Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Miha

Upisao:

Miha

OBJAVLJENO:

PROČITANO

3913

PUTA

Angelologija i astrologija anđela

Angelologija i astrologija anđela
Ovdje neću pisati o Angelologiji kao kolegiju ili studiju koji se predaje se na fakultetima kod nas i u svijetu. Moja je namjera približiti vam anđele, te na temelju svojih saznanja i proučavanja ispričati priču o anđelima kako i na koji način spoznati one koji vam mogu pomoći u svakodnevnim situacijama u alternativnom smislu.

Da biste uistinu odredili anđele za svaku situaciju koja vam je potrebna, treba puno truda, znanja, prakse i vremena. Isto tako, za to je potrebno sažimanje nekoliko tehnika i disciplina. Uz angelologiju, potrebno je znanje iz astrologije, numerologije, kabale, Biblije (ovisno o vjeroispovijesti i neka druga Sveta knjiga), a poželjno je znanje iz psihologije. Ako se služite i tarotom, i on vam može pomoći jer u tarotu je kroz simbole opisano sve naprijed navedeno. Naravno, nije naodmet i poznavanje drugih znanosti ili tehnika.

Angelologija je znanstvena disciplina teologije koja se bavi proučavanjem i istraživanjem anđela u različitim vjerovanjima i religijama. Korijen riječi potječe od grčkog ángelos (glasnik) i lógos (um, riječ, smisao, načelo, zakon, nauka), a nazivi svih nauka, osim nekih izuzetaka, imaju nastavak „logia“ što nas navodi da je riječ o logosu, o nečemu.

Ovdje neću pisati o Angelologiji kao kolegiju ili studiju koji se predaje na fakultetima kod nas i u svijetu. Moja je namjera približiti vam anđele, te na temelju svojih saznanja i proučavanja ispričati priču o anđelima kako i na koji način spoznati one koji vam mogu pomoći u svakodnevnim situacijama u alternativnom smislu.

Anđeli surađuju sa nama, odgovaraju na pitanja koja nas muče i pokazuju nam način kako možemo iskoristiti potencijale koje imamo u sebi za vlastitu dobrobit u budućnosti. Govore nam kako ih promatrati iz perspektive znanosti koja se temelji na činjenicama i alternative koja propituje koje su dodatne mogućnosti koje mogu pomoći i olakšati neki problem ili situaciju u kojoj se nađemo.

Ovaj dio teksta (ulomka) koji slijedi sam već opisala u tarotu sinergije i duše, ali ovdje ću ga ponoviti. Astrologija općenito, kao i astrologija anđela, kroz astrološku kartu anđela te tarot i numerologiju mogu pokazati kakve psihološke osobine imamo, kakve potencijale u sebi nosimo i mogućnosti koje su nam pružene da te potencijale iskoristimo. Isto tako mogu pokazati hoće li se ono što želimo ostvariti odnosno pokazati nam trenutke ili određene periode kada bismo trebali nešto započeti ili smo nešto započeli u krivo vrijeme što se tiče energije planeta, astroloških točki na nebu, njihovih kretanja i ostalih pokazatelja. Također nam mogu pomoći da dobijemo odgovore na pitanja ili situacije za koja ne znamo zašto nas prate u ovoj inkarnaciji, kao i da osvijestimo svoje karmičke zadatke i shvatimo svrhu i misiju svog života i života općenito.

Što se tiče anđela i astrologije anđela, postoje mišljenja u nekim religijama, da, osim onih koji su navedeni u svetim knjigama, drugi anđeli nemaju imena. S druge strane, postoje i zapisi sa njihovim imenima u religijama koji su anđele povezivale sa energijama svemira, brojevima, planetima i drugim parametrima. U alternativi je izrazito važno biti otvorenog uma i bez granica u tom smislu, bez obzira kojem vjerskom opredjeljenju pripadali. Osobno tražim argumente koji potvrđuju da li nešto funkcionira i propitujem „drži li to vodu“ u realnom svijetu i to je ono što me vodi u alternativnim tehnikama koje koristim. Ipak je ovo 21 stoljeće i svijet je duhovno dostigao jednu višu razinu u smislu alternative, ili je bar trebao.

