Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Safiris

Upisao:

Safiris

OBJAVLJENO:

PROČITANO

552

PUTA

OD 14.01.2018.

Čovjek se rađa

Čovjek se rađa
120 dana je potrebno da se formira fetus, da se odvoji spol muško ili žen­sko, prema tome koji hormon preovladava; 120 dana-stepeni treba Suncu da od izlazne proljetne točke stigne do nultog stepena Lava, najtoplijeg termina; 120 stepeni prelazi Sunce od granuća do 3 sata popodne, maksimuma toplote Zemlji, analogon Lava; 120 ekvatorskih stepeni, računamo od Ascendenta do početka 5. polja, analogon Lava ...

Čovjek se rađa

Za bivola nema problema. Hipotalamus je stimuliran na Sunce i Mjesec. Zna se kad će početi parenje, kad kočenje. Pa i prvi čovjek, poput bivola, punio je testise hormonima u maju kad sunce šalje najviše ultraljufoičastih zraka. Rađanje je padalo pod Vodenjaka; otud njegova umna premoć. (Danas se tamo rađa većina genija). Kasnije .postaje čovjek toliko diferenciran da po volji može zatitrati hipofizom čim ugleda zgodnu suknju, a može i žmurke — prosto je zamisli. Žena rađa; ali i pobaci po volji od 1. do 6. mjeseca, bez obzira na Hipokratovu zakletvu ili Ženevsiku konvenciju 1948.

Pa ipak, u toj svjesnoj igri ljubljenja, začeća, rađanja, još uvijek u igru se upliću nebeski zraci Sunca i Mjeseca. On doduše mnogo svjesnije sadi svoje sjeme u dubinu ženskog jajeta nego li biljka što prepušta tu rabotu vjetrovima. Ali već od početka zameće se on kao i prvi životni oblici; diobe ćelija na 2 pa do 12, pa 64 itd.Rađa se nakon 9 mjeseci, što Ije ustvari 10 tropskih mjeseci (27,321 X 10) ili 40 faza. Otud magija broja 10 i 40, kuvada (ležanje muža 4 ili 40 dana u postelji). Presudno formiranje fetusa je nakon 4 mjeseca; 18 faza to je 126 dana (18 X 7), a to je i ciklus Lilite (63 X 2). Sveukupna evolucija čekala je čovjeka i u toj ikonačnoj tvorevini sustiglo se jedinstvo sva 4 elementa M, E, P, V; on, konačna tvorba programirana s neba:

120 dana je potrebno da se formira fetus, da se odvoji spol muško ili žen­sko, prema tome koji hormon preovladava;

120 dana-stepeni treba Suncu da od izlazne proljetne točke stigne do nultog stepena Lava, najtoplijeg termina;

120 stepeni prelazi Sunce od granuća do 3 sata popodne, maksimuma toplote Zemlji, analogon Lava;

120 ekvatorskih stepeni, računamo od Ascendenta do početka 5. polja, analogon Lava ...

Uvijek ta trećina kruga, »rebro« nakon koga se vidi muško ili žensko, susret oba oka Horusova. I na snebivanje svih teoretičara astrologije značenje 5. polja ničim baš ne liči 5. znaku Lava; liči više Biku! U 3 sata popodne dolazi 8. polje Ikoje ničim ne liči Lavu; ima svu prirodu Škorpiona! Dva najerotskija znaka iz knjige Zvijezde-ljubav-seks. Peto polje u svim horosko­pima je eros, ljubav, igra, mladost, sreća, emotivni odnosi (dok je 8. strast, smrt, nesreća). Sva ostala polja imadu srodnost s odgovarajućim znacima neba. I predaja je uporna: Na Vrhu 5. polja je Amorova strijela, veza praro-

ditelja i potomaka, međa muškog (Lava) i ženskog (Raka); Horusove oči Sunce-Mjesec — prošlo i buduće gdje u trenutnoj sadašnjosti drma nestašni Eros bog »jači od svih bogova«.

Otkud ovolika iznimka mogu dokučiti oni koji su proučili Spiralne puteve gospodnje. Zrnijoliki (muški) prodor svemirskih energija juri potocima do konačnog savijanja u spiralu (žensko). E u pravcu je muški princip, M spirala je ženski; prelaz muškog u žensko, E u M, nastaje nakon trećine kruga, 120 stepeni rebro-Iuk.

