Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

487

PUTA

OTKRIVENO! Kemoterapija je toksični otrov za svaku živuću stanicu u ljudskom tijelu – istraživači upozorili na mitohondrijsku disfunkciju

OTKRIVENO! Kemoterapija je toksični otrov za svaku živuću stanicu u ljudskom tijelu – istraživači upozorili na mitohondrijsku disfunkciju
Kemoterapija nije lijek; to uopće nije niti terapija. Nova studija objavljena u američkom Journal of Physiology-Cell Physiology razotkriva da kemoterapija uzrokuje mitohondrijsku disfunkciju u mišićima pacijenata

Kemoterapija nije lijek; to uopće nije niti terapija. Nova studija objavljena u američkom Journal of Physiology-Cell Physiology razotkriva da kemoterapija uzrokuje mitohondrijsku disfunkciju u mišićima pacijenata

Ovo nije neka obična nuspojava. Ovo je izravno oslabljujuća nuspojava na pacijente, stanje koje uzrokuje umor, slabost, oksidacijski stres i gubitak mišića u bolesnika.

Istraživanje, provedeno na Sveučilištu u Vermontu utvrdilo je da je kemoterapija štetila bolesnicima s rakom dojke, kroz kemoterapijske lijekove doksorubicin i paklitaksel. To su takozvani lijekovi koji se obično koriste nakon operacije kod pacijenata s rakom dojke.

Mitohondriji su energetski centri svake stanice. U liječenju raka treba povećati proizvodnju energije u stanicama, a ne ograničiti. Maksimiziranje proizvodnje mitohondrijske energije jedan je od ključeva za oporavak tijela od raka.

Lijekovi protiv raka dojke stvaraju uvjete za razvoj karcinoma u budućnosti.

Kemoterapijski lijekovi uništavaju mitohondrije zdravih stanica, inicirajući kronične bolesti

Kako bi se bolje razumjelo sve ovo, istraživački tim Sveučilišta Vermont usporedio je mišićna vlakna kod žena koje su bile podvrgnute kemoterapiji zbog raka dojke nakon uklanjanja tumora.

U usporedbi sa zdravom kontrolnom skupinom žena, te žene su imale izražen gubitak mišićne mase, što je otkriveno presjekom mišićnih vlakana. Zatim su istraživači primjenjivali kemoterapijske lijekove na stanicama kod miševa i proučavali mitohondrije.

Mitohondriji su se značajno smanjili i otkriven je oksidacijski stres zajedno s atrofijom mišića. Istraživači su otkrili da doksorubicin i paklitaksel nanose teški oksidacijski stres koji oštećuje stanice, ograničava proizvodnju mitohondrijske energije, ubrzava staničnu smrt i inicira uvjete za kronične bolesti.

Prema istraživačima, ova studija objašnjava zašto postoji “velika prevalencija umora i funkcionalne nesposobnosti u svim vrstama karcinoma, uključujući one koji nisu tipično karakterizirane kaheksijom (gubitkom mišića) kao što je kod raka dojke.”

Nije rak taj protiv kojeg koji su pacijenti borbe. Pacijenti se bore protiv izravnih oslabljujućih učinaka kemoterapijskih lijekova.

Srećom, istraživači širom svijeta proučavaju mogućnosti liječenja koje povećava proizvodnju mitohondrijske energije za zdrav oporavak od raka.

Istraživači sa sveučilišta University of Salford otkrili da Mača zeleni čaj učinkovito ubija stanice raka dojke na taj način da prebacuje stanice raka prema „metaboličkom stanju mirovanja.”

Mača zeleni čaj cilja kancerozne matične stanice i smanjuje njihov oksidacijski mitohondrijski metabolizam, ostavljajući zdrave stanice nepovrijeđene.

Isto tako, biljka koja je pronađena u Europi, Aziji i Sjevernoj Africi pokazuje nadu u liječenju karcinoma dojke i prostate.

Istraživači sa na Sveučilištu u Washingtonu otkrili da slatki pelin, u kombinaciji sa željezom, učinkovito cilja stanice raka, ostavljajući zdrave stanice nepovrijeđene. Istraživači su koristili prirodni holotransferin za prenošenje željeza u stanice raka.

