www.yahoo.com

2

Broj Merlina

Često čitam Bibliju, Kur'an i Vedske tekstove. Napisao sam i objavio knjigu "Dedždžalova planeta" koja pored tekstova iz Kur'ana i Biblije sadrži i preko sedamdeset slika Dedždžala ili Antikrista i njegove pratnje. Slike su sa jedne planete u Sunčevom sistemu i u detalje odgovaraju opisima u navedenim knjigama.
Član www.yahoo.com

Upisao:

www.yahoo.com

Okamenjeni lav

Okamenjeni lav Već sam objavio mnoge okamenjene likove. Sve su to bila živa stvorenja, koja je neko skamenio. Među njima ima divovskih ljudi, ogromnih kornjača, mamuta, divovskoh gorila i mnogih drugih bića. Nekada su sva ta stvorenja živjela na Zemlji i bila su puno, puno veća nego što su danas. Prvi čovjek na svijetu, Adem po Kur'anu ili Adam po Bibliji, bio je visok preko dvanaest metara. Po svemu sudeći i po ovim okamenjenim likovima, sva živa bića su bila ogromna u poređenju sa današnjim. Ljudi su od postanka svijeta...sve manji, a isto tako i druga živa bića. U ovom članku je riječ o ogromnom...okamenjenom lavu.
Član www.yahoo.com

Upisao:

www.yahoo.com

Zmaj u Sjevernoj Americi

Zmaj u Sjevernoj Americi Neobično je, ali mi, ljudi, pojma nemamo kako izgleda naša Zemlja. Glavni krivac je elita u suradnji sa NASOM. Planeta Zemlja je urađena sa puno, puno likova, i sa velikih visina liči na slikovnicu. Neki od tih likova su i živi i samo čekaju svoj trenutak da se probude. Neki od tih likova su zaprepašćujuće ogromni, kao ovaj zmaj u Sjevernoj Americi.
Član www.yahoo.com

Upisao:

www.yahoo.com

SIMBOLI EUROPSKOG IMPERIJA

Strpljivo, još od vremena Rimskog carstva, stvara se zajednička europska država. Stoljetni san europskih vizionara, političara i mislilaca posljednjih desetljeća ubrzano poprima konkretna obilježja. Europska unija konstituira se u moćnu naddržavu s kompetencijama koje su u novosvjetskoj povijesti dosad nezabilježene.
Član www.yahoo.com

Upisao:

www.yahoo.com

Semiramida na Prenju

Semiramida na Prenju Božica Semiramida je oduvijek prikazivana kao žena sa šiljcima okoglave, te bakljom (ili križem) u rukama (baklja je simbol Nimroda). Dakle, baš kao Kip slobode! Uz to, simbolizira je i 12 zvjezdica. Božica Semiramida je upravo tako prikazivana na antičkim novčićima. Dvanaest zvjezdica na evropskoj zastavi ne simboliziraju države, nego su to babilonske zvijezde koje pripadaju babilonskoj božici Semiramidi.
Član www.yahoo.com

Upisao:

www.yahoo.com

Knjiga o uništenju divova Nefilima

Knjiga o uništenju divova Nefilima Enoh je zagonetna ličnost. Knjiga Postanja navodi da je on živeo na Zemlji 365 godina, pre nego što ga je odveo Bog. „Hodao je sa Bogom, a onda ga odjednom više nije bilo jer ga je Bog poveo sa sobom“. Dok je on bio na Zemlji, našu planetu su naseljavali „anđeli“ koji su slobodno komunicirali sa ljudima, pa čak se i međusobno ukrštali sa „ćerkama ljudi“, stvarajući neprirodno jake i džinovske hibride nazvane Nefilimi.