Pitanja na koja obično nailazim su: „kako da prepoznam koji mi anđeli pomažu u određenom trenutku u sadašnjosti? Zašto anđeli meni donose samo nezadovoljstvo i nikako da krenem dalje?“ zatim mnoga pitanja koja su vezana za prošlost pojedinca, kao i pitanja vezana uz sadašnjost i budućnost, primjerice „što će biti u mojoj vezi ili nekoj drugoj situaciji kroz budućnost“.

Za početak, radi boljeg razumijevanja onih koji još nisu upoznati s anđelima i njihovim zadaćama, moram se osvrnuti na hijerarhiju anđela i njihovu podjelu. Jedan od najvećih crkvenih autoriteta vezano uz tematiku anđela je Pseudo-Dionizije Areopagita (5/6 st) čije je naučavanje o anđelima prihvatio i Sv. Toma u svom djelu Teološka suma i koji je u Nebeskoj hijerarhiji zapisao da su i kako veliki teolozi prenijeli znanje o devet anđeoskih korova podijeljenih u tri trostruka reda.

Pa, idemo put anđeoskih zborova.

U prvi red spadaju Serafini (spoznaju Boga s najvećom jasnoćom, znači onaj koji izgara od Božanske ljubavi, najžarkiji je plamen i Lucifer je također bio jedan od njih), Kerubini (jesu znanje koje potječe iz kontemplacije Boga, promatraju Boga u njegovim mudrim planovima za stvorenja, znači punina mudrosti) Prijestolja (imaju zakonodavnu moć i promatraju Božju snagu), oni su odmah do božanskog prijestolja.

U drugi red spadaju oni koji direktno gledaju Boga i klanjaju mu se, a to su  Gospodstva, Moći (ili Sile) i Vrline (ili Vlasti), oni su samo srce drveta života.

I treći red u koji spadaju oni koji izvršavaju Božji plan, oni su kao srednji management a to su Poglavarstava brinu o narodima, organizacijama na zemlji, Arkanđeli  prenose čovjeku Božje poruke(ili Arhanđeli kako ih neki zovu, zborovođe, najpoznatiji i najmoćniji je Arkanđeo Mihael) i Anđeli (anđeo čuvar neke osobe). Treći red je najbliži nama zemljanima.

No postoji još i jedan Zbor koji se nalazi između Serafina i Vrlina (Da’at ili znanje prema Kabalističkom drvetu života). Oni se nazivaju Arkanđeli zborovođe. I naposljetku, na najnižem dijelu drveta života nalazimo se mi ljudi. Inače Da'at je mjesto na kojem su svih deset Sefirota sjedinjeni kao jedno. U njemu svi Sefiroti postoje u savršenom stanju beskonačnog dijeljenja. Tri Sefirota lijevog stupca (Binah, Geburah ili Gevurah  i Hod) koji bi primili i sakrili Božansko svjetlo, umjesto toga dijelili su ga i otkrivlji. Ta tri stupca su ograničenja ili naša neravnoteža, ali o Sefirotima nekom drugom prilikom.

Energije anđela klize oko našeg planeta,  svakog anđela u određenim minutama, a energija Arkanđela Mihaela najviše se zadržava oko naše planete i oko naše aure. Njihova snaga zaštite i njihova nježna energija su toliko moćne da to primijetite tek kada im se nekoj ozbiljnoj za vas situaciji obratite za pomoć. Iz osobnog iskustva znam za njihovo fizičko uplitanje u situaciji kada sam trebala nastradati, pa vam njihovu snagu zaštite i njihovu nježnu energiju mogu uistinu potvrditi.

Njihova fizička prisutnost nije toliko važna, jer tada dolaze do vas samo ako ste u pogibeljnoj opasnosti jer netko na nebu piše scenarije i zadatke koje i do kada trebate završiti.  Ono što je važnije je, da su anđeli uvijek kraj vas, samo ako znate pravi način kako s njima stupiti u kontakt. Ovisno u kakvoj ste dilemi, izazovu, zdravstvenoj ili financijskoj problematici. Za svako područje i svaku situaciju postoji bar jedan anđeo koji vam može pomoći.

Da bi došli do cilja i shvatili kako i koji anđeli pomažu, moram nešto reći i o astrologiji, jer je i ona vezana uz anđele. Svaki anđeo ima vrijeme i područje u kojem je njegova energija najsnažnija, a vrijeme rođenja neke osobe kao i vrijeme kada nešto želimo ostvariti i naše energije u određenom trenutku mogu se pronaći u astrologiji.

