Član angel13

Upisao:

angel13

OBJAVLJENO:

O TAROTU

O TAROTU
Govoreći o tarotu u posljednje vrijeme nailazimo na velike kontradiktornosti,od običnog šarlatanstva do krajnje genijalnosti tarota.

O TAROTU

 www.tarothramljubavi.com

od gosp.Ane

Ja osobno veliki sam štovatelj ove drevne vještine,i smatram da nam tarot kao veliki i vrlo moćan medij može ukazati na bezbroj naših propusta i mogućnosti tokom našeg života,u smislu savjeta,shvaćanja okoline koja nas okružuje.

Isto tako sa velikom lakoćom može se vidjeti zavirimo li u prošlost ,zašto su neke stvari tako loše i zašto nas prati loša karma.U neke stvari i ne smijemo dirati pošto znamo da ne možemo mijenjati ono što je bilo,ali nam može biti škola da ne činimo iste pogreške.

Gledajući velike arkane sa velikom sigurnošću možemo znati naše poslanje,tl.našu sudbinu koju svatko individualno radeći na sebi može prepraviti ispraviti.

Ja sam osobno velika štovateljica i zaljubljenik tarota već duži niz godina,nastojim korak po korak ući i malo po malo s tim velikim medijom vidjeti što nam poručuje univerzum,jer svako čitanje tarota je posebno i na neki način uspoređujem ga sa bezbroj mogućnosti,poput neke dobitne konbinacije u igrama na sreću,mada smatram da se sa srećom ne treba igrati,niti poigravati.....

Shvaćajući tarot ozbiljno,meditacijom,radeći na sebi i svojim čakrama,tarot me ozbiljno nagradio,često puta i zapanjio svojom točnošću i filozofijom.

Moja mentorica Maja Vodopija prenjela mi je svoje spoznaje i učenja kao i mnogima drugima,a na nama samima je da svatko na svoj način učenjem manje ili više dobijemo ispravne odgovore koje nam tarot može pružiti.

s poštovanjem,

gosp.Ana 060/602 002 ,i 060/500 909

www.tarothramljubavi.com

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

BOŽIĆNI UKRASI

KRISTALI

ENERGETSKE TEHNIKE

ISCJELJENJA

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I Ching

BRZI CHAT

Cijeli Chat

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info