Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sofija132

Upisao:

sofija132

OBJAVLJENO:

PROČITANO

3054

PUTA

PSIHOFIZIČKO ZDRAVLJE - ZNAKOVI HOROSKOPA -12.

PSIHOFIZIČKO ZDRAVLJE - ZNAKOVI HOROSKOPA -12.
Napisala - Dolores Rodin,

PSIHOFIZIČKO ZDRAVLJE - ZNAKOVI HOROSKOPA -12.

Ovan (1.)
= Za vas ništa lakše nego da izgubite kontrolu kada ste suočeni sa stresnom situacijom. S obzirom na to da vam je skoro nemoguće izbjeći povremene eksplozije, pokušajte naučiti kako da se uzdržite. Kada ste u prilici da eksplodirate, brojite polako do 20, što je prilično stara metoda, ali koja uvijek pomaže. Alternativno rešenje bi bilo da odmah prošećite ili napravite nekoliko vježbi. Kada bijes jednom počne stišavati, počnite s relaksacijom, kao što je sporo i ravnomjerno disanje. Napetost najčešće osjećate u tjemenu, čelu i mišićima vilice. Uz pomoć tehnika relaksacije prvo morate naučiti opustiti ove dijelove tijela. Ali prije svega trebate eliminirati nepotreban stres iz svoga života, tako što ćete uvidjeti da nisu svi tako brzi i bistri kao vi. Nekima je potrebno više vremena za objašnjavanje prije nego što zadovolje vaše visoke standarde.

Bik (2.)
= Vi ste uglavnom smirena osoba, koja je skoro uvijek u stanju savladati se, ali i vama se dogodi da prenaglite. U tim trenucima vaša eksplozija se može mjeriti s nuklearnom bombom. Do sukoba najčešće dolazi kada vam se suprotstavi netko još tvrdoglaviji od vas. S obzirom na to da je vaše ponašanje, kada se razbjesnite, neugodno za sve oko vas, povremeno sebi dajte oduška kroz fizičke vježbe i smireni razgovor o svojim osjećanjima. Napetost vam je najčešće izražena u vratu i čeljusnim mišićima. Gornji dio leđa također trpi kada napetost duže traje. To je uzrokovano tenzijom u vratnom djelu kičme. Kada osjetite da nailazi nervoza, počnite s dubokim disanjem i opuštanjem mišića, da biste što prije opustili najugroženije dijelove.

Blizanci (3.)
= Vi pucate od energije, koja se ponekad pretvara u napetost. Kako ste stalno u potrazi za novim iskustvima i izazovima, i mnogo toga započinjete raditi u isto vrijeme, kada dođete u stanje stresa skloni ste reći ono što inače ne bi trebalo. Inače, vi uvijek imate mnogo toga reći kada ste ljuti. Morate uvidjeti da ništa ne dobivate nerviranjem zbog beznačajnih stvari. Ako predosjetite da ćete iskočiti iz svoje kože, stanite na trenutak, razmislite o neželjenim posljedicama, koje vaše riječi izrečene u bijesu mogu imati. Kada ste pod stresom napetost vam se akumulira u predjelu ramena, prsnog koša, ruku i dlanova.
Pri prvom nagovještaju sukoba započnite s dubokim disanjem. Čim osjetite da ste nervozni, usporite disanje i počnite s relaksacijom mišića da biste olakšali tenziju u najugroženijim dijelovima. Što češće zagrijavajte ruke.

Rak (4.)
= Vi ste pretjerano osjetljivi, zbog toga vrlo lako dolazite u situaciju da budete pod stresom. Kada ste uznemireni u stanju ste da svom snagom udarite na uzrok svoga bijesa. Iako ste obično pasivni, možete veoma dugo biti ljuti. Samo vas Škorpion u tome može nadmašiti. Česte ljutnje ili osjećaj neprijateljstva izjedaju vas i mogu izazvati velike fizičke smetnje u vašem organizmu. Pokušajte shvatiti da je većina prijetnji koje primjećujete bezopasna. Samo ćete u tom slučaju uspeti da se djelotvorno suočite i izborite s pravom krizom kada naiđe. Napetost u vašem organizmu najviše se pokazuje u grudima i trbuhu. Stres negativno utječe na disanje i sistem za probavu. Kada osjetite da vam uznemirenost ili uzbuđenje rastu, počnite sa abdominalnim disanjem. Vitalne dijelove tijela ćete opustiti uz pomoć tehnike opuštanja mišića.

