Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

560

PUTA

MEĐUNARODNI ZAKON NE DOZVOLJAVA PRISILNU VAKCINACIJU!

MEĐUNARODNI ZAKON NE DOZVOLJAVA PRISILNU VAKCINACIJU!
Saznajte zasto treba tuziti drzave koje primenjuju prisilnu vakcinaciju na svom stanovnistvu. A posebno kada za "prekrsen zakon nevakcinisanja" debelo naplate kaznu i onda nema problema sto i dalje nisu svi vakcinisani.

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 22.05.2020. 19:44h

  Član emilio-iiMerlin0

  Kao "Parlamentarka iz......

  .......našeg Parlamenta" !

  A mogla bi biti i "nagazna mina" za one koji nas gaze kao "gore pognuti ?

  https://www.youtube.com/watch?v=4ZcDJQUICY4

  (znači predstoje nam "izbori" a glupo bi bilo napraviti isti izbor i očekivati drugačiji rezultat...... ali je tu i "very hard break")

  _______________________________________

  **Svaki naš postupak izaziva lavinu u Beskonačnosti* !?


  **It was very weird for me to be standing in front of a mirror gazing into nothingness and contemplating what I would have called the void. Then Armando said, ‘This is what we truly are, and when we understand this, we can be everything.’ He forced me to remain there for a long time, smiling at a mirror that was reflecting nothing back,


  I’m often asked where it’s located, and I can only reply that it’s in the 13th heaven, far from this world and at the same time so close, because we are always in it.


  The idea that the tonal, the waking state that we think is real, along with all we have endured and enjoyed in our life, is only a visual angle is an idea that absolutely fascinates me. Imagine — the illusion in which all of us live is a reflection in a mirror which exists and doesn’t exist at the same time.*


  **Klara je rekla da vrhunsko oružje ipak nije kristalna strelica, ni mač niti čak puška, već ljudsko telo koje ima sposobnost da skuplja, čuva i usmerava energiju.
  " Na telo možemo da gledamo kao na biološki organizam kao i na izvor mo ć i. Sve zavisi od stanja inventara u našem skladištu; telo može da bude tvrdo i kruto, ili mekano i gipko. Ako je naše skladište prazno, i samo telo je prazno pa energija iz beskonačnosti može đa teče kroz njega."
  Klara je opet ponovila kako da bismo se ispraznili, moramo da potonemo u stanje duboke rekapitulacije i da dopustimo energiji da teče kroz nas bez ikakve prepreke. Samo u stanju mirovanja, na-glasilaje, možemo da dopustimo da vidovnjakunamapotpuno vlada i da se bezlična energija svemira preinači u veoma ličnu silu namere.
  "Kada se u dovoljnoj meri oslobodimo svog zastarelog i op-terećujućeg inventara, energija nam prirodno dolazi i skuplja se. Kada se dovoljno energije objedini, ona postaje sila. Bilo šta može da objavi njeno prisustvo: velika buka, nežan glas, misao koja nije tvoja, neočekivani talas snage ili blaženstva."
  Klara je istakla da u konačnoj analizi nema nikave razlike da li se sila spustila na nas u stanju budnosti ili sna; ima potpuno istu vrednost u oba slučaja, ali ipak u ovom drugom slučaju nedosežniji i moćniji.
  "Ono što doživljavamo na javi, u smislu sile,.bi trebalo da se ostvari u snovima i ma koju silu doživimo u snovima trebalo bi je upotrebiti na javi. Ono što je zaista važno je biti svestan, bez obzira na to da li si budan ili spavaš." Ponovila je, gledajući u mene, "Važno je biti svestan."
  Klara je ćutala izvesno vreme a onda mi je rekla nešto što sam smatrala potpuno iracionalnim. Rekla je: "Kada je čovek svestan vremena, na primer, može da živi i nekoliko stotina godina."
  "To je besmisleno," rekla sam. "Kako čovek može da živi tako dugo?"
  Biti svestan vremena je posebno stanje svesti koje sprečava da /{' brzo starimo i umremo z,a nekoliko decenija," objašnjavala je Klara. "Postoji jedno verovanje, koje su nam preneli drevni čarobnjaci, po kome kad bismo mogli da koristima naša tela kao oružje - ili da se moderno izrazim, da' ispraznimo svoja skladišta- mogli bismo da iskliznemo iz ovog sveta i da lutamo negde drugde."
  "Kuda bismo otišli?" upitala sam.
  Klara me je začuđenO pogledala, kao da bi trebalo da znam odgovor. "U carstvo ne-bića, u svet senki," odgovorila je.
  "Veruje se da kada bi se naše skladište ispraznilo, postali bismo toliko laki da bismo mogli da lebdimo kroz prazan prostor i ništa ne bi sprečilo naš let. Posle toga bi mogli da se vratimo u ovaj svet mladi iregenerisani."
  "U ovom trenutku, to je još uvek samo verovanje," potvrdila je. "Ali trenuci, kao i sve stvafi su podložni promeni. Danas, više nego ikada, čovek mora da se obnavlja i doživljava prazninu i slobodu."*

