Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1905

PUTA

SVIJET NA KLACKALICI 2022 GODINE (numerološka prognoza) - u svjetlu ruskog napada na Ukrajinu

SVIJET NA KLACKALICI 2022 GODINE (numerološka prognoza) - u svjetlu ruskog napada na Ukrajinu
Predviđanja za 2022 su vrlo šarolika i nekako se čini da svi prognozeri pokušavaju dodati bar zrnca optimizma i nade za svijet iscrpljen pandemijom korone. Tri dvojke i jedna nula, to je klackalica krhke ravnoteže, s više želja nego mogućnosti, ali pozabavimo se prvo dvojkama.

SVIJET NA KLACKALICI 2022 GODINE

Predviđanja za 2022 su vrlo šarolika i nekako se čini da svi prognozeri pokušavaju dodati bar zrnca optimizma i nade za svijet iscrpljen pandemijom korone.

Tri dvojke i jedna nula, to je klackalica krhke ravnoteže, s više želja nego mogućnosti, ali pozabavimo se prvo dvojkama.


Broj 2 predstavlja sljedeću fazu na putu, a to može značiti i nove valove zaraze, nove sojeve virusa covid 19, ali i nove spoznaje o zarazi, nova cjepiva i nove lijekove.

Pošto je broj 2 društven broj, u svakoj fazi polariteti i podjele na; crno - bijelo, toplo - hladno, svjetlo – tama, pozitivno - negativno.

Ta razdvajanja donose osamljenost, izolaciju i duboki osjećaj
nesretnosti, a samim time i duboke psihičke krize.

Dvojke su kolebljive i ambivalentne, mogu donijeti svađe, pobune, razaranje, smrt, tamu, depresiju, katastrofe, one simboliziraju sjenovit, zamagljen svijet pun nepotpunih i nedorečenih informacija i naravno, nove restrikcije, ograničenja, zabrane i to važi za cijeli
svijet.

Dvojke i dalje pružaju uglavnom pasivni otpor na sva ograničenja i zabrane, ali u drugoj polovici godine to ipak može eskalirati u opću pobunu.

Veljača i studeni su posebno naglašeni mjeseci i možda donesu mudrije postupanje.

Borba između dobra i zla može iznjedriti nove religiozne pokrete, jer se aktualne religije nisu baš snašle u ovoj svjetskoj katastrofi.

Broj 20 također donosi tugu, patnju, apatiju i beznađe.

Broj 22 obećava inventivnost, nova otkrića, ali i misterioznost i zagonetnost, jer je silan novac u pozadini.

Broj 0, grafem nalik na leću, je kritični moment ili preokret zbog novih znanstvenih saznanja. Predstavlja sjećanje na sve što je prošlo, kao i mogući novi početak.

Broj 2 označava odluke, izbore, unutarnje i vanjske sukobe, partnerstva, međuljudske odnose, razdoblje trudnoće, čekanja i očekivanja budućeg uspjeha. No, za to se moraju prvo stvoriti pogodne okolnosti.

2+0+2+2=6
6 Broj Venere

Dakle, cijela godina je u vladavini broja šest, a šestica je broj Venere koja donosi usklađivanje, razumijevanje i dogovaranje. Venera je vladarica obilja i bujanja, pa će nekima donijeti novac, ali klimatski može donijeti prije svega bujice, poplave i uragane.


Broj 6 je broj ljubavi, komunikacije, partnerskih i međuljudskih odnosa, ali i broj diplomatičnosti i dobrih rješenja u kritičnim
situacijama, a u 2022 godini će ih biti jako puno, pa bi uz liječnike i ostalo medicinsko osoblje, najzaposlenija profesija mogli biti
diplomati, jer će se klackalica stalno ljuljati na rubu sukoba, a mogla bi se opasno zaljuljati i na rubu velikog svjetskog sukoba.

Previše dvojki u godini stvara tu nestabilnost, koja će se klackati amo-tamo, cijele godine.

