Upisao:

Haloclinic

OBJAVLJENO:

Slane sobe HALOCLINIC - centar haloterapije

Haloterapija ili solna terapija je terapijska metoda koja pomaže u liječenju dišnih i kožnih bolesti, a zasniva se na udisanju mikročestica kamene soli i izlaganju tijela suhome aerosolu kamene soli. Terapija se provodi u tzv. slanoj sobi koja replicira terapije u slanim spiljama.

 Centarlogoraspolaže sa 4 slane sobe, što nas čini jednim od najvećih centara solne terapije u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe. Na raspolaganju je jedna dječja soba (16 m2) te tri sobe za odrasle (18 m2, 16 m2, 11 m2). Jedna od soba namjenjena je potpunoj privatnosti te osobama sa izražajnim kožnim oboljenjima kako bi se nesmetano mogli razodjenuti te na taj način dopustiti da vaša koža osjeti sve blagodati soli. Sobe su posebno atraktivno dizajnirane, izgrađene u kombinaciji prirodne nerafinirane soli u kamenu sa Karpata, himalajske soli i usitnjene prirodne nerafinirane soli. U našim slanim sobama boravak i relaksacija obogaćeni su muzikoterapijom (lagana meditativna glazba) i kromoterapijom (diskretno osvjetljenje led rasvjetom u raznim bojama). Svaka soba ima LCD TV koji opuštajućim video prikazima prate meditativnu glazbu. Sve sobe su opremljene udobnim relax ležajevima dok je dječja soba za potpuni ugođaj opremljena igračkama, dječjim motivima, toboganom te dječjim relax sjedalima. Broj relax ležajeva u sobama je ograničen te raspoređen tako da svaka osoba ima dovoljno osobnog prostora za što ugodniji tretman.

Omogućen je pristup osobama u invalidskim kolicima.


Ponosni smo na činjenicu da jedini osiguravamo profesionalnu ventilaciju u svim sobama te su sve sobe opremljene sterilizacijskim UV (germicidnim) lampama za dezinfekciju zraka i površina predmeta u zatvorenim prostorima.

Halogeneratori Prizsalt posjeduju EU certifikat medicinskog uređaja.


Sve dodatne informacije pružit će Vam naše stručno osoblje telefonski, e-mailom, putem facebooka ili dolaskom u naš centar.

01/2446 776, 099/2525 235

info@haloclinic.hr

Petrova 170, Zagreb

www.haloclinic.hr www.facebook.com/haloclinic.hr

 


RADNO VRIJEME

pon-pet: 09.00 - 21.00h

sub: 09.00 - 15.00h

SADRŽAJ UPISAO

Merlin

0

Smatrate člana Haloclinic dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

KOMENTARI

  • Trenutno nema komentara

MAGAZIN

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info