Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član ShadowOfSoul

Upisao:

ShadowOfSoul

OBJAVLJENO:

PROČITANO

554

PUTA

OD 14.01.2018.

S A V J E S T - za Dinaju od Shadow.. razlog: nepravda prema Safiris!

S A V J E S T - za Dinaju od Shadow.. razlog: nepravda prema Safiris!
prikazana mi je kao "neprijateljica" .. popušila sm tu foru... što sam više sazrijevala - ne pušim više tuđe floskule... SAFIRIS, OPROSTI MI ZA SVAKO ZLO KOJE SAM TI JA (Jadranka Varga) NANIJELA OVDJE NA MAGICUSU!!

Nanijela sam nepravdu nekome tko MENI nije ništa učinio… to je trajalo, dok me nije počelo smetati, dok nisam u sebi počela preispitivati svoje postupke.

Izjedala me krivica ZBOG MOJIH POSTUPAKA prema Safiris, a ona se samo branila od mene, jer sam je ja napadala, a ništa mi nije učinila.

Ta žena MENI NIŠTA nije učinila i tu je klinč! U tome grmu leži zec, jer taj zec izlazi van i stalno me pita: "a što ti je to Safiris kriva, pa nije te ni taknula, a ti je tako tučeš cijelo vrijeme?"

 

https://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=60809

Znam, da mi Safiris ne vjeruje, jer ne bih ni ja vjerovala da sam na njenom mjestu... Moje pismo na magicusu nije bio cilj da s njom uspostavim neki kontakt ili da vratim povjerenje! Ne!

Moj tekst je bio ciljano usmjeren na ispravljanje nepravde, koju sam joj JA nanijela, jer sam ženu ni krivu ni dužnu u lancu nagazila, a ništa mi nije napravila, a ni ja njoj u početku mog sudjelovanja na magicusu, jer prvi komentari, moji i njeni su bili normalni, i dobri, no onda je sve skrenulo u neželjenom smjeru...

Ja sam tim pismom na magicusu djelomično očistila svoju dušu, jer me to pritiskalo kao teret i to nepotreban teret, kao nepravda koju sam (nesvjesno) nanijela toj ženi (da je bilo svjesno, vjerujem da ne bih!!), ali očito još postoje u meni neki nezreli mehanizmi gdje sam povodljiva i ne provjerim situaciju...

No, nakon što je Safiris nestala sa magicusa, puno sam razmišljala i puno sam pričala sa jednom prijateljicom (telefonom i e-mailom) i rasvjetljavale smo sve, da bi mi ona u tome svemu bila velika podrška...

Ta frendica je bila objektivna, nepristrana i ukazala mi je na mnogo mojih propusta - otvorila sam oči i bilo mi je strašno žao i još mi je jako žao za svaki ubod i nepravedan napad koji sam nanijela Safiris...  :(

Ne mora mi nitko vjerovati, ali nisam bila mirna, dok nisam napisala to pismo na magicusu, a i ovo sada koje objavljujem direktno danas na magicusu.

Malo mi je lakše, ali ništa ne može popraviti tu nepravdu koju sam joj ja nanijela, a žena MENI ništa nije učinila nažao, zato jer je naša prva komunikacija bila normalna, neopterećena bilo čim ...

Ja sam uletjela u jedan vir u koji sam uletjela ko' najveća glupača! I da sam bila imalo pametna, ne bih se miješala u bilo čiji odnos, jer se tuđi odnos ne tiče mene, a sama sam se uvalila u tu glupost i sad mi je strašno žao :(

Nitko nema pojma koliko mi je žao, znam da to ne mogu popraviti, ali se nadam da sam onim pismom na magicusu, a i ovim sada ovdje, umanjila bar trunčicu onog što sam učinila :(

Onim pismom na magicusu nisam mogla direktno pisati, jer bi to bilo krivo shvaćeno, izokrenuto, bilo bi puno nesuvislih komentara pa sam sve to zamotala u jedan plavi veo i nadala se da će poruka stići baš tamo gdje treba...

