Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1091

PUTA

OD 14.01.2018.

Opuštanje

Opuštanje

 

Postoji jedna vrlo jednostavna vrsta preventive , a to je opuštanje. . Što je u tome važno? Vidite, svom tijelu ne možete ponuditi ništa zdravije nego da ga dnevno, makar samo na nekoliko minuta prenesete u stanje duboke opuštenosti. Nije dosta nakon posla baciti se na kauč i uključiti televizor, što mnogi rade. To je površinsko opuštanje koje ne liječi vašu unutarnju zgrčenost. Ako ne uspijete to sami, danas ima jako puno kazeta i CD sa opuštajućom tehnikom i mnogo knjiga koje govore o tome..

Svatko može odvojiti nekoliko minuta za sebe. Vaša obitelj će imati više koristi od vas ako ste sretni i zdravi, a vrijeme  koje poklanjate samom sebi isplatiti će se dvostruko i trostruko vašim zdravljem, skladom i životnom radošću.

Jednom dnevno potpuno se opustite. Odbacite sve brige, neprilike, patnje, sav strah i stres od sebe. Otpuhnite sve iz sebe što vas tišti i biti ćete zdraviji, sretniji i zadovoljniji.

 

Vaše je tijelo manifestacija Božje energije na materijalnoj razini. Tijelo u kojem Božja energija može slobodno teći, zdravo je. Ne može biti drugačije nego zdravo, jer savršenstvo je njegova bitnost. Bolest je rezultat blokiranja božanske energije. Ta se blokada javlja prvo u najosjetljivijoj tvari tijela, koja se zove aura. Danas postoje metode kojima se te promjene mogu učiniti vidljivim. Ta se blokada potom javlja u cijelom tijelu i tu uzrokuje prvo tegobe, kasnije i bolesti. Drugim riječima prvo se javlja poremećaj na duhovnom tijelu, a zatim se spušta na fizičko tijelo. Postanite svjesni da je oko vas pozitivna božanska energija te joj se otvorite. Predočite sebi što češće struje jarke svjetlosti, koje teku u sve vaše organe, u svaku vašu stanicu. Usmjerite tu energiju u ona mjesta koja vam zadaju tegobe.Pritom pazite na svoj dah. Površno disanje ometa protok energije.Dišite nekoliko puta na dan lako i snažno cijelim tijelom. Pritom zamislite kako udahom u vas ulazi ljekovita energija cijelog svemira, a kod izdisaja kako iz vas izlazi sve što vam stvara napetosti i probleme.

 

Ne pružajte nikakav otpor životu, pustite da teče, pustite da ide, pustite da bude. Postanite majstor u umijeću ne pružanja otpora. Tada ćete biti zdravi.

Zdravlje je spontanost.  Prečesto inzistiramo na nekakvom redu koji je izmislio naš um. Zahtijevamo te i te uvjete koji moraju biti ispunjeni da bi mi bili sretni, a onda kad to ispunimo opet nismo sretni već postavljamo nove uvjete.

Mislimo da nam život duguje određene ljude, događaje, a ako ih ne dobijemo, uvrijeđeni samo, a neki se dovode do samoubojstva.

Život ima druge zakonitosti, a ne one koje mi želimo silom dobiti. Život je slobodna igra raznih sila, igra koja ima svoju logiku, a ne logiku našeg uskogrudnog uma. Život je spontanost kao što sam rekla. Sjetite se kako su djeca spontana. Spontanost naravno ne možemo zahtijevati, naprosto dopustite da se dogodi. Ako imate povjerenja u svoje tijelo, svoje osjećaje, u svoju intuiciju, u svoja osjetila, spontanost će nastati sama od sebe. Biti spontan znači živjeti u sadašnjosti, pustiti da život dođe na svoje, reagirati trenutačno, bez posebna domišljanja. Opišimo to na stvarnom životu. Grčevita potraga za nekim posebnim namještenjem može vas učiniti slijepim za puno boljim životnim prilikama. Ili inzistiranje na jednom određenom partneru sprečava vas da uočite osobu puno prikladniju za vas. Vidjela sam dosta slučajeva kada osobe čine prave ludosti da bi zadržale neku osobu, vjerujete da bi vam u život ušlo nešto što je za vas zaista dobro, staro mora izaći. Ljubav se ne može kupiti, nikog ne možete prisiliti da vas voli.Netko uvijek čeka na vas. Ali vi to ne vidite u svom sljepilu. Životne prilike ne utječu same po sebi na naše zdravlje, nego utječe naš stav koji smo prema njima zauzeli. Povjerujte da je u ovom životu sve najbolje za vas. Privući ćete sami k sebi financije, ideje, okolnosti i sve drugo što je nužno za ostvarenje vaših želja. Dakako ako se prepustite spontanom poretku života. I zdravo tijelo spada u prirodni poredak života. To je tako jednostavno.

 BG

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info