Svaki anđeo povezan je s najmanje dva do četiri planeta i njihovim energijama. Na temelju tranzita koji prolaze našom natalnom kartom i uz sve nabrojano na početku ovog odlomka, te uz korištenje određene tehnike astrologije, može se točno odrediti koji anđeo pomaže u kojem trenutku i ima li on pomagača.

Astrologija ima mnogo tehnika, ali samo neke su bitne za anđele. S druge strane, ako vam se čini da je duže razdoblje kroz koje prolazite jalovo, upitajte se što vam to karma poručuje, kakve lekcije trebate savladati i koji problem trebate prvo riješiti da biste se pokrenuli.

Ne očekujte od tih svetih bića da vašu karmu riješe u 30 sekundi, jer ni vi u tom vremenu ne možete riješiti problem, a za koji već znadete rješenje. Za nepristrano davanje informacija važno je poznavanje angelologije, astrologije, anđela i astrologije anđela koji razradom i temeljitim pristupim do najsitnijih detalja mogu dati odgovore na duhovnom nivou i koji bi mogao biti vaš prvi korak.

Još jedna znanost povezna s anđelima vodi nas korak bliže razumijevanju anđela i kako nam mogu pomoći u rješavanju naših prepreka. Numerologija je znanost o brojevima i njihovim vibracijama, te kako oni utječu na naš karakter, sreću ili probleme, koje učinke daju i kako njihovu energiju iskoristiti za ono što želite ostvariti.

Svaki anđeo ima nekoliko brojeva, od koji je jedan glavni. Ali i drugi brojevi, ne manje važni, koriste se za povezivanje s vašim datumom rođenja ili nekim drugim određenim datumima, ovisno o tome što želite saznati. Broj ili brojevi određenog anđela povezuju se s drugim tehnikama koje su bitne u nekom slučaju, i drugim brojevima koji su bitni za tu određenu situaciju.

Na temelju toga dolazi se do onih anđela koji vam pomažu, onih koji su im pomagači, ali i onih koji će u slijedećim periodima čuvati, pomagati vam, ukazivati vam na opasnost ili vam pomoći u samoj opasnosti, koji će vas naučiti praštati, koji će vas osloboditi krivnje, koji će vam dati snage za najteže boli, koji će vam šapnuti da su oni koji vam fizički nedostaju sretni tamo gdje jesu i da ne brinete za njih. I najvažnije od svega, dati će vam snage da imate vjere u sebe.

Za potrebe ovog članka izabrala sam dva primjera iz svoje prakse. Jedan se odnosi na osobu koja je umjetnički talentirana, a drugi na karmu. Važno je naglasiti da, kada se radi astrološka karta anđela treba, osim tehnika astrologije, uzeti u obzir i  sintetizirati najmanje tri grane alternative: astrologiju, angelologiju i numerologiju.

Uz tehnike koje sam nabrojala ispred u tekstu, naravno da treba razraditi i fiksne zvijezde i anđele, tajne stupnjeva u astrologiji, također i simboliku stupnjeva u astrologiji… i tako sve to posložiti u jednu analizu astrološke karte anđela.

Isto tako, moram naglasiti da zbog diskrecije podaci koji se odnose na ime i prezime te grad rođenja i sat rođenja nisu napisani, kao i da je dan samo skraćeni prikaz za svaki primjer karte koja označava područja anđela u određenoj temi.

Primjer prvi: Kako anđeli pokazuju kroz astrologiju anđela koji talent osoba ima ? Osoba je rođena 13.5.1994

Počinjem od općenitijih stvari pa dalje prema detaljnijoj analizi. Anđeli koji su bili prisutni  pri rođenju i koji nose stupove svih drugih anđela koji se pojavljuju kao motivatori i buditelji potencijala u životu ove osobe jesu arkanđeli Gabrijel, Haniel, Raziel i Hesedial, sve njih objedinjuje arkanđeo Mihael. Arkanđeo Mihael vlada svjesnošću ili racionalnim dijelom našeg uma.

