Kalendar događanja

Član KARIZMATIK

Upisao:

KARIZMATIK

OBJAVLJENO:

PROČITANO

404

PUTA

OD 14.01.2018.

Detaljno o ČAKRI VRATA

Detaljno o ČAKRI VRATA
Sad ćemo poduzeti značajno putovanje kroz vaše ovozemaljsko tijelo.

Detaljno o ČAKRI VRATA

Budite pozdravljeni, moja ljubljena zemaljska djeco !

Sad ćemo poduzeti značajno putovanje kroz vaše ovozemaljsko tijelo.

Vaše je zemaljsko tijelo remek djelo božanskog savršenstva.

Za vas ljude došlo je vrijeme, da ovo remek djelo, kojeg nazivate zemaljsko tijelo, istražite, iskusite i naučite ljubiti.

Neka je hvala Bogu i Božici !

Neka bude svjetlo !

Potrebno je samo tvoje poštovanje i tvoja spremnost, da svjesno prepoznaš svoje tijelo u njegovoj božanskoj savršenosti, da ga voliš i želiš razumjeti.

Potrebno je samo tvoje:  JA SAM SPREMAN !

Vaša profinjena duša i vaše zemaljsko tijelo sastoje se iz sedam centrala, koje se mogu uočiti u svojoj profinjenosti kao energetski kotači. Svaki od sedam velikih kotača je središte jednog vlastitog jedinstva u vašim profinjenim tijelima i u vašem zemaljskom tijelu.

Svako ovo tjelesno jedinstvo vi nazivate ČAKROM (= energetskim centrom)

Riječ ČAKRA potječe iz sanskrita i znači kotač. Svako od sedam velikih energetskih kotača u vama stoji u direktnoj vezi sa vašom božanskom stvarnošću, sa božanskim krugom u njegovom  božanskom savršenstvu. Svaki od sedam velikih energetskih kotača u vama stoji u direktnoj povezanosti sa jednom od sedam zraka Boga i Božice u vama i oko vas.

Preko ovih božanskih energetskih kotača u vama vi ste stalno snabdjevani sa božanskom energijom.

 Ljubav i briga Boga i Božice prema vama je bezgranična.

Božanska punina stoji vam u svakom trenutku na raspolaganju.

Potrebno je samo tvoje: Ja jesam spreman !

 Vi ste božanska djeca vaših božanskih roditelja na zemlji.

Božansko buđenje, na vašoj voljenoj zemlji, je započelo.

Neka bude svjetlo !

Oko vaših fizičkih tijela nalaze se vaša profinjena nematerijalna tijela, koja vi nazivate čovjekovom AUROM.

Direktno na vaše zemaljsko tijelo naslanja se vaše emocionalno, vaše mentalno i vaše duševno tijelo – po ovom redoslijedu.

Vaši božanski energetski kotači snabdijevaju vaše fizičko, vaše emocionalno,vaše eterično i vaše spiritualno tijelo sa božanskom energijom, koja je božanski profinjena.

Žile i vene, koje možete prepoznati u vašem zemaljskom tijelu jesu transportni putevi vaših tjelesnih energija.

One su vidljive  vašim ljudskim okom radi njihove tjelesne krutosti.

Vaše tjelesne životne energije su vaša krv, svi vaši  tjelesni sokovi i encimi.

U velikom i malom vi nalazite sliku velike Božice i vašem elementu vode u vama i oko vas, koja je u svojoj božanskoj mnogostrukosti nositeljica tjelesne životne energije u vama i oko vas na zemlji i time omogućava vašem fizičkom tijelu život na zemlji.

Žile i vene vaših profinjenih tijela su za vas još uvijek nevidljive u vašem sadašnjem razvoju. Mi ih nazivamo vašim profinjenim linijama snage.

 Vaše profinjene linije snage transportiraju energije od vaših božanskih energetskih kotača u vaša profinjena tijela i na ovaj način utječu na vaše emocije, vaše misli i na vaš duševni razvoj.

