Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član edin.kecanovic

Upisao:

edin.kecanovic

OBJAVLJENO:

PROČITANO

166

PUTA

DR. NADA JURINČIĆ- Oštrija od Nestorovića u razotkrivanju obmane PLAN-DEMIJE

DR. NADA JURINČIĆ- Oštrija od Nestorovića u razotkrivanju obmane PLAN-DEMIJE
U ovom videu Doktorica Nada Jurinčić govori o Koroni i obmanama plandemije. "Virus Korone niko još nije izdvojio." "Uništavaju se narodi, uništavaju se države."

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 01.03.2021. 06:37h

  Član emilio-iiMerlin0

  Kazah stani! u Kazan-Stanu.....

  ......odnosno smo mi i u ime boga a kojega i nismo vidjeli !o'o!

  *One must start with the principle that everything is energy, because otherwise we will always be stopped by the hardness of the physical world*

  *Everyone of us can 'see' energy - even now - but you are no longer aware of it. Infants on the other hand perceive energy directly. However, as they get older the 'Usher' introduces them to the world of ordinary reality.**


  *Čovjek je rođen sa nagonom da se u sve osvedoči ali je taj nagon brutalno osakaćen tokom prvih godina života i zato moramo da ga ponovo otkrijemo***

  Dakle mi i dobro startamo ali nam se onda dogodi "pretvorba i privatizacija" ?

  To što nitko to ne istražuje je nalik na židove koji stalno govore o holokaustu ali i ne spominju istrebljenje domorodaca i domorotkinja u obje amerike a u kojem indirektno i sudjeluju ?

  Znači imamo "proizvoljan položaj skupne točke" a onda i "neprekidna očekivanja u dotoku novih snaga" za održavanje "stvarnosti svakodnevnice" i to je ta "enormna energetska šteta" a o "astronomskim implikacijama" nema ni govora jer i tko bi mogao poželjeti više nakon što se je pa i sam pokopao ?

  Što bi to bilo "autorsko pravo" i u kontekstu "tvorac svega koji ne Tvori ništa" !?


  Jesmo li si mi i bespravno prisvojili pa i "apsolutno pravo" ?


  Kada kažemo da je sve počelo "velikim praskom" tada ne objašnjavamo i iz čega je sve to prasnulo ?


  Ali ako uzmemo da "ego živi od identifikovanja i razdvajanja" onda je vidljivo da je Razdvajanje eskaliralo iz Identifikovanja ?


  I da "sudbina ega je da hrani Orla" ?!

  Mi čak i na primjeru "Nogometa" možemo sagledati "Pravu Stvar" tojest "režisere iza kulisa","marionete na pozornici" i "navijače" ??


  Pod uslovom da smo i u svijetu ali ne i od svijeta ???

  "Kolektivna fiksacija" ili "čovijek" je dobar a "ljudi" su zli.....

  *“Ideja da se vreme kreće pravolinijski od prošlosti prema budućnosti je veoma primitivna, nešto što se suprostavlja čak i savremenoj nauci. Zahvaljujući toj ograničenoj predstavi, većina čovečanstva je zarobljena u tunelu vremena u kome njihova sudbina postaje beskrajno ponavljanje istih stvari.*


  *“Imati seks sa nekim znači imati veze sa celim genetskim lancem koji određuje njegovo ili njeno poreklo, zato što zbog odlivnih vlakana koje nas povezuju sa precima, ljudska bića nisu nezavisne svetlosti već završni elementi. Iako se seksualni čin odvija između dve osobe, postoji ljudski kalup, kolektivna fiksacija skupne tačke koja uzima najviše energije u tom procesu.”

  “Ta fiksacija je odgovorna za osećanja ljubomore, zavisnosti i vezanosti koje dovodimo u vezu sa našim seksualnim odnosima, a to čini da postanemo nepopravljivi investitori, izopačavajući plemenitu reč ‘ljubav’ u nešto podlo.”