Kuće u astrologiji anđela označavaju područja života kao i u natalnoj karti.  Ta područja života mogu imati neke planete ili biti bez planeta, no jedna i druga situacija su bitne. Bitni su i aspekti, konfiguracije, tranziti i još puno toga kada se promatra određena osoba kroz astrološku analizu anđela.

Što se tiče astrologije anđela kuće kao područja života također su bitne sve karakteristike i aspekti, kako je to gore nabrojano, i uz to je važno kojeg su numerološkog broja, koji je njihov orbis te iz kojeg reda potječu.

Što se tiče ove analize, arkanđeli koji daju poticaj, osvješćuju prilike ili prepreke ove osobe su slijedeći: oni koji daju pokretačku snagu i entuzijazam da se nešto pokrene i krene u akciju kao što su arkanđeli Metatron i Mihael, koji zajedno daju obilježja transformacije na svjesnom nivou i odnose se na posao ili karijeru u javnosti; arkanđeli koji donose stabilnost i kontinuitet kao što su Raziel i Kamael,  koji zajedno daju i naglašavaju umjetnost i uživanje kroz to te bude čulna iskustva kako bi se to i moglo ostvariti; arkanđeo koji se odnosi na kreativnost, osjećaje i jasnovidnost situacije, a to je Gabriel.

Numerološki ove arkanđele vodi Gabriel.

Osoba je rođena u znaku Bika i u slučaju ove osobe znak Bika odnosi se na Kerubine, a podznak odnosi se na red Anđela. Ovaj spoj pokazuje da je osoba prije svega na visokoj duhovnoj razini i da povezanost sa anđelima koristi na način da izrazi svoju kreativnost. Osim toga arkanđeo Mihael ima ogromnu snagu s kojom, ako se povežete s njime, otvara obzorje za koje i ne slutite da postoji. Potencijal koji osoba ima vezan je za umjetnost što potvrđuje i položaj Hekamiaha koji dolazi iz reda Kerubina i to na 170, koji je kritičan stupanj i dodatno govori o energičnosti, intelektualnosti i entuzijazmu, ali i da može u budućnosti imati poteškoća u odnosima, no u poslovnom smislu (a to se ovdje odnosi i na talent) ima sreće, može dobro prosperirati i raditi neobičan posao. 

Naglašenost Kerubina te Hekamiaha i Mebahela u trećoj kući, govori o lakoći govora, pisanja ili crtanja. Zbog prisutnosti Hekamiaha ovo posljednje čini se najizglednije.

Podznak se nalazi u 12 kući, a njezin anđeo se nalazi u redu Anđela i tu je opet Gabriel te Rohel koji daje uspjeh u društvenim odnosima, uspjeh općenito i poznatost, a njegov vladar Harahel pod vodstvom arkanđela Mihaela koji je u konjunkciji sa Mitrzaelom i to sa orbisom od 30 , što donosi potencijal za umjetnost (pisanje, crtanje) i intelektualno bogatstvo i ekspanziju. Također, ovu osobu krasi jednostavnost i sposobnost da zadrži harmoniju duha i tijela. Stupnjevi na kojima se nalaze Harahel i Mitzrael u ovom slučaju, pokazuju da je osoba nepokolebljiva u svojim vizijama i ciljevima, ali i da je romantičar, te da se u društvenim pokazivanjima ili aktivnostima dobro snalazi i da je prihvaćena kao osoba. Problem kritičnog stupnja rješava Mitzrael svojom ulogom da donosi zaštitu i pomoć odozgo, kao i ujedinjenje svih dobrih kvaliteta te joj pomaže da pokaže drugima svoje vrline i potencijale.

Trigon Harahela sa Lauviahom i konjunkcijom Južnog čvora dobro se slaže i kaže da će ova osoba pronaći pravi put i da će iskoristiti svoj potencijal.  Drugi vladar podznaka je Jelahiah koji govori da je u poslu kreativna i da će napraviti ono što isplanira, te da je snaga osobe volje jača od bilo kojih prepreka. Ovaj stupanj donosi moć i autoritet. Anđeo Jelahiah donosi ono što je i njegova uloga, a to je slava, odlučnu osobu, snažnu želju za ostvarenjem ciljeva, također donosi i karmičke dugove.

Jelahiah radi trigon sa podznakom i Rohelom. Ovdje se također može primijetiti da je orbis 30 između  Jelahiaha i Rohela. Egzaktan sekstil između Mihaela (anđeo, a ne arkanđeo) koji je vladar 8 kuće i Nith-haiaha vladara 12 kuće, pokazuje da je riječ o talentu.

