Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magdalena13

Upisao:

magdalena13

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1991

PUTA

OD 14.01.2018.

Česta pitanja o TAROTU

Česta pitanja o TAROTU
Tarot je čudesan alat u rukama znalca. Koliko ćete ozbiljno uzeti u obzir dobivene odgovore ipak ovisi o tome koga pitate.

Jedno od najčešćih pitanja:

- Koliko se mogu pouzdati u odgovore dobivene kroz TAROT? Koliko su oni precizni i u kojem postotku se doista ti odgovori ostvaruju?

Tarot je čudesan alat u rukama znalca. Koliko ćete ozbiljno uzeti u obzir dobivene odgovore ipak ovisi o tome koga pitate.

 

No, tarot neće za vas odraditi ništa, ali će uvijek ukazati na to kakve su okolnosti oko predmeta vašeg pitanja, jesu li vaše želje ostvarive i na koji način, te šta vi trebate napraviti da bi ostvarenje bilo moguće, a šta nikako ne smijete napraviti.

 

Naravno, Tarot će osvijetliti i one neizbježne događaje u vašem životu, na koje nemate utjecaja i koje jednostavno morate prihvatiti i odživjeti, čak i i ako vam je to neshvatljivo i neprihvatljivo.

 

Postotak ostvarenja, osim onih sudbinskih stvari koje su nepromjenjive, ipak ovisi o tome od koga tražite savjetovanje i koliko ćete poslušati dobivene savjete, kako ćete ih upotrijebiti u svom životu, jer vi ste ipak biće slobodne volje, vi radite izbore i donosite odluke.

 

Tarot će vam sugerirati, neće odlučiti za vas, ali vas na vrijeme može upozoriti i pripremiti za teške dionice vašeg životnog puta, koje svi mi imamo u svojim sudbinama.

 

Kao što birate liječnika, zubara, frizera, krojača itd..., trebali jednako pažljivo izabrati i svog tarot savjetnika...

 

Kad dobijete odgovore koji vam se baš ne sviđaju, imate pravo potražiti i "drugo mišljenje", ali nemojte bezglavo početi jurcati od jednog kartomanta do drugog, pokušavajući iznuditi željeni odgovor.

 

Radije dobro promislite o dobivenom odgovoru i pokušajte se okoristiti da situaciju promijenite ili ublažite, a u onim neizbježnim stvarima lakše prihvatite ono što ne možete primijeniti.

 

Slijedi odgovor na pitanje: Je li TAROT vračanje (gatanje)?

Irida - Magdalena

Moji kontakti za dogovoriti živa savjetovanja:

el: 01/3635-153

Mob: 091/7947-904

skypenick: irida131313

iridaorama@gmail.com

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 04.12.2012. 13:58h

  Član srceMerlin3

  evo moje mišljenje. iako sam vezer za "onostranstvo", mistiku, razne metode...onako kako to vi doživljavate i znate o tome, od kako sam ovde promenila sam mišljenje... konkretno o tarotu. do tada nisam puno razmišljala jer me nije zanimalo. niti sada preterano. verovatno posledica toga je moje nerazumevanje. no verujem u uticaj zvezda (kosmosa) na psihu čoveka, kao i snovi da nam poručuju. vradžbine su za mene, gledanje u kafu, pasulj, (ako i ima nešto u tome, onda bih pre rekla da su to dobri "psiholozi")  kazan u kome kuhaju kokošije glave i zečije repove, kojekakve čini, bela i crna magija. bez veze ako postoji magija, onda nema belo/crna. magija je magija. ona je uvek protiv nekoga usmerena. ako je pozitivna za nekoga, ko kaže da ne bi naudila nekome ko je pored toga. tako nekako ukratko :)

 • 04.12.2012. 15:58h

  Član elycaMerlin4

  meni je ovo jasno

  ipak mi nije jasno. Kako postavit pitanje?

  ....evo npr... pričale smo u zezanciji i ti si rekla "Možeš ti i bolje od toga!"

  sad sam ....nakon onog što sam htjela i mislila napravit .... došla ovdje i kliknula tarot (vidjevši naslov članka) 

  Mogu li ja bolje od ovog? ... i dobila odgovor Da! ...to mi je jasno ...znam da mogu bolje ...i da mi ovo ne treba... ali šokiralo me objašnjenje...

