Član ShadowOfSoul

Upisao:

ShadowOfSoul

OBJAVLJENO:

PROČITANO

335

PUTA

OD 14.01.2018.

Priča o čarobnoj ljubavi dvije nerođene duše

Priča o čarobnoj ljubavi dvije nerođene duše

Zatvorila su se vrata njene male sobe i mama je otišla, zazivajući tatu da je pričeka.

Otputovali su na par dana, bit će sama cijeli vikend i duže. Bio je 3. svibnja, imala je 18 godina.

Udobno se namjestila u svom krevetu, uzela ''Gričku vješticu'' i nastavila je čitati.

Sve je bilo baš onako kako treba: mir, vani sunce, maj u svom kraljevsko proljetnom ruhu caruje planetom, a Light leži u svojoj sobi, sama, sa knjigom u rukama.

I dok je čitala kako Nera, prerušena u vješticu, prvi put susreće Sinišu i dok je čitala sve te vatrene riječi, krilati prijatelj se polako spustio i pomilovao njene lijepe zelene oči.

Između tihog uzdaha, između tanke crte stvarnosti i sna, ušla je u plavu šumu neobičnih cvjetova, neobičnog drveća i neobičnih bića. Još uvijek držeći u ruci ''Gričku vješticu'', magično ju je privlačilo cvijeće koje je svijetlilo.

lila night

Zadržala se kraj jednog, dotaknula ga, ali je isti tren nestao. Dotaknula je i drugi cvijet, i on je nestao, a Light se nasmiješila osjetivši kako joj dah miluju zlatne zvjezdice što su se odjednom počele spuštati na njenu dugu plavu kosu.

shadow

Zapitala se: «gdje se nalazim?», a odgovor je stigao isti tren: «nalaziš se u svom snu».

Osjetila je da treba krenuti dalje, a neobično plavo lišće doticalo je tlo, njene ruke, odjeću, kosu. Iz nebeskih sfera su dopirali zvuci harfe, a kroz Light je prostrujala milina osjećaja da baš tamo pripada, u tom svijetu svog sna.

I dok je polako hodala plavom šumom, nailazila je na drveće neobičnog oblika i ploda, oko nje su oblijetali šereni leptiri, veliki kao ptice, a ptice su sjedile na srebrnim granama i pjevale ljepše od anđela, ljepše od morskih sirena, a najljepše što je u životu ikad čula, bila je udaljena glazba iz harfe.

skybird

Iz tog božanskog instrumenta se čula toliko zanosna glazba da je Light u tren zastala kako bi što bolje čula prekrasnu melodiju. I kao da je razumjela taktove glazbe bez riječi, koji su govorili o čarobnoj ljubavi dvije nerođene duše.

Iz tog magičnog trenutka probudio ju je šum, okrenula se i pogledala: ispred nje su stajale dvije nerođene duše, dva astrala, nježno se držeći za ruke i smiješeći se međusobno jedno drugom i njoj.

fly

U duši je osjetila milinu, raskoš boja i toplinu bezvremenske ljubavi kad je vidjela svoju dušu sa voljenom osobom. Točno je znala da je to njena duša i duša voljene osobe, koje je srela u tom čarobnom svijetu plave šume.

I jedno i drugo su joj se naklonili, pozdravili je i bez riječi uputili rečenicu: «sad nas vidiš, kakvi smo, a bit ćemo takvi i kad dođemo k tebi i njemu. Zato, ostavi ovaj trenutak u svom srcu, tako da možeš prepoznati njega, a da i on po tom tragu može prepoznati tebe!»

fantasy love

Znala je da je to poruka za nju, za njenu budućnost, ali i za njenu prošlost.

Dva astrala, te dvije nerođene duše, ispričale su joj da će dugo, dugo lutati sama i da već dugi niz stoljeća luta sama, ali i kako je došao trenutak kad su svijetli anđeli odlučili da je došao kraj tom lutanju.

lutanje

Iz dubokog mira, otkud dolaze njihove odluke, svijetli anđeli su dogovorno usmjerili put njene sudbine prema sudbini druge duše koja je isto tako dugo lutala sama i koja je tražila nju, kao što je i Light tražila njega.

