Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član ShadowOfSoul

Upisao:

ShadowOfSoul

OBJAVLJENO:

PROČITANO

846

PUTA

K R Y P T O N

K R Y P T O N
legenda

Do sada smo se već navikli na brojne interpretacije i ekranizacije Supermana, no izgleda kako će novi Syfyjev projekt unijeti dozu svježine i noviteta u svijet popularnog superjunaka.

Iako se možda na prvi pogled čini da je Superman već odavno prežvakana tema, koncept nove serije bi mogao zaintrigirati i zasićeni dio gledateljstva.

Priča oko koje će se epizode oblikovati jest priča Supermanova djeda Seg-Ela i njegove borbe na planetu Krypton.

Seg-El će tako, nakon izopćenja, osramoćenja i mučenja njegove obitelji, morati povratiti obiteljski ponos, spašavati i štititi voljene osobe, te snalaziti se i preživljavati u kaotičnom svijetu bez čvrstog oslonca i perspektive. 

Serija će se, dakle, fokusirati na događaje koji su se odvijali mnogo prije pojave samoga Supermana, onoga kojeg filmska i serijska publika jako dobro poznaje. Samim time, otkrit ćemo mnoge nove stvari o epohi borbi i turbulencija na rodnom planetu superjunaka.

Uz to, intrigantan dio serije bit će Seg-Elovo otkrivanje sudbine njegova unuka kao i suočavanje sa spoznajom uništenja i nestajanja njegova planeta Kryptona.

Kako bi stvar bila još uzbudljivija, dovoljno je spomenuti da će scenarističko pero u svoje ruke uzeti David S. Goyer, koji je pisao scenarije za filmove Vitez tameBladeBatman protiv Supermana, dok je sudjelovao i u pisanju pojedinih naslova iz serijala videoigre Call of Duty. Društveno-politička previranja, kolektivne i individualne borbe, kao i znanstvena fantastika, Goyeru nisu strane stvari. Budući da on samostalno razvija ovaj projekt, možemo očekivati svašta. 

Veći je dio materijala snimljen u Sjevernoj Irskoj, a trailer sugerira da producenti nisu štedjeli na specijalnim efektima i sofisticiranim tehničkim zahvatima. Goyer je nedavno izjavio da je serija zamišljena kao sedmogodišnji ili osmogodišnji projekt. Prema tome, koliko god znali o Supermanu i njegovim precima, teško je precizno predvidjeti u kojim će se smjerovima serija kretati.

Ulogu protagonista utjelovit će Cameron Cuffe, mladi i relativno neafirmirani glumac, dok će glumački sastav upotpuniti kombinacija mladosti i iskustva: 

Ian McElhinney (Igra prijestolja), Georgina Campbell (Black Mirror), Ann Ogbomo(Svjetski rat Z), Paula Malcomson (Igre gladi) i drugi.''

http://serijskiubojica.hr/krypton-nova-serija-o-supermanovu-djedu-trailer/

''KRIPTON se odvija dvije generacije prije uništenja Supermanova rodnog planeta i prati njegova djeda, čija je obitelj El izopćena i osramoćena, dok se on bori da vrati čast svoje obitelji i izbavi svoj ljubljeni svijet iz kaosa.Radnje smještene dvije generacije prije uništenja Supermanova matičnog planeta, KRIPTON prati Seg-Ela, djeda legendarnog Čovjeka od Čelika – čija je Kuća El izopćena i osramoćena. Dok je vodstvo Kriptona u raspadu, Seg-El susretne vremenskog putnika sa Zemlje Adama Strangea koji ga upozori da mu nije ostalo puno vremena da izbavi svoj voljeni svijet iz kaosa.

Boreći se kako bi vratio čast svojoj obitelji i zaštitio svoje voljene, Segu je također povjereno da zaštiti budućnost svog nasljeđa – sudbinu koja će doživjeti rođenje najvećeg superjunaka svih vremena. Prva sezona KRIPTONA prati Segov uspon od obespravljenog mladića, zarobljenog u životu bez budućnosti i nade, do legendarnog junaka sazdanog iz istoga kalupa kao i njegov unuk.

Sega na akciju potakne dolazak Adama Strangea koji je doputovao s današnje Zemlje kako bi ga upozorio na podmuklu zavjeru koja će promijeniti prošlost i spriječiti rođenje posljednjeg sina Kriptona – zavjeru za koju vjeruje da ju je organizirao superzlikovac Brainiac."

http://www.hbo.hr/series/krypton

Upravo sam odgledala 1. sezonu ove izvanredne serije, sad čekam 2. sezonu

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info