Ne tražim oprost jer (da sam na mjestu  Safiris, vjerojatno ne bih ni ja mogla oprostiti), ali olakšala sam svoju dušu, a iz kometara onog pisma na magicusu, ako ih se čita, vidi se da je ovo istina što sam napisala.

Danas, 2.4.2011. sam o tome pričala i sa Davorom o cijeloj situaciji, sve sam mu ispričala onako direktno, ne štedeći nimalo sebe u svemu tome i rekao mi je da sam gadno pogriješila u odnosu sa Safiris, jer mi ta žena ništa nije učinila, a sve ono dalje što je bilo, bila je samo njena čista obrana od mojih bockanja i napadanja!

Pokušavam se izdići iznad sebe, jer znam da sam letjela, a nisam znala sletjeti. Glavinjala sam, bezrazložno bila ‘’hrabra’’, bez razmišljanja znam li se dočekati ili ću se razbiti o tlo.

Tek to sada shvaćajući, znam da nisam naučila letjeti, već sam se razbila o tlo zvano SAFIRIS!

I to me zaboljelo, jer sam optužila ženu koja meni nije učinila nikakvo zlo.

Sve što je poslije sipala na mene, je bilo POSLIJE mojih napada na nju! Ona se samo branila od ružnih napada koji su dolazili s moje strane.

Eto, napisala sam ono što me mučilo već dosta dugo i drago mi je da sam to napisala...

Shadow

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

  • 28.10.2011. 20:06h

    Član shadowofsoulMerlin11

    najmjerno sam dlaa negativan predznak ovom članku jer je sve bilo negativno u vezi sa cijelom pričom

  • 28.10.2011. 20:43h

    Član shadowofsoulMerlin11

    sad pričam sa Davorom o semu tome i ......................WOOOOOW, NAPRAVILA SI ME BUDALOM TIH DANA (OD VIII 209. DO 31.3.2011.) I MISLILA SI - \'\'GLE GLUPAČU KAKO MI VJERUJE\"

    mislim da bi se ti trebala liječiti kod psihijatra\" definitivno

    wooooooooooow, hvala Bogu meni na mom Davoru i njegovoj čistoj duši kojoj pričam o svemu tome...

    kaže mi Davor<: \"nanijela si nepravdu prema Safiris a ova osoba te izmanipulirla\"

    haloooo

  • 28.10.2011. 20:47h

    Član ljubicaMerlin4

    Shadow

  • 28.10.2011. 21:02h

    Član shadowofsoulMerlin11

    OK

  • 28.10.2011. 23:35h

    Član vanessaMerlin10

    PALAC DOLJE!!!!

    BOŽE, TOLIKO ME IZBACIŠ IZ MIRA SA TOM TEMOM PO 100X, DA SAM PALAC KRIVO STAVILA....DOLJE , DOLJE , DOLJE TA TEMA, ILI BAR DALJE OD NAS.IMAJ SJENKO MILOSTI PREMA NAMA OSTALIMA...KAO ŠTO SI ZDUŠNO BRANILA SAFIRIS, TAKO SAD ZDUŠNO NAPADAŠ SEBE.NE VRAĆAJ SE STALNO NA SVOJE STARE KOMENTARE, ONI TE IZLUĐUJU, JER DANAS NE STOJIŠ IZA NJIH.DOZVOLI DA NOVI ČLANOVI SAMI DONESU SUD O S.T.I NA KRAJU O TEBI.NEPRESTANO PONAVLJANJE TVOJE GREŠKE JE KONTRAPRODUKTIVNO....OVO JE BILA ŠKOLA....NE STATI NA NIČIJU STRANU...MI SE SAMI NE POZNAJEMO, A GDJE BI DRUGE ZNALI....ZNAM DA SE MEILATE I TRA, LALALALALA I IZ GRUDE NAPRAVIŠ LAVINU...ZNAM , DA IMAŠ MAIL OD SAFIRIS, ALI MOGU TI GA I JA DATI, PA JOJ SE IZVINI JEDNOM ZA SVAGDA. SAMO NEMOJ REČI , DA SE JA NEMA PRAVO UMIJEŠATI , DOK TI PIŠEŠ ILI KOMENTIRAŠ NA MAGIJU....IMAM,KAO I SVI KOJE OVO VEĆ IRITIRA...ZNAMO DA SI DOBRA U DUŠI , ALI SESTRO PRETERALA SI..../KAO I JA SADA/...P.S. HVALA ŠTO SI ME NAUČILA POSTAVITI VIDEO...AKO NA OVO ODGOVORIŠ...NAPRAVIT ĆU \"preskok\"i završiti temu...toliko s moje strane.pozdrav i pusa vanessa.

