Kalendar događanja

Član KARIZMATIK

Upisao:

KARIZMATIK

OBJAVLJENO:

PROČITANO

343

PUTA

OD 14.01.2018.

OBJAVLJUJUĆI B O G DANAŠNJICE i PROROČKE ŠKOLE NAŠEG VREMENA!

OBJAVLJUJUĆI B O G DANAŠNJICE i PROROČKE ŠKOLE NAŠEG VREMENA!
Svejedno kako se oni nazivaju: Avatari, sinovi Božji, proroci, mistici, karizmatici, sveci ili blaženici.

 

 

Centar za promicanje znanosti

prosvjetljenja, posvećenja i iscjeljenja 

odgovorni urednik

 Mato Mihić

Cesta 43. istarske divizije 1/8

HR 51 415 Lovran

e-mail: mihicmato@gmail.com

 

 

Čovjek je morao napustiti zajedništvo s Bogom i poći na dugi, kozmički put osamljenosti, učenja i stjecanja iskustva. Na tom putu on mora najprije učiti nositi trnovu krunu na svojoj glavi, da bi nakon povratka bio okrunjen kraljevskom krunom. Čovjek je odlučio poći u pakao, da bi postigao raj. To je njegov put i njegova kozmička odrednica. No Bog uvijek ostaje u kontaktu s čovjekom: On ga inspirira, on mu se uvijek objavljuje i saopćava nove spoznaje i prenosi energiju života, prosvijetljena i posvećenja. Ispružen Božji prst simbolizira tu veliku istinu, koju je slikovito prikazao veliki Michelangelo. Michelangelo je jedan od onih velikih umjetnika, koji je došao na ovu zemlju, da svojim djelima ljudima saopći i prenese velike kozmičke istine. Iako dalek i nevidljiv Bog uvijek ostaje čovjekov partner i pratilac, koji ga blagosiva i čezne za njegovim povratkom u dimenzije s onu stranu naše ovozemaljske drame.    

 

OBJAVLJUJUĆI 

B O G

DANAŠNJICE

i

PROROČKE ŠKOLE NAŠEG VREMENA !

 

MATO MIHIĆ

„ Pazi da do ovog ništa ne dođe do ušiju onih, koji još nisu spremni. Ovo je samo za one, koji su pozvani ! “

Onome, kome je bosanska ganga i slavonski bećarac najugodnija glazba, nemoj mu nuditi Mozarta niti Schuberta !

Ne podcjenjuj one kojima je crkva njihov duhovni put, oni su još početnici.

 A ti pristupi ovoj mudrost i uputi se na brdo UZAŠAŠĆA!

Uvijek imaj u vidu pouku velikog karizmatika i filozofa Rudolfa Steinera:

„Neprosvijetljen je čovjek luđak, koji je zaokupljen samo teškim danonoćnim radom za dobrobit iluzornih gospodara.

Ne znajući tko je njegov pravi Gospodar on trati svoje vrijeme služeći samo Mamonu. Gospodara svih gospodara on ne poznaje niti odvaja vrijeme za slušanje o Njemu iz pravih izvora.

Svinja, koja jede izmet ne mari za slatkiše napravljene od šećera i maslaca.

Isto tako neprosvjetljen čovjek sluša samo valove sjetilnog uživanja ovog privremenog svijeta.

On nema vremena za slušanje o životnoj sili koja pokreće ovaj svijet.“

S a d r ž a j

1.       Predgovor

2.       Da li Bog govori  danas ?

3.       Duhovne škole njemačkog jezičnog područja:

EVA – MARIA AMMON, CHRISTOPH FASCHING,

 UTA KRETZSCHMAR

4.       KNJIGA ZNANJA – Mevlana – proročki fenomen u Istambulu

5.       Fenomen Krista Majtreje

6.        Uzašli Majstori

7.       Reformatorske perspektive religiozne svijesti:

I  TREĆI PUT JE ZAPJEVAO PIJETAO

EGZOTERIČNO I EZOTERIČNO KRŠĆANSTVO

NOSTRADAMUS OVO PROROČANSTVO O VATIKANU

 

