Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član girija

Upisao:

girija

OBJAVLJENO:

PROČITANO

791

PUTA

OD 14.01.2018.

Isaac Tigrett iskustva sa Saijem

Isaac Tigrett iskustva sa Saijem
Dio iz intervjua sa bivšim vlasnikom hard rock caffea Isaac Tigretta Pitanje: Mi znamo tako malo o životu poslije smrti. Rekli ste da vas je Baba spasio onom zgodom kada ste progutali jezik. Što ste točno tada osjećali? IsaacTigrett: Oh, život poslije smrti. (smijeh) Mislite život nakon obmane! (smijeh)
 
Sai Baba nije ta mala spodoba čupave kose koju svi obožavamo i volimo. To je obmana. Rekao je to mnogo, mnogo puta ranije. Biti zaokupljen tim oblikom znači obmanjivati sebe. Poznavati Ga u istinskom obliku znači poznavati Ga kao sve, svuda, svakoga. To je stvar koju sam vježbao puno godina u svom životu, u svom poslu, i tada je dobitak fantastičan jer više ne vidim osobnosti nego vidim Boga u svakom licu, i to sam vježbao kao što se vježba meditacija, kao što vi vježbate bilo koju od duhovnih vježbi koja vam se da. Bitno je da izađete iz ego svjesnog stanja. Važno je da shvatite tko ste vi stvarno.

Vi niste UM, vi niste TIJELO, vi ste svi božanska bića. Ne postoji samo-realizacija koja vam se daje. VI JE VEĆ IMATE, u pitanju je samo otklanjanje vela, ega. Sve je OVDJE, na raspolaganju, sve vam je na dohvatu. Govorim ovo s dubokim uvjerenjem, jer me je kroz zadnjih nekoliko godina Sai Baba upućivao, pokazivao mi druge dimenzije, i to svakodnevno. On me vodio na svaki nivo i ravan za koji sam pretpostavljao da netko može dospjeti. Siguran sam da bi mi pokazao i druge, ako bi ih uopće bilo. Može vam izgledati čudno i neobično, ali MORATE postati svjesni drugih dinamika koje se događaju - što u stvari Sai stvarno radi. Radi se o vašim mislima. Govorite o stropu nad željama. Ja ću vam pokazati strop kojeg MORATE biti svjesni, a to su vaše misli.


NAJJAČA stvar koju možete raditi u ovoj dimenziji jest MISLITI.
Svaka pojedina misao je čista energija. TA ENERGIJA - KAO U ZAKONIMA FIZIKE - TA ENERGIJA NE UMIRE. ONA SE SKUPLJA na nečemu što je Baba nazvao ASTRALNOM ravni. To je mjesto gdje je SMEĆE. To je mjesto gdje su MISLI. To je mjesto gdje su sve misaone tvorevine - Tolteci, Asteci i druge velike civilizacije su to znali. Njihova klasa svećenika znala je za tu drevnu mudrost - tu su stvorili duhove - robove koji se još ovdje nalaze, elementali su tu, stvari u dimenziji s kojom smo u interakciji. POHLEPA, LJUTNJA i MRŽNJA su se nakupile u tim drugim dimenzijama. Isto je tako s pozitivnim mislima vašeg obožavanja, vaše ljubavi za Boga i Njegovih mnogih aspekata, svih Bogova. Tu se prikupljaju i pozitivne misaone tvorevine u eteričnoj dimenziji - kako je Sai Baba rekao da je nazivamo.  

Svaki puta kada mislite vi stvarate energiju, S VAKOM POJEDINOM MIŠLJU. Misao je jača čak i od akcije! To je razlog zašto trebate paziti na svoje misli. TO JE TAKO VAŽNO jer to je ČISTA ENERGIJA i to je SNAŽNA energija i ona se ne rasipa tek tako, bilo kuda.   Astralni plan je dakle to mjesto gdje se negativne misli skupljaju,

Stvar koju pokušavam izvesti, poanta koju vam pokušavam približiti jest da je Sai Baba Bog. On je dinamika, On radi na mnogo, mnogo dimenzija istovremeno, On radi sve na uvođenju Novo Doba. Rekao mi je: ,,Moramo razoriti negativnosti u drugim dimenzijama jednako kao i u ovoj, jer je to toliko usko povezano da bi bilo beskorisno očistiti Planet, a ne očistiti druge dimenzije, jer te stvari na nas utječu." Bilo kako bilo, sve bi se opet vratilo u isto stanje. On je apsolutno zapanjujući.


