Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini1

Upisao:

gemini1

OBJAVLJENO:

PROČITANO

483

PUTA

OD 14.01.2018.

Moja bunika nije nikog ubila

'Nikakav obred nije bio u pitanju, samo smo bubnjali. Trebao je to biti doček Nove godine kao i svaki drugi, ali oni su uz buniku pili alkohol i zato im je pozlilo', tvrdi načelnik-šaman.

"Volio bih ići na pogreb susjeda i prijatelja Ratka Barića, no njegova rodbina poručila je mojoj da takvo što nije pametno zbog pokojnikove rodbine iz Zadra, koji su sve to teško primili. Moglo bi biti incidenata, pa ću radije ostati doma", ispričao je Luka Hodak Jutarnjem, nakoliko sati prije sprovoda prvog susjeda, koji je izgorio u njegovom vigvamu.

Nećkao se davati izjave, zbog HDZ-a, stranke kojoj pripada, ali i tragedije koja se dogodila.

"Istina je da smo pili kompot od bunike, ali nitko nije popio više od dva mililitra. Trebao je to biti doček kao i svaki drugi, ali laici k’o laici ponijeli su alkohol, možda im je zato pozlilo", rekao je.

"Ja od toga nisam halucinirao ni sinoć ni ikad prije, a počeo sam jesti te bobice još kao dječak kada bi me bolio želudac. Kod mene smo se okupili, popili pet, šest litara čaja, spremali se spravljati krumpir ispod peke te uz zvuke bubnjeva čekati Novu godinu. Nikakav obred nije bio u pitanju jer ga oni mentalno ne bi ni izdržali. Damir Štancl me pitao za buniku, pa sam mu dao tu bočicu, probali su i ostali, kao i ja. Sve se činilo normalnim", započeo je priču Hodak.

Dvojica od njih petorice, Ivica Hodak i Marko Tomšić, nastavlja Hodak, nakon ponoći su otišli kućama, dok su on, Damir i pokojni Ratko zaspali na balama slame uokolo vatre, koje su im služile kao jastuci.

"Oko tri sata sam se probudio i išao mokriti izvan korala, a ova dvojica su mirno spavala. Moje sljedeće buđenje bilo je šokantno. Vidio sam mrtvog Ratka, a kako je oko njega izgorjelo nekoliko bala, mislio sam da su i ostali mrtvi. Bio sam u šoku... Nešto kasnije došla je Ankica i pitala za muža. Rekao sam da je unutra, a što sam drugo mogao", ispričao je Hodak tvrdeći da je bio normalan i svjestan svega.

Kaže da ga je policija odvela u bolnicu kako bi dao krv i urin za analizu i da je ondje ostao samo iz sigurnosnih razloga.

Hodak je dodao kako je svjestan da je u medijima prikazan kao luđak, prozivajući medije zbog linča.

Prema njegovim riječima, uzrok tragedije vjerojatno je cigareta s kojom je Ratko zaspao, držeći je u ustima.

"On je zaspao s nogama okrenutim prema vatri i glavom prema izlazu. Plamen mu nije zahvatio noge, a imao je gumene 'buce'. Izgorjela mu je glava koja je bila na slami i dio trupa. Od čega bi ako ne od cigarete", smatra Hodak.

Potvrdio je da mu je policija pretresla kuću i automobil.

"Nikakve narkotike nemam, niti sam ih koristio. Tijekom obreda tijelo i duša se čiste i ne dolazi u obzir korištenje štetnih supstanci, pa čak ni hrane ni vode", rekao je.

Na informaciju kako u HDZ-u razmišljaju o njegovoj ostavci, on je rekao kako ne smatra da je potreban taj korak, no ako do toga dođe, on će ga prihvatiti.

Pričao je o ratnim zaslugama, a bio je i jedan od organizatora HDZ-ove političke kampanje uoči prošlih izbora: tako su njegovi bubnjari svirali prije govora predsjednika stranke Ive Sanadera.

Čelnici, članovi i simpatizeri stranke pojeli su tada, kaže, više od četiri tisuće kolačića iz njegove kuhinje.

www.net/hr/vijesti

 

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info