Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

750

PUTA

COVID POTVRDA = UDAR NA DRŽAVNI POREDAK RH

COVID POTVRDA = UDAR NA DRŽAVNI POREDAK RH
Svi mi kao građani RH imamo svoju Domovnicu, svoj OIB, osobnu iskaznicu, zdravstvenu iskaznicu, putovnicu i većina vozačku dozvolu. Zakonski važeće dokumente. Po kojem onda zakonu i Ustavu jedan papir, kao što je Covid-potvrda, sve to može staviti izvan snage, a pogotovo odluka jednog tijela kao što je Nacionalni stožer Civilne zaštite?

Svi mi kao građani RH imamo svoju Domovnicu, svoj OIB, osobnu iskaznicu, zdravstvenu iskaznicu, putovnicu i većina vozačku dozvolu. Zakonski važeće dokumente.

Po kojem onda zakonu i Ustavu jedan papir, kao što je Covid-potvrda, sve to može staviti izvan snage, a pogotovo odluka jednog tijela kao što je Nacionalni stožer Civilne zaštite?

Neka na to pitanje odgovori barem jedan ustavni i pravni stručnjak u ovoj zemlji.

Kako je moguće da kao građanin Republike Hrvatske sa svim gore spomenutim važećim dokumentima, neosuđivan i slobodan, bez covid potvrde neću moći ući ni u jednu instituciju države čiji bih trebao biti punopravan građanin jer covid-potvrda postaje ID iznad svih identifikacijskih dokumenata!?

Kako ijedan veleumni pravnik može razriješiti tu pravnu antinomiju a da ne dođe do zaključka kako se radi o zapanjujućoj, samovoljnoj protuustavnoj suspenziji naših građanskih prava ali i o poništavanju naših identifikacijskih dokumenata koji imaju svoju službenu i zakonsku snagu!

Po kojem zakonu moji osobni podaci i dokumenti, moj građanski identitet kojeg dokazujem dokumentima izdanim od institucija ove zemlje, de facto ni za jednu od tih institucija neće vrijediti od 15.11.2021.!?

I još premijer kao vrlo bahat čovjek arogantno poručuje “ex cathedra” da kako mogu jedni tako mogu i drugi izvaditi tu potvrdu. Po njemu je to formalnost. I posluh, pokornost. Komu? Zašto imam osobnu iskaznicu i zdravstveno ako mi od ponedjeljka ne vrijedi upravo samovoljom njega i njegovog Stožera!? Odakle mu pravo da nam nametne briselske EU digitalne potvrde mimo Ustava, Sabora i institucija ove države?

Ovo nije samo stvar prisile na cijepljenje, dugoročno se radi o suspenziji važećih zakona i dokumenata države u kojoj su izdani, nama kao punopravnim građanima koji to bez covid potvrde više nismo!

Uviđate li zlokobnu nelogičnost? Vrijedi li mi Domovnica, vrijedi li osobna, putovnica, zdravstvena od 15. 11. 2021. ako ni sa službenom i važećom identifikacijom ne mogu ući u zgradu MUP-a, Fine i ostalih državnih ustanova?

Zamislite ovaj paradoks: imate osobnu i putovnicu koju je izdao taj isti MUP, ali u zgradu MUP-a ne možete bez jednog papira ili aplikacije koja poništava ono što vam je zakonski na snazi! Po kojem zakonu? Tko je donio zakon kojim je covid-potvrda službeni dokument koji je stavio izvan snage naše službene, građanske ID!?

Nitko jer takav bi zakon bio kontradikcija. Onda što je ovo? Kakvi desperadosi vladaju?

– Zoran Vukman, hrvatski filozof, novinar, publicist, esejist, prozaik, prevoditelj i društveno-političko-religijski analitičar

https://2012-transformacijasvijesti.com/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info