Ljudska bića i njihove misli stvorili su nered u kojem se danas nalaze
.

On čisti sve dimenzije odjednom, On radi svugdje. To je toliko nevjerojatno.  

Sve negativnosti se događaju i  s požudom, pohlepom, ljutnjom. Tijekom svih Yuga, sve se to sakupilo u ogroman dinamičan oblik i ono što se događa jest da, kada se razljutite, kada postanete požudni, kada mrzite, dakle, kad se to dogodi, vi to navlačite na sebe kao tuniku. Te su stvari načinjene od ljudske energije, i hrane se ljudskom energijom. I ako ne brinete o tome možete prijeći liniju njihove privlačnosti te će se tako one uhvatiti na vas, a kada se to dogodi, one će vas držati u tom okviru mišljenja - držat će vas požudnima, držat će vas ljutima, držat će vas u tom negativnom okviru. To je njihova hrana, one se hrane na vama. Koliko god ludo moglo zvučati, to je tako.

 

Ali poanta svega jest: ne razmišljajte o Sai Babi kao o toj veličanstvenoj, veličanstvenoj inkarnaciji koja boravi u Puttaparthiju. On je OVDJE, On je u SVAKOM od vas. On ČEKA, On vas OBOŽAVA. To je vrlo, vrlo važno.

 

Opet, ne želim nikoga zbunjivati metafizičkim aspektima, spoznajama kojim me Sai Baba blagoslovio. Ako se možda pitate zašto baš taj momak - i ja sam se to pitao mnogo puta - reći ću vam ovo: On me odveo u prošli život. Pokazao mi je da sam bio vrhunski šaman u jednoj drevnoj kulturi i da sam posjedovao drevnu mudrost, i onda se moj ego umiješao. Sve je bilo tako izvanredno, pomislio sam: ,,Dobro, sve ću srediti i učinit ću sad ovo i ono", i tako sam zloupotrijebio to znanje u svoj njegovoj snazi i u tom procesu oštetio mnoge, mnoge ljude. Ovaj je život prilika da se ta šteta popravi. Kao što svatko od nas slijedi svoj vlastiti put, svi imamo svoju vlastitu karmu, samo uvijek znajte da je On s vama, jer On apsolutno jest tu i samo čeka na vas.

On se ne upliće u vašu slobodnu volju, On to neće učiniti, to je Njegov vlastiti zakon. On je sama ljubav, ali znajte da je On tu kad god vi posegnete za Njim. Mi smo svi istinski blagoslovljeni što živimo u Njegovo vrijeme.

Uče nas u  svijetu da bismo morali biti bolji od od. "različiti". U trenutku kada dopustimo da postanemo žrtve osjećaja posebnosti, izgubili smo čitavu igru, i to potpuno! Znate, ako kršćanin kaže: "Ja sam poseban jer sam kršćanin, ja sam bolji od židova!", ili hindus kaže: ,,O, ja sam poseban, bolji sam od farizeja!", ili bogataš kaže: "Ja sam poseban, bolji sam od siromaha!", tada je to opasnost, najveća opasnost u životu općenito! Prisustvujemo ovom zapanjujućem udruživanju čovječanstva u današnjem svijetu u kojem se toliko međusobno natječe, u kojem se teži da se potuče onog drugog, u kojem se teži da se bude moćniji od drugoga, da se ima jači položaj. Znam da je Sai rekao "Nitko mi nije poseban", jer za Njega smo svi jednaki, u to vas uvjeravam,

On je čista ljubav, božanska ljubav. Ne kao ljudska ljubav - ljudska ljubav grabi i steže.

Božanska ljubav je ŠIRENJE. To je posve nevjerojatno. Blagoslovio me između ostalog osjećajem određenog stanja samadhija u jednom kratkom vremenskom razdoblju. Rekao mi je: "Tigrett, to je cilj!"

 

Pitanje: Mi znamo tako malo o životu poslije smrti. Rekli ste da vas je Baba spasio onom zgodom kada ste progutali jezik. Što ste točno tada osjećali?