Nevolje mogu i zbližiti ljude. Porast će solidarnost među ljudima u svemu, kao i pomaganje ranjivim skupinama. Konačno će se ljudi čvršće početi povezivati u želji da promijene okolnosti i nametnute restrikcije.

Mnogi će se tek osvijestiti i odgovornost pomaganja drugima shvatiti kao dužnost i potrebu.

Vlade svijeta će na svaku kritiku i dalje odgovarati represijama.

Na osobnoj razini, vaš OSOBNI BROJ za 2022 godinu, opisuje, kakva će vam ta godina biti.

Ako ste sudbinski broj 1, vi ste 7 u šestici, što vam donosi svađe, konflikte, gubitke i nove početke; gubitak posla, ali i nove poslove;
raskid veze ili razvod braka, ali i nove ljubavi; možda čak i odlazak u podstanarstvo ili novi dom. Možete se osloniti samo na sebe i svoje
snage.

Ako ste sudbinski broj 2, vi ste 8 u šestici, što vam donosi borbu za nasljedstvo, sudske sporove, bračne krize, obiteljske krize, novac od zarade ili prodaje imovine, dobitke u igrama na sreću, dobre prilike za pokretanje vlastitog posla, ali samo ako se ne premišljate, nego brzo djelujete.

Ako ste sudbinski broj 3, vi ste 9 u šestici, što vam donosi ljubavne prijevare i izdaje, mogući kraj braka ili veze, trudnoće mlađim osobama, moguća preseljenja, odlazak u mirovinu, završetak sudskog procesa, fakulteta, a najvažnije je da ne dopustite da vas ljudi iskorištavaju.

Ako ste sudbinski broj 4, vi ste 1 u šestici, što vam donosi nove ljubavi, novi brak ako ste udovci ili udovice, možete tražiti posao, a naći ljubav ili imati ljubavnu aferu na poslu, previše ćete se isticati i tako možete postati žrtva zlurade okoline, prilagodite se, budite
samozatajni.

Ako ste sudbinski broj 5, vi ste 2 u šestici, bit ćete suočeni sa odlukama koje treba donijeti i koje dugo odgađate, ako je o ljubavi riječ, moguća vjenčanja, poslovna partnerstva, povratak u roditeljski dom, promjena posla, fakulteta, mjesta stanovanja, grada ili države.

Ako ste sudbinski broj 6, vi ste 3 u šestici, što znači uspjeh i obilje u svemu, u poslu, u obitelji moguća prinova, ali trojka donosi i ljubavne trokute, krov nad glavom, kupnja kuće ili stana, pazite da vam se drugi ne miješaju u vezu ili brak, puno ljubavnih iskušenja i izazova.

Ako ste sudbinski broj 7, vi ste 4 u šestici, čeka vas sreća u ljubavi i u novcu, dobra godina ako vodite vlastiti posao ili ga želite započeti, putovanja, poslovi u inozemstvu, dobici u igrama na sreću, radoholičarstvo koje može naštetiti vašem emotivnom životu. Radite i zaradite, ali ne zaboravite malo i uživati.

Ako ste sudbinski broj 8, vi ste 5 u šestici, vama će godina biti turbulentna i prevrtljiva prije svega na emotivnom planu, ali i na svim drugim životnim područjima. Čuvajte zdravlje, uzrujavanje i stres ne pomažu, ako ste stalno frustrirani i u stresu, potražite liječničku pomoć.

Ako ste sudbinski broj 9, vi ste 6 u šestici, vi ste miljenici Venere, vama će čak i ružne situacije lijepo završavati. Puno dobrih prilika,
novih poznanstava i prijateljstava. Bit ćete svuda pozivani, za vas će ovo biti jako dobra godina u svakom pogledu, iskoristite je. Ako
radite u industriji zabave, ogromna popularnost i uspjeh.

