Kalendar događanja

Član KARIZMATIK

Upisao:

KARIZMATIK

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1672

PUTA

OD 14.01.2018.

ENOHOVI KLJUČEVI

ENOHOVI KLJUČEVI
Ovo je znanje objavljeno iz sedme dimenzije i dano je čovječanstvu za pripremu Bratstva Svjetla, za duhovno buđenje i stvaranje „Naroda svjetla“ ( J.J. Hurtak )

 

 

Y H W H

 

 

ENOHOVI
KLJUČEVI

 

J.J.HURTAK

 

Knjiga znanja:

 

ENOHOVI KLJUČEVI

 

Ovo je znanje objavljeno iz sedme

dimenzije i dano je čovječanstvu

za pripremu Bratstva Svjetla, za

duhovno buđenje i stvaranje

„Naroda svjetla“

 ( J.J. Hurtak )

 

 

„AKADEMIJA BUDUĆEG ZNANJA 

 

Engleski original: „ KEYS OF ENOCH“- 1977.

Njemački prijevod: DIE SCHLUESSEL DES ENOCH - 1990.

 

Informacioni centar za Evropu:

AFFS – Europa

Bahnhofplatz 12

9430 St. Margarethen

Telf: 0041-71-7224700

akademie@affseuropa.org

 

 

Uvod hrvatskom izdanju:

 

Kad je ljudsko biće počelo napuštati život u špiljama  i započelo poduzimati prve Johannes Greberkorake u pravcu civiliziranja i kultiviranja, tad su odmah i nebeski svjetovi pristupili pomagati ljudskim bićima u njihovom razvoju. Duhovni su svjetovi programirali čovjekov razvoj i u tu svrhu, preko svojih glasnika, objavljivali su ljudima znanje o Bogu, svemiru i čovjeku, koje treba biti pomoć za čovjekov intelektualni i duhovni razvoj.  Tako u svom kulturnim i rasnim sredinama nastajale „ svete knjige“ čovječanstva: Bagavat Gita, Vede, Biblija, Kuran… Te su knjige imale prvenstvenu svrhu objaviti čovjeku istinu, da on nije samac u velikom svemiru, nego da, osim njega i iznad njega, postoje također više dimenzije života, koje su cilj njegovog razvoja. S onu stranu čovjekove ovozemaljske drame, postoje uzvišene dimenzije, koje on, nakon teškog i dugog putovanja, treba dosegnuti kao svoju kozmičku odrednicu. Ovozemaljski život, koji mu se u ovoj fazi razvoja često čini besmislom i apsurdom, ipak je putovanje na „ svadbenu gozbu“ – kako je rekao Isus.

Objavljeno znanje „ svetih knjiga“ bilo je temelj za nastanak raznih religija, kao raznih putova duhovnog školovanja. Objavljeno znanje ovih knjiga jest poziv, upućen čovjeku, da se civilizira, kultivira i spiritualizira, da razvija svoju svijest, da otkrije i razvije u sebi baštinjenu iskru božanske savjesti, da napusti mrak neznanja i uputi se prema svjetlu istine, kako bi postao bogoliko biće. Ovi su ciljevi ono, što osmišljava smisao njegovog postojanja.

