Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sofija132

Upisao:

sofija132

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1265

PUTA

MOZAK - TUMOR ili RAK MOZGA - „Crni Koralj“

MOZAK - TUMOR ili RAK MOZGA - „Crni Koralj“
Evo, stvarno sam se potrudila i s ljubavlju napisala ovaj tekst, molim vas podijelite i šaljite dalje, nemojte ga ignorirati i zanemariti, moguće da će nekome biti potrebno i korisno ovo saznanje.

MOZAK - TUMOR ili RAK MOZGA - „Crni Koralj“


= Tumor ili Rak Mozga, jesu bolesne tvorevine u Mozgu, koje su nastale razvijanjem Živčanog tkiva samog Mozga, a mogu biti i posljedice nekog drugog Tumora ili Raka u tijelu, koji je Metastazirao u Mozak. Tumor ili Rak Mozga - razara ili podržava Moždano tkivo.

Tumor ili Rak Mozga, jesu bolesne tvorevine u Mozgu, koje daju iste znakove bolesti kao razni upalni procesi - akutni ili kronični, neka gnojenja uzrokovana bakterijskim zarazama (trovanjima), nakupine parazita,..!

Tema koju obrađujem je Tumor ili Rak Mozga. Tumori mogu biti - Dobroćudni i Zloćudni.
= Dobroćudni tumori, razvijaju se polagano,..!
= Zloćudni tumori, razvijaju se ubrzano i brzo dovode do teškog stanja,..! Tumor koji je uznapredovao - Raste, a s rastom vrši pritisak - u Lubanji, u Glavi u Mozgu, zbog čega nastaje pritisak u tlaku mozga koji se može ukliještiti između Lubanjskog otvora i Kičmenog kanala, što često završava smrću.

Za bolje razumijevanje Teme koju obrađujem - Tumor ili Rak Mozga,..- ali i svega onoga što se događa u Mozgu, moram opisati i Važne dijelove samog Mozga, jer Mozak je naš najsnažniji, najmoćniji, najzaslužniji organ tijela. Sastoji se od tri glavna dijela, a to su :

Vegetativni Nervni Sustav (VNS) :
= Vegetativni nervni sustav - Nije podložan našoj volji, usko je povezan sa svakim psihičkim stanjem - samim životom svakog živog bića. (VNS) osigurava najosnovnije životne zadaće : prvo Disanje, udisaj - izdisaj, Hodanje, kretanje i pokretanje, Hranjenje, Gutanje, Hvatanje i baratanje - uzimanje, primanje, prihvaćanje i ispuštanje, davanje, otpuštanje, ali i svim reakcijama koje izazivaju osjećaji.
Zato se Ravnoteža vegetativnog nervnog sustava (VNS), može lako poremetiti zbog nekih nezadovoljstava - opravdanih ili neopravdanih Strahova, Gubitka „ravnoteže života“ - ali i zbog raznih bolesti mozga u koje spadaju Tumori i Rak Mozga,..!

Produžena moždina (PM) :
= Produžena moždina (medulla oblongata), nastavak je Leđne moždine prema mozgu,..- nalazi se ispod Velikog Mozga i ispred Malog Mozga. Ona sadrži više sive tvari negoli leđna moždina. U produženoj moždini nalaze se važni centri. Povezuje mozak sa kičmenom moždinom i kontrolira automatske radnje - Disanje (glavna točka života - ako se ona povrijedi prestaje disanje i nastupa smrt), rad Srca - kucanje srca, krvni pritisak - krvne tlakove,..- pokretanje Jezika, Gutanje, Žvakanje, Lučenje sline, Kašljanje, varenje,..!

Mali Mozak (MM) :
= Mali mozak, nalazi se u stražnjem potiljačnom dijelu glave - pozadinskom, ispod Velikog Mozga. Mali mozak, vrlo je složen mehanizam koji je građen od kore malog mozga (sive tvari) i moždine (bijele tvari). Mali mozak zaslužan je za kontrolu koordinacije u prostoru i za održavanje ravnoteže tijela - balansiranje tijela,..- upravlja refleksima Stajanja, Koordinacijom pokretanja i kretanja - Tijela, Glave, Ruku, Nogu,..!