Vaše profinjene linije snage transportiraju također vaše profinjene energije iz vaših profinjenih tijela u vaše fizičko tijelo. Linije snage vaših profinjenih tijela, unutar vašeg fizičkog tijela, nazivaju se vašim tjelesnim meridijanima. Vaši tjelesni meridijani su božanski tok vaših božanskih  time vaših profinjenih energija u vašem fizičkom tijelu.

Vi ste božanska djeca, vaših božanskih roditelja , na zemlji.

Neki su od vas svjesni da su snabdjeveni profinjenim energijama Boga i Božice.

Neki od vas bivaju nesvjesno snabdjeveni profinjenim energijama Boga i Božice.

Ali su uglavnom svi snabdjeveni sa profinjenim energijama Boga i Božice.

 Neka u svakoj fizičkoj struji života živi svjetlo Boga i Božice !

Svjetlo Boga i Božice pulsira u vama i oko vas.

Čovječanstvo je danas postiglo razvojni stupanj, koji mu omogućava, da svjesnim primanjem božanskih energija u vas, ove energije iskusi i time proširi.

To je veoma značajno !?

Potrebno je samo jedno: Ja sam spreman !

Vaši božanski energetski  kotači su nosači  vaše božanske istinitosti.

Vi se stalno nalazite u svjesnom sjećanju na vašu božansku narav. Vi ste božanska djeca vaših božanskih roditelja u školi na zemlji.

Vaši božanski energetski kotači su, po svojoj prirodi, uvijek božanska profinjenost  koja je na djelu. I stoga je za vaše fizičko oko vidljiva samo sa mnogo vježbe.

Njih imenovati njihovim pravim imenom jest značajan i bitan korak do božanskog savršenstva na zemlji.

Neka bude svjetlo, moja ljubljena zemaljska djeco !

Vaši su božanski energetski kotači u svom pravom elementu povremeno sastavni dio vaše vlastite duše.

Vaša duša, u svojoj zemaljskoj formi, sastoji se iz sedam energetskih kotača, koje nazivate čakrama.

Svaki od sedam glavnih čakri simbolizira jednu od sedam zraka Boga i Božice u vama – u njihovoj tjelesnoj i zemaljskoj formi.

Svaka čakra uvijek stoji u direktnoj vezi sa vašom božanskom istinom, božanskog jedinstva Boga i Božice u vama i oko vas.

Vi ste svjetlo Boga i Božice na zemlji !

Božanski energetski kotači u vama  sakupljaju i pohranjuju sva nerazriješena iskustva i time nerazriješene rane i tome pripadne iluzije, koje u vašim zemaljskim prethodnim životima niste bili u stanju nadvladati.

Ako je jedna duša spremna stupiti na put ovozemaljskog života, tad će njene nerazriješene rane proizvesti rezonancu prema zemaljskim roditeljima i time prema zemaljskim situacijama, koje su optimalno sposobne njene neriješene rane aktivirati i potaknuti u njihovim božanskim energetskim kotačima, koji će ih aktivirati i iznijeti u vašoj zemaljskoj sadašnjosti.

Na ovaj način svakoj se duši dodjeljuje božanska milost, da svoje nerazriješene rane transformira vlastitom snagom i usmjeri se time na put svjesnog zemaljskog samo iskustva i prosvjetljenja. Vi ste gospodari i majstori na sobom i vašim životom.

Vaše zemaljsko djetinjstvo ispunjava uvijek funkciju, da aktivira sve nerazriješene rane u vašim božanskim energetskim kotačima, da ih, kroz vanjska i zemaljska iskustva, iz božanskih energetskih kotača transformira u vaša profinjena i zemaljska tijela.

Kad je zaključeno vaše zemaljsko djetinjstvo, tad vaše nerazriješene rane strpljivo čekaju na njihov pravi trenutak zemaljske transformacije. Ako je vaša duša toliko razvijena, da u vama može transformirati jednu nerazriješenu ranu, tad će ova nerazriješena rana slijediti put svjesne manifestacije vanjskih i zemaljskih situacija, koje su jednake vašoj nerazriješenoj prošlosti, da bi ovu vašu nerazriješenu ranu dozvali u vašu zemaljsku svijest.

Vi ste božanska djeca koja na zemlji obavljaju božanske ispite.