  “Odnos običnog čoveka prema mogućnosti da voli je poput neke bezosećajne i proračunate mašine: volim moju decu zato što je u njima pohranjena moja energija, moju ženu zato što pere moju odeću, kuva mi i jebem je, mog psa jer čuva kuću, moju zemlju jer sam u njoj rođen, mog Boga je će me on spasiti…”

  Negovo se lice zgrčilo u grimasu gađenja.

  “Kako teško je davati, bez očekivanja bilo čega zauzvrat!”

  “Obične ljubavi završavaju postajući dužnost, kada drugi zahteva od nas istu pažnju koju on daje nama. A osećanja iz dužnosti su nešto fatalno!”*


  *Jedanput je naglasio da uprkos energetskom iscrpljivanju kome smo izloženi kroz socijalne interakcije, svi mi imamo izbor, zato što nam zapečaćena priroda naše svetlosne konfiguracije omogućuje da ponovo započnemo od nule u bilo kom trenutku i da tako obnovimo svoju celokupnost.

  “Nikada nije kasno,” rekao je. “Dokle god smo živi, uvek postoji način da se pobedi bilo koja vrsta blokade. Najbolji način da povratimo svetlosna vlakna koja smo izgubili je da pozovemo našu energiju nazad. Najvažniji deo je preduzeti prvi korak. Za one koji su zainteresovani da sačuvaju i povrate svoju energiju, jedini dostupan način je rekapitulacija.”

  “Čarobnjak zna da ako ne krenemo u potragu za svojim utvarama, one će doći po nas. Zbog tog razloga on ništa ne ostavlja nerazrešenim. On prepričava svoju prošlost, u potrazi za magičnim spojem – tačnim trenutkom u kome je bio uvučen u nečiju sudbinu – i usmerava svu svoju koncentraciju na tu tačku razmrsujući čvorove namere.”

  “Čarobnjaci kažu da mi živimo svoj život sa distance, kao da je on skup sećanja. Provodimo život pogrbljeni, povređeni nečim što se desilo trideset godina ranije, noseći teret koji više nema nikakvog smisla. ‘Ne mogu to da oprostim!’ vrištimo, ali to nije istina, mi sami sebi ne možemo da oprostimo!” “Emocionalne veze koje uspostavljamo sa ljudima su kao ulaganja koja činimo usput. Moramo biti potpuno ludi da bi napustili i odbacili svoje nasleđe na takav način!”

  “Jedini način na koji možemo ponovo postati potpuni je da pokupimo ta ulaganja usklađujući sebe sa svojom energijom tako da uklonimo težak teret osećanja. Najbolji način da to izvedemo koji su otkrili čarobnjaci je da se setimo događaja naše lične prošlosti dok ih potpuno ne rezimiramo. Rekapitulacija vas izvlači iz prošlosti i prebacuje u sadašnjost.”

  “Ne možemo da pobegnemo od toga što smo rođeni kao proizvod dosadnog jebanja niti što ulažemo najveći deo svoje svetlosti u pravljenje dece ili na održavanje zamornih odnosa. Ali možemo da rekapituliramo; to uklanja energetske efekte tih aktivnosti.“

  “Srećom, u području energije, stvari poput vremena i prostora ne postoje. Zato je moguće vratiti se u isti trenutak i mesto kada se događaj desio i oživeti ga. To nije previše teško jer svi dobro znamo kada smo bili povređeni.”

  “Rekapitulirati znači prikradati se (tragati za) našim rutinama, podvrgavajući ih sistematskom i nemilosrdnom razmatranju. To je aktivnost koja nam omogućava da sagledamo svoj život u celokupnosti a ne samo kao niz trenutaka*

  *“Drugi efekt rekapitulacije je da ona deluje kao zazivanje Duha i čini da on poželi da dođe i živi sa nama. Drugim rečima: setiti se svoje prošlosti je najefikasniji način da se ujedine fizičko telo i energetsko telo, koji su godinama bili razdvojeni.”

  Rekao je da čarobnjak koji uspeva da sabije najveći deo svoje energije dolazi u stanje kada može da namerava junačko delo perceptualne hrabrosti: Nameravanje kopije svog životnog iskustva sa ciljem da prevari smrt.