Među Mozak :
= Među mozak, građen je od velikih nakupina sive tvari. U živčanim-nervnim stanicama Među mozga, nalaze se određeni centri za - Vid i Sluh, kao i vrhunski centri Vegetativnog Nervnog Sustava - VNS (vegetativni nervni sustav - autonomni, nevoljni je centar koji nije pod našom kontrolom), a koji podržava i usmjerava spontano određivanje - tjelesne Topline (Hlađenje i Grijanje, Metabolizam tijela (mijenu tvari u organizmu).

Fizičke i Psihičke promjene - Znakovi Tumora ili Raka Mozga :
= Vegetativni Nervni Sustav (VNS), koji nije pod našom voljom, a koji se zbog toga naziva i Nevoljni Centar ili Autonomni Nervni Sustav, jer automatski radi radnje za koje je zadužen,..- on je taj koji upravlja našim Fizičkim i Psihičkim (duševnim) stanjem tijela i njegovih organa.

Iz naprijed opisanih nekih važnih dijelova Mozga, vidjeli smo da zbog poremećenog rada VNS-a nastaju Fizičke i Psihičke promjene,..! Tako, jedan od najčešćih znakova Tumora ili Raka Mozga jesu - napadaji Padavice (Epileptički napadaji koji mogu dugo vremena biti i jedini znakovi)..- znakovi teškog epileptičnog stanja - vidljivi su preko otežanog disanja, nepravilnog rada srca, cijanotične i blijede boje kože, iznenadnog mokrenja koje je teško zaustaviti,..!
Uz Padavicu, do izražaja mogu doći česte Glavobolje, Vrtoglavice, Mučnine ili Povraćanje,..!

Fizičke promjene koje ove bolesti izazivaju, od početka - Usporavaju Puls (sniženi tlak krvi), ali kako bolest napreduje, s njenim napredovanjem dolazi do - Ubrzavanja Pulsa (visoki tlak krvi).
Od početka bolesti, i Disanje je nepravilno i slabo, a kasnije dolazi do nepravilnog i otežanog Disanja, zbog kojeg tijelo ostaje bez Kisika. Normalno da je normalno - da ako tijelo nema dovoljno Kisika - ni Pluća ne rade kako treba, a o Srcu da i ne govorim,..- jer srce kao pumpa, koja krv pumpa - radi pod velikim opterećenjem. Zbog navedenoga dolazi do Vrtoglavica, Pomutnje Svijesti, Nestabilnosti tijela (rušenja, zanašanja), a i Vid postaje Zamućen i Oslabljen,..!
Život i Rad na neki način postaje ne svagdašnji i otežan, zbog čega dolazi do Psihičkih Promjena, a s njima i do - Promjenjivog Raspoloženja,..! Od početka je izražena Razdražljivost koja se mijenja u Potištenost, zatim u Tromost, pa čestu Pospanost, na posljetku i Tupost - Letargija, Nezainteresiranost, Slabo Pamćenje, Pad Inteligencije, Usporavanje i Nazadovanje životnih funkcija uz Promjenu Svijesti, a na kraju i Koma iz koje se ne budi - nastupa - Smrt,..!

Pouka :
= U slučaju da postoji sumnja na - Tumor ili Rak Mozga - potrebno je obratiti se Liječniku za Mentalnu Higijenu - doktor za bolesti Živčanog (nervnog) Sustava,..- zatim napraviti Rentgensku sliku Mozga - Glave,..- kao i EEG (elektroencefalogram) snimanje Mozga,..- dobro je napraviti i CT - Mozga,..!
Najvažnije od svega, a da ne moramo ići na razna snimanja,..- dobro je i preporučljivo napraviti Očni pregled kod Oftalmologa (liječnika za Oči), i to na pregled na tri aparata kojima se pregledavaju - Oči i Očna Pozadina,..! Na Očnoj Pozadini Vidljive su Razne Vrste Bolesti i Bolesnih Stanja,..- pa tako i - Tumor ili rak Mozga!