Vrijeme je da u vama ne nastaju nove rane i nove iluzije.

Nije li to značajno !

Ova božanska istinitost vaše zemaljske stvarnosti odstranjuje iluziju, da ste žrtve svake nezgode.

Danas je vrijeme velikog buđenja, koje će vas učiti vašoj pravoj odgovornosti za vaše vlastito Jastvo.

To je vrijeme velikog oslobađanja, koje vaša zemlje smije iskusiti u ovo Zlatno doba.

Vi ne trebate bježati od onog, što je u vama. Vi se ne trebate plašiti, ako se na vani aktiviraju vaše rane.

Vi se ne trebate osjećati grješnicima ili  sumnjati u vašu božansku vrijednost, ako je vanjština u stanju aktivirati vaše rane.

To zapravo treba biti povod pravoj radosti !

Nerazriješene rane u vama vide svjetlo svijesti, jer one znaju njihovo pravo ime i one znaju put njihovog pravog nastanka.

Ako vaša zamisao zemaljske budućnosti ne odgovara viziji vašeg srca, tad budite tihi i znajte, da je jedna rana u vama spremna pojaviti se u vama, da bi vam postala vidljiva.

Vi morate učiti ovu nerazriješenu ranu u vama s ljubavlju prihvatiti prije nego se svjesno usmjerite na vanjsku manifestaciju.

Vi morate s radošću učiti, u svakom trenutku vašeg zemaljskog života, ako se jedna nerazriješena rana u vama teži manifestirati na grubi način, da trenirate božansku disciplinu, da bi se vaše nerazriješene rane distancirale od budućnosti ukoliko ste spremni ispitati njihovu prošlost.

Ako vi nerazriješene rane u vama nastojite potisnuti ili zaobići, tad budite sigurni, da će one u vašoj zemaljskoj budućnost morati postati još jasnije kroz vanjske situacije.

 Vaše rane žele da ih shvatite i da ih imenujete.

 Vaša je duša, u svim svojim zemaljskim pojavnim formama, usmjerena na ravoj i progres.

Vi ste božansko svjetlo u zemaljskoj školi.

Vaše nerazriješene rane ne žele, u vašem zemaljskom životu, manifestirati neugodna ponavljanja,, nego ovaj put slijede tek onda, ako vi niste spremni svjesno ih istražiti i imenovati..

Svaki osjećaj i svaka misao, koja vas priječi da ovaj život shvatite kao božanski dar, jesu nerazriješene  rane u vama, koje traže njihovo liječenje.

Svaka vanjska situacija u vašem životu, koje vi u vašim zemaljskim iluzijama smatrate neugodnim i bolnim, jest zapravo jedna najavljena nerazriješena rana u vama.

Vi ste slijedili put potiskivanja vaših nerazriješenih rana ili ste se identificirali sa iluzijama vaših nerazriješenih rana i sa vašom božanskom stvaralačkom snagom podupirali u manifestiranju vaših iluzija o užasu.

Vi ste božanska djeca u školi na zemlji. Vi se uvijek nalazite u obrađivanju vaših zemaljskih starih opterećenja.

Ova zemaljska stara opterećenja, koje mi nazivamo vašim nerazriješenim ranama, nude vam veliku priliku transformirati vaš zatvoreni božanski potencijal i da budete u stanju opet proširiti vašu pravu božansku veličinu.

To je izvanredan put, put do vaše vlastite božanske svjesnosti.

Uvijek se vodi briga za vaš napredak na zemlji.

Ne postoje nikakve nesretne okolnosti. !

Postoje uvijek okolnosti božanske milosti, koja vas ispunjava u svakom trenutku.

Povjerenje Boga i Božice,u vašu stvarnu božansku veličinu, je bezgranično. Oni strpljeno stoje na tvojoj strani, dok ti ne budeš u stanju imenovati koje iluzije proizvodi tvoja duša o patnji ili deficitu.

Ne postoji nikakva zemaljska situacija,, koja te stvarno preopterećuje. Postoje zemaljske situacije u kojima se želiš malo opteretiti i želiš sebe zaboraviti u svojoj pravoj veličini.

U tebi je svjetlo Boga i Božice !