Lav (5.)
= Najčešći uzrok zbog kojega se vi osjećate pod pritiskom je kada vas netko pokušava zasjeniti ili izvrgnuti ruglu. S obzirom na to da ste okupirani svojim ponosom i očuvanjem svoga dostojanstva, naviknuti ste na kontroliranje svoga temperamenta, naročito ako bi vas eksplozija bijesa prikazala u negativnom svijetlu. Isto tako vas može iznervirati ako vas netko pokušava spriječiti da u nečemu uživate. Ukoliko ipak pokušate raditi normalno, a nalazite se pod prekomjernom tenzijom, efekti će se osjetiti na radu srca, vratu ili čak oslabljenom vidu. Sve što djeluje na srce ili cirkulaciju može povratno djelovati na čitav organizam. Stoga je stres opasnost za čitavo vaše tijelo. Čim osjetite da gubite kontrolu nad sobom, koncentrirajte se na pravilno disanje. Umirite se i svedite broj udisaja na 8 – 12 u minuti. Svakodnevno radite vježbe istezanja da bi vam kičma što duže ostala savitljiva.

Djevica (6.)
= Vi iako djelujete relativno opušteno, znate biti pretjerano uzrujani, naročito oko nekih detalja. Mnogo se više brinete o svemu nego što ljudi oko vas mogu pretpostaviti. Ukoliko frustracija traje pretjerano dugo, efekt na vaše zdravlje može biti veoma ozbiljan. Možda biste se osjećali lakše ako biste pisali ponešto o onome što vas muči. To ne morate nikome pokazati, ako ne želite. Važno je da uzrok vaše napetosti izađe iz vas. Napetost djeluje na vaš živčani sustav i na organe za probavu, a rezultat je da vam je čitavo tijelo pod stresom. Kada osjetite da ćete se iznervirati, nađite neko mirno mjesto, makar samo u svojoj glavi. Bez obzira na to gdje se nalazite, usporite disanje i trudite se da bude duboko. Svakodnevno šetajte i radite lagane vježbe, što će povoljno utjecati na vaš živčani ustav, i naučiti vaše tijelo da se opušta kada je to potrebno.

Vaga (7.)
= Vi ste jako osjetljivi na napeta stanja, naročito kada su ona uzrokovana osobnim odnosima. Vaš simbol je vaga, mada vas je moguće izbaciti iz ravnoteže ako dođete u sukob s onima do kojih vam je stalo. Napravit ćete skoro sve što je u vašoj moći da izbjegnete sukobe, ali ako ste stjerani u kut, borit ćete se kao ljuti tigar. Život bi vam bio mnogo jednostavniji kada biste prestali brinuti kako da svima udovoljite. Pokušajte raditi ono što će vas usrećiti. Napetost se obično koncentrira u leđima, u nivou bubrega i blizu struka. Kada je kičma napeta, čitav organizam trpi. Svakodnevno radite vježbe istezanja da biste što duže održali kičmu elastičnom. Kada već vidite da se živciranje ne može izbjeći, probajte sa sporim i smirenim disanjem, tako da vam se trbuh diže kod svakog udisaja. Prakticirajte zagrijavanje ruku ili da svakodnevno upražnjavate tehniku relaksacije mišića.

Škorpion (8.)
= Vi sami u svakodnevnom životu pronalazite razloge za stres, jer vaše su emocije toliko snažne i duboke da se ne možete suzdržati. Jako ste tajanstveni i vaša je želja da uvijek imate kontrolu nad svima i svemu, vi u sebi akumulirate mnogo napetosti koje nitko tko vas izvana promatra, nije svjestan. Ako sve svoje probleme suviše dugo čuvate u sebi, unutrašnje ključanje je neminovno. Strah, ljutnja i frustriranost utiču na organizam da oslobađa destruktivne hormone, što kao konačni rezultat može imati ozbiljne psihičke poremećaje. Za vas je od vitalne važnosti da naučite kako da se borite sa stresom, pomoću vježbi i smanjenja praga osjetljivosti. Napetost se može odraziti i na vaš seksualni život, kao i na sistem za pražnjenje u organizmu. Kada osjetite da postoji mogućnost od stresne situacije, odmah započnite s abdominalnim disanjem i mišićnom relaksacijom, koji će vas najefikasnije osloboditi napetosti.

Strijelac (9.)
= Vi se znate smijati svojim greškama, jednako slatko kao i tuđima. Vaš vas optimizam čini da ste rjeđe od drugih izloženi stresu. Oštri i prodorni komentari su vaš uobičajeni način da se izborite s onima koji vam dosađuju. Ono što svakako najviše mrzite su nečiji pokušaji da vam ograniči slobodu i neovisnost. U tim situacijama ste zaista u stanju da se razbjesnite. Vi ste osoba koja na prekomjernu napetost reagira tako što se prepusti jelu i piću. Strijelci su skloni gojaznosti, koja im se naročito povećava u stresnim periodima. Obilje jake hrane ili napitaka koji debljaju brzo će uticati da vam se poveća obim struka i težina. Kada osjetite da ste razdražljivi, odmah započnite s pravilnim i dubokim disanjem. Istovremeno, ne zanemarujte mišićnu relaksaciju koja najbrže eliminira napetost.

