima  u nekim od vaših područja, i do njihovog istrebljenja došlo je zbog mutacija a ne zbog Odreda koji bi tako naredio. Ono što hoćemo reći je, da jednorozi nisu propustili neku arku koja bi ih spasila od poplave, kao što je navedeno u dijelu vaše mitologije.

Oni su istrijebljeni kroz proces križanja i hibridizacije u kojem je gen koji je proizvodio jedan rog postao višak, i konačno je ispao iz glavne grupe gena. Tako da mitologija nije ispravna.

Kentaur i pegaz su također nestali iz istih razloga, kao i mnoge druge vrste koje su postojale za vrijeme Pana. Danas na Zemlji postoji samo Ľ originalnih vrsta sa Pana. Uz to, mnogo stotina vrsta dnevno nestaje zbog razloga koje ćemo objasniti u poglavlju 9. Sada, kada smo istražili povijest Zemlje i uključivanje fizičkih ET rasa, reći ćemo par riječi o dobrim ET-ima koji pomažu Zemlji sa viših razina. Koristit ćemo najčešća imena dana od strane vaših učitelja i kanala, iako nijedna od tih grupa ne koristi ta imena na razinama sa kojih oni dolaze.

 

http://www.4dportal.com/hr/paranormalno/2190-vrste-vanzemaljaca-orionci-drakosi-reptili-sivi?eprivacy=1

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U PROSINCU...

PROSINAC...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Otvara se prva izvanzemaljska ambasada na Zemlji?!