Oko 3 sata noću najburniji su hormonski lomovi. U te časove najčešće dolazi smrt, u te časove najčešće porođaj. Od zapadne marsovske točke Dese za 120 stepeni dalje dolazimo baš do ovog mjesta vagotonije, kada se rađaju djeca. Dijete, kao i sam fetus, ponavlja evolucijsku dramu razdvajanja po­lova; stvaranje Eve iz rebra Adamova. U atlantskoj epohi neko je to dobro znao. Odatle biblijska legenda o rebru, sumersko »ti«; na vrhu 5. polja u Maja je Pop (perčin), u Egipćana start Horusa. Pritom, dakako, ne zaborav­ljate da promjenom hormona ravnaju Sunce-Mjesec, dva Horova oka, a na vrhu 5. polja po znakovima srodni su im Lav-Rak, muško-žensko. Ne bez raz­loga Maja su imali isti simbol za zmiju, E i penis; ne bez razloga dekadenti Egipćani ostaviše sfinge s rogovima Ovna (pravac-spirala). Čitaj SPG.

Daleko, daleko u starini gledali su stvaranje svemira i čovjeka po istim simbolima i principima; mi gledamo usitno, vidimo izdanke uticaja Sunca--Mjeseca — testosteron i estrogen. Koljcov je našao da muški y kromosomi idu na minus, ženski x na plus elektrodu. Zavodovski od toga pravi šaie — pretvara pjevca u kokoš; Astaurov je praktičan i pretvara ženske svilene bube u muške da povisi produkciju.

Kuda to idemo? Obećavaju nam balerine pretvarati u boksače ... Pa, da! Postoji već i fabrikacija ljudi. Dr Vajtinhem (Wittingham) u Kembridžu bere slavu vadeći ženama par jajašca, oplodi to muškom spermom i gurne u retortu. Nastaje dioba na 2, 4, 8, i za 147 sati evo ti spiralnog sukanja DNK kiselina. Šesti dan se to može uvaliti u bilo koju maternicu i očekujmo sina civilizacije. Ozbiljno. Pa već preko desetak hiljada takvih šeću ulicama. Još demonskije: Uskoro će tu spiralu pohraniti u hladnjaču na minus 79. Ili u polivinikpirolidin da čeka vjekovima. Sami ćemo praviti genije, mijenjati gene ... A Vatikan, Maltus, eksplozija priraštaja, atomska zračenja??? Kuda? U kutu negdje Frankenštajn trlja ruke. Kuda to zaluta ljudski um od prehistorijskih rišija koji su jednostavnošću pratili odnos čovjeka i vasione?! Dr Vajtinhem zna razliku muškog C19 H28 02 od ženskog C18 H24 02, a zna li da njihova spiralna sukanja ovise o Suncu i Mjesecu? Zna li vezu »pirate u genima i galaksijama? Znade li štogod o 4 normalne etape iz koncepcija konstruktora sfinge? Znade li kakvu vezu ima ljudski moral i svepriroda? Znade li kako sva spiralna sukanja u prirodi vode baš istovjetni zakoni?

Ili ukratko: Znade li Dr Vijtinhem kuda ide?

Zanimljivo pitanje začeća, rođenja, spola djeteta, proučavali su mnogi (Frank Glahn, Gorn Old, František Benendu, Ogino, Knaus, itd.), Dr Janoš, na klinici Nove Zamki, bio je hrabar: Izvukao je prastaru egipatsku Tratinu hennetit (Vaga Mefkurova), pobrao velike aplauze (a i pare); predavanja u Moskvi, ali i prekardašio. Institut je zatvoren, 13 (kolega akademika se razi-đoše, Janoš spaljuje spise. Nije uočio razliku egipatske i naše ere.

Da bismo mogli istraživati, evo glavnih postavaka počev od Tratine pa do najnovijih:

1.  Kad icna mote zatrijeti:

a)    Iza (redovite) menstruacije 10—20 dana;

b)   U dane kad je Mjesec iznad horizonta;

c)    Kad Mjesec ili Venera prelaze mjesto Asc, VE i MO u rw horoskopu;

d)   Kad Mjesec zatvara isti kut (aspekt) sa Suncem koji je bio u rw (plodnost jaka 2 dana uoči i 1 dan iza toga;

e)    Naročito kad Mjesec dodiruje liniju Asc ili Dese žene; mnogo manje kad dodiruje mjesta VE, IC ili MC rw; još manje ako dodiruje mjesto MO, MA.

Mjesec snažno utiče na more. A čovjek je vreća sa 65% morske vode. Mjesec utiče na ovulaciju, na menstruaciju. Sve se dade razumjeti ali ne i strogo prihvatiti. Jer ko zna koliko na neku ovulaciju djeluju zračenja televizora, dnevni stresovi, moderni tempo rada.

