Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član mismas

Upisao:

mismas

OBJAVLJENO:

PROČITANO

842

PUTA

OD 14.01.2018.

Dobre stvari ovog tjedna

Naučite praviti crtiće, mirno razrješavati sukobe i oblačiti sari, besplatno vježbajte, naučite nešto o porezima, gerila vrtlarstvu, filmu, plesu i zajedničkom životu…

PONEDJELJAK, 2. veljače
U 17 sati u Malom salonu, Korzo 24 u Rijeci, započinje petodnevna radionica animiranog filma, namijenjena studentima i starijim srednjiškolcima. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete na e-mail ili broj 051/49 26 15.

Foto: losy/Flickr

Anan-do centar otvara svoja vrata. U iduća dva tjedna
Zagrepčani mogu dolaziti na besplatne treninge.

Naučiti obući sari možete na besplatnoj radionici u Veleposlanstvu Republike Indije, Kulmerska 23a, u Zagrebu. Za više informacija i termin održavanja nazovite broj 091/34 907 03 ili pošaljite e-mail.

Anan-do centar otvara svoja vrata - u iduća dva tjedna možete dolaziti na besplatne treninge. Danas u 18.30 sati započinje chi kung, a u 20 sati tai chi chuan. Voditelj je Boro Ranitović. Dobru volju, komotnu odjeću i čistu obuću donesite u Graditeljsku tehničku školu, Avenija V. Holjevca 11, u Zagrebu. Više informacija na broj 095/90 121 05.

U 19 sati, u sklopu programa Subverzije u klubu Mama, Preradovićeva 18, u Zagrebu, pogledajte igrani film Roko i Cicibela iz 1978. godine. Napisao ga je Miljenko Smoje, a režirao Stipe Delić. Upad je slobodan, donacija poželjna.

UTORAK, 3. veljače
U 18.30 sati dođite na promociju knjiga Sloboda od ovisnosti Deepaka Chopre i Davida Simona te Savršeno zdravlje za djecu i odrasle Johna Douillarda. Gdje? U dvorani Transadrije, Riva Boduli 1 u Rijeci. Ulaz je slobodan.

U Zagrebu u 19 sati počinje predstavljanje knjige Ayurveda - nauk o životu autora Tomislava Petrušića u Novinarskom domu, Perkovčeva 2. O knjizi će uz autora govoriti Krešimir Mišak, Ninoslav Novak, Roman Simić Bodrožić i Ivica Prtenjača. Ulaz je slobodan.

U 19 sati u Centru za osobni razvoj Re-forma, Savska 7 u Zagrebu, pravnica Ankica Bajić Lukačević, ovlaštena računovotkinja i porezna savjetnica, govorit će o tome kako pretvoriti porez u vlastiti kapital. Ujedno ćete moći naučiti kako ispuniti poreznu prijavu. Ulaz slobodan.

SRIJEDA, 4. veljače
U 17 sati, u Rodinom gnijezdu, Čanićeva 14 u Zagrebu, na rasporedu je radionica o dojenju. Pozvane su sve trudnice i njihovi partneri. Ulaz je slobodan, a zbog ograničenog broja sudionika, prijavite se što prije na broj 095/83 177 66.

Od 18 sati u Molekuli (Delta 5/I - bivša zgrada IVEX-a - u Rijeci) možete sudjelovati u razmjeni iskustva, znanja i vještine. Predložite tematsku razmjenu, na kojoj možete predstaviti što želite podijeliti i ono što biste voljeli da vam se pokaže.

Foto: Kathrin Jebsen-Marwedel/Flickr


U Zagreb dolazi britanski aktivist 
Richard Reynolds,
autor zanimljivog priručnika o
gerilskom vrtlarstvu.
Poslušati ga možete u četvrtak u klubu
Mama.

ČETVRTAK, 5. veljače
U 19 sati
u klubu Mama, Preradovićeva 18 u Zagrebu, britanski aktivist Richard Reynolds govorit će gerilskom vrtlarstvu. Za vrijeme svog boravka u Zagrebu najavljuje i gerilski napad štihačama na zapuštene gradske javne površine. Upad slobodan.

U isto vrijeme u Makronovi, Ilica 72 u Zagrebu, Tanja Rutonić govorit će o MEMO-bodywork metodi. Ulaz je slobodan.

Besplatne filmske radionice za srednjoškolce i studente udruge Blank, Trg Ivana Kukuljevića 1a, Špansko (Zagreb), započinju u 20 sati, a vode ih Dario Juričan i Aleksandar Kristek. Prijave i informacije na broj 091/89 381 72 ili na ovaj e-mail.

PETAK, 6. veljače
U 18 sati u Zagrebu će Biljana Stanković održati radionicu Ritmovi u nama - kombinaciju pokreta, glasa i zvuka. Temelji se na dijelovima plemenskih rituala kao modelu za grupno izvođenje. Sve bez opterećenja predznanjem, vještinom ili osjećajem za ritam! Svratite u klub Mama, Preradovićeva 18, Upad slobodan.

Dokumentarno-igrani prikaz života Marije Jurić-Zagorke u režiji Biljane Čakić-Veselič možete pogledati u KIC-u, Preradovićeva 5 u Zagrebu. Nakon toga slijedi razgovor s autoricom. Početak je u 19 sati, ulaz slobodan.

SUBOTA, 7. veljače
Htjeli biste na radionicu, seminar, tečaj - sviđa vam se puno toga, a niste sigurni kako odabrati pravu stvar? Evo par praktičnih i lako provedivih savjeta.

U 10 sati počinje dvodnevni seminar Sandre Bakse na temu savladavanja ljutnje i rješavanja sukoba. Gdje? U Medovićevoj 10 u Zagrebu. Ulaz je slobodan, uz prethodnu prijavu na 091/17 705 50 ili ovaj e-mail. Oba dana radi se od 10 do 14 sati.

Prošećite poučnom stazom Leska, dugom 4,5 kilometara, i upoznajte ljepote Nacionalnog parka Risnjak: ponikve, ponore, izvor, šumu... Staza se prolazi za oko sat vremena. Ulaz kod Uprave parka preko Crnog luga. Ulaznice od 15 do 30 kuna.

Pregled drugih zbivanja, prijedloge za izlete i još puno toga potražite u našem Kalendaru malih dobrih stvari. Doznate li za neko fora događanje, javite nam!

www.mediapositiva.hr

 

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info