  **"Fizičko telo je prekrivač, pakovanje, ako ti se tako sviđa da ga
  U nazovemo," reče i polako ispusti vazduh. "Usredsredivanjem na
  disanje, možeš da rastopiš čvrsto telo i da ostane samo mekani,
  etarski deo tvoje ličnosti."
  Ispravio se tako što je rekao da se fizičko telo ne topi već tako gto menjamo usredsredivanje svesti, shvatamo da ono nikada i nije bilo čvrsto. Ovo saznanje je u potpunoj suprotnosti sa onim što se 'l dešavalo dok smo sazrevali. Kao mala deca, potpuno smo svesni svog dvojnika, a kako rastemo, učimo da sve više pridajemo značaj fizičkoj strani a manje etarskom biću. Kao odrasli ljudi, potpuno smo nes-vesni postojanja naše meke strane ličnosti.
  "Meko telo je masa energije," objašnjavao je. "Svesni smo samo n čvrstog, spoljašnjeg pakovanja. Postajemo svesni etarske strane tako što dopuštamo nameri da joj se vrati.
  Istakao je da je naše fizičko telo nerazdvojivo vezano za svog etarskog blizanca, ali ta veza je oslabila zahvaljujući mislima i oseća-/( njima, koja su bila usredsredena isključivo na Ozičko telo. Da bi pomerili svest sa čvrste pojave na njenog fluidnog blizanca, moramo prvo da neutrališemo prepreke koje razdvajaju ova dva aspekta našeg bića.
  Želela sam da ga upitam kako to može da se izvede, ali bilo mi je nemoguće da rečima izrazim misli.
  "Rekapitulacija nam pomaže da neutrališemo ranije us-tanovljene pojmove," rekao je, dajući mi odgovor, "ali potrebna je veština i koncentracija da bi se došlo do dvojnika. Baš sada, ti koristiš, do izvesne granice etarski deo svog bića. Nalaziš se u stanju polusna, medutim jedan deo tebe je budan i svestaa Može da me čuje i oseti moje prisustvo."
  Upozorio me je da postoji znatna opasnost u vezi sa oslobadanjem energije koja je zarobljena u nama, zato što je dvojnik ranjiv i može lako da se povredi u procesu prenošenja naše svesti do njega.
  "Može da se desi da neohotice stvoriš otvor u etarskoj mreži i tako izgubiš ogromne količine energije," upozorio me je, "dragocene energije koja je neophodna da se održi odredeni stupanj trezvenosti i kontrole u životu."
  "Šta je to etarska mreža?" promrmljala sam kao da govorim u snu.
  "Etarska mreža je svetlost koja obavija fizičko telo," odgovorio mi je. "Ova energetska mreža se, tokom svakodnevnog života, cepa na komadiće. Njen ogromni deo se gubi ili zapliće u energetske trake drugih ljudi. Ako osoba izgubi previše vitalne moći, razboli se ili umre." .
  Njegov glas me je potpuno uspavao tako da sam disala iz stomaka kao u stanju dubokog sna. Sručila sam se na zid pećine, ali nisam osećala da je tvrd.
  "Disanje funkcioniše i na fizičkom i na etarskom nivou," objasnio je, "ono popravlja bilo kakvav kvar na etarskoj mreži i održava njenu snagu i gipkost."
  Htela sam da upitam nešto u vezi sa rekapitulacijom ali nisam mogla da formulišem reči; činile su se tako daleko. On mi je odgo-vorio mada mu ja nisam ni postavila pitanje.
  Cilj tvoje rekapitulacije proteklih meseci je baš to što sam ti malopre rekao: da povratiš energetska vlakna koja si izgubila ili su ti se negde zaplela kao rezultat svakodnevnog života. Time što se usredsređuješ na tu interakciju, vraćaš sve ono što si raspršila pro-teklih dvadeset godina i to na hiljade mesta"*