U svojim duhovnim vježbama dopusti si isto božansko povjerenje prizvati u svoje vlastito božansko svjetlo, koje je u tebi.

Strpljenje i pouzdanje smiju biti tvoji pratioci na tvom putu do tvoje božanske istine o tebi i tvom zemaljskom životu.

Sad ću vas svestrano uvesti u poznavanje i značenje  PRVE zrake Boga i Božice u vama i oko vas.

Svaka je zraka zemaljska manifestacija božanskog zračenja u vašim profinjenim tijelima i u vašem zemaljskom tijelu. Ona se pokazuje kao profinjeni energetski kotač. Kao što je gore tako je i dolje ! Sve je stvoreno po jednoj slici !

PRVA ZRAKA Boga i Božice  dolazi do svog tjelesnog izražaja u vašoj Čakri vrata.

Tjelesna energetska polja čakre vrata su:  grkljan, vrat, ždrijelo - grlo, jezik, usta, zatiljak- šija,  žlijezda štitnjača, uši, ramena,  ruke, šake.

Prije nego počnemo sa imenovanjem grubih područja vašeg zemaljskog tijela, korisno je imati u vidu božanski redoslijed, koji  prethodi svakom pravom imenovanju jedne stvari.

Svaki tjelesni simptom, svaki tjelesni izraz, svaka tjelesna osobina i svaka tjelesna reakcija posjeduje svoje profinjeno porijeklo.

Tek ako ste spremni akceptirati ovo pravilo vi ćete moći vaše tijelo razumjeti u njegovoj božanskoj funkciji kao vašeg zemaljskog slugu i s njim upravljati.

Vaše je fizičko tijelo zemaljsko središte vaših profinjenih, nevidljivih tijela, vaše aure i time vaše prave, profinjene prirode.

Vaše zemaljsko tijelo može biti dnevno ponovo rođeno i oblikovano iz energije vaših profinjenih tijela.

Ako se mijenjaju vaša profinjena tijela, tad se također mijenja i vaše fizičko tijelo.

Vaše je  fizičko tijelo grubo ogledalo i zemaljska manifestacija vaših božanskih profinjenih tijela.

Vaše je zemaljsko tijelo produkt vaše vlastite svjesne ili nesvjesne stvaralačke snage.

 Vi ste svjesni ili nesvjesni gospodar i majstor nad vama i vašim zemaljskim tijelom.

Neka živi božansko svjetlo u vama, moja ljubljena zemaljska djeco !

Svaka unutarnja ili vanjska pojava i svaka unutarnja ili vanjska reakcija vašeg fizičkog tijela, što vi nazivate konfliktom, opterećenjem ili bolešću jest odraz jedne nerazriješene rane u jednom vašem profinjenom tijelu.

Vaši božanski energetski kotači posjeduju motorne linije, koje direktno snabdijevaju vaša profinjena tijela sa energijama i tako stvaraju profinjena tijela, koja tada utječu na vaše zemaljsko tijelo i njega manifestiraju onakvim, kakvim ga u trenutku smijete iskusiti.

Vaša duša u svakom trenutku, ponovo proizvodi zemaljski odraz vaših sadašnjih misli i vaših sadašnjih emocija preko vašeg zemaljskog tijela.

Svako neopaženo svjetlo i svaka neriješena rana u vama, na ovaj način, izlazi do vidljivog izraza.

Nije li to značajno !

Vaša profinjena i gruba tijela stoje u međusobnoj ovisnosti jedan o drugom, tako da se put do vaše prave cjeline nikad ne može izgubiti.

Potrebna je samo svjesna spremnost u vama, svjesno preuzeti odgovornost za vašu vlastitu božansku stvaralačku snagu u vama i vašem zemaljskom životu, da biste postali svjesni gospodar i majstor nad vama, vašim tijelima i vašim životom.

Vi ste božanska djeca vaših božanskih roditelja, koja žive na zemlji !

Riječi ljubljenog  Majstora El Morya ispunjavaju funkciju, da vas povežu sa božanskom istinom o vašoj čakri vrata.

Svjesno sjećanje na božansku volju u vama i oko vas aktivirati će vaš centar vrata.