Iz svega je vidljivo da bez obzira na globalna predviđanja, vaša osobna prognoza je za vas najvažnija, a ona nije za svakoga ista. Puno toga ovisi i o tome koliko dvojki i šestica imate u svom datumu rođenja, u svojim kućnim brojevima, na svojim registracijama vozila ili vlastitog posla.


Sretna Nova godina svim čitateljima Magicusa!

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 24.02.2022. 10:28h

  Član iridaMerlin36

  Broj 6 je broj ljubavi, komunikacije, partnerskih i međuljudskih odnosa, ali i broj diplomatičnosti i dobrih rješenja u kritičnim
  situacijama, a u 2022 godini će ih biti jako puno, pa bi uz liječnike i ostalo medicinsko osoblje, najzaposlenija profesija mogli biti
  diplomati, jer će se klackalica stalno ljuljati na rubu sukoba, a mogla bi se opasno zaljuljati i na rubu velikog svjetskog sukoba.

  Previše dvojki u godini stvara tu nestabilnost, koja će se klackati amo-tamo, cijele godine.

 • 24.02.2022. 10:31h

  Član iridaMerlin36

  Nije dobro biti u pravu kada su na pomolu teške situacije, nažalost, dogodilo se u 2 mesecu, 2022 godine, stvarno je tih dvojki previše...klackalica je prevagnula, diplomacija nije uspjela, Rusija je napala Ukrajinu...

 • 24.02.2022. 10:47h

  Član iridaMerlin36

  Ova prognoza je napisana u prosincu 2021 g. kada još nitko ni u najcrnjim slutnjama nije vjerovao da može izbiti ratni sukob usred Europe...

 • 24.02.2022. 10:48h

  Član iridaMerlin36

  Objavljeno u Astralu u siječnju 2022 godine...

 • 25.02.2022. 07:18h

  Član emilio-iiMerlin0

  Bože "Moj" kao Tvoj a nisam Svoj.....

  *Da bi bio svoj, moraš se slomiti sa svojim privezima, tako da više ne budete pod utjecajem društvenim sustavom ili nevidljivim silama." “Samo shvativši to, čovjek može biti slobodan. Na na ovoj razini, radi se o svjesnosti svega utjecaji koji utječu na nas." postoji delikatna ravnoteža između ljudi, grabežljivce i naše zaštitnike, tako da, čak i uz njihovu pomoć, ishod je neizvjestan." - Kako pokušavaju uništiti ljudska bića? - upitala sam stvarno uznemireno. Smrtonosno ozbiljnog lica odgovorio je: – U tu svrhu manipuliraju vođama politički, vjerski i medijski. Iz Zapravo, oni su 'um' koji kontrolira mase, Ovako stvaraju ratove i strahote, jer to je ono hrane se. Što lider ima veći utjecaj, veći su napadi kojima je podložna. Oni povećavaju osobnu važnost vladara, koji će ih natjerati da se osjećaju kao da jesu vrhovna bića. Neki od njih se izgube potpuni osjećaj stvarnosti i doslovno igraju se životima svojih vladara. - Kako kontroliraju glave država? – Koriste različite strategije, iskorištavaju ih njihova uvjerenja ili bilo koje druge slabosti koje imaju. Za neke predlažu pravce djelovanja u svojim snove, tako da nisu ni svjesni kako su došli do određenih odluka; drugima, izravno govore, toliko njih vođe potajno smatraju sebe kao poveznica između njegova naroda i boga.*

  "Potrebni su nam drugi da nam daju naše ja" ?

  "Položaj skupne točke je proizvoljan i zahtijeva neprekidni dotok novih snaga" ?

  "Jer su ta tuđa vlakna izvor bezgraničnog kapaciteta samopouzdanja" ?

  https://www.youtube.com/watch?v=-Y4j7nwm5N8

  Krščanski je ne činiti drugome ono što nebi voljeli da i taj drugi čini nama ?

