Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član HARSA

Upisao:

HARSA

OBJAVLJENO:

PROČITANO

803

PUTA

Doniramo u magicus-ov nagradni fond 10 knjiga

Doniramo u magicus-ov nagradni fond 10 knjiga
Dobitnicima naših knjiga unaprijed čestitamo!

SVRHA ŽIVOTA ILI POTRAGA ZA ODGOVOROM - tko sam ja

Lidija Horvat

Nadahnuta učenjem Avatara, Sai Babinim govorima, epovima Ramayana i Mahabharata, mudrostima vede, indijskih
proročanstava, predavanjima Vesne Krmpotić, ali prije svega vlastitim iskustvom u vjeri i ljubavi autorica govori o traganju i
otkrivanju tajne o sebi. Kroz četiri poglavlja autorica govori o čovjekovom putu ka Bogu, Sai Babi, samospoznaji te
humorističnom načino doživljavanja života - kroz anegdote u posljednjem poglavlju.

RIJEČI ISUSA I SATHYA SAI BABE

Dr.H.K.Takyi,Dr.Kishin J.Khubchandani


RIJEČI ISUSA I SATHYA SAI BABE

Knjiga sastavljena od usporednih citata iz Evanđelja i Sai Babinih govora i izlaganja, koja ukazuje na istovjetnost poruke i učenja Isusa, Učitelja čovječanstva od prije 2000 godina, i Sai Babe, današnjeg Učitelja čovječanstva. Ljubav, istina, ispravnost življenja i ponašanja, mir u srcu, nenasilje, vjera u Boga i predanost Bogu, povjerenje u Božju Providnost, služenje Bogu u čovjeku, u svakome, u svakom živom stvoru, pretpostavljanje duhovnog stremljenja materijalnim željama i bogatstvu – jedna te ista poruka onda i sada, mada izrečena različitim riječima. Knjiga u kojoj Sai Babina objašnjenja i upute rasvjetljavaju mnoge Isusove pouke koje nismo do kraja razumjeli. Kao da je nekako sve sjelo na svoje mjesto. Tako nam je Isus sa svojim učenjem postao još bliži, razumljiviji, veći i veličanstveniji. Konačno možemo shvatiti što znači njegovo: "Ja sam Put, Istina i Život!" Pa Učitelj je došao svojim primjerom svjedočiti Istinu, pokazati Put svakome tko je voljan krenuti njime i voditi ga korak po korak u Život, u stvarni, vječni Život koji je toliko različit od ove iluzije koju mi, u svome neznanju, smatramo životom. Do­šao nam je pokazati kako da, slijedeći njegov primjer i upute, postignemo Oslobođenje od iluzije i dobijemo na kraju puta od nebeskog Oca isto što je dobio i on – Kristovu Svijest ili Prosvjetljenje.

ŽIVOT S BOGOM - SAI ROMANSA 

Lidija Horvat

"Šta ti misliš da imaš dovoljno iskustva da pišeš knjigu o Njemu (tu je mislila na Boga)?", rekla mi je moja prijateljica Renata, jednom, kad sam joj spomenula da sam pitala Babu (Sai Babu) što mi je za činiti kad budem u mirovini. Malo su me pokolebale te njene riječi, ali mi onda proradi samopouzdanje i pomislim. A kaj ona, novopečena Sajevka ima mene pitati imam li ja dovoljno iskustva da pišem knjigu o Bogu? Kaj ona zna kakvog ja sve iskustva imam s Njim makar me ni jenput do sad ni pozval na intervju? Bila sam četiri puta u Puttaparthiju, ali Mu se ni jenput nije omaklo da me pozove, pa kaj?! Kaj su oni koji su imali intervju jedino podobni da pišu o Njemu knjige? Baš svašta! A i ona, pripravnica na radnom mestu bhakte (bhakta -zaljubljenik u Boga, onaj koji obožava Boga), koja u svom kratkom stažu od dvije godine plivanja po oceanu koji se zove Sai Baba, toliko toga kuži (više nego oni sa stažem od deset), kak mi se samo usudila to reći? Konačno, vjerojatno je svima jasno tko to piše knjige o Bogu? Tko se to usudi pisati nešto o Njemu, a da pri tom nije svjestan da Bog sam piše sve te knjige o Sebi. Mi smo samo ruke koje drže plaj-vaz (vi sigurno znate kaj to je), i to je sve. Danas to, istina, više nisu ruke s plajvazom nego prsti na tastaturi kompjutora. Koje li ironije života. Stroj koji mi je išao na živce dok sam još radila, danas mi je pomoć, jedina pisaća mašina. I hvala Bogu što je imam......