Vaš božanski energetski kotač u području vašeg vrata vašom će pažnjom moći primiti više energije, nego kad ovo polje predate vašoj zemaljskoj svijesti.

Vaš je tjelesni grkljan simbol božanske volje u vašem zemaljskom tijelu.

Direktno na koncu vašeg vrata, na mjestu gdje počinje zatiljak, nalazi se  tjelesno udubljenje ( karlica).

Vaša tjelesna forma je slična zemaljskoj ključanici. Ovo udubljenje je prijemna centrala svih energija, koje stoje u rezonanci prema vašoj čakri vrata i time odgovaraju prvoj zraki Boga i Božice u vama i oko vas.

Od ovog tjelesnog udubljenja, prijemne centrale PRVE zrake Boga i Božice u vašem zemaljskom tijelu, teče božanska energija prema vašem grkljanu..

Svako struganje, svako iskašljavanje i svaka upala vašeg tjelesnog grkljana pokazuje vam unutarnju svjesnu ili nesvjesnu borbu, koju pokušavate voditi protiv vaše zemaljske sudbine i volje Boga i Božice u vama  i  protiv vašeg zemaljskog života.

Ako vi, u ovo značajno vrijeme zemaljske promjene, usmjerite vaš fokus prema vani i promatrate vašu braću i sestre, koji se dave u svojim iluzijama o patnji i bolu, tad dopustite da sav vaš božanski suosjećaj poteče prema ovim dušama i njihovim iluzijama o zemaljskoj patnji.

Vi ih  u vašem duhu smijete blagosloviti i snabdjeti sa božanskom ljubavlju, božanskom mudrošću i božanskim svjetlom.

Nastojte imati povjerenja u božansko svjetlo u njima, jer ono zna njihov pravi put na zemlji i ono je samo izabralo svako njihovo zemaljsko iskustvo.

Čuvajte se, da budete samozvani suci o volji Boga i Božice na zemlji.

To nije volja Boga i Božice u vama i oko vas.

 Vi ne ćete nikad moći biti pravi pomoćnici, ako druge duše sažaljevate i smatrate da su jadne žrtve okrutnog Boga i okrutne Božice, koji su besmisleno izgubili svoj život.

Vi ste božanska stvaralačka snaga !

Probudite se, moja ljubljena zemaljska djeco !

Postoje mnoge iluzije ove vrste, koje su proizvele brojne iluzije o boli i patnji u vašoj zemaljskoj stvarnosti.

U ovo Zlatno vrijeme ove iluzije ne će biti pojačane, nego transformirane.

Svakoj zategnutosti u području vašeg vrata razlog je tromost vašeg govora. Tromost i sporost je zgusnuta forma energije PRVE zrake Boga i Božice u vama i oko vas.

Tromost uvijek nastaje u vašem mentalnom tijelu, u vašim mislima, ako se one ustručavaju slijediti na zemlji put neophodne transformacije.

Tromost je u svom nastanku pitanje duha. Je li vaš zemaljski duh zaista spreman sve misli i misaone procese otpustiti, koje ne odgovaraju božanskoj istinitosti u smislu božanske volje na zemlji.

Da li je vaš  zemaljski duh stvarno spreman točno analizirati svaku situaciju u vašem životu, da biste u sebi otkrili božansku volju ?

Da li je vaš zemaljski duh spreman, u svakoj zemaljskoj situaciji, prepoznati božansku volju, da biste božansku volju mogli uopće primiti u sebe ?

Je li vaš zemaljski duh zaista spreman vjerovati u božansku snagu u vama, koja će vam biti dodijeljena za svaku zemaljsku zadaću, koja odgovara božanskoj volji ?

Ako vaše misli niječu postojanje božanske energije, tad božanska vatra ne može dotjecati u vašu zemaljsku svijest.

Ispitajte vašu vjeru u božansku volju u vama i u vašem životu i ovo glasno i jasno podupirite riječima: „JA VJERUJEM U BOŽANSKU SNAGU U MENI, KOJA JE SPOSOBNA UPRAVLJATI SVIM ZADAĆAMA, KOJE ODGOVARAJU MOJOJ BOŽANSKOJ VOLJI NA ZEMLJI !“

Čakra vrata je centrala božanske vatre. Korijenska čakra je centrala zemaljske vatre.