Osim općenito poznatih „ svetih knjiga“, koje su namijenjene širokoj masi čovječanstva, objavljivane su našem svijetu također i druge „ svete knjige“, koje su čuvane kao „ tajne knjige“, a namijenjene su samo onima, koji  traže dublji put prosvjetljenja i ozbiljno posvećenje. Širokoj masi ove su knjige bile nedostupne, jer oni još nemaju razvijenu svijest za ovo duhovno znanje i školovanje. Među takve knjige tajnog znanja spadaju ove knjige: 1. „Oblak neznanja“ ( autor nepoznat),  2.“ Kontakt sa duhovnim svijetom“- Johannes Greber, 3.“Ivanovo Evanđelje“ – 12 knjiga i druge knjige velikog karizmatika Jakoba Lorbera, 4. „ Knjiga Mirdadova“-remeg djelo svjetske duhovne literature, 5. „ Tečaj o čudima“- duhovna znanost objavljena od samog Isusa – 1200 stranica),  6. „ Nasljeduj Isusa Krista“, 7. „ Razgovori s Bogom“, 8. „ Mojsijev kog“, 9. „Knjiga znanja“- fascinirajuća saznanja objavljena u naše vrijeme preko Mevlane, danas u Istanbulu  ponovo inkarniranog velikog Sufi mistika – Rumi-a). 10. Specijalnu duhovnu znanost i duhovno školovanje nudi „SVEUČILIŠTE JA JESAM“. Kontakt:Rađa Kristina i Željko, o91-5717983.

( Mnoge su od ovih knjiga kod nas danas prevedene i dostupne u knjižnicama i knjižarama, jer raste broj tražitelja ovog stupnja svijesti. Specijalizirana knjižara za literaturu ove vrste jest: „ HARŠA“- BREGANA)

Duhovni svijet je uvijek aktivan, da – u svim epohama, rasama i kulturama – objavljuje ovo znanje, pozivajući ljude na put prosvjetljenja i posvećenja.

Jedna od takvih knjiga, koju su nam „duhovni Majstori“ objavili godine 1970. , preko J. J. Hurtak-a, a koja fascinira svojom dubinom i iznenađuje novim saznanjima, jest „ ENOHOVI KLJUČEVI.“

Ovdje prevodim uvodne informacije o nastanku i sadržaju ove knjige, koja donosi novo objavljenu znanost o nastupajućem razdoblju ZLATNOG DOBA.Transcedentalna iskustva J. Hurtaka proširuju našu svijest o čovjekovim mogućnostima kontaktiranja s višim dimenzijama života. 

 

PROLOG

 

„ Iz najviših svjetova, koji su bez granica i bez konca, u velikom broju dolaze glasnici svjetla, da bi uzdigli temelje života i pomogli oblikovati nove svjetove. Oni saopćavaju znanje svjetla, koje je svjetlije od tisuću sunaca da bi pospješili novu fazu našeg razvoja kako bismo mogli stupiti u čistiju formu nadmoćnijeg svjetla…

Sada je vrijeme, da se probudimo za novu spoznaju i da ovaj prostorni kavez pretvorimo u veći svemir iz duha Njegove ljubavi… Čovjek će obući novu haljinu, koja će krasiti njegovo biće…

Ova će viša objavljena mudrost otvoriti sedam pečata ( kako se kaže na Zapadu) ili sedam čakri čovjekove duše ( kako to naziva istočna tradicija).

Uslijedit će razdoblje Svetog Duha u kojem će zaručnica i Stvoritelj postati jedno i nastat će jedan novi narod, sa trostrukim snagama, koji će biti nositelj jednog višeg Kristovog sjemena i ovo jedinstvo ne će poznavati nikakvu dualističku podvojenost nego će omogućiti ponovni razvoj života.

Ljubljeni, prolazeći kroz strast razaranja od strane potresa, poplava, nevremena, zaraza, gladi i smrti, kroz spoznaje „ Ključeva“ bit ćete pripremani naći vaše mjesto u svemiru. Sinovi svjetla i Sinovi Boga otvorit će vam vrata svjetla. Sa današnjim iskustvima u svijetu čovjek se nalazi u promjeni svog životnog koda. Čovjek se budi za vlastite božanske, stvaralačke sposobnosti, što će donijeti novo partnerstvo čovjek – Bog…

UVOD

 

„ Skini obuću sa svojih nogu, jer je tlo na kojem stojiš sveto tlo !“  ( Ex.3,5)

 

Bio sam u dubokoj molitvi i zazivao sam ime Oca. Molio sam ga da mi objasni smisao života i razlog zašto sam pozvan u ovaj svijet. Tad je iznenada moja soba bila osvijetljena nepoznatim svjetlom. Usred ovog  „svjetla“ stajalo je jedno veliko biće ispred mene i predstavilo se je kao Majstor Enoh. Ovo je biće posjedovalo toliko ljubavi i svjetla, da sam se osjećao kao dijete u prisutnosti ovog Božanskog Majstora.