  19 Sunce, odgovor je: Da

  Ovo je najsretnija karta u tarotu i ona donosi sreću, radost, veselje, sve će biti u redu, ako imate neku želju ona će vam se ostvariti, a neki plan ćete lako i uspješno privesti kraju. Ovo je povoljna karta i za školu i za posao, novac i ljubav. Pokazuje da će vam se uskoro zbiti neki radostan događaj, i da će vas ljudi oko vas ugodno iznenaditi. Ukoliko ste mislili ili postavili pitanje za neku sobu, ta osoba vam je povoljna i njoj možete vjerovati. Ta osoba vam je iskrena i donijet će vam i dosta radosti u životu. Ovo je karta veselja, užitaka, mira, zadovoljstva i spokoja.

   

  ....dal te treba podsjetit o čemu smo razgovarale? ...hahahahahaha  ... 

 • 04.12.2012. 15:59h

  Član elycaMerlin4

  (sad više neću moć reć da nisam nikad ništa pitala :-P)

 • 04.12.2012. 21:47h

  Član iridaMerlin35

  danas je k meni svratila gospođa koja je kod mene bila na savjetovanju prije 7 godina (dugo za pamćenje, dovoljno za provjeru izgovorenog i ostvarenog....dovela je prijateljicu kojoj o tom davnom savjetovanju 7 g. ne prestaje pričati, gospođa koju je dovela ne živi u zagrebu, a ja često izbivam iz Zagreba i jedva su nam se nekako poklopila vremena...

  nakon završenog savjetovanja, ta moja davna klijentica je došla po svoju prijateljicu i kratko i brzinski evocirala to davno savjetovanje, razloge zašto je došla tada i kako se osjećala.

  kaže da je od mene otišla šokirana i u nevjerici...

  u trenutku kad je sjela još je bila u radnom odnosu....tarot je ukazao na skoro umirovljenje na koje ona očito nije bila spremna..

  tarot je ukazao na budući rad s djecom, što je ona indignirano otklonila, jer čitav odrasli i radni život radi s paapirima...

  sin gimnazijalac je imao popravni....tarot je pokazao da će taj mladi čovjek završiti dva fakulteta...

  danas je rekla da je ubrzo iza toga stvarno završila "pod  mus" i nespremna  u nevelikoj mirovini...

  brzo je počela čuvati djecu da dokapitalizira, sada, skromni kućni budžet...

  djeca su je preporodila i pomladila i ona naprosto zrači...uživa u tom svom dodatnom poslu...

  sin je završio jedan fakultet i uvelike gazi kroz drugi koji je odmah upisao...

  eto, a kad je odlazila od mene prije 7 godina je sama sebi rekla da sam joj napričala nevjerojatne koještarije...

  mislim da samo jedan (ovaj) primjer, zorno pokazuje šta može tarot...

  ako ne možete iz bilo kojeg razloga doći, uvijek možete nazvati MAGIFON...!!!

  ako ne znate kako postaviti pitanje, ne trebate se brinuti oko toga, više obratite pozornost na dobivene odgovore, čak i kad va se čine nevjerojatni ili čak nemogući...

 • 04.12.2012. 22:01h

  Član elycaMerlin4

  eeeeeeee....ovo mi je pomoglo.... da razbistrim sebi stvari u glavi

  P.S. i ovo ne računam kao da sam tražila pomoć ...

 • 22.06.2013. 11:38h

  Član shadowofsoulMerlin10

  9 Pustinjak, odgovor je: Ne

  Ova karta je povoljna za školu, znanje, traženje, za duhovni napredak i za karijeru, kao i za putovanja. Ona pokazuje da ćete još jako puno toga naučiti, steći nova iskustva i da imate puno znanja i sposobnosti u sebi koja tek morate otkriti, no za ljubav, emocije ova karta nije povoljna. Ona označava prekid veze i kraj ljubavi, označava da ćete biti usamljeni i sami. Ukoliko ste pitali za neku osobu kakav je prijatelj, možete računati na tu osobu i ta osoba će vam biti dobar prijatelj. Za ulaganja, ova karta nije povoljna kao ni za zdravlje. Ona pokazuje da morate biti oprezni i paziti da ne doživite neku nesreću. Također ova karta pokazuje neki gubitak.

  većinom mi dolazi ova karta :) postavila sam jedno brzinsko pitanje ovdje na tarotu i dođe mi baš on - pustinjak

 • 10.11.2015. 11:08h

  Član emilioMerlin2

  Čisto Se Pitam....

  ...možemo li se Opčenito pod Pitati:Da'li iza svake Generalizacije "stoji" neki General!?

  Od ostalih "patologija" (seciranja na mrtvo) čemo se Jednostavno suzdržati jer bi mogle biti i Proste!