Vrh 4 kuće započinje na 220 koji pokazuje da ova osoba ima neobične talente. Vladar ove kuće je Mebahel koji na ovom stupnju označava inteligentnu osobu, kreativnost, karijeru i sklonost optimizmu.

Iz svega ovoga može se izvesti zaključak da je ova osoba talentirana i da ima umjetničke sklonosti.

Ovaj prikaz Astrološke analize putem anđela ili Astrologije anđela odnosi se na osobu koja je u dobi do 16 godina imala svoju izložbu slika. Ono što je bilo zanimljivo svima koji se profesionalno bave umjetnošću je to da nisu mogli vjerovati da su to njezine slike koje je nacrtala. Danas AB ima 27 godina i svoje potencijale koristi i dalje slušajući anđele kako joj šapuću i pomažu joj i u drugim područjima života.

Primjer drugi: Stalno sanjam isti san. Osoba rođena 13.5.1974

Ovaj primjer odnosi se na karmičku analizu i govori kako anđeli kroz osvješćivanje problema koje duša nosi iz jednog od prethodnih života, osobi pomažu kroz njezin duhovni rast.

Ovaj primjer odnosi se na osobu koja ima noćnu moru da pada s drvenog mosta, ispod mosta je provalija i rijeka, prije nego što padne probudi se oblivena znojem. Osobu je zanimalo zašto sanja taj san, stalno i iznova.

U ovom primjeru putem astrološke karte anđela pokazat ću koji su anđeli doveli do spoznaje da treba osvijestiti problem te tražiti i pronaći način da sazna što je uzrok njezinoj noćnoj mori.

Traumatski trag koji nosi iz prošlog života još uvijek živi u njezinoj podsvijesti jer duša pamti što smo radili, gdje smo zapeli i što nismo osvijestili (riješili karmu) u jednom od prethodnih života. Zašto baš u jednom iz prethodnih života?  Razlog je taj da, ako nismo riješili problem, u jednoj od slijedećih inkarnacija taj ispit ponavljamo dok ga ne riješimo.

Za ovu osobu bitan je Anđeo Ariel jer je on  anđeo spoznaje i otkrivenja, anđeo koji razvezuje čvorove skrivenih tajni. Vladar 12 kuće je Ausaliah koji donosi duboke intuicije, plemenite težnje da se ova osoba približi svjetlu i istini, a oba su vođena rukom Kamaela koji donosi borbu tame i svjetla u psihološkom smislu i ravnotežu duha i tijela te ima energičnu snagu za pokretanje akcije kroz transformaciju osobe. S obzirom da  je Kamael u istom znaku prošlog života i ove inkarnacije odnosno kontaktira određena jaka iskustva iz prošlog života, to govori da lekcija iz prošlog života nije do kraja završila već se ispit ponavlja, što znači da je prošli život ostao otvoren te da se određena iskustva mogu ponovno proživjeti kao i neka sjećanja.

Na vrhu 12 kuće nalazi se Ausaliah, stupanj, astrološka i numerološka priroda tog anđela govori da je u podsvijesti osobe ostalo sjećanje na smrt. U prvu kuću prošlog života uključen je i Aniel (neki ga nazivaju i Anuael) koji znači prekidanje kruga i  nalazi se u padu što znači padanje, slika iz snova.

Nadalje, važno je pogledati i kraj prošlog života. Anđeo koji govori o kraju prethodnog života (ovo ne bi trebalo miješati sa time koji nas anđeo vodi prema svjetlosti kada izdahnemo).