Jarac (10.)
= Vi predstavljate ekstremni slučaj samokontrole i orijentiranosti prema postavljenom cilju. Kako ste jako okupirani ostavljanjem dobrog utiska, naučili ste sebe da svoj temperament držite na uzdi, pogotovo ako bi vas pokazivanje ljutnje moglo prikazati u nepovoljnom svijetlu. Jako ste strogi prema sebi, pa je i u većini slučajeva napetost koju osjećate rezultat vaših preteških i prevelikih zahtjeva koje sami sebi postavljate. Opustite se ponekad, izađite u prirodu, osjetite miris cvijeća i vidjet ćete kako će napetost neprimjetno nestati. U stresnim stanjima zglobovi vam se stežu ili vas bole. Kosti, koljena ili drugi zglobovi su u takvim prilikama podložni povredama, jer vaše kretanje je nespretno i lakše se može dogoditi da budete povrijeđeni. Pri prvom nagovještaju stresa počnite s dubokim disanjem i opuštanjem mišića, jer ćete tako najlakše eliminirati neprijatne fizičke popratne pojave napetosti.

Vodenjak (11.)
= Vi prilično čvrsto kontrolirate svoju narav i emocije. Iako volite promjene, vaši pogledi su uglavnom stabilni. Kako ste po prirodi intelektualna osoba, rado drugima opraštate njihove mane, nedostatke i hirove. Ali, ponekada vam ipak smeta i naljuti vas očigledna nepravda. Kada vas nečije ponašanje isprovocira i dovede u stanje napetosti, pokušajte sve razriješiti svojom izuzetnom vještinom smirenog i logičnog razgovora. Ako druga strana nije spremna na razgovor, distancirajte se od problematične situacije, ako je moguće barem u mislima. Vaš delikatni živčani sustav reagira negativno na stres, a to se dalje odražava na vaš um i tijelo. Vi često osjećate tenziju u nogama i donjem dijelu leđa. Skloni ste grčevima u nogama, koji su najčešće posljedica stresa. Kada osjetite da ste uznemireni, momentalno počnite s vježbama dubokog disanja i opuštanja muskulature. Posebnu pažnju obratite na noge i leđa.

Ribe (12.)
= Vi ste u stanju da s vremenom nagomilate toliko napetosti u sebi, da to može uništiti vaše emocionalno stanje i ugroziti vaš mir. Kako ste jako osjetljivi i pri tom volite mir, vi nikada svjesno ne želite nikoga povrijediti, mada su konflikti ponekad neizbježni. Za vaše je dobro da ponekada date sebi oduška, jer u protivnom možete jednog dana ustanoviti da je cijena za suzdržavanje bila previsoka. Zapamtite da stres ostavlja posljedice na vaš imunološki sustav, dok je istovremeno limfni sustav u organizmu borac protiv bolesti. Kada ste psihički ugroženi stresom, lakše ćete dobiti bilo koje virusno oboljenje. Uvijek sebi priuštite dovoljno odmora, osobito onda kada prolazite kroz životno razdoblje koje je pretrpano problemima. Izbjegavajte pretjerivanje u bilo čemu, pa i na emotivnoj razini. Kada osjetite da ste nervozni, otiđite na neko mirno mjesto, pa bilo to samo u vašim mislima, odlutajte što dalje. Dišite duboko, opustite mišiće i olakšajte svoju napetost. Svoju energetsku razinu održavajte tako što ćete jesti one namirnice koje ne sadrže previše masnoća. Vježbajte bar tri puta tjedno, i to obavezno. Odaberite neku duhovnu tehniku - molitva, meditacija, reiki,..a koja će vam pomoći u održavanju emotivne ravnoteže.

Napisala - Dolores Rodin, mob - 091/9576-267. 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

KOLOVOZ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

  07.08.2020. 04:45h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi. sretan vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Lp

  05.08.2020. 04:51h
 • Član bglavacbglavac

  Nema. Lp

  03.08.2020. 08:28h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Bez slobode - nema života.

  03.08.2020. 00:00h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ratovi traju i po nekoliko godina. Ljudi se u ratu bore za život. A ćovjek se svaki dan bori za život, bilo rata ili ne. Život bez slobode i nije neki život. Zato , u ovim vremenima oduzimanja slobode, moramo se boriri za slobodu, jer bez slobode - nema

  02.08.2020. 23:59h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ahoj...

  02.08.2020. 23:54h
 • Član iridairida

  ahoj Edine!

  25.07.2020. 14:45h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info