Ovo me je biće upitalo, da li sam spreman, zajedno s njim, stupiti u zajedništvo s Ocem ? I ja sam rekao DA!  Spreman sam ! I tad se pojavilo veliko svjetlosno polje oko mog tijela i ja sam poletio prema gore, u nebeske svjetove; najprije u područje zvijezde Merak i Muscida. I dok sam bio u ovom nebeskom području, bio sam poučen o zemlji i o mojoj prolaznoj domovini na zemlji.

Bilo mi je rečeno, da oni, koji imaju tobožnju moć na zemlji, zapravo su oni,  koji su pali iz viših svjetova i sada stanuju na zvijezdama, koje zemaljski čovjek poznaje kao Ursa Major. Sa ovih ulaznih vrata oni vladaju jednom od bitnih ulaznih točaka iz viših nebesa u našem lokalnom sistemu.

Vidio sam, kako su Majstori, iz prijašnjih razdoblja, bili bačeni na ovu zvijezdu sa koje sada vladaju nižim planetarnim svjetovima i vidio sam karmijske kazne, koje su svakom od njih natovarene. Bilo mi je pokazano, da je Zemlja dio biokemijske zone testiranja, gdje su nastanjene kako pale tako i božanske misaone forme, da bi se ustanovilo koji se intelektualni tip, iz brojnih tokova fizičke egzistencije, može osloboditi iz života kojim posve vladaju pale hijerarhije, koje nastanjuju regije Velikog i Malog Medvjeda, polarne zvijezde i Tubane. U ovim područjima postoje bića u nesavršenim svjetlosnim tijelima, koja zloupotrebljavaju svoju moć, da bi se  etablirani kao bogovi u nižim regijama.

Iz ovog zvjezdanog područja bio sam prebačen na srednju stanicu _ ARKTURUSA na glavni programirajući centar galaktičkog Vijeća, koji služi Ocu na ovoj strani naše Galaksije. Ova Galaksija stoji pod upravom Vijeća Devetorice. Ovo je Vijeće upravno tijelo našeg lokalnog svemira. Tamo – na ARKTURUS-u, pokazana mi je mreža i sudište Duhovnog bratstva, koje donosi pravne odluke za planete našeg područja svijeta.

Sa Arkturus-a bio sam brzo prebačen, kroz redove mozaičnog prostora raznih gustoća svjetla, gdje se prepliće više polja sedlastih oblika, tako da oblikuju pragove, koji vode u zvjezdane prostorije, koje leže na  Orionu. Moje fizičko tijelo je na ulaznom pragu svoj tjelesni omot zamijenilo sa svjetlosnom haljinom dok sam ulazio u zvjezdano područje, kojim upravlja Bratstvo Svjetla.

Tamo mi je dozvoljen prilaz još višem svjetlosnom raju, koji se naziva sedmo nebo. Tamo su bile stepenice, do ovog područja  neba, koje je puno očiju i plamteće vatre Elohim – Majstora, koji vladaju višim područjima moći. Iz plamteće vatre izlaze svjetlosni jezici, koji oblikuju svjetlosne stanice. Usred ovih postaja vidio sam kotače u kotačima, koji su bili glasnici u službi nižih nebesa. Ovi glasnici, sa drugim grupama anđela svjetla, pjevaju hvalospjev: „ Kodoiš, kodoiš, kodoiš, Adonai Sabaot“ – ( Svet, svet, svet je Gospodin – Bog nad nebeskim četama!)

