Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član WalterWilliam

Upisao:

WalterWilliam

OBJAVLJENO:

PROČITANO

414

PUTA

Dragi ljudi, budimo jedan drugom ono što je Sunce svima.

Dragi ljudi, budimo jedan drugom ono što je Sunce svima.
Sretan Božić i Nova godina .... Od srca Walter

Dragi ljudi, budimo jedan drugom ono što je Sunce svima.

Sretan Božić i Nova godina ....

Od srca
Walter

Kad gledam u nasmijano toplo lišce Sunca ne mogu a da opet ne ponovim;- Eto, dragi sanjari, slušajući Radio-Sljeme taj topli sunčani glas voditeljice AnaMarije , i divnu evergreen muziku koju tako nesebično odabire za sanjare izvrsna muzička urednica plemenite umjetničke duše i uma lijepa Ema Gross, eto  ne mogu a da opet po tko zna koji puta ne otvorim srce. (Slušajući evergreen muziku čak i meni dragi stari radio prede poput starog mačka) Eto mislim se, pa ako  Sunce otvara svoje zlaćano srce svim ljudima na ovoj divnoj planet Zemlji tko sam ja da ne otvorim svoje srce… ma neka je bila i godina pandemije i godina korupcije i   nepotizma   i licemjerja i farizejštine i primitivne pohlepe (život nas mudro uči da ne krivimo samo političare nego pogledajmo svi zajedno i sebe u ogledalo, jer samo iskrena ,iz dubine srca i duše, samokritika kao i kritika  jača ljudski um i duh.) , ipak je  2021 godina bila divna i za pamćenje, a zašto? Pa jer kad te miluje Sunce zlaćanim rukama zar može biti loše?!...Sunce pokreće ljude čineći ih suosjećajnim , boljima i dobrotvorima da u potrebita gleda kao što Sunce gleda u čovjeka...Uostalom svaki novi dan koji se probudiš živ i kreneš stazom snova u susret novom danu je proslava života … Eto pošto sam sluga srcu, čast mi nalaže da ponovim;- Tako mi duše, milozvučni taktovi besmrtnih pjesama zaista liječe duše sanjara, a ne zaboravimo da je muzika, poput Sunca, poezija duše.

Eh… Kad bi čovjek volio čovjeka kao što Sunce voli čovjeka svijet bi

(William Ernest Henley je napisao: Ja sam gospodar moje sudbine: ja sam kapetan moje duše. O ima polovično istine u toj mudrosti, jer zdrav razum nas uči  da je sudbina krupije a ljudi igrači u ruletu  života .)

Da, nakon kiše uvijek dolazi sunce, ali nije teško biti pozitivan kada nas sunce daruje toplinom i svjetlošću, nego je prava pozitiva biti sretan u vrijeme olovne magle i kiše;-iako je svuda oko tebe led i zima kad gledaš na svijet očima sunca u srcu vlada vječna toplina … A kad voliš Prirodu kao Ona tebe ne možeš a da ne budeš pozitivan i sretan.

Jer kiša, kao i magla, su dio Svete obitelji majke Prirode rođene iz ljubavi Stvoritelja.

- " Life "-

I kada gledaš u Prirodu  ponizno s dubokim poštovanjem i razumijevanjem shvatiš da drvo nije ‘sirovina’ nego živo biće željno pažnje i ljubavi kao i čovjek. (Sjetimo se Šetnje  najraznovrsnijim drvoredom u Zagrebu.) I kada čovjek zasadi stablo to je čin ljubavi kojim ne daruje život samo stablu nego i samom sebi i budućim generacijama, jer bez stabala nema života niti čovjeku… uostalom što je smisao života? 

Svaki čovjek se diže i pada, sreća i tuga se svakodnevno miješaju kao sunce i kiša. Zar može netko bolje opisati čovjekove nade i patnje od muzike i poezije;- muzika je poezija duše.

 

Let the sunshine in

 

Walter William Safar

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info