Prijemna centrala božanske vatre u vašem fizičkom tijelu je vaš vrat. Udubljenje između zatiljka i vašeg vrata je centralno izlazište vaših profinjenih meridijana u vašoj čakri vrata.

Profinjeni meridijani u vašoj čakri vrata ispunjavaju funkciju, da transportiraju božansku vatru u vaše fizičko tijelo i tako ga dovoljno snabdijevaju s ovom božanskom energijom..

Vaše fizičko tijelo je sastavni dio božanskog savršenstva na zemlji.

Lijevo i desno ispod vaše tjelesne prijemne centrale božanske vatre na vašem zatiljku teku profinjeni meridijani PRVE zrake Boga i Božice prema vašim ušima.

Svako stezanje i blokiranje u ovom finom meridijanu PRVE zrake Boga i Božice vodi dugoročno jednom tjelesnom konfliktu na području tijela, koje kroz ovaj tjelesni meridijan, treba biti snabdjeveno sa božanskom energijom božanske vatre.

Centralno središte i unutarnji krug, gore navedenog energetskog polja, na vašem licu su vaša usta.

Centralno središte i unutarnji krug, gore navedenog energetskog polja, je na vašem zatiljku udubina ( karlica), koja prima božansku energiju PRVE zrake Boga i Božice.

Iz vaših usta božanske energije PRVE zrake Boga i Božice teku u vaš zemaljski život. Vi ste gospodar i majstor nad vama i vašim zemaljskim životom.

Vi ste gospodar i majstor nad sobom i svojim vlastitim energijama u vašem zemaljskom životu.

Nije li to značajno !

Potrebna je samo vaša svjesna spremnost i odgovornost, da svjesno preuzmete božansku moć u vašim zemaljskim riječima, da bi vam se, u vašem zemaljskom tijelu, objavila prava božanska čudesa.

Vi morate biti promišljeni pri izboru vaših zemaljskih riječi.

To će vam biti moguće samo tada, ako vaša duša uspije svjesno učvrstiti vašu profinjenu prirodu, preko vaših božanskih riječi i vaših božanskih postupaka.

Ako energije vaših izgovorenih riječi  i vaših zemaljskih potupaka bivaju rođene iz vašeg animalnog instinkta, tad one gube svoju božansku moć i proizvode u vama i vašem zemaljskom životu iluzije o žrtvi, nemoći i slabosti.

Vaše izgovorene riječi i zemaljski postupci traže, da budu rođeni u vama i oko vas, sa svojom božanskom istinom iz temelja božanske volje, da bi vam u vašem zemaljskom životu objavili božansku moć božanske magije.

Jer, na početku bijaše ton.

Vi ste božanska djeca vaših božanskih roditelja u školi na zemlji.

Neka bude svjetlo !

Svaka izgovorena riječ posjeduje svoju vlastitu božansku magiju u vašoj zemaljskoj stvarnosti.

Vaše izgovorene riječi mogu aktivirati i jačati božansko povjerenje u zemaljskoj svijesti jedne druge duše ili u vašoj vlastitoj zemaljskoj svijesti ili pak hraniti iluzije straha. ( Uvijek pazite i provjeravajte koje se vaše misli inkarniraju u vašim izgovorenim riječima. Sa svakom izgovorenom riječju vi ste u službi Duha ili duhovnjaka !)

Prijemna centrala PRVE zrake Boga i Božice jest tjelesna karlica u pozadini glave iznad vrata, koju vi nazivate zatiljak ili šija.

Božanske energije PRVE zrake Boga i Božice teku u vašu tjelesnu prijemnu centralu, vašu šiju, ako je ova energija neophodna za ispunjenje vašeg božanskog plana na zemlji, da izgovorite određene stvari ili izvedete određene poduhvate, koji će vam omogućiti napredovanje na vašem božanskom putu.