P R E D G O V O R

Sve religije vjeruju u božje predstavnike na zemlji i nude ljudima kontakt s njima. Svejedno kako se oni nazivaju: Avatari, sinovi Božji, proroci, mistici, karizmatici, sveci ili blaženici. Ljudima se preporuča, da se njima mole i njih zazivaju u svim svojim potrebama. U katoličkoj i pravoslavnoj crkvi posebno je prisutan kult svetaca. Kao što je ovdje na zemlji za uspjeh, pomoć i promicanje vrlo važno imati kontakt osobe i poznanike na višim i  odgovornim pozicijama, tako je važno imati kvalificirane kontakt osobe u duhovnom svijetu. Religiozni fanatici, u svom neznanju, inzistiraju jedino na vjeri u jednog Boga i dopuštaju samo njegov kult i uče, da se čovjek smije samo jedinom Bogu Ocu moliti i obraćati. U tom stavu ima samo donekle istine, ali taj je stav rezultat neznanja. No u stvari sam Bog se uopće ne bavi mnogim stvarima,  jer On ima svoje nadležne predstavnike na svim područjima, koji u Njegovo ime upravljaju i djeluju u cijelom svemiru. Postoji KOZMIČKA HIJERARHIJA sa centralnim duhovnim suncem: ALFA I OMEGA. Postoji nadalje SUNČANA HIJERARHIJA – odakle počima vladati otac – majka  princip, zatim PLANETARNA  HIJERARHIJA, koja regrutira ogromni broj svjetlosnih bića, koja su nadležna za pomoć i razvoj određene planete. Ovdje spadaju i   tzv. „Uzašli majstori“. Među njima najpoznatiji su: Isus Krist, majka Marija, Saint Germain, Hilarije, Kutumi, El Morija, Lady Nada, Lady Kvan Jin, Palas Atene, Paulo Venecijaner i drugi. Oni su upravitelji sedam božanskih energija, koje su odlučne za naš duhovni, posvećujući, prosvjetljujući i iscjeljujući napredak. Vrlo je važno znati, koga treba dozvati u pojedinim potrebama. „Uzašli majstori“ su oni, koji su svojim dugim kozmičkim putem, apsolvirali svoj razvoj i postigli sedmo posvećenje. I kao takvi oni su kvalificirati i nadležni pomagati..

Proglašeni sveci od strane crkava često su oni pojedinci koji su postigli posvećenje tek prvog ili drugog stupnja. Oni još nisu postali članovi Bijelog Bratstva i kao takvi njihova je pomoć neznatna. Znanje o svim tim detaljima posjeduju samo one mistične škole, gdje su prisutni oni inkarnirani pojedinci, koji sa svojim medijalnim sposobnostima imaju direktne kontakte sa duhovnim svijetom. Crkve su niža energetska polja i njima je ovo znanje nedostupno.  Oni propovijedaju i vjeruju samo u Boga, koji se je u davna vremena objavljivao i saopćavao svoje učenje. I samo to učenje, objavljeno davno nepismenim ribarima i pastirima, za njih je jedino što je Bog imao reći. Oni ne vjeruju u Boga, koji također i danas inspirira pojedince, koji se i danas objavljuje i saopćava nove objave o Bogu, svemiru i čovjeku. Ne poznavajući i ne priznavajući te objave čovjek ostaje u velikom neznanju, jer za izvor svojih spoznaja poznaje i priznaje  samo prastaro znanje, koje je saopćavano u mitovima i prispodobama, jer čovjek onog vremena nije bio na stupnju svijesti da shvati znanje, koje nam Bog danas objavljuje – preko karizmatika i proroka našeg vremena.

FENOMEN NJEMAČKE NACIJE

Tko dublje i ozbiljnije prati, od poslije drugog svjetskog rata do danas, znanstveno tehnički, filozofski i religiozno-duhovni razvoj u krugu njemačkog jezičnog područja taj se mora suočiti sa fenomenom jednog naroda i zaključiti, da je taj narod od Boga izabran za veliki doprinos našoj civilizaciji. Njemačka je kolijevka naše današnje civilizacije. Znanstveni radnici Amerike i kasnije Rusije uglavnom su Nijemci, koji su pred Hitlerom emigrirali u Ameriku i u susjedne zemlje. Kad je Staljin sa ruskom vojskom stigao u Berlin imao je točne adrese njemačkih znanstvenika, koji su odvedeni u Rusiju, gdje su udarili temelje ruskog tehničkog razvoja.  Japanci su najveću cijenu davali za kupovinu njemačkih znanstvenika.  Proučavajte imena i prezimena prvih američkih znanstvenika uočit ćete, da se radi o ljudima njemačkog porijekla.

