Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

430

PUTA

BILL GATES - VOJNI SUD 2. DAN

BILL GATES - VOJNI SUD 2. DAN
Nastavak suđenja o čemu piše Michael Baxter

 Michael Baxter    01. KOLOVOZA 2021

 

Animozitet je narastao na nove visine na početku drugog dana vojnog suda Billa Gatesa, sa svojim odvjetnikom, nečasnim Davidom Baluarteom, optužujući Zbor općinskog državnog odvjetnika da je "spalio" svog klijenta pod očito lažnim optužbama. Baluarte je osporavao tvrdnju suda da je Gates imao spolne odnose s maloljetnim muškarcima i ženama, tvrdeći da su takve optužbe nemoguće jer je Gates impotentan od 1999. godine.

"Čak i da je to istina, a mi možemo dokazati da nije", usprotivio se viceadm. John G. Hannink, "još uvijek imamo neoborive dokaze, uključujući svjedočenje njegove bivše žene, da je trgovao djecom."

Viceadm. Hannink opomenuo je Baluartea i Gatesa da su izgubili vrijeme suda tvrdnjama da je Gates bio zaražen Covid-19 dok je bio zatočen u GITMO-u; PCR testovi i antitijela na Covid-19 pokazali su da Gates nije postao žrtva virusa. Gates je također tvrdio da nije primio cijepljenje protiv Covid-19, što se potvrdilo serološkim testovima. Događaji tog dana, međutim, nisu bili usredotočeni na Gatesove veze s industrijom cjepiva. Umjesto toga, Ured vojnih povjerenstava nastavio je podizati optužbe za trgovinu djecom.

Dok je Gates sjedio krotko i tiho-uvažavajući savjete svog odvjetnika-viceadm. Hannink je predstavio prvog današnjeg svjedoka tužiteljstva, čovjeka koji se identificirao kao Steven Sharpe, samoopisani “popravljač” kojemu je Gates platio milijune dolara “ pospremiti ”nesretne zgode. Ovaj Ray Donovan iz stvarnog života opovrgnuo je Gatesove tvrdnje o nemoći. Pojavljujući se na videu putem ZOOM -a, rekao je tribunalu da je vidio Gatesa kako uzima lijekove za erektilnu disfunkciju i infuzije Adrenokroma kako bi se suprotstavio ED.

"Osobno ste ovo vidjeli?" Viceadministrator Hannink upitao je Sharpea.

“U nekoliko navrata. Bill nije izlazio i sam uzimao ove stvari, a jedna od mojih odgovornosti, u nedostatku bolje riječi, bila je nabaviti to umjesto njega. Dva puta sam sam postavio infuziju. I mogu reći sljedeće: Ako je prije bio impotentan, nije bio ni poslije. Apsolutno znam da je Bill imao spolne odnose s malodobnim dječacima i djevojčicama u toj svojoj tamnici na ranču u Wyomingu ”, rekao je Sharpe.

Gates, okovan zapešćima, skočio je sa svog mjesta i povikao: “Nikad u životu nisam vidio tog čovjeka. Ovo je pogrešna pravda. "

"Kontrolirajte svog klijenta, gospodine Baluarte", rekao je viceadm. Hannink.

Steven Sharpe pokazao je tribunalu nekoliko fotografija na kojima se on i Bill Gates izležavaju na ranču u Wyomingu. Jedna je slika bila Gates kako leži na prikolici dok je Sharpe, nadvijen iznad glave, intravenozno kapio u Gatesovu lijevu ruku. Sharpe je inzistirao da je na fotografiji Gates koji prima infuziju adrenokroma. Štoviše, Sharpe je predstavio slike Gatesa okružene, kako se čini, malodobnim ženama.

"Svi su bili drogirani i nisu imali pojma gdje su ni što rade", rekao je Sharpe. “I učinila sam mnogo za njega. Također sam stručnjak za kibernetičku sigurnost i pomogao sam njegovim ljudima s algoritmom koji je očistio čisti negativni Billov tisak na internetu. Ne govorim o konspirativnim sranjima; Govorim o stvarnim fotografijama i video zapisima koji Billa stavljaju u lošem svjetlu. Čim je tako nešto dospjelo na internet, odmah je izbrisano. Bill nije mario za optužbe o cjepivu jer većina Amerike vjeruje da je to sranje, iako je to 100% istina. Moj je posao bio po svaku cijenu očuvati njegov javni imidž, a ja sam to učinio vraški izvrsno. Zato se slike njega i Epsteina ili njega i njegove ljubavnice nisu ni pojavile na internetu sve dok vojska nije upala na njegov ranč,

Sharpe je nastavio prepričavati incident u kojem je pretjerano agresivan Gates, tek iz infuzije Adrenochroma, pretukao i ubio 13-godišnju djevojčicu koju je uvezao u SAD iz Tajlanda. Sharpe je rekao da je "pročistio" nekoliko sličnih pojava u godinama dok je radio pod Gatesom.

"A imate li osobno znanje da je Gates trgovao djecom?" - upitala je viceadm. Hannink.

“Imam. Zapravo, bio sam prisutan dva puta kada su kontejneri za transport stigli u luku New York i New Jersey. Svaki kontejner imao je desetak ili više dječaka i djevojčica. Nije bilo nikakvih manifesta za potpis. Bill se u to uvjerio. Platio je mnogo novca da sve ovo ostane pod stolom i tiho ”, rekao je Sharpe.

Nadalje, izradio je paystub -ove kako bi dokazao svoj odnos s Gatesom. Dvije su nosile Gatesov potpis, dok su ostale imale pečat “Microsoft Corporation”. Svaki od deset stubova plaćen je Stevenu Sharpeu za 365.000 dolara.

Viceadministratorka Hannink odbacila je svjedoka i ponovno pozvala Gatesovu bivšu suprugu, Melindu Anne French, također na ZOOM.

“Gospođice French, bili ste upućeni u iskaz posljednjih svjedoka. Moram vam postaviti samo nekoliko pitanja. Jeste li ikada svjedočili Stevenu Sharpeu u prisustvu optuženika? ” - upitala je viceadm. Hannink.

"Jesam", odgovorila je. "I učinio je za Billa ono što je rekao da je učinio", rekla je Melinda.

"I nemate razloga lagati ovom sudu?"

"Moj život laži je gotov", rekla je Melinda. "Sretana sam što sam se konačno oslobodila tog sociopata i njegovih makinacija."

Viceadm. Hannink potom je tribunalu dao stanku do srijede ujutro, rekavši da će započeti dan usredotočivši se na Gatesov ugodan odnos s Big Pharma.

 

https://realrawnews.com/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info