vlasta27

0

Broj Merlina

Svi članci člana vlasta27
Član vlasta27

Upisao:

vlasta27

San - Piđama

Ženska sam osoba od 28 godina, zaposlena sam u financijskoj instituciji . Živim sa roditeljima u okoliki Zagreba, u vezi sam. Studiram ekonomiju. Jučer sam na poslu od šefice saznala lošu informaciju za mene te za koju na kraju opće ne znam dali je točna.
Član vlasta27

Upisao:

vlasta27

Crvena kosa

Ženska sam osoba od 28 godina, zaposlena sam na određeno vrijeme. Živim sa roditeljima u okoliki Zagreba, u vezi sam. Iza mene je naporan tjedan, hrpa obaveza, rokova, dečku se ponovno pojavio zdravstveni problem koji ga je mučio prije par godina, ja isto imam manji zdravstveni problem.
Član vlasta27

Upisao:

vlasta27

bivši dečko i prijatelj

Ženska sam osoba od 28 godina, živim sa roditeljima u manjem mjestu u okolici Zagreba. Zaposlena sam na određeno vrijeme, u stabilnoj sam vezi. Noćas sam sanjala bivšeg dečka koji me povrijedio na način da se u ključnom trenutku šutnjom povukao. Koliko znam u zadnje tri godine u njegovom životu vlada kaos.
Član vlasta27

Upisao:

vlasta27

Crveno meso

Ženska sam osoba od 28 godina. U stabilnoj sam vezi, živim sa roditeljima u manjem mjestu u okolici Zagreba. Tokom odrastanja i puberteta bila sam izrazito drska i hirovita djevojka koja je često radila ono što ne smije. Zbog svoje hirovitosti i znatiželje rano sam upadala u loša društva, družila se i izlazila sa krivim ljudima i vrlo rano u životu probala neke stvari. Tokom tog razdoblja naročito u periodu od 15-19godine majka mi je bila dežurni krivac i bila mi je neprijatelj broj 1 te u tom periodu nikada nismo ostvarile odnos majka-kćer. S godinama su se stvari mijenjale pogotovo zadnje 3 godine, jučer sam s majkom imala dug razgovor o njezinom životu, odrastanju, mladosti, braku i sl. iako sam većinu detalja poznavala od prije jučer je prvi puta priča ispričana od početka do kraja. Jučer su prvi puta u mom životu neka moja vječna pitanja "zašto" dobila odgovor, sve je sjelo na mjesto, jučer sam majku prvi puta vidjela kao osobu - djevojku, ženu i majku, a ne kao dežurnog krivca. Međutim osim toga raznala sam i neke bolne istine o svojoj daljoj obitelji, saznala sam i preostale obiteljske tajne koje se godinama skrivaju i o čemu se ne govori, te spoznaju su me šokirale i zbunile, neke su zaista užasne i ja sad moram naučiti živjeti s njima.
Član vlasta27

Upisao:

vlasta27

Smrt

Zovem se Vlasta, u radnom sam odnosu, zaručena i iza sebe imam cijeli niz kompliciranih ljubavnih odnosa. Situacija s roditeljima i rodbinom je i dalje napeta. Želim krenuti iz početka, a ne znam kako, nekad razmišljam da spakiram stvari i pobjegnem na drugi kraj svijeta bez da se ikome javim - samo da nestanem.
Član vlasta27

Upisao:

vlasta27

strah

Pozdrav Vlasta 27 godina, u vezi, zaposlena. trenutno se osjećam zbunjeno i izgubljeno, nažalost puna strahova koje sam polako počela rješavati ali koji su tu i dalje vrlo prisutni. čitav život živim crno-bijeli svijet i trudim se to ispraviti ali teško od mene se uvijek očekivalo da budem savršena da me svi hvale, a kad nisam bila dovoljno dobra samu sebe sam kažnjavala i ubijala u pojam. Dan dana u glavi slažem tisuću i jedan scenarij i izgubim se kada to nije tako. Ovo mi je vrlo lijepa ali i teška godina, oko mene sve stvari sjedaju polako na mjesto otvaraju mi se prekrasne stvari u životu samo ja sam opet ona ista djevojka kojoj svaka stanica tijela žudi za promjenom i nečim novim a onda kad se to novo počne dešavati opet stari grč u želucu i stari strah koji paralizira i ubije sve dobro u tome.
Član vlasta27

Upisao:

vlasta27

Energija

Pozdrav Zovem se Vlasta, 27 godina, u vezi zaposlena, nažalost situacija na poslu je malo kaotična nema toliko veze samnom koliko sa ljudima koji me okružuju ali utječe na mene jer sam tim ljudima okružena. Osobno sam kroz posao u zadnje vrijeme dobila mogućnost učenja i usavršavanja. Trenutno u fazi suočavanja sa velikom životnom prekretnicom i starim strahovima koje moram riješiti.
Član vlasta27

Upisao:

vlasta27

Svijeće

Pozdrav Zovem se Vlasta, 27 godina, u vezi, zaposlena. Trenutno na velikoj prekretnici života na skoro svim područjima. U zadnjem snu sam napisala da imam jedan ne dorečen odnos sa muškarcem koji nikada nije realiziram i koji je ostao visiti u zraku, međutim ja sam se godinama nadala i hrpu stvari u životu odgađala zbog toga. Međutim u zadnje vrijeme je i meni jasno da je to nešto što je bilo i ostalo u prošlosti te da taj odnos nikada neće biti realiziran. Isto tako zadnji put ste mi napisali da imam jako veliki problem sa komunikacijom što je točno, te sad taj problem nastojim riješiti.
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

SNOVI

TERAPIJE

METODE

TEHNIKE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I Ching

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info