Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član med.mlijeko

Upisao:

med.mlijeko

OBJAVLJENO:

PROČITANO

974

PUTA

OD 14.01.2018.

Ispiranje mozga

Ispiranje mozga
Svi o svemu, a nitko o ni o čemu...

Ovo je toliko iscrpna tema da zaista ne znam odakle da krenem. 

Hmm...evo, krenut ću od cjepiva. 

Jedan recimo produhovljen i svjestan čovjek na ovom portalu dosta je pisao o tome. Pogađate o komu je riječ? yahoo.com. Da, ne prozivam ga, nego evo, otiđite na njegov profil, pročitajte člnake koji su zaista ekstremni i zaista gledaju u jednom, većini, nepoznatom smjeru. Onda se događa slijedeće: medicina kaže jedno, farmacija kaže drugo. Postavlja se pitanje što je usitinu potrebo? Cijepiti se, ne cijepiti se? Koliko je to sve zaprvo provjereno? "Radili smo istraživanje...pokazalo se da su cjepiva protiv toga i toga izuzetno kvalitetna...", slijedi nakon toga "Potvrđeno da cjepiva nemaju učinka, te da se radi o ispiranju mozga i zaradi farmaceutske indrustrije...". Sve se svede na masovno ispiranje mozga i neki novi svjetski poredak. Kao da će tamo neki guru, bogu iza nogu, meni reći hoću li težiti 32 ili 100 kg, kao da će on odrediti bolujem li od tumora, raka ili ipak imam sidu. A možda se zaprvo radi o nekakvoj prehladi koja je eto, prolazna, na sreću ili nesreću, ovisno o Mayama i smaku svijeta. Helloo!!!

Ok, zašto smo naivni? Pa evo, glede tih cjepljenja itd...ja baš nisam sklona tome. Znam da mogu umrijeti od nekih bolesti, no činjenica je da se narod nije sam od sebe izliječio. Nego su izumili cjepiva i lijekove koji su pomogli ljudima! Pa na temelju jednog čovjeka (jednog lijeka) ne možete osuđivati cijelu farmaciju, maedicinu, a bome ni društvo. S druge strane, brate, ako ti ne paše da se cijepiš, pa postoji zakon po kojem imaš pravo odbiti cijepljenje! 

Kako se postaviš, tako će ti biti!

Druga stvar...evo, npr. Fatimska tajna. O Bože! O tome sam zaista napisala jedan iscrpan članak. Crkva, nek se vrati u svoju skromnu crkvicu i mole za Novi svjetski poredak, jer očigledno im je samo to u cilju. U vijestima "Bozanić oprao vladajuće"....što više reći? Ste duhovni vođe? Ili ipak ne...koliko samo dajemo Vatikanu godišnje? A zašto je to? Zato što su oni eto, ipak skromna jedna organizacija, koju jedino što drži je skromnost i vjera u Boga. Ta dobra stara Crkva je nestala. Sva svjedočanstva su se dotakla Vatikana, gdje su prepravljena od strane nekog fino odjevenog čovjeka, koji je sjedio u svojoj sobi s kaminom i pisao novo svjedočanstvo na novom stolu od hrasta! Joj da, zaboravila sam pri tome reći kako se prije toga naspavao u krevetu s kraljevskom posteljinom i baldahinom (ne bi bilo korektno da spavaju u vrećama za spavanje) i jeo nekakav kraljevski doručak - ipak živi u palači?!?!. Premda sad idem iz jedne krajnosti u drugu, nadam se da shvaćate poantu ovog odlomka. Ono...svjedočanstvo zvanom "Fatimska tajna" ili kako god...objavljeno je puuunooo godina kasnije! Osim toga, tamo se ljudima PRIJETI da se poklone Isusu...daj ...ne želim psovati, ali evo...imajte obraza! Dakle, ja sam sotona i krepat ću ne vjerujem li u Isusa, ne molim li očenaš, ON me neće priznati! I eto..sada sva sretna čekam taj famozni smak svijeta koji uskoro dolazi...i nadam se da će svi ti masoni krepat skupa sa svojim poretkom. Evo, silo prirode zazivam te! Stani na kraj ovom svjetskom debilizmu koji prave od religija! 