Četvrta odnosno treća kuća počinje sa Umabelom koji je vođen od arhanđela Mihaela, a anđeo koji donosi neočekivane i iznenadne događaje je Hahael, ali i pomaže razvoju svijesti, između ostalog na tom stupnju govori i o mostu. U toj kući nalazi se i Mehiel koji povezano sa astrologijom govori o ženi i to baš na 150 stupnju što označava sredinu mosta. Inače, ovaj anđeo nevezano za ovaj slučaj, na ovom stupnju govori i o zaštiti od opasnosti i nepredvidljivih događaja te otklanja nevolje. Mehiel se nalazi u kvinkunsu/injkonunkciji sa Nelkaelom i Arielom koji su vladari tadašnjeg podznaka,  a kvinkuns je jedan od aspekata smrti i u separacijskom odnosu od 10 ,što pokazuje da se taj događaj dogodio u prošlom životu. Dispozitor Mehiela su Leuviah i Nelkael i od njih se očekuje da privedu kraju problem žene koja stoji na mostu na 150 . Iz kvinkunsa se vidi da je nastradala, no za potvrdu trebamo i dodatne pokazatelje, a to su Hahael se nalazi u njezinoj tadašnjoj 12 kući, što je pretpostavka da se ona vodila kao nestala osoba koja je kasnije pronađena. Ono što nam potvrđuje njeno padanje je Leuviah i jer se nalazi u istom znaku kao i Nelkael i to u svom padu, a planetarno Leuviah je tu u izgonu. S druge strane i Leuviah i Nelkael su u umetnutome znaku i sadašnjoj osmoj kući što pokazuje da se taj događaj odnosi na prethodni život i znači da osvješćivanja karme nisu dovoljno inkarnirana i da još uvijek žive u prošloj inkarnaciji. Kako je razmak između Leuviaha i Nelkaela 120 to dodatno potvrđuje da se radi o prošlom životu.

Sam uzrok smrti opisan je kroz frakturu lubanje jer je vrh tadašnje 8 kuće na stupnju gdje se nalazi fiksna zvijeda Algol, koja označava odsječenu glavu. Vladar 8 kuće Leuviah (Mars označava glavu) je u izgonu i radi kvadrat sa tadašnjim vladarima podznaka Nelkaelom i Arielom (planetarno označava glavu), a koji se nalaze u padu (znak raka - mozak). Pozicija tadašnjih vladara podznaka Nelkaela i Ariela udaljena je 10 egzaltacije od anđela Rohela koji po pravdi i moralu pronalazi rješenja, a na tom stupnju nalazi se baš Nelkael i to u svom padu, pa se ovdje može reći da je osoba u prošlom životu počinila samoubojstvo skočivši s mosta i da moralno nije marila za načela tadašnjeg vremena i da je samoubojstvo bilo grijeh, a danas bi se to moglo protumačiti da je bila osoba duševno bolesna. No, u  u ovom životu to nije sudbinski aspekt jer je separacijski orbis i samo je podsjećanje na prošli život kroz snove.

Važno je istaknuti da prethodni život ova osoba nije odradila do kraja,  a što se vidi kroz povezanost 1 i 12 kuće (karakteristika za karmu samoubojstva), pa se sad neke stvari ponavljaju kroz sjećanja u snovima. Ova osoba polaže u ovoj inkarnaciji ispit iz drugog puta na način da je htjela osvijestiti problem. Kako je prošli put slušala samo svoj glas, a zanemarila glasove anđela, jer anđeli štite i odvraćaju nas od opasnosti, u ovoj inkarnaciji osoba je zatražila pomoć oko razrješenja svoje situacije, a anđeli su joj pokazali put kako to učiniti.

Informacije koje su dobile prva i druga osoba iz ovih analiza mogu procesuirati na svoj način i naći svoj modul za rješenje  problema ili ispunjenje želje.

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U RUJNU...

RUJAN...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  HVALA VAM ,PUNO MI ZNAČI VAŠA PODRŠKA.... VELIKA PUSA .♥♪♫♫♪♥♥❤️ ☕ ☕♥ POZDRAV

  09.09.2023. 14:15h
 • Član bglavacbglavac

  Popravljeno. Lp

  09.09.2023. 08:30h
 • Član vanessavanessa

  Irida...molim ..ne ljuti se ..popravi ...Hvala pusa♪♫♫♪♥☕ ☕❤️♥Pozdrav Chatu

  08.09.2023. 17:24h
 • Član iridairida

  Sretan početak nove školske godine djeci, učiteljima i roditeljima!

  04.09.2023. 12:09h
 • Član iridairida

  Edine, kasno je za kavu, ali je lijepo da si svratio...

  30.08.2023. 23:46h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  ♪♫♫♪♥☕ ☕❤️♥

  30.08.2023. 21:14h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče.

  30.08.2023. 20:08h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Priča o jednom anđelu Kako sam mala