Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

630

PUTA

OD 14.01.2018.

DA LI JE OVO NAPAD NA HRVATSKU?

DA LI JE OVO NAPAD NA HRVATSKU?
Sve nam je poplavljeno. Da li se netko igra s nama? Po cijele dane i noći iznosimo vodu, samo je ima i samo je ima.

HRVATI SE ISTREBLJUJU? Ekstremne vremenske neprilike dokaz su da je Hrvatska napadnuta, a posljedice su smrt svega što nas okružuje

  • Autor: Zrinka K.
  • Datum: nedjelja, 14. rujna 2014. u 18:06
  •  

Posljedice klimatskih promjena bit će strašne. Od zemlje koja je mogla nahraniti pola Europe do zemlje koja ostaje bez ičega!

Posljednjih nekolikog godina, a pogotovo ako pogledamo posljednjih nekoliko mjeseci i dana primijetit ćemo da su vremenske neprilike i promjene zapravo nevjerojatne. Od zemlje koja je imala pravilno raspoređena sva četiri godišnja doba do zemlje sa sustavnim vremenskim neprilikama koje uopće ne pristaju našem podneblju. Hrvatska se sustavno već godinama nalazi na udaru nekog u najmanju ruku čudnovatog vremena, od suša koje su Hrvatsku zahvatile 2002. godine, zatim ledene zime i mraza u 2014. pa poplave u jesen 2010. i proljeće 2014., tsunamiji, pijavice i oluje koje nose krovove s kuća i čupaju stabla. Ne, to nisu obične ljetne oluje koje dođu i odu, to je postala normala i mnogi se tome ne mogu načuditi. Sve više građana naše zemlje ostaje bez krova nad glavom. Nismo se niti oporavili od posljednjih poplava, već su nas poharale nove. No ne trpe samo građani, trpi cijela država ogromnu materijalnu štetu. Svake godine žetva je sve lošija, prinosi su sve manji. Propadaju svi, a najveće štete trpe poljoprivrednici, ratari, vrtlari i voćari, ali i stočari koji nemaju hrane za svoju stoku. Vrtovi ne uspijevaju niti običnim građanima, hrana i sjeme jednostavno propadaju od vlage koja se sustavno gomila. Zbog sustavnih kiša pogođena je turistička sezona. Ono čime se Hrvatska uvijek dičila, zadnja slamka spasa za Hrvate, ove je godine gotovo kolapsirala. Jer sunca duže od tri dana uopće nije bilo. Turisti su doslovno bježali pred kišom koja je neprestano padala. Na ovaj je način država, koja je svojim mogućnostima i položajem mogla hraniti pola Europe, primorana uvoziti svinjetinu, junetinu, sjeme, mlijeko, voće, pšenicu, ali i kukuruz.

Postavlja se pitanje jesu li ove kiše zaista stvarne, Bogom dane vremenske neprilike, ili je u tijeku jedna vrsta rata protiv Hrvatske. Jesu li ove ekstremne vremenske neprilike posljedica uporabe svojevrsnog klimatskog oružja koje postoji, primjerice HAARP-a ili pak nečeg drugog?
Jesu li ove klimatske katastrofe namjerno izazvale kako bi naši seljaci bili primorani na uvoz demonskog sjemena, GMO sjemena multinacionalnih kompanija koje žele zauzeti Hrvatsku i njezin povoljan geostrateški položaj, a koji se nudi kao alternativa svima u svijetu nakon poplava, a neki su ga seljaci u Hrvatskoj iz nemoći već i posadili? Ako je tako, riječ je o detaljno smišljenom planu uništenja Hrvatske, bogate zemlje koja će samo odjednom doći na prosjački štap, ili već je.

Hrvatsku očekuje kenijska sudbina?

Kao primjer možemo uzeti Keniju. Tamo se prije sedam godina dogodilo nešto jako slično. Kiše su počele padati nekontrolirano samo odjednom što je poremetilo već ustaljenu sezonu kiša, ali najviše od svega, naravno, pogođeni su usjevi. Došlo je do potpune nemogućnosti uzgajanja bilo čega. Uza sve to, pojavljuju se megalomanske korporacije koje su zagadile pitku vodu. Nakon toga su uslijedile suše koje su uzrokovale pojavu invazivnih korova i uzrokovale razne bolesti stoke. Stoka je umirala, cijela krda. Nakon toga, gle čuda, tamo se pojavljuju spasioci svijeta, Barack Obama i zemlje G8. Došao je tu i filantrop-ubojica Bill Gates kao i korporacijska zvijer zvana Monsanto da gladnim Kenijcima pruži pomoć.