Maloprije sam pročitala članak od Shadow...o anđelima. Nedavno sam nekome postavila i pitanje..a čini mi se da sam i članak napisala. Nisam sigurna. Nije bitno. Uglavnom, ženska je zaradila na tome kako priča ljudima da vidi anđele. Opisuje ih, vidi njihova krila...itd...bla bla.., nekidan gledam nešto na youtubeu, gdje žena govori kako su anđeli bijele kuglice...onda su naravno visoki 15-20 centimetara. Ono jebote, odite si na kaficu i zdogovorite se više. I sva ta prizivanja nadnaravih bića...mah joj...anđeli, vile...ovakvi i onakvi simboli...Mislim da bi ovakve teme i pitanja u vezi nadnaravnih bića trebale biti BESPLATNE. Jer, ako netko ima dar...znači da je sposoban i da ima dar da prenese dobre volje ljudima ono što treba. A ne..ako želiš znati, pitaj...ja ću se dogovoriti s duhom, mrtvacem, vilom ili anđelom. Pa si ti misli! 

Svjesna sam da sam nagla osoba, no kada si na pragu ulaska u alternativu, ezoteriju i astrologiju jednostavno si stava kao i ja. Ne možeš biti drugačijeg stava. Ja mislim svojom glavom, razmišljam o tome. Ili je sve ili je ništa. Ne volim ekstreme, volim da je sve isto. No tko se meni prilagđava? Nitko. Pa eto...ako ti nešto ne uspije na tom neispitanom i nesigurnom području, Ivona stvar je u tebi. Ti jednostavno nisi sposobna meditirati, prizivati, baviti se time, liječiti ljude...jer eto, ključ je u tebi i kako ti percipiraš stvari. Naravno, uvijek je ključ u nekome nesposobnom. Pa sada...ako ti vidiš anđele kao bijele kuglice, to je tvoja stvar. Tako ih ti vidiš....i neki tamo iskusni guru ti ne može pomoći da ih vidiš drugačije. Pa oni svi mijenjaju oblik i uvijek dolaze u nekom nenormalnom obliku u nenormalnoj okolnosti. E sada ti znaj pogodit. 

Ja i dalje vjerujem u prirodu. Priroda je ključ. Viša sila. Neki su je poremetili, platit će 21.12. ove godine. I opet neko ispiranje mozga oko toga. Dogodit će se to i to, neće biti toga i toga. Pa takve bi prve uspavala! Nemam pravo uskratiti nečiji život, ali zato on ima moj?! Ove što su obznanili već deset puta kako će biti smak svijeta, njih bi zatvorila da više ne vide svjetlost dana. To je čista manipulacija. Nostradamus i ostala ekipica koja vidi male zelene....sva ta svjedočanstva...ljudi, imajte na umu da se nisu sva ostvarila. Neke stvari su predvidljive, čak i ja znam što će biti u nekom određenom i danom trenutku. Neke stvari nisu predvidljive, no neki se usuđuju suditi o tome. Pa zašto mi malo ne bi sudili o njima? Ha?? 

Jednostavno poanta cijelog ovo članka je bila da ste vi zreli ljudi. Imate mozak. Glava ne stoji kao ukras na tijelu. Upotrijebite je! Hoće li Vam se diktirati? Ili ćete vi biti oni koji diktirate? I kako to diktirate? Pogledajte samo mene! A možda i dobijem ban zbog ovog članka. Ipak je tu sve prepuno svega i ničega. I svašta je rečeno, a još više je ostalo nerečenog. 

Želite li uspjeti? Radite i držite jezik za zubima. Budite izmanipulirani. Ili recite, ustanite, pobunite se! 

Pobune vode, osim neredu, i pronalaženju najboljeg rješenja! 

Nije sve tako crno, ni bijelo. Sivo je. I sada sam kontradiktorna sa svojim člankom. No čovjek mora biti siguran. 

