Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član iris

Upisao:

iris

OBJAVLJENO:

PROČITANO

655

PUTA

OD 14.01.2018.

OKRUTNA ŠALA

Okrutna šala bezosjećajne sudbine je u tome da se zakonodavac, kreator i provoditelj zakona pokapa isti dan kad i osoba koja je prekršila sve ljudske i Božje zakone.

DANAS

Danas se pokapaju dvije poznate osobe, Jadranko Crnić i General Korade. Ironija sudbine je u tome što su na aršinu zakona te dvije osobe bile na dva različita kraja. Obojica su na svoj način učestvovali u stvaranju RH, ali na kraju su se našli daleko jedan od drugoga, ekstremno do paradoksa.

Okrutna šala bezosjećajne sudbine je u tome da se zakonodavac, kreator i provoditelj zakona pokapa isti dan kad i osoba koja je prekršila sve ljudske i Božje zakone.Sa duhovne razine trebamo željeti da obje duše nađu svoj mir i pokoj, no sa ljudske razine ne možemo, a ne primijetiti tu neobičnu podudarnost. Obojica su za života okusili slast moći i ugleda. Jednoga od njih je ta moć uništila, razarajući usput sve što bi dodirnula. Drugi je do kraja života davao svoj doprinos što boljem i pravednijem uređenju naše mlade države.

Jadranko Crnić, doktor pravnih znanosti se čitav život bavio pravom i pravdom. Knjiga žalosti je otvorena u Hrvatskom Crvenom križu čiji je predsjednik bio do smrti. Autor je 40 knjiga iz raznih pravnih područja, u dva mandata je bio predsjednik Ustavnog suda, bio je i član ustavotvorne komisije za izradu prvog ustava RH 1990 g. Pa ipak se ne mogu oteti dojmu da će u medijima i među običnim ljudima daleko više riječi biti potrošeno na generala nego li na ovog zaslužnog građanina Hrvatske.

Za pogreb generala ubojice, koji je to postao jer pravna država nije funkcionirala i na vrijeme sankcionirala njegove izgrede, koji su ga na kraju pretvorili u serijskog ubojicu, se sprema jako policijsko osiguranje. Ne da se netko boji da će se general povampiriti, ali zlo koje je posijao bi moglo dignuti glavu.Možda se nadaju prepoznati generalove jatake i ortake, možda se boje da će netko od njih nastaviti sumanuti osvetnički pohod koji je genral Korade započeo samo zato jer ga je netko krivo pogledao.

A smrt, svojim neumoljivim sudom konačnosti, izravna sve pravde i krivde u ovom čudnom svijetu....

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info