Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Mayan

Upisao:

Mayan

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1483

PUTA

OD 14.01.2018.

SINKROGALAKTIČKA YOGA - NOVA PRAKSA

SINKROGALAKTIČKA YOGA - NOVA PRAKSA
SINKROGALAKTIČKA YOGA - NOVA PRAKSA Sinkrogalaktička yoga je nova praka unutar mayanksog kalendara i Zakona Vremena. Ova praksa koja ujedinjuje tradicionalnu yogu sa sa sinkronijskim redom (kodovima vremena – sinkronizacija sa kozmičkom svijesti). Sinkogalaktička yoga integrira fizičko tijelo 3d, sa svjetlosnim tijelom u 4d, i sa svjetlosnim tijelom Duge – električno tijelo - koje je u 5d. Kroz 5 d se povezujemo sa višim dimenzijama vrermena.

SINKROGALAKTIČKA YOGA je nova praksa unutar mayanskog kalendara i Zakona Vremena. Sinkrogalaktička yoga je alat za povezivanje s kozmičkom svjesnosti, također alat koji nas usmjerava kako integrirati informacije koje pristižu iz viših dimenzija – na koji način ih prizemljiti, primiti. Osvještavamo našu višedimenzionalnu prirodu, iskustveno doživljavamo višedimenzionalnost vremena. Sinkrogalaktička yoga je alat za povezivanje s kozmičkom svjesnosti. Sinkogalaktička yoga integrira fizičko tijelo 3d, sa svjetlosnim tijelom u 4d, i sa svjetlosnim tijelom Duge – električno tijelo - koje je u 5d. Kroz 5 dimenziju se povezujemo sa višim dimenzijama. Sa ovom praksom se povezujemo sa samom jezgrom vremena u 9 dimenziji i sa 11 dimenzijom vremena. Također se povezujemo sa zvjezdanim vratima Sirijusa kroz Sirijus Beta 52 element.

Kroz ovu praksu aktiviramo određene centre u mozgu, povezujemo desnu i lijevu hemisferu mozga. Također ova praksa razvija viša stanja svijesti i sposobnost telepatije. Osvještavamo višedimenzionalne, suptilne dijelove našeg uma – mentalne sfere koje su povezane sa određenim dimenzijama vremena i sa stanjima naše svijesti: presvjesnim, podsvjesnim, budnom svijesti, kontinuiranom svijesti, supervjensim itd. Kroz Sinkrogalaktičku yogu vježbamo samopromatranje i samoshvaćanje najdubljih obrazaca - dubinu našeg unutrašnjeg bića i osvještavamo kako smo povezani sa Univerzumom.

Praksa je povezana sa praćenjem sinkronara 13 luna 28 dana. Svaki dan se prakticira jedna od 7 meditacija. Praksa se sastoji od meditacije na čakre, radijalne plazme, pranayame, aktiviranje mentalnih sfera, otvaranje vrata heptade i solarnih mantri. Radijalne plazme su fluidi suptilne energije - povezuju dimenzije, putem njih stižu informacija iz Univerzuma. One su poput provodnika za telepatsku energiju putem koje primamo informacije potrebne za razvoj. Radijalne plazme ulaze u planetu kroz polove. One unutar svojih frekvencija nose informacije potrebne za razvoj života i svijesti na planeti Zemlji.

Svaki dan se povezujemo sa određenom čakrom, radijalnom plazmom, mentalnom sferom i dimenzijom vremena. Svaka od mentalnih sfera aktivira jedno od stanje naše svijesti, našeg uma. Mentalne sfere opisuju novu kozmičku psihologiju. Mentalne sfere svjesnosti su višedimenzionalni dijelovi našeg uma. Mentalne sfere su povezane sa stanjima svijesti i sa dimenzijama vremena. Pomoću njih osvještavamo naše najdublje programe iz presvjesnog i nesvjesnog. Razvijamo našu budnost, prisutnost i kontinuirano svjesno, razvijamo super svjesno. Mentalne sfere aktiviraju određene dijelove mozga i razvijaju sposobnost integriranja lijeve i desne strane mozga.

Ova praksa je također povezana sa Sinkronotronom preko matrice Holum Perceptora - sedme mentalne sfere. Unutar svakodnevne prakse možete dodati i asane Hatha yoge. Kroz ovu praksu se produbljuje znanje o čakrama, radijalnim plazmama, energetskom tijelu, pranayami i višedimenzionalnom elektricitetu. Za više informacija o Sinkrogalaktičkoj yogi pišite na e mail: vesna.etznab138@gmail.com Više o mayanskom kalendaru pratite na blogu i facebooku: http://vesnasantak138.blogspot.com/

http://www.facebook.com/mayanski.kalendar

 In Lak'ech!

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi,, želim vam lijep , sretan i uspješan tjedan. Lp

    04.03.2024. 07:58h
  • Član aliusalius

    bglavac ❤️

    01.03.2024. 11:58h
  • Član bglavacbglavac

    Lijep pozdrav alijus! Drago mi je da si tu.

    28.02.2024. 17:45h
  • Član aliusalius

    irida ❤️

    28.02.2024. 10:47h
  • Član aliusalius

    istankovic ❤️

    28.02.2024. 10:47h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info