Kažu, onaj tko ne vidi, a vjeruje....a tek onaj tko ne vjeruje dok ne vidi! 

Ma....komplicirano je sve to skupa. Moram se uvjeriti. Ponekad samo vjera nije dovoljna, jer nas često upravo ona dovede na raskrižje gdje najčešće odustajemo. Odustajemo jer ne znamo, nismo sigurni. Potrebno je znati krenuti u pravom smjeru.

A odakle pobogu da znam koji je pravi smjer?! 

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 01.12.2012. 23:58h

  Član elycaMerlin4

  "Ako ne znaš kuda ideš, svaki put će te tamo odvesti" ...opet nečiji citat :-P

 • 02.12.2012. 00:14h

  Član edin.kecanovicMerlin3

  Onaj koji vidi svoj cilj, ne može izgubiti put.

 • 02.12.2012. 00:20h

  Član elycaMerlin4

  yahoo...vidiš da još traži put

 • 02.12.2012. 00:35h

  Član edin.kecanovicMerlin3

  Vidim Elyce. 

  Nadam se da će pronaći put, samo prvo treba da odredi cilj.

 • 02.12.2012. 00:49h

  Član med.mlijekoMerlin5

  Eto mene...malog djetata u sred velikog svijeta... I need nanny! 

 • 02.12.2012. 07:30h

  Član srceMerlin3

  Bravo med.mlijeko. dopao mi se je tvoj članak. a dodala bih moje razmišljane.  Novokomponovani "duhovnjaci" ispiraju mozak današnjem čoveku. stvaraju mu osećaj krivice, teraju ga da se menja i što je najgore uspevaju u tome. ali u smislu da ga porobljavaju, da budu jednomišljenici. genercija pre pedeset godina je vapsitavala "strogo" kao i sistem, deca tih generacija danas vaspitava na jedan drugačiji način koji isto tako nije dobar. Nikada više te famozne "duhovnosti" a nikada više nesretnih, agresije, bolesti, straha. Planski unapred izvlače neke podatke od pitaj boga kada pethiljada godina,tri i t.d. tumače na način kako im odgovara da bi zastrašili čoveka od kataklizme, i koriste prirodne nepogode kao svoje dokaze. svaki toliko vremena se pojavi tako neki podatak i godinu unapred straše čoveka. naravno naivnog i onoga kojega su uspeli ukalupiti po nekom svom modelu.  nameće se čoveku svega i svašta zadnjih godina. Svi i svako piše o nekoj duhovnosti. A baš ti koji pišu većina vodi normalan svakodnevni život a na žalost zbog materijalnih razloga, jer su videli mogućnost lake zarade pišu prepisuju,tumače po svom. Ima i zavere. Na žalost i nauka je podlegla.  Ispiraju perfidno čoveku mozak protiv porodice, vere, institucija, vrednota,..jer danas nije dobro  ako se za nekoga zanimaš, pozoveš ga više puta, da pitaš za njegovo zdravlje ili mu ispričaš svoj problem, proglašavaju takve ljude vampirima, uče da je ćutanje zlato. iskoristili lepu poslovicu u svoje neke namere. Čovek se treba vratiti jednostavnom životu, kada je tako živeo bio je i najsretniji. Porodica, školovanje, rad, borba sa životom, "sex i kazan" ako tako paše :) (malo šale) fer odnosi, vera u Boga, a ne u zadnje vreme iz nekih bla bla knjiga i "duhovnjaka" slepo ići tim putem. I što je najzanimljivije ti ljudi umesto da su sretniji, oni zabluze, izgube stik sa realnošću i završe u samoći pored čoveka koji mu je  na dohvat ruke i koji mu je sreća. Misliti svojom glavom, živeti jednostavan svakodnevni život posao,kuća,porodica,prijatelji,zabava čim više doma, u tome je sreća. Ne trebaju čoveku kojekakve knjige da zna da li je dobar ili ne. Čoveku treba sused,kolega na poslu,  prijatelj,.. kao primer kako treba ili ne treba. A iz knjige neka uči matematiku, istoriju, književnost,... molitvu,...kako se kuha, štrika, pročita lepu pesmu kada je za to raspoložem....