  Dakle bi Amerika htijela uraditi Rusiji ono što Rusija čini Ukrajini ?

  Ruka koja daje Sankcije je iznad one koja ih prima ?

  Kada se na-ljutimo na druge to činimo i u sebi a po sebi ?

  Spram beskonačnog smo i beznačajni pa samovažiti možemo samo kad je lokalno i apsolutno ?

  Sitne laži i sve te krađe znače da i nismo svijesni nijemog svijedoka svega što se dešava ?

  **Kad se petljaš s ljudima, toneš u more interakcija kojih je vrlo teško skloni se. Tijesto, sigurno, može proizvesti energiju, ali te isto tako vuče, kvari. 

  Ti poremećaji, koji počinju biti masivni, stvaraju sve veći pritisak, uključujući sve u aktivnostima koje su, hladno gledano, djela kolektivi ludila. To je začarani krug koji je teško razriješiti255 slomiti." – To se događa kada dopustimo intersubjektivnost, tka našu percepciju svijet. Ovo jadno stanje možemo nazvati 'normalnim' ali to je daleko od dobrovoljnog razuma Ratnik. Za čarobnjake je ljudska rasa sastavljen od pojedinaca u različitom stupnju ludost. Prema ovom kriteriju, što je više predmet u skladu sa zbirnim opisom, to je luđe. Na ovi uvjeti, tj fenomen inter-subjektivnosti: svojstvo da ima ljudsko biće, za izgradnju stvarnosti konsenzusa, iznad svijeta osjetila. Kada se osoba ne slaže s drugi o onome što opaža, kaže se da jest halucinirajući, kada cijelo društvo halucinira u isto vrijeme vrijeme, zovu ga "stvarni svijet". – Fiksnost točke okupljanja je intimna vezano za sintaksu, tako da je odgovarajući slijed riječi, možete pretvoriti fiksnost u toku. To kažu liječnici uma pomoći svojim bolesnima. „Trik čarobnjaka je u tome što preusmjeravaju Jezik." -Ono što ljude drži robovima jesu sporazumima. Na neki način, svi su oni robovi dobrovoljci iz sporazuma koje su sklopili." prekinula sam ga: - Ali, ako su dogovori ono što je omogućilo biti čovjek za izgradnju kultura i civilizacija. - Kritički sam promatrao 

  - Mislite da imamo fiksno odredište? -Kao obični ljudi, doista, svi trčimo s istom sudbinom, koje nema pobjeći. Ali, kao ratnici, otvaraju nam se nove i uzbudljive mogućnosti. Znakovi duha su smjernice za neka ga smrt ne dotakne. Na to ako to nazovem istinitim sretno ne iluzornom i beskorisnom bogatstvu nakupine materijalnih dobara. -Što misliš koliko bi bio bogat čovjek spreman platiti, da pobjegne iz svog kreveta smrt?

   

   „Osjećaji povezani s riječima imaju određenu boju, a ponekad i dođu popraćeno valovima vrućine ili hladnoće." „Pričljivi glupi, izgledaju kao izmiješana mrlja nedefiniranih, pomiješanih boja, kao na onim modernim slikama. Misli kontemplativnih ljudi, s druge strane, pogledajte različite boje, ali u vašem je manje uzbuđenja unutra."

  Ekološki problemi s kojima se suočava modernog čovjeka, rezultat su fiksnosti u položaj grabežljivca. Došli smo do takvog stupnja učinkovitost kao grabežljivci, u koju smo stavili riskirati naše postojanje kao vrste, jer, kao i paraziti, nemamo kamo drugdje kamo ići, naš uspjeh kao grabežljivaca ima postati naša najgora prijetnja.”