  • 28.10.2011. 23:51h

    Član paskoMerlin1

    ...u hotelu Panorama, nedjelja, 30.11.2011. radionice za građane, kako prihvatiti krivnju itd...cijena 30 kn..

  • 29.10.2011. 06:49h

    Član jutarnjesunceMerlin0

    Vanessa slažem se u većini sa tobom osim u tome da ide dalje od nas. Ona je deo nas, naša virtualna prijateljica, dragocenost Magicusa. i još u jednom. nije to bila gruda snega koja se pretvorila u lavinu, već pahuljica.

  • 29.10.2011. 07:00h

    Član jutarnjesunceMerlin0

    A Safiris, ona možda bolje od svih nas zna u čemu je problem, obzirom na njenu profesiju. a zašto se je povukla i ne odreagira? ne znam. Mislim da ona to tako tragično ni ne shvata. verovatno više nema želju biti na magicusu. Koristim priliku da je lepo pozdravim.

  • 29.10.2011. 07:01h

    Član wendy.tanjaMerlin10

    koliko puta vađenje kamenja koji si pritiskali dušu iz dubina u koje su bačeni da se ne diraju više..?sve one priče o umirivanju duhova, sve one priče o prestanku opravdavanja više i zauvijek..kao da su izgovorene u vjetar..Čemu  ponavljanje? zar se neke stvari ne mogu konačno dostojno \"sahraniti\" i krenuti dalje..? Hranjenje vlastitim osjećajem krivnje koja nema više temelja me podsjeća na jednu knjigu o životu iza života, o jednom mladiću, koji je bio na služenju vojnog roka, pa zamro od upale pluća..Njegov duh je odvelo svjetlosno biće u sfere, ajmo tako reći, čistilišta..Zapravo, u sfere ljudskih umova koji se nisu uspjeli rješiti svojih ovisnosti: slika: krčma u luci..Fizički živi ljudi piju svoje piće i puše cigarete..Jedno astralno biće grabi to piće, ali ga ne može popiti jer prolazi kroz njega..A želja ne prestaje..Drugi hvata cigaretu, ali mu ruka prolazi kroz pravu, fizičku cigaretu..Ponavlja pokret tisuću puta.. Taj mladić je bio reanimiran, i postao najčuveniji pisac knjiga o životu poslije smrti-Raymond Moody..

    Ovisnost je ovisnost..Odlučiš prestati, pa se vraćaš tisuću puta natrag.. Zar tebi treba fizički dokaz da su ti neke stvari oproštene? Nisam vidjela Safiris ali osjećam njenu dušu i njenu prisutnost ovdje...Ona je oprostila ali ima svoj stav, ali to nema veze više sa tobom..Preostale ste samo vas dvije u ovoj igri,( čak i Dinaja je tu sa strane) Sjenka i Sjenka.. Sjena duše vuče sjenu svjetla.. Kome zapravo pripada sjena? Svjetlu ili duši? sjena je definitivno dio svjetla a duša treba konačno zaroniti u to svjetlo.. Nisu prazne i sladunjave fraze, nego nepobitne činjenice..Svaka ovisnost je vezanost, a kad nešto vučemo za sobom, to vučemo u onaj svijet iza ovog..sad sam malo drastična, ali Sjenko, zamisli sebe, ostaviš materijalni svijet, i stalno posjećuješ ovaj, objašnjavajući svima:\" nisam ja to htjela, nisam ja kriva..\" a nitko te ne čuje i ne vidi..Tako je Moody opisivao samoubojice, od kojih su neke uspjeli oživjeti..Pusti sve to..Odlijepi se od sebe i konačno i ti oprosti samoj sebi..Točka...Finito..! I daj, odluči se za onaj nick shadow of light..Ponavljam, tamo pripadaš..Ne mijenjaj ga svako malo..Svjetlo ostaje svjetlo..Shadow of soul su sjećanja, dio su tebe, ali obasjaj i njih svjetlom dana..Nad grobovima sahranjene tuge lijepo je vidjeti i Sunce...