 • 23.05.2020. 09:50h

  Član emilio-iiMerlin0

  Vrijeme je i nezamijenljivo u konvencionalnom smislu ali i največa prepreka prosvijetljenju ?

  Hijerarhija je izašla iz raja ali je i pakao za društveno biće ?

  Zakone donose ljudi da bi mogli djeliti pravdu pojedincu/čovjeku kojega taj isti zakon redukuje na parče mesa koje onda hrani entiteta koji ih je opsijeo ?

  Muškarci su lovci i prijatelji dok unesrečuju lovinu a žene su lovina i mogu biti prijateljice samo dok oboje su jadne ?

  Nismo mi slabi zato što pijemo nego pijemo iz slabosti a kada su i žene pijane tada je to i obostrana travestija ili i kako na stolu tako i ispod stola ?

  Ako kruh uvijek padne na namazanu stranu tada je to i navijeke sukladno misionarskoj pozi ?

  HolLandija je niska zemlja ali je i iznad mrtvog mora a tako se ni južna Koreja nebi bila toliko razvila da nije imala sjevernih tulipana !?

  Ukoliko bi "virus" bio i naš slučajan događaj opet bi i on govorio o našoj nesvijesnosti događanja ili i baš kao što i kada smo nesvijesni Daha ne možemo ovojiti proces razmišljanja od Svijesnosti !

  *Tonal
  svakog od nas nije ništa drugo doli odraz toga neopisivog nepoznatog ispunjenog redom;
  Nagual
  svakog od nas nije ništa drugo nego odraz te neopisive praznine u kojoj je sve sadržano.*

  A kada smo na "Internetu"..... i' želimo se ujediniti sa Univerzumom ali i bez učešča "instalacije" kao Posrednika ?!

 • 23.05.2020. 11:54h

  Član iridaMerlin32

  Emiliov prijedlog

SADRŽAJ UPISAO

Član iridaMerlin32 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana irida dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

TRAVANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  i nisam ja zaslužna, naša Božica je uskočila...

  20.04.2021. 10:10h
 • Član iridairida

  nisi zaboravila, samo nisi bila tu kad smo prelazili na novo

  20.04.2021. 10:09h
 • Član vanessavanessa

  Hvala Irida,sve saam zaboravila.♥

  18.04.2021. 23:41h
 • Član bglavacbglavac

  Dobar dan Edin. Lijep pozdrav.

  18.04.2021. 16:11h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobar dan Irida, dobar dan Magicusi.

  18.04.2021. 13:25h
 • Član iridairida

  Edine, dobar dan i tebi...♥

  17.04.2021. 15:39h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobar dan, dragi Magicusi.

  17.04.2021. 13:57h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

IZBORI 2020