  “To je krajnji cilj rekapitulacije: napraviti duplikat, i biti spreman za odlazak. Ne morate biti čarobnjak kako bi ste shvatili važnost svega ovoga. Umreti u bedi je očajan način umiranja. S druge strane, imati duplikat koji će te ponuditi Orlu vam garantuje da će te biti sposobni da nastavite dalje.”

  “Borba čarobnjaka je herojska. Besprekorno rekapitulirajući sadržaj svojih života, oni sakupljaju vlakna koja odvlače njihovu pažnju i vraćaju onima koje poznaju svu pažnju koju su im poklonili. Na taj način dolaze u stanje ravnoteže koje im omogućava da odu sa celokupnom svojom svesnošću. Njihova sećanja, koherentna, pročišćena i integrisana, deluju kao nezavisno biće, koje služi kao karta koju igraju u zamenu za svoju svesnost. Orao
  prihvata taj trud kao plaćanje i uklanja se u stranu. Naša replika je dovoljna da zadovolji njegovo potraživanje.”

  “Taj trenutak vidovnjaci vide kao eksploziju energije koja ujedinjuje njihovu zatvorenu svesnost sa totalitetom spoljašnih zračenja i tada se njihova skupna tačka širi u beskraj poput kovitlaca svetlosti.”*


  *“Ratnik zna da je svaka navika jedna zavisnost. Može te vezati za upotrebu droga ili odlazak u crkvu svake nedelje; razlike su u formi a ne u suštini. Na isti način, kada upotrebljavamo razmišljanje kako je svet razumljiv ili da su stvari u koje verujemo jedina stvarnost, mi smo žrtve navike koja zamagljuje naša čula, i čini da vidimo samo ono što nam je poznato.”

  “Rutine su šabloni ponašanja, koje mi mehanički sledimo čak i kada više nemaju nikakvog smisla.*

  P.S:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/hladni-rat-bio-je-jedna-od-glavnih-motivacija-za-proslu-svemirsku-utrku-sto-donosi-novi-juris-15054174

  Prisustvo smrti daje potisak djelovanju a ako nebude efekta bit če defekta.......

  Kriza je golema i to se osiječa na svim područjima......

  *The man of reason walks towards his extinction. His egomania, born of self-importance and self-pity, drives Homo Sapiens, or “homo reasonabilis” toward his end. In his place a new race will appear: the “homo perceptibilis"*........

 • 01.03.2021. 07:35h

  Član emilio-iiMerlin0

  Recimo da "sve je vibracija" a onda imamo i "more frekvencija" ?

  I u tom moru je "gomila plastike" ?

  "TeleVizija" je "eye wide shut" ili očigledno zasljepljujuča ?

  "Namijera" postoji iza svega pa i kao "protunamijera" !?

  https://www.youtube.com/watch?v=mBL9pS6GMdA 

  "Ne postoji svijet u cijelosti nego samo njegov opis" ??

  "Ego-samosvijest" je samo jedna "špekula" u "moru bez dna" ???

  "Svijet u kojem živimo je dizajniran sa jednim jedinim ciljem a to je da nas uništi"..... rekla bi i skuhana žaba ?!

SADRŽAJ UPISAO

Član edin.kecanovicMerlin3 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana edin.kecanovic dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

TRAVANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  danas sam sanjala jedan san pa sam stavila za Iridicu :)

  05.04.2021. 16:12h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  sretan Uskrs svim chaterima i Magicusima :)

  05.04.2021. 16:12h
 • Član iridairida

  Ja sam Uskrsni doručak imala popodne...Svima radostan Uskrs želim...♥

  04.04.2021. 16:13h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, sretan i blagoslovljen Uskrs vam želim. Lp

  04.04.2021. 08:09h
 • Član bglavacbglavac

  DeVeT, vrijeme je za akciju! Lp

  03.04.2021. 08:50h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, lijepu i radosnu nedjelju vam želim. Lp

  28.03.2021. 08:27h
 • Član DeVeTDeVeT

  a Cvjetko....:))))...

  28.03.2021. 03:12h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info