U sklopu sastanka zemalja G8 18. svibnja 2012. godine, Barack Obama najavio je osnivanje Novog saveza za sigurnost hrane i prehranu i okupio 45 multinacionalnih korporacija koje su se obvezale da će uložiti gotovo 3,5 milijardi dolara u Afriku. Ove korporacije uključuju Monsanto, Syngentu, Yara internacional, Cargill, DuPont i PepsiCo. Sve do jedne proizvode otrov, a ne hranu, sve do jedne od ovih korporacija zaslužene su za depopulaciju stanovništva na svijetu i sve do jedne financirane su iz ruke moćnika kojima je cilj do kraja ugušiti čovjeka, ali i zaraditi novac. Predstavljaju se kao humanitarne tvrtke i dolaze u ime humanosti, no svoj krvavi pohod završavaju s milijardama dolara u svom džepu i milijardama ubijenih ljudi po Africi.
Novi plan Barack Obame neće riješiti problem gladi u Africi, već će samo produbiti glad, dovesti nove bolesti, ali i nejednakost širom tog kontinenta.

No, vratimo se mi Hrvatskoj. Nakon suša koje su zahvatile našu zemlju, ali i nakon ovih poplava, najviše je zapravo stradao kukuruz. Odmah su se tu javili Monsanto spasioci koji su Hrvatskoj kao i okolnim zamljama donirali GMO sjeme kao spas u vrijednosti od sveukupno 445 tisuća eura. Ono što naši poljoprivrednici koji su nasjeli na tu spačku moraju znati jest to da kada se jednom posadi GMO, više ga se nije moguće riješiti. Sjeme se širi vjetrom i zagađuje se cjelokupni poljoprivredni prostor Hrvatske. Zemlja postaje neplodna, a seljaci bivaju ovisni o ovoj i sličnim korporacijama koje su vlasnici patenta GMO sjemena. Postoji velika mogućnost da su vremenske neprilike izazvane kako bi neprimjetno GMO dobio svoje mjesto pod suncem u Hrvatskoj pa se tako i proširio na ovaj geostrateški položaj. Tko stoji iza toga? Političari? Moguće!
Opasnosti GMO proizvoda mogu se uočiti u SAD-u gdje se GMO usjevi sade već godinama, a svaki četvrti stanovnik je alergičan na gluten. Postoje brojni dokazi da je GMO zaslužan za porast malignih oboljenja, hormonalnih poremećaja, alergija, deformacija i malformacija, kao i genetskih promjena i razno raznih defektnih stanja. Ono što je najvažnije za depopulacijsku politiku jest to što GMO dokazano uzrokuje neplodnost kod žena pa tako dolazi i do potpunog istrebljenja. Očekuje li Hrvatsku kenijska sudbina?

Postoje nebrojeni dokazi da je HAARP oružje koje upravlja vremenskim prilikama. Još je devedesetih godina američki znanstvenik Nick Begich govorio o opasnostima koje donosi HAARP program.

Prije nekoliko godina suše ogromnih razmjera pogodile su Iran koji je optužio SAD za namjerno izazivanje suše uporabom HAARP-a. Mnogi tvrde da je na isti način izazvan tsunami u Japanu te brojni potresi u Kini, iako je to nemoguće sudski dokazati. Ipak, nameće se pitanje zašto je napadnuto baš ovo područje? Mora se uzeti u obzir da su Hrvatska, kao i Bosna i Hercegovina, dio nekog šireg plana, globalnog plana, s obzirom na to da je i rat na isto području izazvan nekakvim inženjeringom. Jesmo li mi opet u ratu? Ovaj put u tehnološkom ratu protiv gotovo nevidljivih protivnika...

Vrijeme će sigurno pokazati jesmo li bili u pravu, no najvažnije je znati da nikava oružja i nikakve mračne sile čovjeku ne mogu ništa dok je uz Boga, dok je svjestan Boga i Njegove volje. No, ako se samo mrvicu udaljimo od Njega, kao narod, nastupa manipulacija koja dovodi do stanja teške ovisnosti o ubojicama ljudskoga roda čemu svjedoče brojni primjeri svijeta

 

Dnevno.hr

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info