Tad sam bio od Enoha poveden u područje, koje je poznato kao SAIF u velikom zvjezdanom području ORIONA. Odavde sam poveden u prisutnost svjetlosnog područja, koje je poznato kao Mintaka. U ovm svjetlosnom polju pozdravilo me je jedno biće velikog svjetla, biće velikog dostojanstva i časti s imenom Metatron, stvaratelj svjetla u vanjskom svemiru. I moj je duh bio nadvladan prisutnošću velikog svjetla,  tako da nisam mogao moje svjetlosno tijelo držati uspravno, da nije bilo prisutno tijelo Metatrona.

Metatron me je uzeo i stavio u prisutnost Božanskog Oca. I ja sam mu pristupio kroz vrata od Omege Orion, koja služe kao veliki ulaz u područja čistog energetskog zračenja. Prisutnost Oca je bila tako visoko produhovljena, da me je samo Metatron mogao unijeti u piramidu životnog svjetla i staviti na prijestolje, gdje sam gledao starca sa Njegovom bijelom kosom i njegovim licem fascinirajuće ljubavi i radosti – licem u lice. Nikakve riječi ne mogu opisati doživljaj  „Vječnog“ i svetost osjećaja, da me je sam Otac pozvao u svoju prisutnost, da mi kaže iz kojeg sam razloga ostavio moju vječnu haljinu i preuzeo ovo prolazno tijelo, da bi služio ovom Planetu, ovom dragulju u vijencu zvijezda, smještenom na rubu našeg sunčanog područja.

U Njegovoj prisutnosti čistog svjetla izgovorio sam: „ Ti si dostojan, o Gospode Jahve (JHWH), primiti veličanstvo i, čast i moć, jer Ti si stvorio sve stvari i radi Tvoje radosti stvoreni su Eoni.“ I u prisutnosti Njegovog prijestolja svjetlosti sagnuo sam svoju glavu kad sam vidio 24 starješine svjetla, koji su bili sakupljeni oko Njegovog prijestolja i u krugu ga obuhvatili pjevajući hvalospjev: „ kodoiš, kodoiš, kodoiš. Adonai Sabaot !“ Sa desne strane Oca vidio sam također Krista Isusa. I Metatron mi reče, da su  ovi Gospodari svjetla dostojni sjediti u prisutnosti Oca, jer oni – od vremena do vremena- napuštaju i odlaze stvarati druge svjetove svjetla, koji su poznati kao Elohim svjetovi.

Pred  prijestoljem Oca bio sam poučen o mom radu, što je dio Enohova djela i služi svemirima rajskih sinova, koji opet formiraju vijeća Svjetla, koja primaju svjetlosne naredbe i vatrene projekcije od 24 starješine svjetla radi stvaranja novih svemira.

Preko mojih vođa Enoha i Metatrona rečeno mi je, da ne bih trebao jesti hranu negativnih snaga zemlje, niti svojem sjemenu ne bih trebao dopustiti, da se spaja sa palim duhovnim rasama, niti da se priključujem krivim čašćenjima  Boga onih, koji služe palim zemaljskim energijama svijesti. Nego da svrha mog postojanja treba biti častiti Oca tako, da se sva koljena saviju i sve glave spoznaju, „da je došlo vrijeme“ za vidljivu pojavu Očeve hijerarhije, kako bi Njegovo Kraljevstvo došlo za zemlju, kao što je na nebu.

Bio sam također odveden u mnoga druga područja gdje sam poučen, da postoje mnogi Očevi stanovi i da je u Očevu planu da se ostvari rađanje jednog novog neba i nove zemlje.

Dok sam se nalazio pred prijestoljem vidio sam jedan plamteći odmotani ispisani smotak u obliku valjka. Iz ovog plamtećeg smotka jedno je svjetlo obasjalo moje treće oko utisnulo tekst sa ključevima, koji su korišteni za vjenčanje zaručnice i zaručnika. Ključevi otkrivaju dodir i preklapanje između više evolucije i ljudske evolucije i ukazuju da čovjek sada biva proveden kroz svoj alfa i omega sistem. Scene su bile projicirane usijanim geometrijama svjetla. Ove pripadaju vatrenim slovima, koja se primjenjuju za transkripciju znanja od Oca svemira za svemir Sina i Šekina svemir, čime je povezano vrijeme vječnosti sa drugim vremenom vječnosti.