2. Kad će lena roditi:

a)    Nakon 10 faza Mjeseca ili 273 dana (sigurnih 30% danas, 10% će roditi nakon 265 ili 295 dana);

b)   Ranije rađa uoči mijene Mjeseca (do 5 dana); ako Mjesec raste iznad ili opada ispod horizonta (malo); ili ako je visok vodostaj;

c)    Kasnije rađa uoči uštapa (do 3 dana); ako Mjesec raste ispod ili opada iznad horizonta; doba hladne fronte niski vodostaj, itd.;

d)   Navodno i sekstil Sunce-Lilit poremećuju redovitost porođaja a da ne govorimo o životu u obilju stresova.

Dnevnih rađanja je manje, još uvijek većina porođaja pada oko 3 sata, kada je najveća promjena topline u tijelu i hipofiza luči više hormona. Poneka jako emotivna žena može predosjetiti čas začeća, vrijeme porođaja. Milja Vujanović kasni s porođajem 17 dana jer ne želi da joj se dijete rodi u znaku Djevice Psiha žene to je čisti Mjesec, osjećaj isto; to dvoje mogu nas uvijek varati. Podložne su redom i životinje; Kokoš ili pčela 21 dan ili 3 faze, kuna 6, vidra 7, vuk 7, zec 8, medvjed 8, kit 52, slon 94; dok kod morskih malih životinja sve ide precizno kao u prastaro doba — po fazama Mjeseca. Plod drveta Kobasica u Ugandi dozrijeva tačno za 27 dana — ciklus Mjeseca.

3. Sto će roditi, muško 111 žensko:

a)   Muški se rađaju više uoči ratova i iza ratova; od mlađih majki, prva djeca, djeca bogatijih;

b)   Ako je začeće iza ovulacije tendenca je na muško;

c)    Isto tako ako Mjesec raste; ovo naročito ako u rw opada;

d)   Ako je u času koitusa Mjesec u pozitivnim znacima tj. vatrenim i vazdušnim;

e)         Ako je kod koitusa Mjesec na Asc rađa se muško.

Sve što je obratno od gornjega znači ima se roditi žensko. Kosmicka zračenja koja kruže oko Zemlje drukčije djeluju ako je Mjesec na izlazu ili zalazu; ženski x kromosomi su teži, spiralni, bogatiji s DNK kiselinama, od početka već okrugliji. Već u startu na nježno tijelo fetusa djeluju zrake, koje inače ravnaju psihom žene nosilje. Egipćanke su mokrile na pšenicu, ako proklija biti će muško. Naše nevjeste cijede mlijeko u vodu, ako potone to je muško. Treba jaču hranu. Seljanka živi bliže prirodi; ona osjeća ako mete prema sebi u njoj je žensko. Spirala. Intimna psiha i maternica reagiraju zajedno na mikrostruje tijela i zemlje. Radiostezija.

Aforizam 51 Trutine hermetis uči i ovo: Ono mjesto gdje je bio Mjesec u času začeća tamo će biti Ascendent novorođenca, eventualno Descendent; gdje je bio Asc ili Dese tamo će se naći Mjesec. (Služeći se ovim pravilom

Kr.e.us-Ogino  ciklus po fazama Kjeseca

======

======

======

=====

: = = = =

i======

==========

: = = = = S=

Jan.

Feb.

Marti Apr.

Maj  Juni

Juli

Avg.

Sept

Okt

Hov

Cee.

1 29

26

26

23

21

18

16

13

10

8

5

3 31

2 30

27

27

24

22

19

17

14

11

9

6

4

3 31

2b

281  25

23

20

18

15

12

10

7

5

4

1

1 29  26

24

21

19

16

13

11

6

6

5

2

2 30(  27

25

22

20

17

14

12

9

7

6

3

3 31

28

26

23

21

18

15

13

10

8

7

4

4 5

1    29

2    30

2'7 28

24 25

22 23

19 20

16

14

11

9

8

5

17

15

12

10

9

6

6

3

1 29

26

24

21

18

16

13

11

10

7

7

4

2 30

27

25

22

19

17

14

12

11

8

6

5

3 31

28

26

23

20

18

15

13

12

9

9

6

4

1 29

27

24

21

19

16

14

13

10

10

7

5

2 30

28

25

22

20

17

15

14

11

11

8

6

3

1 29

26

23

21

18

16

15

12

12

9

7

4

2 30

27

24

22

19

17

16

13

13  '10

8

5

3 31

28

25

23

20

18

17

14

14 :n

9

6

4

1 29

26

24

21 i 19

18

15

15  il2

10

7

5

2 30

27

25

22  20

19

lb

16  113

11

b

6

31

26

26

23 1 21

20

17

17  '14

12

9

7

4

1 29

27

24 ! 22

21

16

18   15

13

10

b

5

2 50

2b

25 ! 23

22

19

19

16

14

11

9

6

3

1 29

26 ' 24

23

20

20

17

15

12

10

7

4

2 30

27  25

24

21

21

18

16

13

11

8

5

3 31

2H

26

25

22

22

19

17

14

12

9

6

4

1 29

27

26

2i

23

20

13

15

15

10

7

5

2 30

26

27

24

24

21

19

16

14

11

8

6

3   1 29

28

25

25

22

20

17

15

12

9

7

4   12 30

Jan. =====J

Feb.