Stanice raka dojke imaju do petnaest puta više receptora za željezo od okolnih stanica. Aktivni sastojak slatkog pelina, artemisinin, reagira sa željezom, potičući stanice raka da odumru.


Novi-Svjetski-Poredak.com

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 27.06.2019. 09:22h

  Član emilio-iiMerlin0

  How Can You Be Yourself.....

  ...... if You Don't Know Yourself?*

  Dakle nije pitanje zašto bi čovijek trebao osloboditi svoju svijesnost ograničenja društvenog poretka?

  Nego je pitanje zašto i kako društveni poredak ograničava svijesnost pojedinca tojest ako "čovječanstvo ne postoji i ti si odgovoran za sve"!

  Da li lideri/vođe čovječanstva izvode sve te predstave i rituale mili ratove i utakmice jer je njihovo samopouzdanje zasnovano na drugima tojest oni u suštini ili po sebi ne znaju niti da su živi?

  Dakle bi naši gospodari lebdjeli iznad stola ili visočije letjeli *Kazao im je da čarobnjaci moraju iz daljine da
  motre na svoj tonal da bi bolje shvatili šta se zaista
  nalazi oko njih. Poveo ih je do jednog grebena s koga
  su mogli da vide ceo taj kraj. Sto se odatle jedva video.
  Odveo ih je zatim opet do stola i rekao da se
  nagnu nad njim da bi im pokazao kako običan čovek
  ne može da obuhvati onoliko koliko čarobnjak može
  zato što je običan čovek tu, na tom stolu i drži se
  svega, svake stvarčice na njemu.*

  Ali o ovome pojma nebi imali *. Objasnio im
  je da se za čarobnjaka oblast naguala nalazi tačno ispod
  stola. Pošto je bilo nemogućno zamisliti da se
  može baviti ogromnim prostranstvom koje nagual obuhvata,
  prostranstvom sličnim toj pustoj visoravni, čarobnjaci
  su za svoju oblast aktivnosti uzimali prostor
  tačno pod ostrvom tonala, što je slikovito prikazano
  onim što se nalazilo ispod stola. To je ona oblast koju
  je on nazivao drugom pažnjom, pažnjom naguala, ili
  pažnjom ispod stola. Tu pažnju ratnik može da dosegne
  tek kad sve zbriše sa stola. Kad se stigne do te
  pažnje, rekao je da se te dve pažnje spoje u jednu
  jedinu jedinicu, i da je ta jedinica u stvari sveukupnost
  svakog pojedinca.*

  Možemo si samo misliti šta če se dogoditi kada se SamoVažnost dočepa i Umjetne Inteligencije odnosno koje če tek onda Operacije neki izvoditi i opet na drugima?

  Kada pogledamo nespojivost Crkve i Države to je onda i Izvorna Medicina jer bi inače bilo kao da skupa jedu a odvojeno gladuju ili kao "pola pijem a pola šarcu dajem"?

  Ono što također ne treba smetnuti s uma je i da gotovo nitko nije u stanju poduže istrpjeti Tišinu *Letačev um nestaje za­uvijek«, reče »ako se vrač uspije dočepati vibracijske sile koja nas dr­ži na okupu kao konglomerat energetskih polja. Uspije li vrač odr­žati taj pritisak dovoljno dugo, letačev će um doživjeti poraz i nesta­ti* a što doslovno znači da se mi bez problema prodajemo i za sitne pare a za veču lovu bismo i ubili?!

  Pitanje je i zašto neki masovno izvoze oružje ali i nedaju drugima da razviju atomsku bombu..... jer to govori i sa vrha o našoj najdubljoj prirodi tojest i baš kao kada zaradimo novce proklinjuči marihuanu a onda ju legaliziramo i uložimo novce u njezinu proizvodnju?

  Ali uvijek "mi"...... tojest "ja pa ja"!

  P.S:Što se tiče "liječničke pogreške" tu se baš kao i u ratu zakon ne odnosi na one koji ga donose???

