Upisao:

med.mlijeko

OBJAVLJENO:

Nekih životnih novosti...

S vremena na vrijeme..svratim na Magicus.. ne zato što ga ne volim, baš naprotiv. Ovo je za mene uvijek bilo mjesto gdje mogu nešto novo naučiti, istraživati, pitati...

Uhvatila me neka nostalgija..valjda s ovim kišnim danima u Osijeku i Slavoniji. No ipak, pod tom kišom cvatu prvi vijesnici proljeća, cvijetom drveće navješćuje dolazak novih plodova...i ta cijela priroda pod tom sumornom kišom i oblačnim vremenom izgleda prekrasno. 

Sjećam se jedne članice...Eho. Ne znam gdje si, a u slučaju da ovo čitaš, nedostaješ mi..tvoji članci također. Ponekad svratim tu i tamo na tvoj profil i pročitam iznova neki članak. Ne znam razlog zašto si otišla s ovog portala, no nadam se da ćeš se vratiti nekad i ponovno udahnuti život svom peru ostavljajući trag na ovom portalu. 

Ne znam čemu ova digresija, no morala je biti napisana. Osjetim da na portalu vlada neka nova energija..valjda je došla sa novim čitaocima i s novim autorima. Lijepo je da portal raste u duhovnom kontekstu, kao i u svom šarenilu s drugim autorima, nekim novim temama. 

Ipak, nedostaju mi autori koji su dominirali na portalu kada sam došla ovdje. 

Želim samo..reći hvala. Hvala što ste ostavili trag tako da drugi, kao i ja, možemo učiti iz vaših iskustava...drago mi je što sam vas srela na svom putu. 

I moram reći..da je ovo jedan prekrasan portal i svakako hvala portalu što me prihvatio kao kolumnista, koji doduše..jako rijetko piše. No, jednostavno nemam više ništa za reći. Barem ne za sada. 

Pa...samo koristim trenutak da kažem hvala svima vama što ste tu <3 

Osobne stranice svih članova kluba

KAZALIŠTE

MAGAZIN

BRZI CHAT

 • bglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Ovaj lijepi kišni dan neka vam bude radostan! Moje biljke se ovoj kišici jako vesele.Lp

 • sayan

  Zdravo svima...pitao sam pre jedno mesec dana i nisam nasao pa da pitam opet gde su osovi clanci u kojoj kategoriji?usao sam na pretrazivac kao sto ste rekli i izaslo je ''svi objavljeni osho clanci'' to je radilo na starom forumu a sada tu ima samo oshov

 • vanessa

  ♥*Lp

 • bglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Lijepu i radosnu nedjelju vam želim! Lp

 • vanessa

  ♥*♪♫ ♪♫:)))

Cijeli Chat

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info