Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član istankovic

Upisao:

istankovic

OBJAVLJENO:

PROČITANO

523

PUTA

OD 14.01.2018.

Što kad umjetna preplanulost pođe po krivu?

Što kad umjetna preplanulost pođe po krivu?
Najbolji način da se izbjegnu grozote loše umjetne preplanulosti jest da ne koristite nekvalitetne proizvode za samotamnjenje.

 

www.žena.hr

Prva pomoć nakon korištenja lošeg sredstva za samotamnjenje

Nanijeti sredstva za samotamnjenje nije uvijek lagan i jednostavan zadatak. Mnoge su od nas u želji za privlačnom preplanulošću na kraju završile sa neprirodnom bojom, neravnomjerno tamnom kožom ili flekama po cijelom tijelu.

Ako je umjetna preplanulost jedina šansa za vas i ako se kojim slučajem dogodi da stvari pođu krivo, nemojte se brinuti previše jer imamo rješenje za ovaj problem. Postoji nekoliko stvari koje će pomoći riješiti se loše umjetne preplanulosti. Iako se nećete možda odmah ili potpuno riješiti neugodnosti loše apliciranog sredstva za samotamnjenje ovaj će savjet definitivno pomoći smanjiti već učinjenu štetu.

Što vam treba:
Spužvica
Tuš
Sok od limuna
3-postotni vodikov peroksid (hidrogen)
Ručnik

Upute:

1. Čim primijetite da sredstvo za samotamnjenje nije ispalo onako kako ste očekivali, prvo se se otuširajte u toploj vodi. Po tušem kožu temeljito istrljajte spužvicom. Topla voda će vam otvoriti pore i pomoći pri uklanjanju tragova lošeg samotamnjenja.

2. Nakon tuširanja se dobro istrljajte suhim ručnikom. Uzmite stariji ručnik ili neki kojeg vam neće biti žao umrljati.

3. Utrljajte sok od limuna svugdje gdje ste nanijeli sredstvo za samotamnjenje, ali pripazite kako bi izbjegli kontakt s očima. Ako sok od limuna ne upali, ili nemate limun kod kuće, pokušajte s vodikovim peroksidom kojeg možete nabaviti u svakoj ljekarni. Prije nego što tijelo istrljate vodikovim peroksidom, nanesite ga na mali dio kože kako biste bili sigurni da niste alergični. Nemojte istovremeno pokušati nanijeti limunov sok i vodikov peroksid jer bi mogli oštetiti kožu.

4. Još jedna opcija koju možete isprobati je da u limunov sok dodate šećer i time se istrljate. Ovo će djelovati kao piling na površinski sloj kože.

5. Nakon što nanesete limunov sok, ostavite ga da djeluje 30-60 sekundi i onda isperite toplom vodom. Ako ste koristili vodikov peroksid ne morate se tuširati, već samo istrljati ručnikom.

6. Nakon što ste isprobali prije navedene savjete, trebali biste vidjeti osjetnu razliku i poboljšanje. Nemojte zaboraviti na kraju nanijeti dosta hidratantnog losiona ili kreme za tijelo. Limun i vodikov peroksid oboje isušuju kožu, pa ćete idućih dana morati voditi više brige o hidrataciji kože.

Najbolji način da se izbjegnu grozote loše umjetne preplanulosti jest da ne koristite nekvalitetne proizvode za samotamnjenje. Radije izdvojite više novca (iako to ne garantira uvijek kvalitetu) za kvalitetan proizvod koji vas neće dovesti u neugodnosti. Najsigurnija opcija su zasad još uvijek saloni u kojima je sve prisutnija metoda špricanja koja je sigurna i za trudnice.  

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info