U jednom apokrifnom Evanđelju opisan je razgovor Isusa sa svojim učenicima, koji su ga pitali: „Hoće li oni dočekati s njime plodove njegovog učenja ?  Na njihovo pitanje Isus im odgovori: „Ja sam došao da sijem, ali ovaj naraštaj ne će žeti plodove mog sjemena. Sjeme treba više godišnjih doba biti pod zemljom. Ni sebi ni vama ne obećavam raj, nego smrt mučenika. Ali jedan narod, koji je danas tek u začetku svog razvoja i još nepoznat uputiti će se prema sjeveru, gdje su danas zime duge i ljeta kratka. Taj će narod u svom grbu nositi sliku orla. Oni će donijeti rod mog sjemena. U krilu ove nacije inkarnirat će se velika duhovna bića, koja će prenositi znanost prosvjetljenja i posvećenja. I gle, ovamo dolaze ljudi svih nacija, da potraže rad i konačište. Ovdje će izrasti drvo slobode i božji glasnici ne će više biti progonjeni. Iza svih njihovih  vidljivih djela nevidljivo ću stajati ja…“ 

Već prije sto godina pojedinci su tumačili, da se ovaj tekst odnosi na njemačku naciju. Upravo zato, što je ova nacija trebala biti božji instrument u nju su se ušuljavale demonske snage, koje su htjele uništiti planove neba. Pojavili su se upravo u toj naciji pojedinci, koji su izazvali dva svjetska rata. I kad je Njemačka u drugom svjetskom ratu bila sva uništena diže se duh tog naroda kao feniks iz pepela, svi Njemaci rasuti diljem svijeta vraćaju se u domovinu  i ovdje nastaje razvoj fenomenalne tehničke civilizacije. Njemačka postaje vodeća znanstvena sila. Tri čovjeka, koji su udarili temelj

naše današnje civilizacije, jesu Nijemci: EINSTEIN, koji je kao fizičar i atomist otkrio dušu materije, zatim FREUD, koji je otkrio dušu čovjeka i KARL MARKS, koji je konstruirao i objavio znanje o funkcioniraju budućeg društva, bez gladi i obećao, da želi ostvariti ono, što je kršćanstvo propovijedalo 2000 godina.  No njegovi su ideali neshvaćeni, pokradeni i krivo primijenjeni od komunizma, koji je sa lažnim mesijama Lenjinom i Staljinom, stvorio najcrnje forme diktature i totalitarizma.

Od velikog je značenja njemački doprinos znanosti fizike, filozofije, glazbe i literature.

No,  svijetu je do danas još nepoznato ono duhovno znanstveno bogatstvo, koje je, na ovom prostoru i ovom jeziku, objavljeno preko brojnih,danas prisutnih, karizmatika, proroka i duhovnih škola. Ovo znanje predstavlja znanstvene temelje za novu TEOGONIJU, KOZMOGINIJU I ANROPOGONIJU.

 

U nastavku želim ovdje informirati o onim duhovnim centrima, njemačkog govornog područja, s kojima sam ja u kontaktu i koje znanje prevodim na hrvatski jezik i želim obznaniti u mojoj domovini. U ovim duhovnim centrima uvijek je prisutan barem jedan medijalno obdaren karizmatik, koji ima direktni kontakt sa duhovnim svijetom, odakle dobiva objavljeno znanje.


 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LIPE CVATU...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  ♥♪♫ ♥*♪♫ ♥ i ja od 4.8.2009 SRETNO pusa chatovcima:))))

  09.06.2019. 15:33h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  danas slavim 10 godina koliko sam na Magicusu :)

  09.06.2019. 13:53h
 • Član ljubicicaljubicica

  pozdrav svima znanima i neznanima:)

  09.06.2019. 13:19h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima

  09.06.2019. 09:41h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, lijpu i radosnu nedjelju vam želim. LP

  09.06.2019. 07:44h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro drago magicusi. Lijep i radostan dan vam želim. LP

  03.06.2019. 08:08h
 • Član mkrmarmkrmar

  (__)7 (__)7 kavica

  27.05.2019. 16:50h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaMagicus.info marketingInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

DA LI BOG GOVORI I DANAS ?