lidija horvat
SVETI SE IME TVOJE

...SVETI SE IME TVOJE

"Oče nas koji jesi na nebesima...", ne, nego ...i u svima nama, ovu sam poruku, istinu ili kako god to želite nazvati, apsolvirala. Znam, vjerujem da je to osnovna istina našeg postojanja i u potpunosti razumijem taj dio molitve, ali s ovom korekcijom. Tome me je naučio Bog sam, moj najsa-vršeniji Učitelj Sri Sathya Sai Baba. "Sveti se Ime ''Tvoje..." e, taj dio sada učim mada sam mislila da sam i to već apsolvirala. Još .uvijek ne svetim Ime Njegovo na način na koji to ono zaslužuje. Shvatila sam to nedavno sasvim slučajno promatrajući sve svoje pobune, opravdane ili ne, sva svoja opterećenja s ...moći ili ne moći učiniti nešto sobom, naravno, u duhovnom smislu, i shvaćajući da pobunama tek ništa neću . ..moći učiniti za sebe, a pogotovo ne za druge, nego pokušajem da budem strpljiva sa sobom i s drugima. Ova knjiga bi, osim zapisivanja nekih povijesnih činjenica iz života Sai-poklonika i njegovih simpatičnih priča, trebala donijeti još neke spoznaje i dati odgovore na pitanja koliko i kako mi zapravo zaista živimo duhovnost, s čime se borimo, kako nam to ide od ruke pa i to kako se mijenjamo tijekom svog duhovnog rasta. U njoj će se dijelom ponavljati one teme, oni problemi s duhovnog puta o kojima sam pisala već i u svoje prve dvije knjige, problemi koji nas najviše opterećuju i nisu lako rješivi, ali su sada sagledani iz drugog ugla pa su već samim tim malo lakši. Vraćanje na njih uvijek nam pomaže da vidimo jesu li još i danas naš kamen spoticanja ili nisu. Naravno, ovo se uvijek odnosi najviše na samog autora jer on može kritički govoriti samo o sebi. Sve što se odnosi na druge tek je subjektivno gledanje na svijet i tuđu duhovnost.

JEDNO SRCE-ON I MI 

Lidija Horvat

 "Kada vaš život na zemlji završi i osvrnete se unatrag, tada neće biti važno jeste li bili najbogatiji, najsiromašniji ili kralj svijeta, genije, svećenik ili najusamljeniji prosjak na ulici.

 Ono što će zaista biti važno jest, koliko ste ljubavi podijelili u svakom trenutku svog života sa svima u kreaciji."

 - Baba

ISCJELJIVANJE URINOM - teorija i praksa

Ingeborg Allmann, Ulrike Kohrs-Gerlach 

Bubrezi su baterije naše životne energije. Dnevno bubrezi filtriraju i koncentriraju više od 2000 litara krvi, stoga je izlučeni urin koncentract krvnog seruma.

Danas nam je poznato više od 2000 supstanci koje su sadržane u urinu. To su dragocjeni izgradbeni elementi našeg tijela, koji nastaju kod razgradnje i metabolizma (prate metaboličke procese) naših tjelesnih stanica. Ovaj ogroman potencijal konvencionalna medicina koristi u najboljem slučaju u dijagnostičke svrhe.

No, za metode prirodnog iscjeljivanja mokraća od davnina predstavlja hologram našeg organizma, koji sve naše tjelesne funkcije reprezentira u grubotvarnom (materija) i finotvarnom (informacije) smislu u njihovom izmjenjujućem suodnošenju.

Danas se urinoterapija, u smislu metode primjene i postavljanja indikacija, primjenjuje obuhvatnije nego ikada: pijenje urina, post s urinom, injekcije urina, ispiranje, grgljanje, inhalacije, utrljavanje cijelog tijela ili kupke, homeopatske odnosno nozodenske terapije urinom, te planska umreženja sa singerskim postupcima u smislu cjelovitog terapijskog koncepta. Mr. ph. Ingeborg Allmann i dr. med.

Ulrike Kohrs-Gerlach, sistematski nadograđujući na temeljima regulacijske patologije, pružaju nam informacije o mogućnostima pročišćavanja, detoksikacije i harmonizacije organizma čak i kod kroničnih i teških bolesti. Urinoterapija - komplementarna metoda prirodnog iscjeljivanja.

Osho - Zdrav emocionalni život

Što je to što je trajno u vama? Emocije ne mogu biti trajne. Zato se i zovu „emocije“ – riječ koja potječe od riječi „motio“, pokret. One se kreću; stoga se nazivaju „emocije“. Između jedne i druge, vi se stalno mijenjate. U ovom trenutku ste tužni, u drugom ste sretni; ovog trenutka ste ljuti, a već sljedećeg suosjećajni. U ovom trenutku nekog volite, već sljedećeg trenutka ste ispunjeni mržnjom; jutro je bilo divno, a noć je bila grozna. I tako se to nastavlja. Ovo ne može biti vaša priroda, jer iza svih ovihpromjena mora postojati nit koja ih sve drži na okupu. 
 