IsaacTigrett: Oh, život poslije smrti. (smijeh) Mislite život nakon obmane! (smijeh) Mogu vam samo reći u vezi s vlastitim iskustvom. Nije da sam stručnjak za ta pitanja, ali tom zgodom sam stekao mali uvid, i još neke druge kroz meditaciju. To je stanje potpunog blaženstva. Nema pet osjetila. Niste vezani ni za što. Bio sam u stanju čistog, ako se tako može reći, elektriciteta, i sve je bilo POTPUNO mirno, bilo je divno i zapravo se nisam htio vratiti. Zapravo - sjetite se gospodina Kelvina kojeg je Baba vratio natrag u život. Mislim da ga je jedna grupa jednom zgodom intervjuirala. Pitali su ga: ,,Dobro, kako to izgleda vratiti se natrag na zemlju?" Rekao je, da je to kao vratiti se u kanalizaciju, (smijeh) Mene, u stvari, nije briga da li sam u eteričnom ili ovom nivou. Jedino želim biti stopljen sa Sai Babom neprekidno. Imao sam posjete svoje vlastite braće, i u stvari neprestano primam posjete od ljudi s druge strane. Oni su tamo u stanju neprestanog učenja. To je još uvijek proces učenja, ali akcija je ovdje dolje. Svi čekaju da dođu ovamo dolje, jer ovo je mjesto na kojem spaljujete svoju karmu. Ovdje je prisutna akcija, u ovoj dimenziji.  

 

Pitanje: Jednom ste spomenuli da radite svoj posao kao obožavanje, ali poslova može biti raznih vrsta. Na primjer mesar, čovjek koji siječe kravu i sprema biftek i sve te stvari. Da li on misli da bi trebao promijeniti taj posao ili nastaviti s time?

IsaacTigrett : Nema nikakve veze što radite. Pitanje je dakle bilo, da li ima ikakve razlike ako plijevite korov ili radite nešto drugo, i da li biste trebali promijeniti posao radi njegove naravi te raditi nešto bolje ili nešto važnije. Jedina stvar koja je važna jest način KAKO nešto radite. Nema nikakve veze ŠTO radite, to je POTPUNO nevažno. Cijela stvar je u tome KAKO nešto radite...


Pitanje: U vezi s negativnom i pozitivnom misaonom formom, da li se u meditaciji pokušavamo koncentrirati na jednu, na račun druge?

IsaacTigrett:: Da, po mogućnosti usklađujete se s pozitivnim stvarima umjesto s negativnim, i ono što morate učiniti na kraju jest pokoriti svojih pet osjetila, jer to je to što vodi ka požudi, pohlepi, zavisti, ljutnji, mržnji i takvim stvarima. Molitva, meditacija, to unosi energiju u pozitivnom smislu. To je povezivanje s vašom istinskom prirodom. Djelujući pozitivno lišavate se negativnog. To je najbolji način da provedete svoje vrijeme.  

Pitanje:  Ako se jedan svijet razbija, teži da se razbije u tisuću otoka, kako ćemo tada doći do mira i harmonije?

IsaacTigrett
:: Ha, to će potrajati neko vrijeme. Ja stvarno vjerujem ... Naravno, imate tisuću života iz kojih ste došli i vjerojatno će ih biti još nekoliko u budućnosti. (smijeh) Morate shvatiti da kad postanete svjesni reinkarnacije, mislim da to morate intelektualno shvatiti kako se to odvija -kad jednom shvatite da ste bili ovdje prije i da ćete biti ovdje možda ponovo u nekom drugom životnom periodu, tada ta osobnost zvana Isaac, taj totalitet njegovog iskustva postaju beznačajni, to je samo treptaj, to je ništa, to je beznačajno.  

 

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

KOLOVOZ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Bglavac...prijatan odmor.

  28.07.2021. 22:24h
 • Član DeVeTDeVeT

  sretan imendan, svim Anama, Anjama, Ankicama, Anitama, Ankama, it.d...

  26.07.2021. 14:21h
 • Član iridairida

  Uživaj na odmoru...!!!

  26.07.2021. 11:41h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, uživajte u svakom danu, javiti ću se za desetak dana kad se vratim iz šumskog odmora. Lp

  26.07.2021. 01:13h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, uživajte u svakom danu, javiti ću se za desetak dana kad se vratim iz šumskog odmora. Lp

  26.07.2021. 01:13h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretnu i radosnu nedjelju vam želim. Lp

  25.07.2021. 07:28h
 • Član bglavacbglavac

  Nebuš sam puno nas je. Lp

  19.07.2021. 21:02h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

PRIČA O „SVJETLOSNOJ OLUJI“ - II dio IZNAD ZAPADNE PSIHIJATRIJE…BLAŽENSTVO \'SAI\'KIJATRIJE