Uvijek onda, ako vaše riječi i vaši čini trebaju ishoditi velike promjene u vašem zemaljskom životu, često iskrsavaju i izlaze nerazriješene rane u vama, koje vi često shvaćate kao razlog ( alibi) da opravdate vaše nerazriješene rane – lijenosti i tromosti. I u ovom trenutku vi se zatvarate božanskoj volji u vama i oko vas.

Tjelesno zatvaranje proizvodi energetsko blokiranje i stezanje u vašem zatiljku, koje se uvijek širi dalje u vašem cijelom području vrata, glave  i ramena – prve zrake Boga i Božice u vašem fizičkom tijelu, da bi vas upozorilo kako bi vam bilo korisno posvetiti se zemaljskim zadaćama, koje bi vam u ovom trenutku koristile za vaš duhovni razvoj na zemlji.

Vaše je zemaljsko tijelo uvijek vaš najveći sluga ! Iz velike ljubavi prema sebi vi ga trebate prihvatiti i priznati sa svom ljubavlju.

Nedostatak dotoka božanske energije, koji nastaje tjelesnim začepljenjem u vašem zatiljku proizvodi u vašem zemaljskom tijelu iluziju umora i slabosti i istovremeno proizvodi unutarnji pritisak, koji vam ne daje mira.

Ako si, u ovom trenutku, u svijest dozovete, da vas ovim vaše fizičko tijelo želi na nešto upozoriti i na to se koncentrirate tad će se vaš zatiljak opustiti.

Vaše fizičko tijelo ponovo će rađati, gore navedene, simptome, da bi vas podsjetilo  na božansku volju u vama i oko vas, ako se ponovo nude zemaljska pravila za vaš božanski napredak na zemlji, koji će omogućiti iskusiti u vašem zemaljskom životu transformaciju nerazriješenih rana u vašoj čakri vrata.

Vaša desna polovina lica i glave je zemaljski izraz Božice u vama i vašem fizičkom tijelu.

Vaša lijeva polovina tijela, od žlijezde štitnjače, je tjelesni izraz vaše  Božice u vama i vašem zemaljskom tijelu.

Od vašeg tjemena teče vaša tjelesna ženska struja, najprije kroz vašu desnu polovinu glave do žlijezde štitnjače u području vašeg vrata.

Od žlijezde štitnjače teče vlastita tjelesna ženska struja iz vaše desne polovine glave i lica u vašu lijevu polovinu tijela – sve do vaših vrhova prstiju i vaših nožnih  prstiju lijeve polovine tijela.

Od vaše lijeve noge i vaše lijeve ruke teče vaša vlastita tjelesna ženska struja kroz vašu lijevu polovinu tijela sve do žlijezde štitnjače u vašem području vrata.

Od žlijezde štitnjače teče vlastita ženska tjelesna struja iz vaše lijeve polovine tijela dalje u vašu desnu polovinu – sve do tjemena desne polovine glave.

Vaša lijeva polovina lica i glave je zemaljski izraz vašeg Boga u vama i vašem zemaljskom tijelu.

Vaša desna polovina tijela od žlijezde štitnjače je zemaljski izraz vašeg Boga u vama i vašem zemaljskom tijelu.

Od vašeg tjemena teče vaša vlastita tjelesna muška struja kroz vašu lijevu polovinu glave sve do žlijezde štitnjače u vašem području vrata.

Od žlijezde štitnjače teče vlastita tjelesna muška struja iz vaše lijeve polovine glave i lica dalje u vašu desnu polovinu tijela sve do vaših vrhova prstiju i vaših prstiju nogu desne polovine tijela.

Od vaše desne noge i vaše desne ruke teče vaša vlastita muška struja kroz vašu desnu polovinu tijela sve do žlijezde štitnjače u vašem području vrata.

Od žlijezde štitnjače teče vlastita tjelesna muška struja iz vaše desne polovine tijela dalje u vašu lijevu polovinu glave do tjemena lijeve polovine glave.

U vašem zemaljskom tijelu križaju se vaši vlastiti tjelesni putovi Boga i Božice u vašoj žlijezdi štitnjači i tamo mijenjaju svoje tjelesne strane.

U vašem zemaljskom tijelu upravlja vaša lijeva polovina mozga vašom desnom polovinom tijela i vaša desna polovina mozga vašom lijevom polovinom tijela.