  med.mlijeko, iako još nisi završila školovanje, (!?) skidam ti kapu na znanju, razmišljanju,...to si ponela od doma, a sve što si naučila i što ćeš naučiti, razmišljajući tvojom pametnom glavicom, upotrebi za to da promeniš ovaj današnji svet, jer kako svi pokazatelji govore, ne ide u doboj smeri. pozdrav

 • 02.12.2012. 11:14h

  Član edin.kecanovicMerlin3

  Za Med.mlijeko

  "yahoo.com. Da, ne prozivam ga, nego evo, otiđite na njegov profil, pročitajte člnake koji su zaista ekstremni i zaista gledaju u jednom, većini, nepoznatom smjeru."

  Tekstovi o vakcinama su toliko jasni i nedvosmisleni. Ali , ponoviću još jednom - VAKCINE SU ŠTETNE ZA ZDRAVLJE.

  To je, eto suština članaka koje sam postavljao na Magicusu.

  Vidim iz teksta da Med.mlijeko takve tekstove smatra extremnim. Međutim, opasnosti od vakcina su baš takve - ekstremno su opasne i zato su potrebni i takvi tekstovi. KLIN SE KLINOM IZBIJA.

  Ako Med.mlijeko smatra da su vakcine zdrave i bezopasne, predlažem da napiše članak o tome, naravno, sa argumentima. Ako ih ima. 

 • 02.12.2012. 11:58h

  Član skorpijajMerlin2

  U prevodu -

  SINKO GLAVA TI NE SLUŽI SAMO DA TI NE BI KIŠILO U TRBUH!  :)

 • 02.12.2012. 14:05h

  Član med.mlijekoMerlin5

  također sam istaknula, 

  ukoliko se netko ne želi cijepiti, ne mora po zakonu. 

  a ako se netko želi cijepiti, nek' se cijepi do besvijesti. 

  Da se nisu izumili određeni lijekovi, bome bi svi sada bili mrtvi. 

  Nije sve crno, ni bijelo...

 • 02.12.2012. 16:46h

  Član ljubicaMerlin4

  med .mljeko izvrstan tekst

  ko je shvatio shvatio je , tko nije ni neće...i to je jednostvano to

  život naš svagdašnji

 • 02.12.2012. 16:53h

  Član ljubicicaMerlin4

  Da nije nekih cijepiva bilo ..vjerojatno ni nas nebi sada ovdje bilo...medmlijeko je u pravu...nije sve baš crno..stvar je izbora..tko želi neka se cijepi, a tko neneka odbije...nema prisile..

 • 02.12.2012. 17:03h

  Član shadowofsoulMerlin10

  odličan tekst, hvala na zdravom razumu (a ako još jednom vidim riječ "cijepljenje" zakucat ću se na zid!!!, jer o tom cijepljenju već svima to izlazi na uha van)

 • 02.12.2012. 17:16h

  Član ljubicaMerlin4

  eeee da je samo cjepljenje u pitanju

 • 02.12.2012. 18:01h

  Član shadowofsoulMerlin10

  baš tako, ima toga još, ali nećemo sad o tome u ovo nedjeljno predvečerje

SADRŽAJ UPISAO

Član med.mlijekoMerlin5 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana med.mlijeko dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

STUDENI...

METODE,TEHNIKE I SAVJETI

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  ♥♪♫ ♥*♪♫ ♥Dobar dan svima....❤️ ☕ ☕ ☕

  26.11.2021. 10:40h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče svima.

  25.11.2021. 18:24h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima ☕

  18.11.2021. 10:47h
 • Član Luce malaLuce mala

  Slatko snivajte! :)

  16.11.2021. 22:48h
 • Član Luce malaLuce mala

  Laku noć svima! :)

  16.11.2021. 22:47h
 • Član Luce malaLuce mala

  Pa....

  16.11.2021. 22:47h
 • Član Luce malaLuce mala

  Mislim da ovdje još samo fali laku noć. :))

  16.11.2021. 22:47h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info