  Uostalom osvrnimo se oko sebe i: *Energetska šteta, koja se pritom pričinjava našoj svesti je enormna. Spoljašnji sjaj doduše stalno ponovo raste, ali Voladoresi ga ponovno pojedu do određene visine - poput krave koja brsteći održava visinu trave na pašnjaku. Tako i stepen naše svesti stalno ostaje na niskom nivou, koji nam doduše omogućava svladavanje svakodnevice, ali ne i preispitivanje situacije ili čak spoznaju da u određenom smislu delimo sudbinu naših domaćih životinja. Jer, kao što mi držimo kokoške u kokošinjcima i kavezima, kaže Don Huan, isto tako Voladoresi nas drže u ljudskim kokošinjcima, s tom razlikom da mi štale i kaveze u kojima živimo sami gradimo.

  Te štale i kavezi, naglašava Kerol Tigs, su naši gradovi, sela i kuće, bez obzira da li živimo u seoskoj idili ili u središtu velegrada. Iz kokošije perspektive nema istinske razlike u tome da li gubimo perje i bivamo pokradeni za jaja zatvoreni u boksove nosilja, štalu ili dvorište, jer na kraju krajeva svejedno živimo i umiremo u ropstvu.


  Naočigled esencijalne neslobode i izrabljivanja kojem podležemo, možemo i aktuelnu diskusiju o primerenom uzgoju domaćih životinja da pogledamo u novom svetlu. Jer, kao što kaže Kerol Tigs, mi životinjama činimo samo ono što Voladoresi nama čine - kao učeni robovi svojih gospodara besramno ih izrabljujemo: muzemo ih, sisamo i koljemo, krademo njihova jaja i povrh toga činimo ih poslušnima na najrazličitije načine. Vezujemo ih, trpamo u kaveze, podrezujemo im krila, rogove, kandže i kljunove, dresiramo ih, činimo zavisnima i ubijamo u njima agresivnost i prirodan nagon za slobodom.

  Naše celokupno ponašanje je prožeto time, jer mi ne samo da izrabljujemo domaće životinje, nego i celokupnu živu i neživu prirodu – uključujući ljude oko nas. Uprkos ukidanju ropstva i opštem načelu modernog sveta, koje propagira slobodu, jednakost i bratstvo, ti uslovi vrede tek za one retke, koji su u socijalnom sistemu izborili gornje položaje. Većina još uvek živi i radi u zavisničkim odnosima, u kojima su manje ili više dobrovoljni robovi, iako danas više ne nose lanac oko vrata. Njihova jedina uteha leži najčešće u činjenici da postoji neko ko je još niže na hijerarhijskoj lestvici, koga mogu da izrabljuju i ugnjetavaju, sasvim u stilu bicikliste: gore pognut, dole gazi.*??

  Dakle o čemu pričamo..... tojest mi i nebi bili slijepi da vidimo ili bismo i vidjeli da nismo slijepci ali je i moguče da Toll zna šta govori pa čemo i za parsto godina izači iz tog "srednje kamenog vijeka" odnosno kada kažem "mi" to nisam "ja"?

SADRŽAJ UPISAO

Član bglavacMerlin13 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana bglavac dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LISTOPAD...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  hvala, Edine :) uzvraćam pozdrave :)

  20.10.2020. 11:13h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče svima. Poseban pozdrav za Sjenu.

  17.10.2020. 22:01h
 • Član iridairida

  ShadowOfSoul, u svakom trenutku možeš sama podignuti bilo koji svoj članak

  15.10.2020. 19:56h
 • Član bglavacbglavac

  Može. Lp

  15.10.2020. 08:21h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  o, pa može li neki moj članak bar 5 minuta biti prvi na naslovnici?? kad god stavim članak, odmah iznad njega zareda bar 5 drugih, a satima znam vidjeti jedan te isti članak na naslovnici? :)

  14.10.2020. 11:15h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, želim ti sretan rođendan :)

  14.10.2020. 11:15h
 • Član iridairida

  Hvala draga Božice ☕️♥☕️♥

  13.10.2020. 10:41h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info