Light je zadrhtala u sebi na takve neizgovorene riječi, znala je da je to oduvijek spavalo u njenom srcu i znala je da nešto nedostaje u njenom životu.

sheandredrose

Sjećala se svojih prošlih života, sjećala se svog lutanja, čudnih ljudi s kojima je dijelila sudbinu i sjetila se svoje duše, kako je u tamnim noćima prolila biserne suze i zarekla se da više nikad, neće lutati, nego čekati.

she

Dvije duše su se nasmiješile, jer su točno razumjele njene misli i vidjele njen životni put u kaleidoskopu sjećanja.

Nije ih pitala kad će se to dogoditi, hoće li to biti u ovom ili drugom životu, jer joj to nije bilo važno. Bio je važan taj trenutak viđenja, taj trenutak je bio tako blistav i dragocjen, da budućnost uopće nije bila važna, već taj trenutak spoznaje, taj trenutak sjećanja i taj trenutak objave.

perspektiva

Light je znala i osjećala tu ljubav koju su dvije duše osjećale jedna za drugu i prema njoj.

Zakoračila je, naklonila se lagano prema dušama i krenula dalje, a u tom trenu je začula prekrasnu glazbu harfe što je bila sve jasnija, opojnija i mekša.

Kad je otvorila oči, knijga «Grička vještica» je ležala na njenom srcu, a Light je osjećala da su se sve te divne riječi iz knjige slile u njeno srce i krenula je putem zvijezda do zlatnih vrata svoje sudbine.

walkalone

Ne znam što se dalje dogodilo s njom, ne znam je li srela dušu iz svog sna, ne znam je li živa ili nije. Znam samo da je zauvijek ostavila trag u meni, jer svaki put kad zakoračim u čarobni svijet mašte i snova, sretnem nju i dvije duše kako pričaju i slušaju nebesku glazbu božanstvene harfe.

fairy

U tom trenutku osjećam kako svatko od nas zaranja u čarobne dubine svog podzemnog oceana i tamo može naći prekrasne trenutke i inspiracije, kao što sam ih i ja našla baš tog dana, 24.11.2010. godine.

fairynight

 

 

 

Image and video hosting by TinyPic

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 01.06.2011. 16:53h

  Član aliusMerlin6 (to nije san, ..to nije masta.., to je cudo) Divno Shadow!
 • 01.06.2011. 17:10h

  Član saturnicaMerlin1 nevjerojatno je to kojom ste se brzinom torpedirali na Temu mjeseca.....:))),,,,
 • 01.06.2011. 17:27h

  Član saturnicaMerlin1 a tek je 01.06.2011....
 • 01.06.2011. 17:55h

  Član sretan_trenutakMerlin1 odlična priča...sjećam se, blješti buket lijepih uspomena iz kojeg izranja trenutak u kojem si ovu predivnu priču napisala...da, uistinu ova ljepota odraza duše u nebeskim tajnama je osvit zore i dokaz tvog predivnog izričaja koji se zrcali u \"naslovu teme mjeseca\"...da draga sjenko, to je to...:-)))
 • 01.06.2011. 17:58h

  Član shadowofsoulMerlin9 ovo je priča o jednom snu...
 • 01.06.2011. 17:59h

  Član shadowofsoulMerlin9

  Saturnice,

  povukli ste me danas svojim diskusijama, a i ja sam se izgleda navukla na ovu magicus-drogu :)
 • 01.06.2011. 18:14h

  Član sretan_trenutakMerlin1 sjećam se tog sna.....opisala si mi ga detaljno...uživala sm u tvojim pismima i u tekstu koji si poslala u eter...divila sam se i još uvijek se divim tvom izričaju...:-)))
 • 01.06.2011. 18:14h

  Član srceMerlin2 Shadow izvrsno si napisala. oba dela su odlična. Ja požurim, da napišem ispred vas temu meseca, jer posle vaših sigurno ne bih kliknula objavi. ovako se švercam ahahahaha. ocena 5+
 • 01.06.2011. 18:16h

  Član shadowofsoulMerlin9 hvala svima na lijepim mislima uz ovaj tekst...
 • 01.06.2011. 18:23h

  Član shadowofsoulMerlin9

  Srce,

  samo ti klikni \"objavi\" bez obzira na bilo koga.. redovno te čitam, iako možda i ne ostavim trag, ali te čitam :)
 • 01.06.2011. 18:32h

  Član srceMerlin2 Shadow budem ja ipak prva pisala za svaki slučaj. ahahaha
 • 01.06.2011. 18:45h