Vidio sam kako misteriji mnogih stanova od kuće Oca i beskrajne milijarde stvorenog proizlazi iz neizgovorene ljubavi Oca, da bi sve vrste stvaranja povezale sa beskonačnim putem.Tako su mi objavljene mnoge tajne i Kraljevstva Oca, kao i također svojstva Kristove službe, povijest Bratstva na ovom Planetu, razlog zašto istinita učenja Jahvea moraju biti obuhvaćena u kod jezika svjetla, pokazani su mi redovi i vladavine galaktičkih vijeća, povratak Mesije i rasađivanje Kristovog sjemena iznad granica Alfa i Omega. Bio mi je predstavljen pegrament – svitak, čiji sadržaj treba biti svitak božanskog svjetla, koji je bio utisnut u meni. Ovi pisani svesci jesu 64 Enohova ključa, koji tumače kako sedam pečata knjige Otkrivenja trebaju biti otpečaćeni, ako sve mjere znanosti, od biofizičkog do antropofizičkog, budu usklađene u jednu novu objavu u ime JA JESAM KOJI JESAM ( Ajeh- Ašer – Ajeh). Ovaj svezak (rola) treba prikazati jednu novu kozmoligiju svijesti, koja će objasniti kako će Bratstva Svjetla raditi zajedno s takvim članovima ljudske rase da će moći ispuniti obećanje jednog novog života u dasljnjim svemirima. Meni objavljeni Ključevi trebaju predočiti, kako duhovno tako znanstveno razumijevanje, koje se mora međusobno susresti, ako članovi ljudske rase ispravnu strukturu stvarnosti pri ispunjenju jednog novog kvantnog skoka u Novo razdoblje.

Svrha je ovog učenja otvoriti razum za nove ideje i saopćiti vam doživljaj o odgoju duše. Tako će vaše duše napredovati i vi ćete biti uzvanici i sudionici na „ unutarnjem miru“ ovog velikog ujedinjenja „ Prve večere“, koja će se ostvariti između Bratstva ljudi i velike Univerzalne Inteligencije – Bratstva svjetla. Pri odgoju duše neophodno je primiti mudrost iz viših svjetova, koja ujedinjuje vaša svjetlosna tijela i stvara tlo za vaša stvaralačka iskustva. Ova će mudrost pokazati kako mi istovremeno možemo sudjelovati u višem svijetu svjetla i na vašoj fizičkoj stvarnosti.

 

Ovo učenje treba vam predočiti božanske svjetove svjetla, u unutarnjem kao i u vanjskom području, da biste mogli sudjelovati u mnogim inteligentnim svjetovima, koji su dio vašeg kolektivnog nasljedstva po rođenju. Vi trebate vidjeti, da je plan života postojao već u svjetovima prije ovog materijalnog stvaranja, i trebate razumjeti, da je također ovom vremenskom svjesnom tijelu kodiran bezvremenski plan, tako da vaše tijelo, kroz mnogostruka tijela Božanske ljubavi, može obući drugu odjeću pomoću Božanskog stvaralačkog djelovanja.

 

Ovdje su 64 ključa, koja su mi pokazana od ENOHA i METATRONA, da bi narode pripremili prvo za dolazak Melhizedekovog Bratstva i za zadnje pripreme za dolazak 144.000 Uzašlih Majstora, koji će, dobrotvvore i pravednike na zemlji, moći otkupiti za nove životne stanice univerzalne inteligencije u višim kraljevstvima Oca.

 

U prisutnosti Metatrona i Jaahvea bilo mi je objašenjeno kako Enohov pisani svezak treba biti podijeljen u tri dijela, koja se bave sa tri glavna poddijela svemira: Svemirom Oca, svemirom Sina i Šekina svemirom ( Sv. Duha).