  • 29.10.2011. 07:39h

    Član jutarnjesunceMerlin0

    Draga Shadow, (to draga ne koristim često) Nemerljivo je moje znanje i talenat sa tobom, no ono malo što sam prolčitala u odnosu na tebe znala sam primeniti. Jer \"previše\" znanja ponekada može i da šteti. Većina tih  novokomponovanih knjiga sluđuju ljude. Samo malo je kvalitetnih.  Batali sve knjige, filmove, horore, krajnje misli kada čitaš nečije komentare ili članke. nađi u svakom ono pozitivno zbog čega i pišemo ovde. ne misli da si u svakom članku, pesmi, komentaru ti. 

  • 29.10.2011. 07:54h

    Član wendy.tanjaMerlin10

    jutarnje sunce

    Knjige su najveće blago koje nam je ostavljeno u baštinu..Raymond moody nije nikako novokomponovani pisac..On je poznati liječnik i uz sve svoje znanje proučavao je tisuće i tisuće slučajeva reanimiranih ljudi..Knjige mogu biti štetne jedino ako iz njih izvlačiš nekorisne stvari, a kako znati što je korisno što ne? Duša zna, ja joj bezgranično vjerujem.. Sve opet ovisi o putu na kojem je duša..Ako konzumira stvari koje ne čine dobro njoj i drugima, očito je na krivom putu, ili jednostavno, stoji na mjestu..

  • 29.10.2011. 07:56h

    Član jutarnjesunceMerlin0

    evo ti jedan primer. Kada ti napišem da me tvoja pesma, glazba (koja je za5+)  da uživam čitajući i slušajući, nisam opazila da si, osim ponekog srca ili smeška, napisala da ti je drago, da nekoga svojim lepim pisanjem oplemenjuješ. Ego! ma daj Shadow ne guši ga. Tvoj je. Ja gušim samo onaj u kome bih možda povredila sa njim nekoga. A svoje dobre strane treba isticati. Zašto ne? Više smo skloni sebe kritizirati nego \"hvaliti\". Zašto ne bih rekla da skuham odličan pasulj? Zašto ne bih rekla, da sam dobra? zašto ne bih rekla, da sam emotivna? zašto ne bih rekla da svojim pisanjem doprinosim na magicusu, naravno prema svojim mogućnostima. itd itd. Shadow ako osetiš samo \"kritiku\" od nas i ne ono lepo i da si nam draga, koje treba da ti je podsteh onda ćeš nastaviti ovako kao u zadnjih nekoliko meseci, mučeći samu sebe. Dobra si duša, dobar virtualni prijatelj, a žalosno je što to ne znaš.

  • 29.10.2011. 07:58h

    Član jutarnjesunceMerlin0

    Wendy nismo se razumele. nisam imenovala pisce.

  • 29.10.2011. 08:10h

    Član jutarnjesunceMerlin0

    i sretan trenutak ti na svojstven način šalje lepe reči, a ti i u tim lepim rečima tražiš krajnju misao nečiju. Zašto? Uzmi tako kako je napisano.  Shadow već mesecima pišeš kako ti je žao što si nekoga povredila. I da si shvatila grešku koju si napravila. A posle toga, ponovo povređuješ sa stravičnim rečima drugu osobu. Znači nisi shvatila. ponovi vežbu :))

  • 29.10.2011. 08:17h

    Član jutarnjesunceMerlin0

    mislim da ti o ovome neću više pisati bez obzira na tvoju reakciju. A prihvatam te takvu kakva si. i ti mene molim. ovo je bilo samo moje razmišljanje koje ne mora biti i ispravno. Lep pozdrav. i u ovom svemu obrati pažnju na ovo: LEP, DOBRA, TALENTIRANA. PAMETNA....

  • 29.10.2011. 08:38h

    Član jutarnjesunceMerlin0

    OPROST JE SPAS I MIR DUŠI.

