Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

594

PUTA

NE ZABORAVIMO TKO SMO

NE ZABORAVIMO TKO SMO
TAJNA NAŠEG NARODA Veliko obećanje pape Hrvatima koje se ostvarilo!

 

Sveti Agaton, papa je koji je Hrvatima dao posebno obećanje u ime Krista

Prihvaćanjem kršćanske vjere, Hrvati su potpisali 680. proturatni ugovor sa Svetom Stolicom. U najstarijem proturatnom ugovoru u svjetskoj povijesti Hrvati su obećali papi; da ni s kim neće prvi zaratiti, da tuđe zemlje neće osvajati, nego da će samo svoje braniti. Za uzvrat, papa Agaton obećao im je da će Bog Hrvata uvijek biti s njima kad budu napadnuti.

Sveti papa Agaton rođen je u Palermu na Siciliji. Nakon dvadeset godina braka ostao je udovac i stupio u zajednicu benediktinaca. Za papu je izabran 678. u 103. godini života. Na Petrovoj je stolici bio manje od tri godine, ali je sve osvajao blagom i veselom naravi.

Papa kojeg Crkva danas slavio kao sveca Katoličke Crkve  na izrazit način povezan je s počecima povijesti hrvatskoga naroda, jer je upravo ovaj sveti papa pokrstio Hrvate.

Bizantinski car Konstantin Porfirogenet, koji je bio suvremenik hrvatskog kralja Tomislava u svome djelu „De administrando imperio“ piše: „Hrvati poslije krštenja postaviše vlastoručni ugovor te se tvrdom i nepokolebljivom vjerom zakleše sv. Petru da nikada neće provaljivati u tuđe zemlje niti ondje ratovati, već da će radije živjeti u miru sa svima koji to budu htjeli. A od pape su za to dobili molitvu (obećanje) da će se za njih boriti i na pomoć im biti Bog Hrvata, kadgod drugi narodi provale u hrvatsku zemlju i ratom ih uznemire, a Petar, učenik Kristov, obdarit će ih pobjedom.“

Povijest je potvrdila da je tako i bilo. hrvati su u svijetu poznati kao pobjednici. Uvijek osvajani, a nikada do kraja osvojeni, što je rezultiralo i samostalnom Hrvatskom stvorenom doslovce s krunicom, a ne s oružjem u rukama. Osvajanje Hrvatske opet se nastavlja, domovina nam je ugrožena, možda i više nego ikad prije u povijesti ali i dalje bi smo se trebali pouzdati u obećanje nepobjedivosti pape Agatona, te moliti obećanu nam pomoć.

Njegov spomendan, za svakog Hrvata vjernika dan je zahvalnosti Gospodinu za sve što smo od Njega primili krštenjem, ali i dan molitve za narod i domovinu.

I doista možemo biti ponosni jer u slavnoj i dugoj hrvatskoj povijesti, Hrvati nikada nisu bili osvajači na tuđe zemlje, nego su uvijek poštovali zakletvu i ostali ‘svoj na svome’ i ‘svoj za svoje’, ako izuzmemo našu vojsku u NATO operacijama, danas.

 Izvor:Dnevno.hr

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info