Mart

Apr.

Maj 1 Juni

Juli

Avg.

Sept

Ckt.

NovJ Dec.

pisac je imao mnogo uspjeha u prognozama. Ovo isto pravilo sačuvala je i indijska predaja (Varaha Mihira, Surianarain Rao), kasnije zamršeno mi­stikom devetke, Navamsa.

Ustvari rast embrija ne teče po uplivu nebeskih tijela, nego tok života žene u drugom stanju .postaje vrlo osjetljiv na sideralne uplive, pogotovu Mjeseca. Od uslova kad i kako je začela, kako dalje reagira, ovisi kad i kako će roditi, pa i spol. Dva velika Svjetla koji vode svu evoluciju od začeća u toplim vodama Arktika do danas, utiču sad na isti način ali u skraćenom vremenu od 273 dana. Toplotni zraci, Sunce-vatra i Mjesec-voda, povoljno djeluju na programirani razvoj, ali na mutaciju gena i prvih ćelija utiču i jaki elektromagnetski zraci. Oni su uvijek loši, anareta, a to su zraci vanj­skih planeta, dalekih zvijezda i dr.

Koncept horoskop: Ako u času začeća Svjetla imadu afl s Malefikom počinje neka deformacija u startu diobe ćelija; u težini slučajevima može se roditi i monstrum. Nije ispitivano, ali vjerojatno je težalk slučaj ako je u času koncepta Zemlja na udaru sunčanih pjega. Slučaj Hirošime dokazuje nam kako atomska zračenja poremete uredni raspored DNK kiselina u spiralama gena. (Nađeni zgrčeni kosturi po Americi daju ideju o atomskoj prošlosti). Nešto slično djeluje i medikament LSD.

Radlks horoskop: To je čas kad sva zračenja odjednom ispravljaju pro­gram koji je već bio uhodan 273 dana (isto tijelo mati-dijete). Ponavlja se proces iskonskog izlaska iz mora na kopno: M — hranu traže usta Ta; E — krv poleti u pluća po kisik Se; P — talamus organizira cjelishodno ko­čenje Le; V — medula oblongata preuzima disanje Aq. Po tom horoskopu mi znamo sklonost mirijadi bolesti ali skoro ništa ne znamo o virusnim bole­stima, hemofHiji, alergijama, astmi, noćnoj sljepoći, albinizmu, daltonizmu, krvnoj grupi, tlaku i stotinu drugih.

Rađanje blizanaca: Provjerom se otkriva da ih rađaju uglavnom roditelji koji u rx imadu Sunce i Mjesec u dvojnim znacima Pi, Vi, Sa a naročito Ge. (Možda otud i ime Blizanaca). Ili u času koitusa VE-MO u tim znacima. AfUkacija Uran-Venera nekad to pojačava, a nekad donese čudne bolesti. Zraci U*, su slični zracima dalekih djela u raspadanju i vjerojatno potiču dezintegraciju u prvim ćelijama. Vjerojatno i UR-MO.

A blizanci, valjda znate, boluju od istih bolesti ukoliko razmak rođenja nije veći od 4 minute. Pa i dvojajčani. I svi ostali rođeni u isti čas, ukoliko nasljeđe nije uplive korigiralo.


 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

OŽUJAK...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  počela sam pisati pjesme na slikama

  28.03.2020. 14:18h
 • Član iridairida

  svima koji svraćaju na ♥

  27.03.2020. 15:38h
 • Član vanessavanessa

  ♥*

  27.03.2020. 14:49h
 • Član vanessavanessa

  Hvala također☕️♥♥*Lp

  22.03.2020. 11:11h
 • Član aliusalius

  22.03.2020. 09:09h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Jutros smo se tresli ali sve je prošlo dobro. Nadam se da ste dobro. Neka vas sreća prati cijeli dan. Lp

  22.03.2020. 07:50h
 • Član mkrmarmkrmar

  (__) 7 (__)7 kavica

  19.03.2020. 12:27h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

ASTROMEDICINA Sunce i Mjesec