  • 29.10.2011. 08:54h

    Član jutarnjesunceMerlin0

    oprost sebi i drugima. ako se posle izvinjenja ne dobije, to više nije naš problem. Amen Amin

  • 29.10.2011. 09:48h

    Član ljubicaMerlin4

    S-T,u svojim komentarima šalje ljubav...a u tekstovima se dotiće Shadow i njihovog druženja...Izazove shadow (mislim da S.T. zna kako će Shadow reagirati zato i to radi... S.T. smatraš se izdanom od nje...

    Mi ovdje koji čitamo nismo ni svjesni kojim riječima gestom je \"bačen izazov\"

    Što ispada; S.-T. je \"svetica a Shedow negativac..

    ..Shadow na krivi način se želiš maknuti od dotične... želiš,  al ova te nikako ne pušta

     

    To je moje mišljenje promatrača.

     

    MAKNITE SE JEDNA OD DRUGE--- i stvar je riješena.

  • 29.10.2011. 09:50h

    Član ljubicaMerlin4

    NEKA BUDE KRAJ--DEFINITIVNO

  • 29.10.2011. 10:06h

    Član bibyMerlin3

    Shadow... kakvo zlo, kakvi li bakrači... nikome ti nikakvo zlo i nikakvu nepravdu ovdje na magicusu nisi nanijela, niti je tko tebi nanio  ikakvo zlo.
    ufurala si se, opteretila si se... i ne možeš ni blizu opteretiti nikoga od nas koji čitamo koliko si opteretila sebe... ovo izgleda kao neka tvoja opsesija koja ti ne da mira... a istovremeno je i sama pokušavaš održati na životu iako je sve to prošlost i u stvarnosti više ne postoji... ali ti to i dalje njeguješ i hraniš u sebi...
    vjerojatno pišeš o tome jer imaš potrebu da to izbaciš iz sebe, usput tražeći rješenje, olakšanje, razumijevanje, možda i kritiku od onih koji čitaju...
    tako ja to vidim, a niti mi smeta, niti me iritira...
    ma, piši slobodno o tome koliko god te volja, razradi to do u detalje, kopaj i prokopaj od početka do kraja ako treba tisuću puta, koliko god ti osjetiš potrebu da moraš... koliko god ti to treba... i sve dok to u tebi ne sazrije do kraja, sve dok ne sagnjije i ne nestane -  onda kada jednom sama otkriješ što je zapravo tvoj problem i gdje je rješenje...
    sretno... ♥

     

     

  • 29.10.2011. 10:43h

    Član shadowofsoulMerlin11

    hvala svima na komentarima i mišljenjima, još sam jednom pročitala sve, a isto tako i ove druge komentare koje nisam vidjela jer sam išla spavati.

    Ljube, shvatila si sve i sve ti je jasno i prejasno... točno si detektirala samu srž... točno vidiš i ono što ja vidim i to mi je potvrda da nisam luda, da nisam paranoična i da sve ovo što sam napisala, ima smila (meni), a možda i nekom drugom tko ima zdrave oči i zna pročitati napisano, no to mi sad više nije važno. Morala sam sinoć ovo napisati, kako sam već gore navodila i puno mi je pomoglo što se mogu suočiti, a ne bježati po magicusu, izbjegavati, čekati da drugi stave nešto iza nje, palac-komentar da baš nisam odmah iza nje, jer ne želim biti u TAKVOM društvo i čekam da se dotična osoba makne i da mogu nešto komentirati. Suočla sam se i to je (za mene) veliki +. Sad sve što me bude mučilo, pisat ću offline. Ne želim opterećivati nikoga sa već toliko /drugima/ prožvakanom temom.

    Biby, shvatila si sve i sve ti je jasno, predobro si to napisala, toliko dobro da ću to koristiti, ali ne ovdje na magicusu, naravno, jer ne želim opterećivati više nikoga...

    postoji \"blank word\" i tu treba napisati sve što treba izaći van, printati i baciti niz rijeku...

SADRŽAJ UPISAO

Član ShadowOfSoulMerlin11 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana shadowofsoul dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝

Napiši nešto, ostavi trag

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info