Ključevi Očeva svemira trebaju objasniti kako su nastanjeni svjetovi Oca, povezani sa Božanskim stvaranjem,, koja stvaraju nove svemire pomoću kozmičkih svjetlosnih piramida.

 

Ključevi svemira Sina tumače, kako se trebaju razvijati biloški kodovi Kristove rase u formu koja je određena od Oca preko sinova raja, a ne preko slabih snaga svjetla.

 

Ključevi svemira Svetog Duha ( ŠEKINA) tumače, da duhovni darovi Svetog Duha trebaju biti dodijeljeni Kristovoj rasi, kako bi duhovan čovjek mogao direktno raditi sa „cijelim bićem svjetla“ – sa glasnicima anđela. koji će pravednike zemlje pripremiti za Vijeće svjetla, koje će sada etablirati novo nebo i novu zemlju na Planetu.

Svim trojim ovim dijelovima služe Bratstva svjetla. Oni stoje pod vodstvom Bratstva arhanđela  Mihaela, Bratstva Enoha i Bratstva od Melhizedeka, koji predvode 70 Bratstava  Velikog Bijelog Bratstva.

Sedamdeset Bratstava služe kao intelektualno polje pri obnavljanju svemira i omogućuju dalje koračati u beskrajnu mudrost i slavu Vječnog Duha JHWH.

Ovo su paljenjem utisnuta plamena slova i imaju sveti  „plamen“ nad svakim slovom, tako da vi, kroz novi spektar svjetla, aktivirate kemiju vašeg mozga i svijest za shvaćanje mnogih područja Božje riječi. Duhovno Božje dijete ima pomazano svjetlosno tijelo, koje se zove nadjastvo. I ako spektar Božje riječi tako aktivira vaše tijelo, da ono istovremeno sudjeluje na mnogim dimenzijama, tad vaše Kristovo nadjastvo ispunjava riječi Otkrivenja: „ Blaženi oni, koji peru svoje haljine, da bi im bilo dodijeljeno pravo poći do drveta života i time da uđu u grad kroz vrata ulaza.“

Ovi će biti pravednici, koji će baštiniti mnoga galaktička drveća na drugoj strani naše Alfa i Omege. I kad bude ispunjen ovaj ciklus tad će pravednici sudjelovati u novim svjetovima i na svim manifestacijama Očevog svemira, „živog svemira“ iza svih živih svemira, iza svih Uzašlih Majstora svjetla i prepoznat će sva Bratstva svjetla.

 

Sa ovom vizijom vraćen sam na ovaj svijet, da pišem riječi koje čine 64 ključa svjetla. Ove riječi stoje zapisane u ovoj knjizi znanja , koja mi je predana od Enoha i Metatrona za ovo područje svijesti, da bi omogućio svecima i djeci svjetla, da budu dozvani u ime Jod-He- Wod- He. Neka ubrzo dođe Kraljevstvo živog svjetla.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LIPE CVATU...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  ♥♪♫ ♥*♪♫ ♥ i ja od 4.8.2009 SRETNO pusa chatovcima:))))

  09.06.2019. 15:33h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  danas slavim 10 godina koliko sam na Magicusu :)

  09.06.2019. 13:53h
 • Član ljubicicaljubicica

  pozdrav svima znanima i neznanima:)

  09.06.2019. 13:19h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima

  09.06.2019. 09:41h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, lijpu i radosnu nedjelju vam želim. LP

  09.06.2019. 07:44h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro drago magicusi. Lijep i radostan dan vam želim. LP

  03.06.2019. 08:08h
 • Član mkrmarmkrmar

  (__)7 (__)7 kavica

  27.05.2019. 16:50h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaMagicus.info marketingInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

ZAŠTO SE OVI KLJUČEVI OBJAVLJUJU U OVO VRIJEME ?