  Član sretan_trenutakMerlin1

  srce

  srce zbog tvog pokušaja održavanja članove magicusa u zagrljaju čudesnog maga...wruuuuuuuum...slijedim elycu i slično neuroaktivnoj reakciji izliječem iz ovog sna koji je bio djelić moje cjeline...bio je titrajuća struna kojoj darovah djelić moga bića...a postao je djelić sna koji se osamostalio atomskom reakcijom Curijevog izotopa... odlutao nekim meni dalekim stazama...izvornim titrajima tog elementa se još uvijek divim...radioaktivna reakcija iz koje je iznjedren izotop kisika me odbacila u vrijeme Demorita i njegovog vjerovanja da atom nije djeljiv...učahulrih se u opni atoma vjerovanja ...i sretna sam...:-)))
 • 01.06.2011. 18:49h

  Član srceMerlin2 sretan_trenutak dušo moja prevedi mi ovo u vezi radioaktivnih izotopa :)) jer kada se pomene radiacija mene odmah asocira na Hirošimu i Černobil ahahahah
 • 01.06.2011. 18:55h

  Član srceMerlin2 ovo je \"\"moj\" komentar za današnji dan. veoma me je obradovalo. sretan_trenutak 1.06.2011 17:55 h odlična priča...sjećam se, blješti buket lijepih uspomena iz kojeg izranja trenutak u kojem si ovu predivnu priču napisala...da, uistinu ova ljepota odraza duše u nebeskim tajnama je osvit zore i dokaz tvog predivnog izričaja koji se zrcali u \"naslovu teme mjeseca\"...da draga sjenko, to je to...:-)))
 • 01.06.2011. 19:06h

  Član sretan_trenutakMerlin1 Pjer i Marie Curie su dobili nobalovu nagradu jer su uspjeli dokazati da jedan element može kemijskom rekacijom prelaziti u drugi oblik .....dokazali su da dušik kemijskom reakcijom postaje izotopom kisika...uzročnog elementa koji se od izvora razlikuje tek atomskom težinom...eto to je draga srce moje razmišljanje o promjenama vjerovanja i povjerenja..elementi kemijskim reakcijama u mikrokozmosu svjesnosti mjenjaju oblike....postaju atomske bombe koje uništavaju floru i faunu postjanja u zagrljaju božejeg sna...:-)))
 • 01.06.2011. 19:08h

  Član srceMerlin2 eeee tako napiđši sada mi je sve jasno :))
 • 01.06.2011. 19:09h

  Član shadowofsoulMerlin9 ajme! no, je li može bez ovakvih komentara????????
 • 01.06.2011. 19:10h

  Član srceMerlin2 može, može. pardon Shadow :))
 • 01.06.2011. 19:12h

  Član bibyMerlin3
 • 01.06.2011. 19:15h

  Član sretan_trenutakMerlin1

  srce

  srce, draga virtualna prijateljice, drago mi je da je tebi sve jasno...kvantna teorija je tako i tako tek poetičan san svjetskih sanjara..teško probavljivo titranje tkiva mikrouniverzuma...moramo jednostavno u njeno djelovanje vjerovati...:-)))
 • 01.01.2017. 16:35h

  Član vanessaMerlin9

  ✿*✿*✿*✿*

  Bogu hvala.... Tebi je prelijepo u snu.

 • 01.01.2017. 17:09h

  Član shadowofsoulMerlin9

SADRŽAJ UPISAO

Član ShadowOfSoulMerlin9 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana shadowofsoul dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Snovi

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

ENERGETSKE TEHNIKE

JESEN

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  ????????????

  22.10.2018. 12:04h
 • Član takitaki

  ovo je stvarno poludio kompjutor

  22.10.2018. 10:44h
 • Član takitaki

  ovo je stvarno poludio kompjutor

  22.10.2018. 10:44h
 • Član takitaki

  ovo je stvarno poludio kompjutor

  22.10.2018. 10:44h
 • Član takitaki

  igra proricanja

  22.10.2018. 10:43h
 • Član takitaki

  igra proricanja

  22.10.2018. 10:43h
 • Član takitaki

  igra proricanja

  22.10.2018. 10:43h
Cijeli Chat

TEHNIKE

METODE

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganice

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebDirektni putSajmovi hrane i zdravog življenjaInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

PERSPEKTIVA GALEB