  ____________________________

  A što se tiče Tarota on bi pomalo mogao uči i u Socijalnu Pedagogiju kao "šta mi je ovo trebalo"!?

 • 10.11.2015. 11:08h

  Član emilioMerlin2

  Čisto Se Pitam....

  ...možemo li se Opčenito pod Pitati:Da'li iza svake Generalizacije "stoji" neki General!?

  Od ostalih "patologija" (seciranja na mrtvo) čemo se Jednostavno suzdržati jer bi mogle biti i Proste!

  ____________________________

  A što se tiče Tarota on bi pomalo mogao uči i u Socijalnu Pedagogiju kao "šta mi je ovo trebalo"!?

 • 03.05.2016. 10:40h

  Član boris_pecigosMerlin2

  A i još je nešto tu... Ako čovjek sumnja u tarot onda bolje da ni ne postavlja pitanja jer će se njegova sumnja itekako odraziti na odgovore, tj. potvrdit će se njegova sumnja, ali ne zato što tarot ili tumač ne valjaju, već zato što osoba kroz svoju sumnju zapravo zrači energijom "ja ne mogu ništa pouzdano u životu dobiti, nisam vrijedan toga". Tako to ide sa zakonom privlačenja i potvrđivanja uvjerenja...

  Onaj tko je svjestan tarota kao vrijednog alata i koji postavlja pitanja s poštovanjem i odgovornošću prema sebi (a ne radi testiranja ili zabave) itekako će se okoristiti odgovorima za svoju dobrobit!

 • 03.05.2016. 10:43h

  Član iridaMerlin35

  Slažem se Boris, ovo je vrlo vrijedna opaska...hvala ti!


 • 03.05.2016. 12:26h

  Član lorettaMerlin0

  Evo da i ja napišem nešto o svojem iskustvu s tarotom.

  Dok sam ga proučavala i pobožno čitala svaku riječ i objašnjenje i strogo školski tumačila karte dobivene bacanjem, često sam dobivala nesuvisle odgovore!!!

  Tek kada sam se opustila i prepustila intuiciji, tarot je počeo sa mnom komunicirati na nekoj višoj razini, suptilnoj, ali opet vrlo definiranoj.

  Moram se osvrnuti i na savjet koji uključuje uputu da ne smijemo često, u malim vremenskim razmacima postavljati ista ili slična pitanja...

  Ali negdje sam pročitala da se na to ne trebamo obazirati i da je bolje što češće pitati, da nam se tako otvaraju nove spoznaje...

  To mi se svidjelo jer inače svaku sitnicu volim duboko analizirati.

  A na moja česta otvaranja tarot je počeo odgovarati ISTIM postavom karata, o kojima sam i te kako počela razmišljati - i otvorio mi se put spoznaje.

  Kad sam shvatila kako se trebam postaviti vezano uz određeni problem, počela sam pitati za drugi segment života - i što se dogodilo?

  To da svakodnevno dobivam opet potpuno jednako postavljene karte (naravno, ne kao za prvo pitanje).

  Hoću reći da je sve individualno i da nema univerzalnog recepta.

  Moj špil sa mnom vrlo posebno razgovara, ne ljuti se na uvijek ista pitanja, nego je dosljedan u odgovorima.

   

  Pozdrav!

 • 03.05.2016. 19:16h

  Član iridaMerlin35

  Loretta, vesele me tvoja pozitivna iskustva s tarotom...česta ponavljanja istog pitanja se ne preporučuju osobama koje po svaku cijenu žele iznuditi od tarota željeni odgovor...a takvih u mojoj praksi je jako puno...previše...

SADRŽAJ UPISAO

Član magdalena13Merlin21 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana magdalena13 dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

STUDENI...

METODE,TEHNIKE I SAVJETI

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, sretnu i blagoslovljenu nedjelju vam želim!

  28.11.2021. 06:51h
 • Član iridairida

  ♥♪♫ ♥*♪♫ ♥Dobar dan svima....❤️ ☕ ☕ ☕

  26.11.2021. 10:40h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče svima.

  25.11.2021. 18:24h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima ☕

  18.11.2021. 10:47h
 • Član Luce malaLuce mala

  Slatko snivajte! :)

  16.11.2021. 22:48h
 • Član Luce malaLuce mala

  Laku noć svima! :)

  16.11.2021. 22:47h
 • Član Luce malaLuce mala

  Pa....

  16.11.2021. 22:47h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Expres tarot majstor