(,..- primjer iz moje prakse : Rak Mozga - „Crni Koralj“
= U toku Reiki energetskih tretmana na Raku Mozga,..- primjer ću opisati slijedeći puta,..- malo molim za strpljenje --- imam puno za pisati --- slučaj je poseban,..- radi se o „Crnom Koralju“ u Lijevoj Polovici Mozga, a izvor mu je u Lijevoj Ključnoj Kosti (ključni problem je Ženska osoba, krećem uvijek prvenstveno iz roditeljskog doma, a to je - Majka, zatim sve ostale ženske osobe koje kroz život susrećemo,..!)

Dijelovi glave na kojima je moguć tumor ili rak mozga :

Čelo - čeoni dio glave:
= Ako se - Tumor ili Rak Mozga - nalazi u predjelu čela - izaziva - Psihičke promjene kao što je - Razdražljivost, Zaboravljivost, zbijanje Šala (šale i doskočice koje ne pripadaju ni mjestu ni vremenu ni događaju - neumjerene, neumjesne, neprimjerene),..!

Zatiljak - Potiljak :
= Ako se - Tumor ili Rak Mozga - nalazi u predjelu Potiljka - izaziva - smetnje Vida, uz razne probleme s Očima,..!

Sljepoočice :
= Ako se - Tumor ili Rak Mozga - nalazi u predjelu Sljepoočnica - izaziva stanje Pospanosti, Sanjivosti,.. kao i probleme vezane uz Nos (problem njuha, njušenja - nosni problemi mogu biti uzrok Impotencije),..- ali i uz Jezik (razne čudne okusne manifestacije),..!

Srednji Mozak - Međumozak :
= Ako se - Tumor ili Rak Mozga - nalazi u predjelu Srednjeg Mozga (Među Mozak) - izaziva - Pretjeranu Nesanicu - ili - Pretjeranu Pospanost,..- oduzetost Očnih Živaca (problem s Očima),..- smetnje Sluha (problem s Ušima - Zujanje i Šumovi u ušima - smetaju Glasovi,..- ali i poremećaj centra za ravnotežu koji se nalazi u Ušima - izaziva Vrtoglavicu ),..!

Tjeme - vrh glave :
= Ako se - Tumor ili Rak Mozga - nalazi u predjelu Tjemenog dijela - izaziva - Onemoćalost ili Oduzetost Ekstremiteta - Ruke (problem hvatanja i baratanja rukama i prstima),..- i Noge (problem pokretanja nogu, hodanje postaje otežano ili onemogućeno),..!

Komentari :
= M. V., kaže : Moj prijatelj je prije 10 dana operirao dobroćudni tumor 4 cm, na mozgu - čeoni dio. Sad leži nepokretan, to jest, oduzeta mu je lijeva strana, još je na intenzivnoj, očekuje ga rehabilitacija. Ne moram objašnjavati što kao čovjek prolazi on, ali i ja. Hvala vam na ovom tekstu.

Evo, stvarno sam se potrudila i s ljubavlju napisala ovaj tekst, molim vas podijelite i šaljite dalje, nemojte ga ignorirati i zanemariti, moguće da će nekome biti potrebno i korisno ovo saznanje.


Napisano u Zagrebu, 2010., godine,..- Autor teksta : Dolores Rodin, mob - 091/9576-267., ako i vi imate nekih određenih problema s glavom, moguće je da vam ja kao energetski iscjelitelj mogu pomoći, možete me nazvati radnim danom od 16 do 18 sati.

o

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LIPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  ajoooj, bilo bi bolje da sanjaš nešto lijepo, žao mi je

  01.06.2020. 14:31h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  e, draga Irido, nisam dugo trebala čekati - zabijen je nož u leđa i još ga vrti i danas :) :) :) :) stvarno vrhunski tumačiš snove!!!

  31.05.2020. 14:33h
 • Član vanessavanessa

  *

  20.05.2020. 17:31h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretan dan vam želim. Lp

  19.05.2020. 07:13h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  pa kad stigneš ... :)

  14.05.2020. 11:01h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  https://www.magicus.info/najcesce-prakse/tumacenje-snova/besplatno-tumacenje-snova-shadowofsoul-davorlove-ko-u-prici#comments

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  evo, draga Irido, dopunila sam Davorov san :)

  14.05.2020. 11:00h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info