Osho

Život, ljubav, smijeh

Knjiga Život, ljubav, smijeh istražuje tri stvari koje nas čine ljudima - našu želju da spoznamo svrhu života, sposobnost da volimo i sposobnost da se smijemo. U ovoj zbirci misli, Oshove inspirativne i divne priče prelaze razinu one uobičajene potrage. Knjiga Život, ljubav, smijeh uspostavlja novi žanr reflektivnog i inspirativnog teksta koji je oslobođen prozaičnosti i klišea, teksta koji je u potpunosti u skladu s pravom prirodom dvadeset i prvog stoljeća.

EMOCIONALNO LIJEČENJE HOMEPATIJOM

Ovo je prvi suštinski vodič za korištenje homeopatije u iscjeljivanju dubinskih traumi. Cjelovit pristup medicini priznaje da je glavni uzrok bolesti često energija koja je zaustavljena na tjelesnoj, mentalnoj ili emocionalnoj razini. Uzrok toj blokiranoj energiji može biti trauma izazvana emocionalnim uzbuđenjima, kao što su obiteljski problemi, tuga ili gubitak. Homeopatski lijek može pogoditi ravno u srž traume, pa oslobodivši blokiranu energiju, dovesti do učinkovitog iscjeljenja.

Ana Šafran

IZLIJEČI SEBE
i ostali kompletni radovi
dr. Edwarda Bacha

Ova knjiga predstavlja zbirku radova dr. Edwarda Bacha – kreatora sustava prirodnog liječenja cvjetnim esencijama. Po prvi put su svi tekstovi dr. Bacha objedinjeni u jednu knjigu – i prevedeni na hrvatski jezik! Knjiga sadrži njegove rane radove, kao i njegovo posljednje i najznačajnije djelo, Dvanaest iscjelitelja i ostale cvjetne esencije. Primjenom 38 različitih esencija moguće je tretirati sva ljudska stanja ili emocije, a taj je sustav potpuno bezopasan i jednostavan te dostupan svima na korištenje. Dr. Bach u ovoj knjizi opisuje koristi od liječenja cvjetnim esencijama, no također mnogo govori i o životnim situacijama kroz koje svi mi prolazimo – o našim vezanostima, o odnosima između roditelja i djece, o odabiru našeg zanimanja i prepoznavanju životnog poziva, o ljudskim manama i vrlinama te o još mnogočemu.

Vrijedni savjeti i primjeri dani u ovoj knjizi zasigurno će vam se urezati u sjećanje jer Bach svaku svoju tezu slikovito opisuje i potkrepljuje primjerima iz života i svijeta. Knjigu treba čitati polako i smireno, riječ po riječ, pa ćete u njoj možda prepoznati one riječi koje su vam baš danas potrebne da biste našli rješenje ili utjehu za svoje probleme i muke. Danas su Bachove kapi vrlo poznate i raširene u svijetu, a edukacija o tom sustavu provodi se u više od 40 zemalja. Trenutno diljem svijeta djeluje 2.630 registriranih Bachovih praktičara, a Bachovi su tekstovi prevedeni na 25 različitih jezika.

Dobitnicima naših knjiga unaprijed čestitamo!

Imate upit za knjigu?

Ante Starčevića 15

 

10432, Bregana

 

Hrvatska - Croatia

 

 

Mobitel:

 +385(0)95 / 3376-137

Telefon:

 +385(0)1 / 3376-137

Fax:

 +385(0)1 / 3376-031

 

www.harsa.hr

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U PROSINCU...

PROSINAC...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Pokušao sam ponovo da sve upišem i dodam teksta i slika, ali ponovo isto - članak ode u objave.

  27.11.2022. 14:34h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Uf...ne znam šta se dešava...članak koji sam pisao, sam se prebaci na objavu.

  27.11.2022. 14:33h
 • Član bglavacbglavac

  DANAS JE DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE DOMOVINSKOG RATA - bilo bi lijepo da svatko izmoli jednu molitvu za za stradale u domovinskom ratu!

  18.11.2022. 09:10h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Otpozdrav...

  17.11.2022. 19:53h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav....

  17.11.2022. 19:36h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  ♥♪♫♫♪♥❤️ ☕ ☕♥

  10.11.2022. 12:10h
 • Član vanessavanessa

  dobro veće netko reće, pa uteće....JA sam,ta bjegunica♥♪♫♫♪♥❤️ ☕ ☕

  05.11.2022. 16:51h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info