  Parodirajući riječi od klasik književnosti, pitao me tko sam. “Ne znam”, odgovorio sam spreman na borbu, “ali 'Ja sam'. -Problem je što ne znaš, jer, da spoznat ćete, zasigurno vam se to ne bi svidjelo, budući da ti si zbrka osjećaja koji se bore očajnički želeći pronaći svoje središte Ravnoteža. Ali taj sekundarni centar, kojemu ti ti zoveš 'ja', to zapravo ne postoji, to je samo a fatamorgana, deskriptivna montaža koja stvara iluziju od mene'. Naše pravo ja nalazi se u šuti i ne zahtijeva daljnja objašnjenja. – Cilj ratnika je opažanje izravno, bez potrebe prolaska carine na razlog, gdje je što, nakon prolaska kroz filter interpretacije, gubi svoje pravo značenje. - Ljudi su jedini koji moraju okrenuti se riječima, uspostaviti osjećaj ako jesu, životinje nemaju taj problem. Što treba biti nešto jednostavno i prirodno, postalo je a križaljka, parodija. Neprestano ponavljajući 'Ja Ja sam ', poput papagaja, djeluje pomalo nevino, ali, kad shvatiš, izgubljen si, u labirintu ega, a ne znajući tko si, nesposobnost pronaći smisao za svoje postojanje, mnogi više vole samoubojstvo * "Čarobnjaci uspoređuju ljudska bića s preživače koji se fokusiranjem na teme specifične, čupajte i žvačite pune zalogaje svijet oko sebe, zanemarujući sve ostalo. Zatim povrate te zalogaje percepcije, promišljati ih kroz sebe, gdje je sve pretvara u obrazloženo tumačenje, od tako da perceptivni entitet postaje interpretativni identitet, a svjedočenje postaje a odraz."  -Ono 'Ja sam' je klišej, njegova unutrašnjost je šuplja, jest hrani se jezgrom nesigurnosti. Nečinjenje je prekid u tijeku izvedbe svjetski standard. Sve dok to ne možete prijeći osjećaj 'ja jesam', ne postoji način da se to zaustavi tok.  – Jedan od najboljih načina da pristupite nečinjenju je oponašanje dječjih igara. - Rekao je sa smiješan izraz. Nastavio je objašnjavati: promijeniti percepcijsku naredbu, mogu se izvršiti obavljati neutilitarne djelatnosti, kao npr. hodanje naslijepo ili unatrag, vrtenje a stablo, usmjerite pažnju na kamenčić ili oblaci, vrebajući nečiju sjenu, i sve ostalo na koje se možete sjetiti. Ali, najvažnije od svega, pazi da to ne pretvoriš u rutinu. **

  .....ali zar i mi ne činimo životinjama strašne stvari pa i jer moramo jesti !?

  Ali im usput pomažemo i da se razviju u "beskorisna bića" ??

  Mi sve opravdavamo jedni-drugima pa je u redu da i zajedno ispaštamo ???

  Po onome "koliko smijeha toliko i plača" bilo bi najbolje da plačemo kada nam je smiješno.......

 • 25.02.2022. 14:50h

  Član iridaMerlin36

  Emiliov prijedlog

SADRŽAJ UPISAO

Član iridaMerlin36 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana irida dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝

Napiši nešto, ostavi trag

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U LIPNJU

LIPANJJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro magicusi!

  18.06.2022. 07:39h
 • Član bglavacbglavac

  Predragi, sretan vam blagdan! Lp

  16.06.2022. 10:45h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, puno ti hvala za tumačenje ovog sna... još čekam da se ostvari, a znam da hoće (oprosti što kasnije zahvaljujem na tumačenju)

  08.06.2022. 16:37h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče.

  06.06.2022. 21:39h
 • Član bglavacbglavac

  Danas je novida, učinimo od njega nešto najljepše što možemo. Lp

  06.06.2022. 06:06h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, blagoslovljenu nedjelju vam želi. Lp

  05.06.2022. 06:30h
 • Član bglavacbglavac

  Sretan vam Dan državnosti. Uživajte i odmarajte se . Lp

  30.05.2022. 08:04h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info