 

                           

                                                                                    ženska vlastita tjelesna  struja

                                                                                      -muška vlastita tjelesna  struja

Vaše je  fizičko tijelo grubi sastavni dio vaše vlastite zemaljske duše i ono manifestira vašu iluziju zemaljske dualnosti, koju treba transformirati pomoću vaše vlastite božanske svijesti na zemlji.

Vaše zemaljsko tijelo je spremno u svakom trenutku vašeg zemaljskog života biti vam na službi.

U božanskoj stvarnosti ne postoji nikakav zemaljski dualitet.

Energije Boga i Božice, sa njihovom božanskom istinom, teku upravo kroz vaše fizičko tijelo.

Oko vašeg fizičkog vrata nalazi se vaš profinjeni vrat, koji je sastavni diop vaše profinjene aure i graniči direktno sa vašim tjelesnim vratom.U vašem profinjenom vratu, energetskom polju oko vašeg tjelesnog vrata, vi imate jedan profinjeni meridijan, čiji tjelesni ulaz i izlaz  je označen kroz vaše fizičke uši i pazuha..

Ovi profinjeni meridijani omogućavaju  da jedan dio vaše tjelesne muške energije dotječe, iz vaše lijeve polovine glave, u vašu lijevu polovinu tijela, koja odgovara vašoj tjelesnoj unutarnjoj Božici i omogućava vašoj tjelesnoj ženskoj energiji da iz vaše lijeve polovine tijela dospije u lijevu polovinu glave, koja odgovara vašem tjelesnom Bogu.

Profinjeni meridijan, od vaših tjelesnih ušiju prema vašim tjelesnim pazuhima i od pazuha ka vašim ušima, je božanski put u vama, koji vam omogućuje tjelesnu izmjenu i time jedinstvo između vašeg tjelesnog Boga i tjelesne Božice.

božanski meridijan -   - božanski meridijan

 

Ovaj božanski meridijan budi vašu vlastitu androgenu prirodu u vađšem vlastitom zemaljskom tijelu.

Sjedinjenje vaših tjelesnih energija rađa božansko svjetlo božanske svijesti u vašem zemaljskom tijelu i njegovim tjelesnim stanicama. Božansko svjetlo božanske svjesnosti u vama i vašem zemaljskom tijelu transformira iluziju zemaljske dualnosti u vama i vašem zemaljskom tijelu i učvršćuje istinu o vašoj božanskoj prirodi u vama i vašoj zemaljskoj svijesti, koja postiže svoj zemaljski izraz kroz vaše zemaljsko tijelo.

Profinjene energije Boga i Božice teku oko vas u svom božanskom savršenstvu kroz vaše tijelo i proizvode božanski meridijan između vaših tjelesnih pazuha i tjelesnih ušiju… i omogućuju iskusiti tjelesno sjedinjenje vašeg osobnog tjelesnog Boga i Božice.

Božanski je meridijan profinjena aura koja je posve razvučena i omogućuje sjedinjenje svih tjelesnih muških energija, sa svim tjelesnim ženskim energijama.

Nije li to nešto veličanstveno ? 

Z N A N O S T

 

Prosvcjetljenja

Posvećenja

i

Iscjeljenja

 

NA TEMELJU

OBJAVA NAŠEG

VREMENA

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LIPE CVATU...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  ♥♪♫ ♥*♪♫ ♥ i ja od 4.8.2009 SRETNO pusa chatovcima:))))

  09.06.2019. 15:33h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  danas slavim 10 godina koliko sam na Magicusu :)

  09.06.2019. 13:53h
 • Član ljubicicaljubicica

  pozdrav svima znanima i neznanima:)

  09.06.2019. 13:19h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima

  09.06.2019. 09:41h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, lijpu i radosnu nedjelju vam želim. LP

  09.06.2019. 07:44h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro drago magicusi. Lijep i radostan dan vam želim. LP

  03.06.2019. 08:08h
 • Član mkrmarmkrmar

  (__)7 (__)7 kavica

  27.05.2019. 16:50h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaMagicus.info marketingInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

SEDAM ZRAKA